Oh ja, dat is wel een goede tip! Want de buitenkant van mn kapsel was een beetje taai zeg maar, waardoor hij er bijna niet doorheen wou. En uiteindelijk ben ik op de een of andere manier scheef gegaan, waardoor de middelste laag dus een stukje miste zeg maar.quote:Op dinsdag 5 mei 2009 21:27 schreef Poezebeest het volgende:
Ik maak met een scherp mesje lees aardappelschilmesje altijd eerst een sneetje in het kapsel zodat ik niet met de taartzaag door de hardere buitenkant moet, dat was bij mij namelijk altijd het lastigste.
Volgens mij wel. Ff zoeken. Goed idee!quote:Op dinsdag 5 mei 2009 21:47 schreef Lips het volgende:
Taartje, was je botercreme wel 'warm' genoeg? Ik doe 'm soms na het mixen 5 sec in de magnetron zodat het lekker smeert (bij 1 / 1 botercreme that is).
_Ingrid_, zit er een Boerenbond of Welkoop bij je in de buurt? Daar verkopen ze Soezie biscuitmix (scheelt weer verzendkosten).
Volgens mij hetzelfde recept. oventhermometer is een goed idee.quote:Op dinsdag 5 mei 2009 21:39 schreef DevilsAndDust het volgende:
[..]
Hmm, misschien kun je beter een oventhermometertje kopen? Hoeven volgens mij niet veel meer te kosten dan een zak mix, maar kan je daarna veel geld besparen.
Ik gebruik in ieder geval het volgende recept, had je die ook?
Per ei 30 gram zelfrijzend bakmeel of bloem met bakpoeder en 30 gram suiker. Per halve liter water die in je bakvorm past, neem je 1 ei.
Klop de eieren met de suiker in een warmwaterbad (in de gootsteen doe ik) 10 minuten op de hoogste stand, daarna nog 2 minuten op de laatste stand. Spatel daarna heel voorzichtig de gezeefde bloem doorheen. Een beslag met 4 eieren bak ik 30 minuten op 180 graden, en dan is 'ie altijd goed.
Nee, heb m nietquote:Op dinsdag 5 mei 2009 21:58 schreef DevilsAndDust het volgende:
Heeft iemand hier de creative plaque embossing cutter, en zo ja, welke maat?
http://www.deleukstetaart(...)php?products_id=1690quote:Op dinsdag 5 mei 2009 22:05 schreef LeNeHe het volgende:
Tessie en Muis leuke taarten! Knap hoor Muis, voor je eerste poging!![]()
Ik moet een taartje maken voor een toneelgroep, ze bestaan 25 jaar. Ik dacht confettikrullen en confetti erop te doen in blauw, rood, groen en geel maar nou weet ik niet welke kleur ik de ondergrond moet doen. Zwart is te somber denk ik. Hebben jullie tips of ideeen?
En DaD? Wat is creative plaque embossing cutter en wat kun je ermee?![]()
Marsepein, fondant, of mmf (=fondant gemaakt door marshmellows te laten smelten en dan door te kneden met poedersuiker). Ik zou zeggen, probeer het ook eens!quote:Op woensdag 6 mei 2009 12:16 schreef labbit het volgende:
Wat doen jullie om de taart heen? Marsepein?
Ziet er allemaal zo mooi uit
Ja! Zelfgemaakte ook nog eensquote:Op woensdag 6 mei 2009 12:54 schreef ColdFeet het volgende:
Ohh Muis, nu had ik zomaar je kunstwerk gemistWat een gorgeous taartje! Zijn die bloemen ook van MMF?
quote:
Voor een boltaartje? Even denken hoor... ik heb dus nog nooit iets gevraagd, maar ik zal eens wat op een rijtje zetten. Moment.quote:Op woensdag 6 mei 2009 14:26 schreef ColdFeet het volgende:
Hoeveel zou dat in jouw geval zijn voor zo'n boltaartje, DaD? Wel een beetje zakelijk zijn, hoor
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |