Italiaan? Bij een restaurant ?Italiaanse supermarkt ben ik in Nederland in ieder geval nog niet tegengekomenquote:Op dinsdag 23 juni 2009 08:03 schreef Isegrim het volgende:
Bij de Italiaan bijvoorbeeld. Buffelmozzarella is eigenlijk de enige echte mozzarella.
Ook gewoon bij de AH en de meeste supermarktenquote:Op dinsdag 23 juni 2009 08:13 schreef Pacmaniac het volgende:
[..]
Italiaan? Bij een restaurant ?Italiaanse supermarkt ben ik in Nederland in ieder geval nog niet tegengekomen
Bij mij zit er eentje op vijf minuten lopen.quote:Op dinsdag 23 juni 2009 08:13 schreef Pacmaniac het volgende:
[..]
Italiaan? Bij een restaurant ?Italiaanse supermarkt ben ik in Nederland in ieder geval nog niet tegengekomen
Super , gebruikte altijd de goedkope versie en is inderdaad totaal niet lekker gewoonquote:Op dinsdag 23 juni 2009 08:17 schreef Godtje het volgende:
[..]
Ook gewoon bij de AH en de meeste supermarkten
Galbani Mozzarella bufala
2.25
http://webwinkel.ah.nl/process?search_parameter=mozzarella&catalog=AH&action=albert_noscript.modules.build
quote:Op dinsdag 23 juni 2009 13:42 schreef DevilsAndDust het volgende:
Morgen gaan we boodschappen doen, het menu is al bekend. Het bedenkt een stuk gemakkelijker zo 's middags, dan 's avonds nog na het avondeten als je nog vol zit..
Zondag: vooraf ciabatta met pesto, gegrilde aubergine en feta, dan een sort of bbq met spareribs, tex mex hamburgers en verschillende salades, toe mango fool
oe ... looking nicequote:
Ik ga de bonen vervangen door gele linzen, want ik ben vergeten om gisteravond de bonen in de week te zetten. Maak ik daar volgende week iets mee. Zwarte bonen kon ik trouwens niet vinden, dus ik heb zwartoogbonen meegenomen.quote:Op zaterdag 27 juni 2009 12:26 schreef Isegrim het volgende:
zondag
Stoofpotje:
http://annies-eats.com/20(...)and-red-pepper-stew/
Checkquote:Op zondag 28 juni 2009 12:57 schreef Isegrim het volgende:
Hey, jij ook roti in de planning opvrijdag?Ik ga 't alleen niet zelf maken, maar gewoon halen bij mijn favoriete rotitent.
Het grote probleem zat hem geloof ik in die pannekoeken. De rest is wel te doen als ik mijn collega moet gelovenquote:Op zondag 28 juni 2009 14:35 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb nog nooit roti zelf gemaakt. Ik wil me nog eens gaan verdiepen in de Suri keuken, want ik hou wel van Surifood.
Ben benieuwd naar de resultaten danquote:Op zondag 28 juni 2009 14:50 schreef Isegrim het volgende:
Oh, die pannenkoeken gaan wel lukken, die lijken op een Indiaas soort pannenkoek die ik ook al vaak heb gemaakt.
Veel te warm. Dat, plus een overschot aan trostomaten in de koelkast = gazpacho vanavond! Met brood, en een dipje van die creme fraiche en bieslook.quote:Op dinsdag 30 juni 2009 12:32 schreef minilot het volgende:
Woensdag: Aardappelkoekjes met bieslook en creme fraiche, en geroosterde kerstomaatjes
Oooo, wat voor wortelsoep, wat voor wortelsoep? Ik blief een recept! Ik maak de mijne met bleekselderij, aardappelen, knoflook, uien, kokosmelk en Patak's MIlde Currypasta (quote:Op dinsdag 30 juni 2009 13:13 schreef motorbloempje het volgende:
de wortelsoep is ook uit de vriezer overigens
Smaakt zo'n meatloaf nou een beetje? Ik vind het er altijd ietsje ranzig uitzien.quote:Op dinsdag 30 juni 2009 19:49 schreef Isegrim het volgende:
GVDHeb ik het rundergehakt ontdooid ipv het lamsgehakt, terwijl het rundergehakt voor de meatloaf ( http://www.omnomicon.com/meatloaf ) van donderdag was en het lamsgehakt voor de gevulde paprika's van vandaag.
http://wiki.fok.nl/index.php/Marrokkaans_gekruide_wortelsoepquote:Op woensdag 1 juli 2009 19:06 schreef minilot het volgende:
[..]
