abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_69138321
quote:
Op maandag 18 mei 2009 00:29 schreef jemoeder125 het volgende:

[..]

Voor datsoort mensen hebben ze de gasbarbeque uitgevonden.
Die is makkelijk voor dagelijks gebruik hoor Mr echt bbqen doe je idd gwn zelf Met houtskool
  maandag 18 mei 2009 @ 00:41:21 #22
17061 mvt
blame Canada
pi_69138376
Daarom heb ik een collega een Barbecook BBQ cadeau gedaan voor zijn nieuwe huis. Papier in de koker, kolen er op, papier aansteken en wachten tot de kolen wit zijn! Ideaal
We were to understand there would be pie and punch?
pi_69138432
quote:
Op maandag 18 mei 2009 00:41 schreef mvt het volgende:
Daarom heb ik een collega een Barbecook BBQ cadeau gedaan voor zijn nieuwe huis. Papier in de koker, kolen er op, papier aansteken en wachten tot de kolen wit zijn! Ideaal
[ afbeelding ]
zon ding hebben wij ook. net of je een rookbom aansteekt en je kolen zijn dan nog niet warm.
:]
pi_69138489
quote:
Op maandag 18 mei 2009 00:28 schreef Rauzer het volgende:

[..]

Ik ben er vandaag twee uur mee bezig geweest. Brandolie had ik niet, en met aanmaakblokjes ging het niet zo snel.
Als je er verder geen lucht bij wappert of blaast kan ik me voorstellen dat het zo lang duurt
  maandag 18 mei 2009 @ 00:55:19 #25
202014 JJH
Knetter. O+
pi_69138574

Will do the trick.
pi_69138581
Wat een stel noobs ook met aanmaakblokjes en al d ie andere rommel, ik doe het met wat lucifers en een paar stukjes papier.
  maandag 18 mei 2009 @ 01:00:04 #27
17061 mvt
blame Canada
pi_69138640
quote:
Op maandag 18 mei 2009 00:45 schreef wootahH het volgende:

[..]

zon ding hebben wij ook. net of je een rookbom aansteekt en je kolen zijn dan nog niet warm.
wat voor papier? Genoeg papier voor een lekker fikkie? genoeg kolen?

Niets mis mee deze avond. Kolen goed op het midden opbouwen, flinke berg, werden allemaal lekker wit/rood. Tikje er tegen, mooi verdelen over de bak en uren plezier
We were to understand there would be pie and punch?
pi_69140194
quote:
Op maandag 18 mei 2009 00:49 schreef Ro_bin het volgende:

[..]

Als je er verder geen lucht bij wappert of blaast kan ik me voorstellen dat het zo lang duurt
Ik heb me gek gepomt anders
Willem-Jan van Puffelen
  Redactie Frontpage / Spellchecker maandag 18 mei 2009 @ 07:16:20 #29
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_69140208
Zo'n ding werkt als een tierelier Hier in DLD kosten ze bij Aldi of Lidl een euro of 7 Houtskool bovenin, prop papier met een aanmaakblokje onderin en fikken maar.
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
  maandag 18 mei 2009 @ 08:04:49 #30
162594 dikkekaas
crazy legoracer
pi_69140464
quote:
Op maandag 18 mei 2009 07:16 schreef Rewimo het volgende:
Zo'n ding werkt als een tierelier Hier in DLD kosten ze bij Aldi of Lidl een euro of 7 Houtskool bovenin, prop papier met een aanmaakblokje onderin en fikken maar.
Idd, er zijn vast prima producten van andere merken dan Weber die dit goed kunnen. Blokker misschien ook? Makro heeft in elk geval de Weber.
  maandag 18 mei 2009 @ 09:03:35 #31
119709 Koppe
Ff nog wat bedenken
pi_69141134
Zo`n 3 weken geleden zo`n ding bij de lidl gekocht voor 7 of 8 Euro,zijn flinke dingen en ziet er degelijk uit.
Nog niet geprobeerd,mischien aankomend weekend maar eens proberen.
  maandag 18 mei 2009 @ 10:30:38 #32
58834 Catbert
The evil HR Director.
pi_69143280
"[...] a large number of the teenagers claiming Asperger's are, in fact, merely dicks."
  maandag 18 mei 2009 @ 10:36:01 #33
252113 jemoeder125
En je vader!
pi_69143430
quote:
Mja jammer dat de BBQ vervolgens weggesmolten is
pi_69143786
Gewoon de gasbrander erop
  maandag 18 mei 2009 @ 11:18:59 #35
130803 Gripper
Get a grip
pi_69144687
De beste oplossing is nog altijd: om 4 uur de BBQ aansteken, en rustig met een biertje erbij de (minstens een nacht gemarineerde) stukken vlees aan spiezen rijgen, salade maken, stokbrood en sauzen klaarzetten. Tussendoor regelmatig even je vuur checken, herverdelen, kooltjes erbij, etc. Om een uur of 6 is de BBQ dan prima op temperatuur
Het enige wat je hiervoor nodig hebt is ruim voldoende tijd...
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  maandag 18 mei 2009 @ 11:51:11 #36
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_69145800
quote:
Op zondag 17 mei 2009 23:51 schreef Rauzer het volgende:
Er is zo'n ding dat je kan gebruiken om de kolen snel heet te maken. Maar hoe heet zo'n ding en waar koop je die?
Brikettenstarten, o.a. van Weber. Heb er zelf al jáááren eentje in gebruik.

Dit ding dus: http://www.adinterieursho(...)brikettenstarterset/
Werkt overigens óók met gewone houtskool als je niet te kleine stukjes gebruikt.
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  maandag 18 mei 2009 @ 11:58:53 #37
58834 Catbert
The evil HR Director.
pi_69146021
quote:
Op maandag 18 mei 2009 11:18 schreef Gripper het volgende:
De beste oplossing is nog altijd: om 4 uur de BBQ aansteken, en rustig met een biertje erbij de (minstens een nacht gemarineerde) stukken vlees aan spiezen rijgen, salade maken, stokbrood en sauzen klaarzetten. Tussendoor regelmatig even je vuur checken, herverdelen, kooltjes erbij, etc. Om een uur of 6 is de BBQ dan prima op temperatuur
Het enige wat je hiervoor nodig hebt is ruim voldoende tijd...
2 uur? 30 minuten! Je moet gewoon onderop een paar aanmaakblokjes leggen, en dan de briketten daarop stapelen, zo hoog mogelijk, zodat je een beetje een schoorsteeneffect krijgt. Zo doe ik het dus ook. Eerst BBQ aansteken, dan vlees en zooi klaarzetten, ff biertje drinken en dan aan de slag
"[...] a large number of the teenagers claiming Asperger's are, in fact, merely dicks."
  maandag 18 mei 2009 @ 12:11:56 #38
240591 LockonStratos
Ever vigilant
pi_69146377
quote:
Op zondag 17 mei 2009 23:59 schreef bas-beest het volgende:
dit ding???
Dat is echt voor kneuzen die niet kunnen barbecueen....
Vigilante +1 The Coon strikes again!
Op vrijdag 10 juli 2009 09:51 schreef Zith het volgende:
TS is met z'n çollega's lunchtsverkeersleider op de comodoren.
  maandag 18 mei 2009 @ 12:39:18 #39
130803 Gripper
Get a grip
pi_69147289
quote:
Op maandag 18 mei 2009 11:58 schreef Catbert het volgende:

[..]

2 uur? 30 minuten! Je moet gewoon onderop een paar aanmaakblokjes leggen, en dan de briketten daarop stapelen, zo hoog mogelijk, zodat je een beetje een schoorsteeneffect krijgt. Zo doe ik het dus ook. Eerst BBQ aansteken, dan vlees en zooi klaarzetten, ff biertje drinken en dan aan de slag
Wat jij wil. In 2 uur kun je wel meer bier drinken dan in 30 minuten
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  maandag 18 mei 2009 @ 13:42:33 #40
58834 Catbert
The evil HR Director.
pi_69149366
quote:
Op maandag 18 mei 2009 12:39 schreef Gripper het volgende:
Wat jij wil. In 2 uur kun je wel meer bier drinken dan in 30 minuten
Ja, en sowieso is bier drinken op een nuchtere maag veel efficienter!
"[...] a large number of the teenagers claiming Asperger's are, in fact, merely dicks."
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')