abonnement Unibet Coolblue
pi_74708460
Klinkt goed Boris. En met de kaas kunnen ze het niet verkloten natuurlijk
Vond je de gerechtjes niet te klein voor die 8 ¤ ?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 14 november 2009 @ 23:42:49 #52
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_74709490
Dat gevoel heb ik niet direct. Hooguit bij de supergamba van mijn broertje. Na drie porties had ik wel het gevoel goed gegeten te hebben . Misschien dat de salades en voorgerechten een eurotje minder had gekund, en de biefstuk een eurotje meer. Maar overall is het een goede prijs denk ik.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_74712715
quote:
Op vrijdag 6 november 2009 17:20 schreef ColdFeet het volgende:
Oh, nog een ouwetje van mij.
Waar? Jean-Georges keer, hè
Had je daar gereserveerd? En zo ja, hoe en hoelang van te voren?
anonieme razernist
pi_74714698
quote:
Op zondag 15 november 2009 03:37 schreef NoCigar het volgende:

[..]

Had je daar gereserveerd? En zo ja, hoe en hoelang van te voren?
Ja. Drie weken vantevoren ofzo. Het was wel doordeweeks, natuurlijk.
pi_74944002
Waar: Oporto in Nijmegen
Wat: 12 gangen menu
Prijs: 33 euro
Extra: met zijn zessen nog 3 flessen wijn a 20 euro


foto vergeten! Was een truffelravioli op een gerookte zalmtartaar


Ei gevuld met ei (:') en lamsham en peterselie enzo. Zat een balsamico sausje bij.


Carpaccio van kalfsentrecote met daarbij een knoflookmayo en rode ui


Mosterdsoep


Spoom met aardbeienijs en droge (zurige) witte wijn.


Groentesoufflee met daarbovenop pecorino (gesmolten)


Snoekbaars met een witte wijn risotto


Runderentrecode met een truffelmousseline


Varkensmedaillon (gemarineerd) met gepocheerde groenten


Zachte pecorino met een sinaasappel/rode ui compote en daarbij een vijgenbrood


Sinaasappelrol met een muntmousse


kruidenkoekje (bovenop) met een taartje van biscuit en sinaasappelchocolade en room



Cijfer: 8

sommige dingen vielen een klein beetje tegen (zo had de risotto weinig smaak en was de wijn van de spoom echt te zuur overheersend maar overall heerlijk gegeten
Ja doei.
  maandag 23 november 2009 @ 18:58:23 #56
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_74944451
Voor die prijs toch best leuke gerechtjes hoor, Moblo.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_74946654
33? Echt?

Ik zie het op de site, echt 33, dat lijkt me een meer dan redelijke prijs voor wat ik zie!

Ziet er goed uit zeg!!
pi_74951643
quote:
Op maandag 23 november 2009 18:43 schreef motorbloempje het volgende:
Waar: Oporto in Nijmegen
knip
Yay foto's erbij
Ziet er lekker en leuk uit, heerlijk zo die hapjes

Wij hebben "SUBLIEM" gegeten afgelopen zaterdag
pi_75017772
Waar?
Jills, Den Haag

Wanneer?
Pakweg 2 weken geleden, eind oktober

Wat at je?
Zowel mijn hoofd als voorgerecht eend, dessert een baileys-taart. Isegrim had een hammetje als hoofdgerecht.

Impressie?
Leuk pand, lelijk interieur, vriendelijke serveersters.

Het eten was matig, maar voor wat je kreeg veel te duur. Prijs/kwaliteitverhouding was ver te zoeken. En de hoofdgerechten waren versopen in de saus. We hadden "passende wijnen", alleen zijn die volgens mij verkeerdom geserveerd. Niet vies, maar zeker geen 50+ euro PP.

Kosten?
Zo'n 110 euro met 2 personen

Cijfer?
6,5. Geen aanrader.
pi_75018596
Waar?
Guliano, Rotterdam

Wanneer?
Vrijdag 20 november

Wat at je?
Guliano's is een lunchroom die nu twee weken per maand voor diner geopend zijn. Ze hebben dan een vast menu voor 20,50 pp. Wij komen hier al regelmatig lunchen, dus wilde we dit ook wel proberen.

Er is verder geen keuze in de gerechten.

Ons hoofdgerecht was gestoofd rundvlees in een balsamico saus

Impressie?
Heerlijk gegeten! De enige opmerking die wij hadden was dat de verlichting wat aan de felle kant was, maar daar waren ze mee bezig, was een bekend probleem. Leuk concept. Je moet wel reserveren, en vroeg op de avond eten (keuken sluit rond acht uur), en je hebt dus geen keuze, maar voor dit geld wel een overheerlijke maaltijd. Aanrader!

Kosten?
66 euro incl fles wijn en fles water.

Cijfer?
8,5. Iedereen die in Rotterdam bijv. voor een bezoek aan theater/bios een lekker hapje wil eten kan ik Guliano's aanraden!
pi_75021119
Waar?
De Boerderij, Voorburg

Wanneer?
Week of twee geleden

Wat at je?
Vooraf een carpaccio van ananas met pittige warme kip (erg verrassend, moet ik zeggen). Hoofdgerecht tournedos met pepersaus. Geen desert.

Impressie?
Eten is gewoon goed, bediening is gezellig (we komen er dan ook regelmatig )

Kosten?
E40 p.p.

Cijfer?
8


Waar?
Restaurant Centraal, Voorburg (of net Leidschendam misschien)

Wanneer?
Afgelopen zondag

Wat at je?
Rundercarpaccio, tournedos met Roquefortsaus, banana royal (had eigenlijk de aarbeien coupe gewild, maar de aarbeien waren op )

Impressie?
Goed eten, bediening goed (maar niet geweldig)

Kosten?
Geen idee, werd voor me betaald, maar uitgaande van de prijzen op de kaart denk ik zo'n E50 p.p.

Cijfer?
7
pi_75022751
Waar
Kiraku, Den Haag

Wanneer
Afgelopen zaterdag

Wat at je
Mijn vriend: Sushi sashimi mix met miso soup vooraf, dessert sushi ijs. Vriend: Aan de buitenkant gebakken tonijn van binnen rauw, kip teriyaki, rainbow roll (inside out roll belegd met vis), toetje gember ijs. Ik: avocado/tonijn salade met wasabi dressing, dragon roll (inside out roll met tempura garnaal belegd met avocado), vanille ijs in sticky rice deeg.

Impressie
Interrieur is niet heel spannend, pand is vrij klein en onopvallend. Bediening heel vriendelijk. Er is mogelijkheid om op de grond aan zo'n laag tafeltje te eten. De crocs die daar bij beschikbaar staan zou ik echter weigeren aan te trekken. Eten was echt super. Genkti Tei was voorheen favoriet, maar Kiraku is favoriet nummer 2. Staan overigens 2 japanse chefs in de keuken. Je kan ook aan de bar zitten en zien hoe 1 van de chefs de sushi voor je klaar maakt.

Kosten
115 euro incl drankjes

Cijfer
8

De fotos
pi_75076458
Heeft iemand tips voor Leeuwarden, en dan een restaurant dat wél open is op zondag?
pi_75088788
Niet?
  zaterdag 28 november 2009 @ 21:45:25 #65
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_75096142
quote:
Op zaterdag 28 november 2009 17:46 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Niet?
Heb je zelf niets kunnen vinden via http://www.iens.nl/restaurant/leeuwarden ?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_75109363
De gene die er wat beter uit komen zijn dicht
pi_75260662
Waar?
Restaurant Hans en Grietje, Deventer

Wanneer?
Zaterdag 29 november 2009

Wat at je?
Ik had als voorgerecht een runderlende gevuld met bospaddenstoelen en roomkaas. Peter had een carpaccio. Als hoofdgerecht hadden we allebei een steak met champignons, paprika en ui. Als nagerecht koffie/thee/amaretto ( voor Peter) met lekkernijen.

Impressie?
Dit was de eerste keer dat we in dit restaurant gingen eten. Ik had op internet een paar menukaarten van restaurants in Deventer bekeken en dit zag er wel goed uit. We hadden een tafel in de serre. Toen we wilden gaan zitten stapte Peter op een papiertje van een koffiekoekje dat op de grond lag. We zaten nog maar net of we kregen de menukaarten en al een mandje met stokbrood met kruidenboter. Nadat we een keus hadden gemaakt kregen we te horen dat we bij het hoofdgerecht zelf een salade mochten samenstellen uit de saladebar.

De voorgerechten waren erg lekker. Toen we het voorgerecht op hadden gingen we naar de saladebar. De schaaltjes waren op, dus daar moesten we eerst om vragen. Toen iemand nieuwe schaaltjes had gehaald zaten er allemaal pluisjes in, die we er maar uitgeblazen hebben. Ik vind het zelf altijd wel fijn als je zelf je salade kunt samenstellen, dan kun je net erin doen wat je lekker vindt.

Toen we weer aan tafel zaten kregen we het hoofdgerecht. De patat die erbij zat was nog gloeiend heet. Dat hebben we echt nog nooit meegemaakt, dat patat nog zo heet was. Ook het hoofdgerecht smaakte erg goed en er was genoeg patat/aardappelen. Als nagerecht wilden we graag koffie/thee/amaretto met lekkernijen. We kregen eerst alleen het drinken. Nadat we de koffie/thee al half op hadden toch maar eens gaan vragen waar de lekkernijen bleven. Die was hij dus vergeten. Uiteindelijk toch de lekkernijen gekregen.

Het eten was dus prima, alleen de bediening en de hygiëne waren dus wat minder goed.

Kosten?
63,90 ( 1 rondje drinken (bier+malibu cola) was niet in rekening gebracht, net als de lekkernijen) Dit was niet als gebaar naar ons, ze zijn het waarschijnlijk gewoon vergeten.


Cijfer?
Eten: 8
Bediening: 6.5
Hygiëne: 6
  Moderator / Redactie Sport zondag 6 december 2009 @ 10:08:13 #68
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_75331931
Waar? Spijslokaal RUbens in Weesp ( www.spijslokaalrubens.nl )
Wanneer? 5 December
Wat at je? Vooraf Gebakken bloedworst met appel/rozijnencompote en rode portsaus.
Hoofdgerecht Malse Ierse steak met cognac/pepersaus.
Nagerecht Kaasplankje, gevarieerde selectie van kazen, met rogge- en stokbrood.
Impressie?


Binnen is het een spijslokaal . Kroeg plus wat meer ruimte. Er was nu ook livemuziek. Was wel leuk. . Eten was aardig, niet slecht maar culinair ook niet echt hoogstaand. Vlees was mals dat wel, verder was het allemaal wat simpel. Je kreeg er patatjes bij en sperziebonen, maar die waren niet echt lekker. Kaasplankje was ook simpel, ik verdenk ze er zelfs van dat er een Lidl kaasje op lag. Normaal krijg je uitleg bij een goede kaasplank, die miste ik. Gezelligheid was het belangrijkste moet je maar denken .

Kosten? 25 euro voor het eten(3 gangen). Hoeveel we echt kwijt waren geen idee heb de bon niet gezien.
Cijfer? 6

- De vele supplementen die op de menukaart staan, overzichtelijk en niet erg klantvriendelijk.
- Kaasplankje wat een beetje magertjes, geen bijzondere kazen en ik verdenk ze dat er een lidl kaas tussen zat
= Middelmatigheid troef als ik het kort mag omschrijven.
+ Maredsous 10 op de tap
+ Livemuziek was wel leuk , aardige zanger. Golden Oldies vooral.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_75344595
Waar? Cucina Scappi, Houten
Wanneer? Zaterdagavond, 5 december
Wat at je? Het is een italiaans buffetrestaurant waarbij verschillende soorten vlees (kip, ham, ossenhaas, chorizoworstjes) aan tafel wordt afgesneden. Het vlees gaat bij iedere tafel langs en je krijgt maar een klein stukje, ook bepalen zij het tempo waarin het vlees komt.. Uiteraard kwam de ossenhaas op een later moment, tussen elk soort vlees zat ongeveer 10 minuutjes. Deze formule vind ik persoonlijk wat minder als je bijvoorbeeld niet van kip en chorizoworstjes houdt, je krijgt dan pas vlees als je al bijna aan je toetje toe bent. Het buffet was klein maar niet heel verkeerd. Bij het buffet was o.a. te vinden:
3 soorten lasagne (zalm, groenten en gehakt)
Kleine stukjes pizza margarita
Een salade buffet met bijvoorbeeld meloen in parmaham, losse cherrytomaatjes, komkommer etc.
En een dessertbuffet met ijs, chocoladefondue, tiramisu en wat vruchtjes.

Pasta's kon je bestellen, dat werd dan speciaal klaargemaakt. Hiervan kreeg je een kleine portie. Ik had een spaghetti bolognese, lekker!

Uiteindelijk heb ik niet veel gegeten vanwege de kleine porties maar was wel goed verzadigd door van alles iets geproefd te hebben.

Impressie? Correcte bediening, gezellige sfeer, en ondanks dat het een buffetrestaurant is geen vervelende ervaringen gehad met mensen die meer opscheppen dan ze willen hebben waardoor er lege bakken komen.
Kosten? 26,50 per persoon voor onbeperkt dineren (exclusief drinken)
Cijfer? 7,5
pi_75521613
Waar? Oishii, Aachen (Dld)
Wanneer? Regelmatig, maar in ieder geval 24 oktober 2009
Wat at je? Vooraf een wan tan soepje en hoofdgerecht Miso Ente. Vriendin had ook een wan tan soepje en hoofd sushi-assortiment (met paling o.a.).

Impressie? Geweldig restaurant dat vaak vol zit. Vriendelijke bediening, heel goed eten voor heel weinig geld. Grote keus en vooral de eend in verschillende manieren is aan te raden!
Kosten? 40 euro met z'n tweeen inclusief 2 biertjes en 2 prosecco's
Cijfer? 9,2
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  dinsdag 2 februari 2010 @ 15:04:05 #71
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_77552197
Waar? La Taperita, Oude Delft 1, Delft
Wanneer? Maandag 1 februari 2010
Wat at je? Het vegetarische tapasmenu
Als eerste koude tapas, bestaande uit:
Brood met aioli; echt lekker smaakvolle aioli, mmmm!
Pan con Tomates (warm brood met tomaat, een soort bruschetta, mmm!)
Ensaladilla de Patatas (vrij standaard aardappelsalade, met olijfjes)
Groene en zwarte olijven, deels gevuld met een heel teentje knoflook (hoe meer hoe beter wat mij betreft)
Gemengde salade
Stukjes jonge en oude manchegokaas, hmmmmm!!!!

Daarna warme tapas:
Jalapeños (gefrituurde groene pepers gevuld met kaas, precies de goede scherpte)
Berenjenas y Calabacines (erg origineel en erg lekker, gebakken aubergines en courgettes)
Pimientos Asados (gegrilde paprikas, niet heel spannend, wel lekker)
Cebollas Fritas (gefrituurde uiringen, lekker crispy)
Champiñones al Ajillo (champignons in knoflook, erg smaakvol)
Choclo Asado (maïskolf, hmmmmm)
Tortilla de Patatas (Spaanse aardappelomelet, erg lekker)

Als toetje had ik Mulata, een mix van chocolademousse en kokosmousse. De kokosmousse was erg lekker, de choco had wat meer choco-smaak aan gemogen,
M'n vriend had de Creme brulee; die had iets langer gebrand mogen worden.

Impressie? Het beste tapasrestaurant in Delft! Erg voordelig als je het vaste menu neemt, alle gerechtjes erg lekker. en snelle bediening (we waren de enigen in het restaurant, het was pas 17.15). Aardige bediening ook, echte Spanjaarden.
Kosten? 46 euro met z'n tweeen; 20.50 pp voor het menu, plus 3 kopjes thee.
Cijfer? 9
Carpe diem, quam minimum credula postero.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 9 februari 2010 @ 19:27:56 #72
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_77819211
Waar? Grill-Steakhouse Maya Amsterdam
Wanneer? Afgelopen donderdag
Wat at je? Mixed Grill
Impressie? Bord vol Vlees . Spareribs, worstje, nog drie andere soorten. HEt was het allemaal net niet, heb wel bij vele betere steakhouses gegeten.
Kosten? 17,50 voor de mixed grill
Cijfer? 5
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  woensdag 10 februari 2010 @ 10:10:30 #73
20343 SnuggLe
Drs. Betweter
pi_77837108
Waar?
Restaurant Ivy, Rotterdam

Wanneer?
Dinsdag 9 februari

Wat at je?
Een 7 gangen-menu met bijpassend wijnarrangement en veel amuses!

We begonnen met een amuse van oesterzwam en roggebroodijs.
Eerste voorgerecht Kreeft met kaviaar, in een sausje van pastinaak en witte chocolade.


Toen een liquorice ijscone met tomaat, drop en picallilly-ijs. Knetterde heerlijk in de mond!
Een waterpijp (!!!) om de smaak weg te halen en daarna een alcoholvrije Mojito.

De zeebaars met pompoentoffee kwam als 2e voorgerecht:


Een zwezeerik met venkelgelei en een mousse van gember & een viooltje was daarna het volgende (voor)gerecht.

Een mossel met kummel en hollandaise saus en een cracotte met daarom gelakt buikspek als tussengerecht/amuse.

Hoodgerecht: langzaam gegaaard hert met drie bereidingen van knolselderij.



Pre-dessert was een in melk gepocheerd eiwit met vanille/steranijs-smaak in melk met een rode wijn siroop.

Dan het kaasplankje. Ik weet niet wat we allemaal gegeten hebben, maar de uitleg was al een groot deel van het genieten. Geweldig, zoveel kazen.

En dan de klapperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr: de "Big Mac" macademia met gecarameliseerde ganzenlever eromheen, vanilleijs met daaroverheen een HELE GOEDE olijfolie!



Als laatste nog een toetje met chocolade banaan:


Koffie na met friandaises.

Impressie?
Wauw. Geweldige ervaring. Wel vaker bij sterrenrestaurants gegeten en dan is het dus altijd top! De chef François Geurds laat zien dat hij de michelinster binnen een jaar echt wel heeft verdiend. Heel knap. Het is best een drukke bedoeling als je binnenkomt, maar heel strak. Veel personeel in de keuken en bediening. De open keuken is leuk. Ook het bestek (superstrak) dat in je tafel ligt is grappig. Bediening is goed, al moesten we, toen onze 'vaste' ober even weg was (!?!) wel heel lang wachten op het mogen bestellen van koffie en het krijgen van de koffie. Ander klein minpuntje is het toilet: erg mooi aan de binnenkant, maar aan het eind van de avond redelijk smerig.

Kosten?
Iets met een 3.

Cijfer?
Eten: 9
Bediening: 8
Hygiëne: 7,5
  woensdag 10 februari 2010 @ 11:01:18 #74
20343 SnuggLe
Drs. Betweter
pi_77838429
Ho chips, dan ben ik de nitro-cocktail (met vloeibare stikstof) en aloe-vera nog vergeten!
pi_77838598
Fijne recensie Snuggle, t water loopt me al in de bek!

Zelf vorig weekend gegeten bij De Swarte Ruijter in Holten. We zijn er vorig jaar met vrienden een keer langs gelopen, en een maatje die ook regelmatig naar ster(ren)restaurants gaat, vertelde me dat ie nog altijd graag bij dit restaurant terugkomt om "gewoon lekker" te eten. Ze zijn goed, maar t is nog geen michelin niveau. Wel worden ze genoemd in de Lekker.

Op het terrein staan een paar kleine huisjes, zodat je er ook kan overnachten, en daarmee bieden ze diverse arrangementen voor 1 of meer nachten aan.
Ik had als verrassing een arrangement voor mn vriendin geboekt, een 5 gangen verrassingsmenu, met wijn, overnachten en ontbijt de volgende ochtend.

Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen, en konden we eerst even de spullen op de kamer leggen. Mooi kamers, rustig ingericht, en misschien 20 meter lopen vanaf het restaurant. Dat moest nog wel lukken na al die gangen wijn

Na een klein wandelingetje om de honger op te wekken, (waarbij we in de schemering nog verdwaalden ook en daardoor pas om kwart voor 7 weer kwamen binnenvallen in het restaurant) kregen we eerst aan de bar een aperitiefje, met daarbij een bitterbal van ossestaart, klein soepje van gember en wortel, en een geleitje van bleekselderij

Daarna aanschuiven aan tafel voor 5 gangen verrassingsmenu. We kozen ervoor om helemaal verrast te worden. Kom maar door met die eerste gang! Helaas geen foto's, ik had geen camera bij me dat weekend.

Gang 1:
Tartaar van zeewolf, zachtgegaarde kabeljauw, en diverse bereidingen van komkommer. Vooral de tartaar was erg lekker, aparte smaak en structuur. De bereidingen van komkommer waren op zich niet zo bijzonder, maar wel passend.
wijn: gruner veltliner, oostenrijk. Fris en licht, goed passend bij de lichte vissmaken

Gang 2:
gestoofde rogvleugel, op cantharellen, taugé, oosterse woksaus, en stukje buikspek van varken. Altijd lekker, een goede combi van vis en vlees. Rogvleugel had ik nog nooit gegeten, maar hij smaakte best!
wijn: sauvignon blanc, chili. Pittige op eiken gerijpte wijn, smaak paste goed bij het sterke spek.

Gang 3:
ragout van kreeft, met asperge, soort maaltijdsoepje. Wel lekker, maar niet heel bijzonder. De kreeft was het lekkerste onderdeel van het ragoutje, die had ik eigenlijk wel "los" willen hebben, zonder ragout.
wijn: Vignoignier, Frankrijk. De klassieker bij kreeftgerechten (zeggen ze)

Gang 4:
kalfswang en gestoofde kalfslende, met iets van een truffelpuree, aardappelpureetje met komijn, en spinazie. Het gestoofde stukje lende was heerlijk, de wang had iets meer gekruid gemogen. Was nu wel erg naturel.
wijn: een zachte rode wijn uit portugal, gerijpt in portvaten. Niet al te sterke smaken, anders zou je het zachte kalfswangetje teveel overheersen.

Gang 5:
dessert van caramelmousse in een rolletje gelei, blokjes zachte pure chocolade, carameldruppels, appelbiertje, mini-appelcrumble, speculaasijsje. Allemaal superlekker, en alles tot de laatste crumble opgegeten!
wijn: een flink zoete dessertwijn uit Chili. Wel erg zoet, achteraf (als ik had geweten hoeveel chocolade elementen er in het toetje zaten) zou ik hier liever een whisky bij gedronken hebben.

Daarna koffie&thee, met friandises dus weer een plankje met allemaal chocolaatjes, snoep, nougat, stukje boterkoek, bonbons.
Als toetje-toetje irish coffee met echte room, niet van die laffe spuitbus slagroom

Buiten was het inmiddels gaan sneeuwen, maar slechts 20 meter scheidde ons van een lekker zacht bed. Dit keer zijn we niet verdwaald.
Heerlijk geslapen, en de volgende ochtend een lekker ontbijtje, zoals je het in elk goed hotel krijgt: versgebakken broodjes, sap, fruit en als extraatje een oven-eitje, klein weckpotje met daarin een omeletje met room en tuinkruiden.

De rest van de dag hebben we lekker op de Holterberg rondgewandeld, en de paadjes die we de avond ervoor niet konden vinden nu wel gevonden.
Aanrader voor een prettige prijs!

Uitgegeven: arrangement was 125 ¤ pp, voor beiden een 5 gangen wijn arrangement a 30 ¤
Iets meer dan 300 ¤ voor het hele weekend dus.

Eten: 8
Prijs/kwaliteit 9
Sfeer/bediening: 7,5
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')