quote:
Op dinsdag 5 mei 2009 21:31 schreef _Ingrid_ het volgende:[..]
1 uit een kookboekje die ik hiervoor had gekocht met bol.com punten. Die was met boter.
En 1 volgens mij een keer uit dit topic gehaald zonder boter.
Ik ga als er binnenkort geld is een keer zo'n mix bestellen, als het dan nog niet wil, dan geef ik het op.
Van de week nog een keer een simpele cake bakken. Kijken of dat wel lukt.
Hmm, misschien kun je beter een oventhermometertje kopen? Hoeven volgens mij niet veel meer te kosten dan een zak mix, maar kan je daarna veel geld besparen.
Ik gebruik in ieder geval het volgende recept, had je die ook?
Per ei 30 gram zelfrijzend bakmeel of bloem met bakpoeder en 30 gram suiker. Per halve liter water die in je bakvorm past, neem je 1 ei.
Klop de eieren met de suiker in een warmwaterbad (in de gootsteen doe ik) 10 minuten op de hoogste stand, daarna nog 2 minuten op de laatste stand. Spatel daarna heel voorzichtig de gezeefde bloem doorheen. Een beslag met 4 eieren bak ik 30 minuten op 180 graden, en dan is 'ie altijd goed.