Dusquote:Op vrijdag 22 mei 2009 18:51 schreef -Mellow- het volgende:
Gamba's gemarineerd in knoflook, olijfolie en gerookte paprikapoeder dan in de pan met een spaanse peper en een bende peterselie erover. Daarbij Turkse herderssalade en Turks brood
Gebruik je die gamba's gepeld of ongepeld?quote:
quote:Op vrijdag 22 mei 2009 18:40 schreef Butterfly91 het volgende:
Wat stokbrood met kruidenboter en wat vlees dat nog over was van de bbq gisteren. Een doorbraak![]()
gepeld. Met dit gerecht eet het niet echt lekker om ze achteraf nog te pellenquote:Op vrijdag 22 mei 2009 18:57 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Gebruik je die gamba's gepeld of ongepeld?
Oké, thanksquote:Op vrijdag 22 mei 2009 19:10 schreef -Mellow- het volgende:
[..]
gepeld. Met dit gerecht eet het niet echt lekker om ze achteraf nog te pellen
Lekker soppen met broodquote:
Wat een wauze combiquote:Op vrijdag 22 mei 2009 21:19 schreef Zo-is-dat het volgende:
Nu sushi, straks rabarberkruimeltaart toe!![]()
()
waarom bevroren?quote:Op zaterdag 23 mei 2009 14:01 schreef minilot het volgende:
Ik gooi *nu* yoghurt, aardbeien, honing en bevroren banaan in de blender.
Slurp!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |