abonnement Unibet Coolblue
pi_68965113
Vanavond checkte houdnini zijn mailtjes op z'n spam-account en zoals altijd was er weer een hoop spul te vinden dat niet eens in de buurt kan komen van het halal zijn. Penisvergrotingen schreeuwen me toe! Negers in Afrika bieden me miljoenen! Gratis diploma's zonder er iets voor te doen! Russische importbruidjes!

En... de spam van RelatiePlanet, Adultmatch, enzovoorts. Dus ja, toch even nieuwsgierig, "echte liefde" heb ik nog niet bepaald gevonden, dus toch even snel gekeken. Ze bieden me een paar gratis dagen. Mooi, ik zal ze eens laten zien hoe Hollands ik ben.

Dus ik kijken tussen de profielen van de dames, en warempel, ik zie gewoon allemaal bekenden! Nee geen mensen die ik buiten het internet om ken, maar mensen die ik daar vier jaar terug ook al zag zitten. En niet een, niet twee, niet drie, maar echt pagina's vol

Deze ongetwijfeld geweldige ontdekking lijkt daarom de mening te bevestigen die ik toen al had gekregen: negen op de tien mensen op datingsites staan er op omdat niemand ze moet. Dames die op 20-jarige leeftijd al acht kleurige negerkotertjes hebben uitgepoept, dames die zichzelf omschrijven als 'normaal' terwijl ze toch echt moddervet zijn, dames die met semi-intelligente van het web geplukte quotes strooien terwijl ze niet weten wat ermee bedoeld werd, dames die thuis hun eigen poes niet eens meer kunnen vinden tussen alle anderen, dames die te dom zijn om het predicaat mens te mogen dragen, en hoe kon ik ze bijna vergeten, de dames die heel goed weten hoe ze een eyeliner moeten hanteren ter versterking van hun sex appeal, klagend dat de wereld niet goed voor hen is... Het is net Utrecht, het lijkt er mooi, maar je vind er niets interessants.

Mijn stelling is daarom dat datingsites het afvoerputje van datend Nederland zijn. Maar wat vindt de FOKker, die ongetwijfeld nooit op zulke sites komt, hiervan?

De ervaring met de kattendame die hierboven genoemd werd is trouwens waargebeurd Voel je zo vrij om hier ook je eigen ervaringen neer te pleuren. Hoe erger, hoe beter

[ Bericht 7% gewijzigd door Mordreth op 13-05-2009 07:05:33 (polls weggehaald) ]
  woensdag 13 mei 2009 @ 07:26:53 #3
141482 Q.
JurassiQ
pi_68966784
Heel soms zitten er echt wel leuke vrouwen tussen! Maar je hebt gelijk, niet op sites als RP en Lexa. Die zijn te triest voor woorden.
For great justice!
  woensdag 13 mei 2009 @ 07:50:54 #4
238120 Duimelot
Ssssssssimsssssssalabimbambom
pi_68966938
Ik heb er ook op gestaan en ben heul normaal , ik deel je mening als we dan even overal waar dames staat heren maken
  woensdag 13 mei 2009 @ 08:05:32 #5
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_68967037
Ik ben het ermee eens ja, als ik zo eens kijk naar mensen die ik "in het echt" ken en waarvan ik weet dat ze op datingsites staan of hebben gestaan: een meisje dat continu probeert een typetje te spelen, totaal niet oprecht ten opzichte van zichzelf; een meisje dat zich inmiddels bekeerd heeft tot de islam en een lesbisch meisje dat met een zware depressie langdurig thuis heeft gezeten.... Ik heb toch echt nog altijd het idee dat er werkelijk iets mis is met die mensen die daarop staan.
Don't let my username fool you...
pi_68967055
quote:
Het is net Utrecht, het lijkt er mooi, maar je vind er niets interessants.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_68969305
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 01:38 schreef Houdnini het volgende:
Het is net Utrecht, het lijkt er mooi, maar je vind er niets interessants.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  Moderator woensdag 13 mei 2009 @ 10:07:10 #8
42184 crew  DaMart
pi_68969716
Herkenbaar. Begin dit jaar heb ik me ook weer eens op RP gewaagd, na er een jaar of twee weg te zijn geweest. Na een maand of zo had ik het alweer gezien.

Ook ik kwam er heel veel bekenden tegen. Van sommigen wist ik nog dat ze nooit op berichten hebben gereageerd. Misschien zijn ze toch niet zo serieus op zoek, of hebben ze een eisenpakket waar bijna niemand aan kan voldoen?
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_68969867
Ik vraag me altijd af hoe serieus dergelijke profielen zijn. Zijn er echt mensen die op deze manier een date proberen te vinden of is het voor de grap. Over het algemeen dacht ik aan het tweede totdat ik dus meerdere dames op de uni hierover hoorde.

Leuke meiden die ik echt nooit op lexa zou verwachten maar ja hoor ze staan er. Stiekem toen toch maar een profiel gebouwd en geprobeerd. Binnen twee dagen was ik er al zat van. Het is gewoon te belachelijk voor woorden.
"Once you jack off to Japanese girls puking in each others mouths, you can't exactly go back to Playboy" - Randy Marsh
  woensdag 13 mei 2009 @ 12:00:28 #10
34775 Metro2005
Mind explorer
pi_68973616
Genoeg dates via datingsites gehad en het waren eigenlijk allemaal wel normale mensen hoor, soms verlegen maar verder gewoon normale mensen die ook nog eens best knap waren (en ja, er zaten ook een paar dikkere meiden tussen en wat rare types maar dat heb je in het plaatselijke cafe ook)
Childhood is over the moment you know you're going to die.
'Snelwegen verbreden om files op te lossen? Dat is zoals de broeksriem losser maken tegen obesitas'
pi_68973937
Internet daten is ziek en verkeerd. Het is zoiets als Femke Halsema met herpes, besmettelijk als de pest, het ergste nog: Het is vrouwelijk.

Wanneer je toch besluit te daten, iets wat ik je sterk afraad, zorg dan dat je enige waardigheid behoud en een beetje ballen toont. Het zorgt er niet alleen voor dat je je publiek nog kan laten zien, het zorgt er ook voor dat je een redelijke kans hebt een prettige seksuele relatie te krijgen.

Zoals ik elders al aangaf is technologie gemaakt om geweldige dingen te laten ontstaan. Zoals het redden van levens, 4 uur lang een stijve hebben en het creëren van nieuwe soorten voedsel zoals een aardbei die blauw is. Het is niet bedoeld voor een of andere randdebiel met 10 euro die even wat random versier zinnetjes heeft opgezocht.

"Wil je iets van me drinken?"
"Hou je van katten?"
"Klopt het dat Nederlandse vrouwen niet goed zijn in een pijpbeurt geven?"

Het misbruiken van Technologie is zo vrouwelijk als het maar kan. Vrouwen gebruiken Technologie voor het creëren van problemen, niet om het op te lossen. Gelukkig heeft Technologie daar ook iets op: Duct tape. Zodra de mond afgesloten is, verdwijnen de problemen als wolken voor de zon alsof ze nooit bestaan hebben.

De menselijke seksuele voorkeur heeft zich geëvolueerd in duizenden jaren. Hoewel we door veel vrouwen verweten worden dat we elke 30 seconden aan sex denken en geobsedeerd hierdoor zouden zijn, heeft dit wel de mensheid gemaakt tot wat het vandaag is. Als wij niet de lusten hadden gehad om 10000 jaar geleden de monsterlijke vertoning van vrouwapen voor lief te nemen dan waren wij er nooit geweest. Zonder deze apenverkrachting zou er nooit een "wij" geweest zijn.

Aantrekkingskracht is een vreemd en gecompliceerd iets, ik zal het in een simpele uitleg weergeven. Voor een vrouw is aantrekkingskracht gebaseerd op hoe veel tijd en geld een man steekt in het overtuigen van een vrouw dat het een goed idee is om sex te hebben. Dit proces herhaalt zich constant. Voor een man is aantrekkingskracht gebaseerd op hoeveel aandacht, tijd en geld hij in een vrouw wil steken om geneukt te worden. Ook dit proces herhaalt zich constant.

Nu ik het zo lees, is dit niet zo heel gecompliceerd.

En dat is exact de fout die elke vrouw die aan internet daten doet maakt, het moment dat ze zich toevoegt maakt ze het moeilijker dan dat het is. Als een Heterocephalus glaber (naakte molrat) het op de reuk en tast voor elkaar kan krijgen om geneukt te worden dan zou je toch denken dat het redelijk makkelijk zou moeten zijn. Het betekend dus dat elke vrouw die internet date een neurotische nachtmerrie is.

Tip aan alle mannen: Als je erover denkt om een van deze dating sites te joinen, stap dan eens voor de grap af op een echte vrouw. Vrouwen zijn dommer dan je denkt. Ze weten niets van politiek, geld of zelfs hoe hun eigen orgasme werken. En ze zullen voor eeuwig dankbaar zijn als je het ze leert. Kweek eens wat ballen en gebruik waar internet voor bedoeld is: Porno en werk. Doe het niet te veel tegelijk.



[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 13-05-2009 12:26:28 ]
pi_68977744
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 07:50 schreef Duimelot het volgende:
Ik heb er ook op gestaan en ben heul normaal , ik deel je mening als we dan even overal waar dames staat heren maken
Ik heb er wel aan gedacht om het daar ook nog over te hebben, maar ik had een beetje het vermoeden dat het wel een eigen topic waard was. Maar jullie mogen uiteraard gerust het woord dames vervangen door heren

* Houdnini heeft zich ook eens als fake-vrouw aangemeld en kreeg toen na 5 minuten al de eerste mailtjes met teksten als "wat een leuk profiel heb je, je ziet er goed uit!" (er stond nog geen foto of tekst..) tot "eey lekkur dingetjuh wa ben jij lekkur seg hepie sin om te neukun? ik hep un mooi huisie waar wei leker samen kunen geneiten nou doedoei kusie tot snel he schat"

..daarna heb ik dat profiel maar weer snel verwijderd

Dat doet me dan trouwens ook gelijk weer denken aan al die kerels die in gastenboeken reageren met kusjes en glitterplaatjes, in de hoop dat iemand er op reageert of ervoor valt

Zoals ik al zei, genoeg redenen om een speciaal topic over te maken
pi_68978000
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 09:53 schreef PBateman1978 het volgende:

Open er een topic over en overtuig me van de positieve kanten van Utrecht
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 12:08 schreef Aneurism het volgende:
Internet daten is ziek en verkeerd. Het is zoiets als Femke Halsema met herpes, besmettelijk als de pest

...


Geweldig verhaal, maar ik ben het er niet helemaal mee eens dat het alleen om seks draait
Veel te veel werk om dat via internet te regelen
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 10:12 schreef TheClown1 het volgende:
Ik vraag me altijd af hoe serieus dergelijke profielen zijn. Zijn er echt mensen die op deze manier een date proberen te vinden of is het voor de grap. Over het algemeen dacht ik aan het tweede totdat ik dus meerdere dames op de uni hierover hoorde.
Hierboven schreef iemand dat de dames/heren die hij/zij op datingsites vond in het echt ook kende, en dat ze buiten internet om ook wat wereldvreemd waren. Was dat met deze dames/heren toevallig ook het geval?

(ik wil niet in de stereotypes vervallen en iedereen over dezelfde kam scheren, maar ik vrees het ergste..)
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 12:00 schreef Metro2005 het volgende:
Genoeg dates via datingsites gehad en het waren eigenlijk allemaal wel normale mensen hoor, soms verlegen maar verder gewoon normale mensen die ook nog eens best knap waren (en ja, er zaten ook een paar dikkere meiden tussen en wat rare types maar dat heb je in het plaatselijke cafe ook)
Klopt, de verlegen meiden zijn een uitzondering

Ik moet er wel bij zeggen dat het me in dit topic niet alleen om knappe dames gaat.
pi_68978071
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 10:07 schreef DaMart het volgende:
Herkenbaar. Begin dit jaar heb ik me ook weer eens op RP gewaagd, na er een jaar of twee weg te zijn geweest. Na een maand of zo had ik het alweer gezien.

Ook ik kwam er heel veel bekenden tegen. Van sommigen wist ik nog dat ze nooit op berichten hebben gereageerd. Misschien zijn ze toch niet zo serieus op zoek, of hebben ze een eisenpakket waar bijna niemand aan kan voldoen?
Ja precies, veel reageren gewoon helemaal niet, terwijl ze toch iedere dag netjes de hele avond online zitten en maar blijven proberen om bovenaan de lijst te staan.

Op sommige sites kan je trouwens zien wie welk profiel heeft bezocht en hoevaak dat is gedaan. Heel opvallend is het dan dat een groot aantal dames die niet reageren op mannen die "te min" voor ze zijn (lees: die gewoon normaal en met interesse reageren), dat juist wel lijken te doen op mannen met een kleurtje en minstens een paar gouden kettingen dragen (althans, dat is mijn conclusie na het bekijken van de 'statistieken').

Dat maakt het op zich nog schever, want ze roepen in hun profiel dat ze een echte kerel willen, maar eigenlijk zitten ze daar alleen om een pooierboy te scoren? Dus zelfs de pboys in het leven buiten internet willen niet met dat soort vrouwen gezien worden?

Wat staat er dan op het eisenlijstje van zulke vrouwen, vraag ik me dan af...
  woensdag 13 mei 2009 @ 14:09:25 #15
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_68978168
Geweldig topic .

Maar: Utrecht roeleert!
Niet meer actief op Fok!
  Moderator woensdag 13 mei 2009 @ 14:23:46 #16
42184 crew  DaMart
pi_68978740
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 14:06 schreef Houdnini het volgende:

[..]

Op sommige sites kan je trouwens zien wie welk profiel heeft bezocht en hoevaak dat is gedaan. Heel opvallend is het dan dat een groot aantal dames die niet reageren op mannen die "te min" voor ze zijn (lees: die gewoon normaal en met interesse reageren), dat juist wel lijken te doen op mannen met een kleurtje en minstens een paar gouden kettingen dragen (althans, dat is mijn conclusie na het bekijken van de 'statistieken').
Of je ziet ze gewoon een keer of 3 per dag langskomen in het lijstje van mensen die jouw profiel hebben bezocht. Na een paar dagen stuur je een berichtje waarin je haar gekscherend 'stalker' noemt, en zegt dat ze niet zo verlegen hoeft te zijn en ineens vindt ze je een engerd .
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_68980805
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 14:23 schreef DaMart het volgende:

[..]

Of je ziet ze gewoon een keer of 3 per dag langskomen in het lijstje van mensen die jouw profiel hebben bezocht. Na een paar dagen stuur je een berichtje waarin je haar gekscherend 'stalker' noemt, en zegt dat ze niet zo verlegen hoeft te zijn en ineens vindt ze je een engerd .
Je had natuurlijk je bericht moeten beginnen met "Psst, meisje!"
  woensdag 13 mei 2009 @ 15:31:02 #18
163194 DrDarwin
Novio-magenta
pi_68981080
Vrouwen op datingsites willen maar een ding en dat is serieus genomen worden, maar als je ze serieus neemt voelen ze zich niet serieus genomen.
  woensdag 13 mei 2009 @ 16:30:43 #19
82895 ikbenik
jij bent jij
pi_68983098
Ik heb zelf best wel wisselende ervaringen met datingsites. Het ligt wel aan de site, zo heb je sites waar het aandeel kettingrokende moeders van onder de 20 wel erg groot is. Waar er veel "dag niet gelachen is dag niet geleefd" types bij zitten, types die veel aan "fitnis" doen. En niet te vergeten die Nederlandse meiden die alleen maar een vent met een ander kleurtje willen, maar wel in slecht Nederlands eisen dat hij goed Nederlands kan praten. En wat te denken van het type, dat wel een relatie wilt, maar er totaal geen tijd voor heeft en er ook niet de tijd voor wilt vrijmaken?

En dan het daten zelf, dat kan ook een drama zijn. Hoeveel van die meiden niet anders blijken te zijn. Van die types die zeggen dat ze zorgzaam zijn, maar daar niets van laten merken, behalve dat ze zelf in de watten gelegd willen worden. Of die heel zelfstandig zijn, maar nog geen ei kunnen koken. Meiden die je doen geloven dat je het helemaal bent, maar ondertussen vrolijk verder gaan met zoeken. Meiden die je alleen maar gebruiken om hun ex te vergeten.

Toch zitten er een paar serieuze types bij, maar daar moet je dan wel goed naar zoeken. Tussen de tientalle dates die ik inmiddels op die manier achter de rug heb gehad, waren er hooguit 2 serieus. Al waren een paar anderen nog wel leuk voor een nacht
MisterTao.com - recommender: DutchJohan
  woensdag 13 mei 2009 @ 19:30:30 #21
163194 DrDarwin
Novio-magenta
pi_68988948
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 16:52 schreef Disorder het volgende:
"Prettig gestoord" = Borderline/manisch depressief/vul maar in..


En ' spontaan' , zo'n flapuit die de hele dag gewoon zegt wat ze denkt, ook als het niet zo slim is dat te doen.
pi_68990244
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 15:31 schreef DrDarwin het volgende:
Vrouwen op datingsites willen maar een ding en dat is serieus genomen worden, maar als je ze serieus neemt voelen ze zich niet serieus genomen.
Waar zit hier nu de klemtoon?

Seriéus genomen worden?
Serieus genómen worden?
Ik doe niet meer aan een signature
  woensdag 13 mei 2009 @ 20:02:44 #23
206937 Rubber_Johnny
Groter is altijd beter!!
pi_68990379
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 19:30 schreef DrDarwin het volgende:

[..]



En ' spontaan' , zo'n flapuit die de hele dag gewoon zegt wat ze denkt, ook als het niet zo slim is dat te doen.
Ik hou van reizen, goede gesprekken, lekker eten, en lange strandwandelingen.

Altijd weer die strandwandelingen. Hier in Enschede ben ik kansloos, geen strand in de buurt
pi_68991504
Hier is een verwijzing naar het "trieste relatieprofielen" topic wel op zijn plaats.

Trieste relatieprofielen # 3

Geen idee waar deel 4 is.
  Moderator woensdag 13 mei 2009 @ 20:31:56 #25
42184 crew  DaMart
pi_68991547
quote:
Op woensdag 13 mei 2009 20:02 schreef Rubber_Johnny het volgende:

[..]

Ik hou van reizen, goede gesprekken, lekker eten, en lange strandwandelingen.

Altijd weer die strandwandelingen. Hier in Enschede ben ik kansloos, geen strand in de buurt
Mja, ik woon aan de kust, maar daar trapten ze ook niet in hoor .
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')