Oooo, wat voor wortelsoep, wat voor wortelsoep? Ik blief een recept! Ik maak de mijne met bleekselderij, aardappelen, knoflook, uien, kokosmelk en Patak's MIlde Currypasta () erin, en ik pureer 'm met een staafmixer. Het is verreweg mijn favoriete soep.
[..]
Smaakt zo'n meatloaf nou een beetje? Ik vind het er altijd ietsje ranzig uitzien.
Oeh, die komt binnenkort zeker op mijn weekmenu!quote:Op woensdag 1 juli 2009 19:26 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
http://wiki.fok.nl/index.php/Marrokkaans_gekruide_wortelsoep
Voor jou dan even compleet, voor vier forse porties:quote:Op woensdag 1 juli 2009 19:38 schreef motorbloempje het volgende:
ik ben niet zo dol op bleekselderij, maar misschien gepureerd weldie van jou ga ik dus ook een keer proberen
quote:Op zaterdag 11 juli 2009 15:49 schreef Isegrim het volgende:
So much for geld besparen.Ik heb me arm gekocht aan al dat heerlijke zomerfruit: blauwe bessen, bosaardbeitjes, kruisbessen...
Sounds goodquote:Op zaterdag 11 juli 2009 17:14 schreef Isegrim het volgende:
Ja.Ik maak tegenwoordig regelmatig mijn eigen drinkontbijt. Wat yoghurt, wat fruit naar keuze, paar schepjes brinta en wat zoetstof. Lekker, slank en gezond ontbijt.
quote:Op zaterdag 11 juli 2009 17:18 schreef Isegrim het volgende:
Voor de asperges ga ik denk ik dit recept gebruiken: http://www.mijnreceptenbo(...)romige-saus-720.html
Ik hou zelf niet zo van asperges, maar mijn vriend vindt ze wel lekker.
Dat is toch allemaal seizoensfruit dat op het moment geen hol kost? We hebben een week of 2/3 terug op de markt een kilo (6 bakken) blauwebessen gekocht voor ene euro, een halve kilo frambozen voor 1,50, ....quote:Op zaterdag 11 juli 2009 15:49 schreef Isegrim het volgende:
So much for geld besparen.Ik heb me arm gekocht aan al dat heerlijke zomerfruit: blauwe bessen, bosaardbeitjes, kruisbessen...
Vlakbij die schemerlampen en die kokosmatten toch?quote:
quote:Op maandag 13 juli 2009 00:12 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Vlakbij die schemerlampen en die kokosmatten toch?
We hebben daar ook gegeten en het was goddelijk.quote:Op zaterdag 18 juli 2009 19:07 schreef Isegrim het volgende:
Ben met mijn vader een weekendje naar Antwerpen dus het boodschappen doen schiet er een beetje bij in deze week. Vanavond is het plan om hier te gaan eten: http://www.restaurantmich.be/
Voor de komende week is dit de planning:quote:Op zaterdag 18 juli 2009 12:25 schreef Raissa het volgende:
Vandaag: Vleesfondue met stokbrood, aardappeltjes en salade
Morgen: Fusili met een tomaten/champignonsaus Lasagna
Maandag: Hamburgers (kant en klare) op stokbrood met pindasaus of knoflooksaus, daarbij komkommer/tomaatsalade Broodje zelfgemaakte hamburger met veel sla, champignons etc.
Dinsdag: Aardappelkroketjes, kipfilet, groenten moet ik nog bedenken. tartaartje en sla
Woensdag: Gehakt wraps Wereldgerecht teriyaki
Donderdag: Broodje zelfgemaakte hamburger met veel sla, champignons etc. Pizza
Vrijdag: Kantonese kip
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |