Nee, de (63 n) is een combinatie, 63 boven n, dus de 63 moet ook boven de n staan tussen de haakjes. De n en 63-n bij die andere twee moeten in superscript, en bij hoofdletter sigma moet de 29 erboven en de n=0 eronder.quote:Op vrijdag 12 juni 2009 19:05 schreef P.F het volgende:
[..]
Kan ik de berekening dan zo in mijn verslag zetten:
29∑n=0 (63n)(1/3)n(2/3)63-n
?
Het staat nog steeds naast elkaar, maar ik weet niet of je dat op fok boven elkaar kan krijgen? Het moet iigquote:Op vrijdag 12 juni 2009 19:11 schreef P.F het volgende:
29∑n=0 (63n)(1/3)n(2/3)63-n
Zo dan?
En voor 28
28∑n=0 (63n)(1/3)n(2/3)63-n
Doet er niet toe, hij moet er correct staan anders klopt het nietquote:Op vrijdag 12 juni 2009 19:14 schreef P.F het volgende:
mja mijn lerares snapt die formule toch niet.
quote:Op vrijdag 12 juni 2009 19:14 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:
Mijn lief had de reservesleutel die hij heeft gebruikt om rozen en een kaartje in mijn huis neer te zetten
Dat ziet er lekker uit, wat is het?quote:
quote:Op vrijdag 12 juni 2009 19:15 schreef Muis006 het volgende:
[..]
Doet er niet toe, hij moet er correct staan anders klopt het niet
Heel lekker! Echt enorm zacht, en meestal zijn frostings zo vreselijk zoet, maar deze is helemaal in evenwicht met het cakeje. Ik heb het volgende recept gebruikt, van het deleukstetaartenforum (door de helft):quote:Op vrijdag 12 juni 2009 19:17 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Hoe tofEcht heel heel heel rood
Lekker? en if so: heb je 'n recept?
quote:RED VELVET CUPCAKES
Hoeveelheid is goed voor ongeveer 25 CC's
Oven voorverwamen op 175 graden.
300 g fijne suiker
200 gram boter (kamertemperatuur)
2 eieren
300 g cake bloem (krijg je door 30 a 40 g bloem te vervangen door maizena)
2 tbs (30 g) cacao
1 tsp (5 g) baksoda (Natriumbicarbonaat, verkrijgbaar bij oa apotheek)
snufje zout
240 ml karnemelk
rode vloeibare kleurstof (officieel staat 1,5 eetlepel)
1 tsp (5 ml) vanille essence
1 tsp (5 ml) (appel)cider azijn
Bloem zeven en even apart zetten. Boter met de suiker goed luchtig kloppen (5 min). Voeg de eieren toe. Mix apart in een kommetje de kleurstof, vanille essence en de cacao. Voeg dit hierna bij het beslag. Meng het zout met de karnemelk en voeg dit om en om met de bloem in 3 keer bij het beslag. Doe de baksoda en de azijn bij elkaar in een kommetje (gaat bruisen), roer even en ook dit bij beslag voegen. Nu even goed doormixen (ook even de randen met een spatel los maken). Vervolgens een flinke eetlepel per CC en voor ongeveer 18 a 20 minuten in de oven.
CREAM VANILLE FROSTING
Is ruim genoeg voor 30 CC's
90 g bloem
480 ml melk
400 g ongezouten Boter
400 g fijne kristalsuiker
10 ml (2 tsp) vanille essence
Klop de bloem en het melk samen in een steelpannetje. Aan de kook brengen (goed blijven roeren over de bodem) en 10 - 15 minuten laten doorkoken. Hierna afdekken met bakpapier en af laten koelen tot kamertemperatuur.
Boter flink smeuig en luchtig kloppen. Langzaam de suiker toevoegen en tot slot de vanille. Als alles goed is gemengd de afgekoelde melk/bloem-mix erbij en dan 5 minuten op medium/hoog kloppen. Afdekken en 15 minuten (geen minuut langer!!) in de koelkast.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Eetlijst standaard recept:brinta fietsen 3 boterhammen pindakaas, 2 roggebrood pindakaas 1 haring met ui terugfietsen Avondeten: bami met in schapeworstjessju met sambal, ketjap en wat stemgember gesmoorde groente, op het laatst gebonden met aardappelmeel. Toe: magere vanillekwark met aardbeien, rode & zwarte bessen uit eigen tuin. 1 pils
[ Bericht 0% gewijzigd door sigme op 12-06-2009 19:44:15 ]ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |