Thanks. Ik heb ook absoluut geen zin om het te eten maar ik ga het wel doenquote:
Wacht maar totdat je zo'n blik open trekt en de stank ruiktquote:Op zaterdag 31 december 2011 17:00 schreef MaLo het volgende:
Ik krijg alleen al van het lezen van dit topic een wee gevoel in mijn maagdaarom respect voor Hal!
Goed excuusquote:Op zaterdag 31 december 2011 19:12 schreef RobinOok het volgende:
Waar woon je? [ afbeelding ]
Ik wil wel proeven!
Al hou ik eigenlijk niet van bietjes.![]()
Haha, Utrecht centrum.... je bent welkom.quote:Op zaterdag 31 december 2011 19:12 schreef RobinOok het volgende:
Waar woon je? [ afbeelding ]
Ik wil wel proeven!
Al hou ik eigenlijk niet van bietjes.![]()
Geloof me, die bietjes zijn the least of your worries.quote:
Yup. Precies zo ervaarde ik het inderdaad. Die ranzige geur kwam gewoon helemaal terug toen ik de haring proefde.quote:Op zondag 1 januari 2012 21:34 schreef RobinOok het volgende:
Ik denk ook dat het "makkelijker" is als je ze niet zelf uit blik hebt moeten halen. Denk ik echt. Ik heb wel eens met varkensvlees dat 't berengeur heeft. Vooral bij bereiding is dat. Daarna, als het klaar is is het al stukken minder, maar die eerste berengeur zit dan nog in je neus of zo.En dan komt het gewoon niet meer goed.
Niet. Ik was zo nuchter als een priester op zondag toen ik het gehad heb. En ik hoop het dit jaar weer eens te eten.quote:Op zondag 1 januari 2012 12:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Hoe dronken moet je zijn om dit te eten?
Indien na de mis was je dus dronken.quote:Op zondag 1 januari 2012 22:27 schreef 2cv het volgende:
[..]
Niet. Ik was zo nuchter als een priester op zondag toen ik het gehad heb. En ik hoop het dit jaar weer eens te eten.
Respect dat je het evengoed geprobeerd hebt.quote:Op zondag 1 januari 2012 22:23 schreef HAL9000S het volgende:
[..]
Yup. Precies zo ervaarde ik het inderdaad. Die ranzige geur kwam gewoon helemaal terug toen ik de haring proefde.
Vroeg- of hoogmis?quote:
Waarom? Vond je het zo lekker dan?quote:Op zondag 1 januari 2012 22:27 schreef 2cv het volgende:
[..]
Niet. Ik was zo nuchter als een priester op zondag toen ik het gehad heb. En ik hoop het dit jaar weer eens te eten.
Ik geef me zelf een hoge kans om bij de groep 'het is niet vies of zo' te horen. Ik hou wel van een beetje fermentatie.quote:Op zondag 1 januari 2012 19:20 schreef HAL9000S het volgende:
[..]
Geloof me, die bietjes zijn the least of your worries.
Ja, smaakte best OK. En de reactie van je omgeving op de geur is ook tofquote:
Begrijp ik het goed dat de reactie meer meeweegt dan de smaak?quote:Op maandag 2 januari 2012 19:21 schreef 2cv het volgende:
[..]
Ja, smaakte best OK. En de reactie van je omgeving op de geur is ook tof
Nee, dank je.quote:Op zaterdag 4 februari 2012 01:08 schreef HAL9000S het volgende:
Ik heb nog een blikje over, PM maar als je interesse hebt.
Knijpers en gasmaskers verplicht?quote:Op zaterdag 4 februari 2012 23:41 schreef Isegrim het volgende:
Misschien kunnen we met dat ene blikje een Surströmming-meet organiseren?Ik ben nu eigenlijk wel benieuwd.
voor het proeven? ja. voor het open maken nee.quote:Op zaterdag 4 februari 2012 23:49 schreef Isegrim het volgende:
Ja, en dan een heel park afzetten ofzo om voorbijgangers te behoeden voor dit alles.
Maar ik denk dat RobinOok gelijk heeft. Iemand anders moet het openmaken, ver buiten jouw bereik, en dan moet je het proeven.
Vrijwilligers?
Openmaken met een gasmasker op?quote:Op zondag 5 februari 2012 14:52 schreef Isegrim het volgende:
Ik wil het ook best proeven, maar niet openmaken.
Niet.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |