Andijviesla? Gewoon rauw eten dus, met een dressing van Franse mayonaise (mayonaise met mosterd, balsamicoazijn, zout & peper), en dan nog wat appeltjes erdoorheen doenquote:Op zondag 19 juli 2009 17:36 schreef uniekhoorn het volgende:
Weet iemand nog iets erg lekkers met andijvie?? Heb hier nog 2 kroppen liggen (incl. zand en slakjes enzo) en niet calorierijk (want dan weet ik er wel een paar).
Thanks..quote:Op zondag 19 juli 2009 17:38 schreef Enfermera het volgende:
[..]
Andijviesla? Gewoon rauw eten dus, met een dressing van Franse mayonaise (mayonaise met mosterd, balsamicoazijn, zout & peper), en dan nog wat appeltjes erdoorheen doenErg lekker vind ik altijd! Weet alleen niet of dat erg calorierijk is
![]()
De groene container werkt ook, heb er geen zin in.quote:
Haha kloptquote:Op dinsdag 21 juli 2009 10:15 schreef DarkElf het volgende:
klinkt als een soepje wat in 500 soepen staat... .. kan me herinneren dat ik ook zoiets gemaakt heb daaruit.
Waarom stop jij briefjes in je bord?quote:
Klinkt goed! Waar kan ik dat recept vinden?quote:Op woensdag 22 juli 2009 17:39 schreef Enfermera het volgende:
Heerlijk receptje van de AH (wel wat aangepast): pitabroodjes met een hamburger met een dressing van wortel, mayonaise en citroen. Ook nog wat rucolasalade erop en nog yoghurt-knoflook saus ernaastJammieeee
Heb 'm even opgezocht voor je; http://www.ah.nl/recepten/recept?id=525186&rq=groenteburger Daar staat iequote:Op woensdag 22 juli 2009 18:10 schreef Raissa het volgende:
[..]
Klinkt goed! Waar kan ik dat recept vinden?
pindahagel?quote:Op donderdag 23 juli 2009 14:23 schreef FutureFairytale het volgende:
champignonsoep (met ballen!) en kadetje pindahagel
Mag ik bij je komen eten?:Dquote:Op donderdag 23 juli 2009 14:25 schreef DarkElf het volgende:
vanavond gegrilde entrecote met ovenfrietjes en appelmoes
macédoine de legumes?quote:Op donderdag 23 juli 2009 14:33 schreef Sylvana het volgende:
aardappelpartjes, cordon bleu stick, blikje macédoine de legumes
Dat is o zo goede combinatiequote:
dat is zo'n blikje van de Bonduelle, zitten doperwtjes, sperzieboontjes, groene kidneyboontjes, worteltjes en knolraap in.quote:
hey dat eten wij vanavond ookquote:Op donderdag 23 juli 2009 14:25 schreef DarkElf het volgende:
vanavond gegrilde entrecote met ovenfrietjesaardappeltjes en tzatziki en appelmoes
Oh, lekker makkelijk. Wordt dat alleen niet gauw papperig tijdens het koken?quote:Op donderdag 23 juli 2009 15:37 schreef Sylvana het volgende:
[..]
dat is zo'n blikje van de Bonduelle, zitten doperwtjes, sperzieboontjes, groene kidneyboontjes, worteltjes en knolraap in.
[ afbeelding ]
quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |