Daar zou ik dan ook problemen mee hebben...quote:Op donderdag 21 mei 2009 19:59 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
gros van de broodjeszaken zegt dat ze boter gebruiken maar smeren margarine
op mijn pizza quattro frommagi wil ik wel echte kaas.quote:Op donderdag 21 mei 2009 19:55 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als jij uit eten gaat wil je dingen die overbakken zijn met kaas?
Moet je naar de states: You want cheese with that?
maar serieus, ook in het buitenland wordt kaassurrogaat veel gebruikt.
Zag laatst bij een horeca groothandel 10 en 25 kilo blokken kaas, onder de 2 euro de kilo.quote:Op vrijdag 22 mei 2009 14:37 schreef ASSpirine het volgende:
En dan te bedenken dat er liters melk in de riolen worden gedumpt omdat de melkboeren een te lage prijs ervoor krijgen...
Dan zit er ook minimaal een deel echte kaas bij, anders staat dat er niet op.quote:Op donderdag 21 mei 2009 16:44 schreef Curiosity het volgende:
maar als mij een pizza wordt verkocht met volgens de verpaking kaas verwacht ik dat het echte kaas is en geen nep.
Prijzig.quote:Op vrijdag 22 mei 2009 15:33 schreef Curiosity het volgende:
Het Britse bedrijf Kerry Ingredients levert al nep voor anderhalve euro per kilo.
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleID=gc41vo01l
Vraag ik me toch af hoe daar geld op verdiend kan worden...quote:Op vrijdag 22 mei 2009 14:39 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zag laatst bij een horeca groothandel 10 en 25 kilo blokken kaas, onder de 2 euro de kilo.
dat was ook het eerste wat er bij mij door mijn hoofd ging.quote:Op zaterdag 23 mei 2009 10:39 schreef ASSpirine het volgende:
[..]
Vraag ik me toch af hoe daar geld op verdiend kan worden...
En frietzaken die fritessaus gebruiken als je om mayo vraagtquote:Op donderdag 21 mei 2009 19:59 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
gros van de broodjeszaken zegt dat ze boter gebruiken maar smeren margarine
Heeft u mayonaisequote:Op zaterdag 23 mei 2009 15:39 schreef Richie_Rich het volgende:
[..]
En frietzaken die fritessaus gebruiken als je om mayo vraagt
Zoals muskusratquote:Op donderdag 21 mei 2009 15:17 schreef RobinOok het volgende:
Belgen eten niet de meest vreemde dingen hoor. Belgen zijn ongelofelijk behoudend in wat ze eten.
Gelukkig krijg ik bij de snackbar wel gewoon mayo op de patat. Misschien dat het te maken heeft met het wonen in de grensstreek?quote:Op zaterdag 23 mei 2009 15:39 schreef Richie_Rich het volgende:
[..]
En frietzaken die fritessaus gebruiken als je om mayo vraagt
Dat ja, 'gezond' *brrr*quote:Op zaterdag 23 mei 2009 16:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heeft u mayonaise
> Ja natuurlijk, naar frietsaus wijst
Dat is frietsaus
> Ja maar dat is veel gezonder
Je denkt toch niet dat als ik wat gezonds wilde vreten naar hier kwam, toch?
> ?????? Nou Jaaa
Dat is gewoon per zaak verschillend.quote:Op zaterdag 23 mei 2009 17:49 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Gelukkig krijg ik bij de snackbar wel gewoon mayo op de patat. Misschien dat het te maken heeft met het wonen in de grensstreek?
Ik zou niet eens weten waar ik nog ossewit zou kunnen kopen.quote:Op zaterdag 23 mei 2009 17:54 schreef Richie_Rich het volgende:
[..]
Dat ja, 'gezond' *brrr*
Als ik friet wil eten dan doe ik dat niet omdat het gezond is maar omdat het zo af en toe erg lekker is. Dan wil ik niet beknibbelen op smaak ten faveure van het 'gezond' zijn.
Frietjes in de ossewit en échte mayonaise, zo wil ik het. Helaas bakt niemand meer in vast dierlijk vet lijkt wel en de mayo wordt ook schaarser
Jij niet goed kaas maken, ik niet goed schrijven.quote:
En dan te bedenken dat je voor een kilo'tje échte kaas al snel zo'n 8-10 liter melk nodig hebt...quote:Op vrijdag 22 mei 2009 14:39 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zag laatst bij een horeca groothandel 10 en 25 kilo blokken kaas, onder de 2 euro de kilo.
Überhaupt geen kaas. Analoog heet gewoon analoog. En als er kaas bijgemengd/meegesmolten is, dan heet het met een mooie term 'cheese preparation'.quote:
Ik haal het bij de Makro. Laatste keer is echter ook alweer vorig jaar geweest, geen idee of ze het nog hebben.quote:Op zaterdag 23 mei 2009 18:10 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Ik zou niet eens weten waar ik nog ossewit zou kunnen kopen.
Er wordt ook geen winst op gemaakt. Maar dit levert in ieder geval nog iets aan omzet op. De fabriek staat er toch, die vaste kosten lopen gewoon door.quote:Op zaterdag 23 mei 2009 10:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
dat was ook het eerste wat er bij mij door mijn hoofd ging.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |