abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_66804349
Jaja, welke pizza's van Dr. Oetker kopen jullie het vaakst en waarom?

De Big American:


Ristorante:


of

Casa di Mama:


Ik koop altijd Casa di Mama, dat deeg is echt super! Big American vind ik een megapizzabroodje, en Ristorante is te dun. Wat vinden jullie?

I feel kinda Locrian today
pi_66804361
Verschilt per keer
pi_66804363
opbokken

[ Bericht 94% gewijzigd door HeatWave op 07-03-2009 18:36:15 ]
.dlevretseiB ejtemmarB nee ,ebbotS paaJ nee ,lonK eikeoL nee meon kI
pi_66804368
Big American dinges, en dan BBQ Chicken.

Die is lekker en goedkoop
pi_66804372
Vroeger altijd die met salami, maar aangezien ik geen oven meer heb zal het de komende tijd niet meer voorkomen.

Wat een geniale pizza's waren dat.

Edit : En BBQ chicken.
pi_66804373
Casa di Mama, want dat deeg is zo lekker
pi_66804375
--> CUL?
pi_66804393
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 18:33 schreef Butterfly91 het volgende:
Casa di Mama, want dat deeg is zo lekker
Vind ik dus ook, echt supervers en niet zo diepvriesachtig
I feel kinda Locrian today
pi_66804401
ristorante, ALS ik dr oet neem... anders casa di mama, big american kan je toch geen pizza noemen!
pi_66804411
#1
You dream it, I live it.
  zaterdag 7 maart 2009 @ 18:35:52 #11
154952 spoor4
Spoort niet
pi_66804427
Ristorante. Geen dikke bodems hier.
pi_66804430
steenovenpizza met geitenkaas van de AH.
  zaterdag 7 maart 2009 @ 18:36:24 #13
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_66804444
--->CUL
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
pi_66804472
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 18:36 schreef HeatWave het volgende:
--->CUL
Doe dan
pi_66804475
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 18:37 schreef RacerDKB het volgende:

[..]

Doe dan
pi_66804496
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 18:36 schreef Salvad0R het volgende:
steenovenpizza met geitenkaas van de AH.
ja ik ook altijd
behalve als ik dr oetker neem dus...
  zaterdag 7 maart 2009 @ 18:38:33 #17
97186 Rosbief
Gezond en mals
pi_66804499
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 18:36 schreef HeatWave het volgende:
--->CUL
Hij staat er nog
Leer werkwoorden vervoegen, vlerk!
pi_66804505
casa di mama met salami
Op donderdag 22 mei 2008 10:28 schreef Spittie het volgende:
swarma spam hoer
Op maandag 4 mei 2009 16:09 schreef Broekpaling het volgende:
Swarmahoer, deleting your posts while users are still writing them.
  zaterdag 7 maart 2009 @ 18:39:42 #19
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_66804531
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 18:38 schreef Rosbief het volgende:

[..]

Hij staat er nog
FOK! bokte even .
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
  zaterdag 7 maart 2009 @ 18:40:54 #20
97186 Rosbief
Gezond en mals
pi_66804564
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 18:39 schreef HeatWave het volgende:

[..]

FOK! bokte even .
Oké, voor deze keer zie ik het door de vingers, maar laat het niet nog eens voorkomen.
Leer werkwoorden vervoegen, vlerk!
pi_66804573
Casa di mama vind ik het lekkerst
pi_66804574
Shoarma...want ik vind pizza niet lekker
pi_66804827
ik heb nu een La Pizza tre formaggi van de Jumbo in de oven
  zaterdag 7 maart 2009 @ 19:08:39 #24
158344 RoodWitBlauw
rasechte hollander
pi_66805382
Dr. oetker Fungi

“YOU’RE FUCKING OUT, I’M FUCKING IN”
  zaterdag 7 maart 2009 @ 19:16:55 #25
331 Merel
Be here now.
pi_66805633
De Ristorante Vegetale is de allerlekkerste afbakpizza die er bestaat

"I have learned now that while those who speak about one's miseries usually hurt , those who keep silent hurt more." - C.S. Lewis
  zaterdag 7 maart 2009 @ 19:18:48 #26
97186 Rosbief
Gezond en mals
pi_66805667
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 19:16 schreef Merel het volgende:
De Ristorante Vegetale is de allerlekkerste afbakpizza die er bestaat

[ afbeelding ]
Is die serieus lekker of zeg je dat omdat je vegetarisch ( ) bent?
Leer werkwoorden vervoegen, vlerk!
pi_66805923
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 19:18 schreef Rosbief het volgende:

[..]

Is die serieus lekker of zeg je dat omdat je vegetarisch ( ) bent?
zegt Rosbief
  zaterdag 7 maart 2009 @ 19:31:51 #28
8669 Qarinx
Fashionista!
pi_66806036
De casa di mama salami, mozzarella pesto..
en de Ristorante tonno en mozzarella

Ben trouwens wel benieuwd naar deze..Nog nooit tegengekomen!


Twee specialiteiten uit de Italiaanse keuken samen gecombineerd, pizza en pasta.

Lekkere macaroni met zongerijpte tomaten, echte kaas en de krokant dunne bodem zorgen voor de echt Italiaanse smaak van deze pizza.
Brave meisjes komen in de hemel, brutale overal...
  zaterdag 7 maart 2009 @ 19:37:25 #29
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_66806223
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 18:33 schreef RacerDKB het volgende:
Big American dinges, en dan BBQ Chicken.

Die is lekker en goedkoop
Ik vind de cheese versie wel
pi_66806325
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 19:31 schreef Qarinx het volgende:
De casa di mama salami, mozzarella pesto..
en de Ristorante tonno en mozzarella

Ben trouwens wel benieuwd naar deze..Nog nooit tegengekomen!
[ afbeelding ]

Twee specialiteiten uit de Italiaanse keuken samen gecombineerd, pizza en pasta.

Lekkere macaroni met zongerijpte tomaten, echte kaas en de krokant dunne bodem zorgen voor de echt Italiaanse smaak van deze pizza.
Dat ziet er echt heel smerig uit.

Ik neem casa di mama, of een verse van de AH bij voorkeur Bianca, of ik maak ze zelf
  zaterdag 7 maart 2009 @ 19:41:49 #31
210679 muay-toy
Mandingo warrior, amour faya
pi_66806370
big saucage pizza. daar houd mn vriendin van.
je moet een gegeven paard niet in de bek staren
pi_66806378
ik ga voor De Big American

JA!
  zaterdag 7 maart 2009 @ 20:06:36 #33
331 Merel
Be here now.
pi_66807299
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 19:18 schreef Rosbief het volgende:

Is die serieus lekker of zeg je dat omdat je vegetarisch ( ) bent?
Ik ben niet vegetarisch, ik ben geen sojaburger ofzo

Ben ook geen vegetariër, eet gewoon vlees.

Maar van die neppe ham of salami op een afbakpizza, dat vind ik vaak zo vies! En deze pizza heeft allemaal lekkere tomaatjes en paprika erop, helemaal geen vlees bij nodig
"I have learned now that while those who speak about one's miseries usually hurt , those who keep silent hurt more." - C.S. Lewis
  zaterdag 7 maart 2009 @ 20:28:20 #34
97186 Rosbief
Gezond en mals
pi_66808100
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 20:06 schreef Merel het volgende:

[..]

Ik ben niet vegetarisch, ik ben geen sojaburger ofzo

Ben ook geen vegetariër, eet gewoon vlees.

Maar van die neppe ham of salami op een afbakpizza, dat vind ik vaak zo vies! En deze pizza heeft allemaal lekkere tomaatjes en paprika erop, helemaal geen vlees bij nodig
Oké, dat wilde ik dus weten, dan haal ik hem ook, waar verkopen ze die?
Leer werkwoorden vervoegen, vlerk!
  zaterdag 7 maart 2009 @ 20:35:01 #35
331 Merel
Be here now.
pi_66808329
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 20:28 schreef Rosbief het volgende:

Oké, dat wilde ik dus weten, dan haal ik hem ook, waar verkopen ze die?
Ja de meeste supermarkten hebben alleen de standaard Ristorante-pizza's, deze zie je niet zo vaak Mijn C1000 heeft ze soms, en dan sla ik er ook meteen een hele hoop in
"I have learned now that while those who speak about one's miseries usually hurt , those who keep silent hurt more." - C.S. Lewis
pi_66808382
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 19:42 schreef Rensjebree het volgende:
ik ga voor De Big American

[ afbeelding ]
Te weinig vleesch
Verstappen 0 WDC's
pi_66808484
Big American Texas of de Ristorante Hawaii
pi_66831522
Toen dat nog bestond: de Big American New York/New State. R.I.P.

Weet iemand waar ik zoiets nog kan vinden?
Eins, zwei, hoeplakai.
pi_66831829
Die casa di mama ben ik juist niet zo enthousiast over, uit mijn oven komt die altijd met een enorme rauw-achtige deegrand waar dus niks op zit.. Het deeg lijkt wat rauw!
pi_66832047
mozzarella pesto en de funghi en dan die met de dunne bodems, heerlijk. Soms salami, maar die heeft niet als die andere 2 een vaste plek in mijn diepvries.

kut, nu heb ik zin in pizza
I think prime numbers are like life. They are very logical but you could never work out the rules, even if you spent all your time thinking about them.
  maandag 9 maart 2009 @ 04:34:16 #41
84524 Morwen
I got life
pi_66848958
quote:
Op zondag 8 maart 2009 17:46 schreef Taurus het volgende:
Die casa di mama ben ik juist niet zo enthousiast over, uit mijn oven komt die altijd met een enorme rauw-achtige deegrand waar dus niks op zit.. Het deeg lijkt wat rauw!
Ik vind die casa di mama ook niks, de smaak vond ik ronduit smerig Zal misschien door de basilicum komen ofzo, iig een hele sterke smaak van iets.

Pizza salami van ristorante vind ik wel lekker zonder dat er extra meuk op hoeft. Minipizzaatjes van iglo (dacht ik) zijn ook te doen met extra kaas erop. Ik neem het maar heel zelden, geef mij maar een verse echte pizza
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
  maandag 9 maart 2009 @ 07:18:54 #42
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_66849278
Toscana of Bolzano van AH Excellent Het zijn de enige lekkere vegetarische pizza's die er te krijgen zijn vind ik (op zelf pizza maken na dan). Veel groenten en ingrediënten van goede kwaliteit.
pi_66849330
La Pizza, oa te krijgen bij Dekamarkt in NH. Goed belegd, met naar keuze kaas, verschillende vleessoorten,of zongedroogde tomaat en rucola.
pi_66849332
Ik vind alledrie de soorten erg lekker, alleen heb ik aan een ristorante of casa di mama niet genoeg als avondmaaltijd, dus het wordt toch meestal de Big American (en dan de Texas variant...salami, mmmm)
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_66852818
quote:
Op zondag 8 maart 2009 17:46 schreef Taurus het volgende:
Die casa di mama ben ik juist niet zo enthousiast over, uit mijn oven komt die altijd met een enorme rauw-achtige deegrand waar dus niks op zit.. Het deeg lijkt wat rauw!
Hij moet ook op 250 graden!
I feel kinda Locrian today
pi_66852961
quote:
Op maandag 9 maart 2009 10:46 schreef starla het volgende:

[..]

Hij moet ook op 250 graden!
Temperatuur hangt van je oven af. Op het pak staat 250 graden, maar het is en blijft koken (ook al schuif je een diepvriespizza in je oven). Bij deze pizza's trek ik 5 minuten van de tijd af en doe hem op 220 graden in de oven en dan is hij perfect.

Op 250 graden en de aanbevolen baktemperatuur krijg ik een harde baksteen uit de oven en nee, dat ligt niet aan mijn oven
I think prime numbers are like life. They are very logical but you could never work out the rules, even if you spent all your time thinking about them.
pi_66853022
quote:
Op maandag 9 maart 2009 10:51 schreef Kahlen het volgende:

Temperatuur hangt van je oven af.

Op 250 graden en de aanbevolen baktemperatuur krijg ik een harde baksteen uit de oven en nee, dat ligt niet aan mijn oven


Dus wel, want ik krijg geen baksteen. Als iemand klaagt over rauw deeg mag je op z'n minst concluderen dat de pizza er iets langer in moet of dat je de temp iets moet opschroeven. Maar voor maandagochtend denk ik misschien te logisch na.
I feel kinda Locrian today
  maandag 9 maart 2009 @ 10:55:50 #48
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_66853098
Ik kocht eerst altijd de Big Americans, maar ik ben laatst gezwicht voor de Casa di Mama .
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
pi_66853280
Kant en klaar pizza kopen

Pizza moet je zelf maken of bij een echte pizza boer halen.
pi_66855617
Ristorante Funghi
Ristorante Hawaii
  maandag 9 maart 2009 @ 15:20:02 #51
80319 seilram
Mijn Sickje!
pi_66861586
Ik zie hem nog niet terug hier: Goodfellas!! Njamjam, salami
Niet mieten! Door gieten!
pi_66862020
Ik vind casa di mama maar een beetje matig. Niet echt heel goed belegd naar mijn mening en ik vind het deeg ook niet enorm bijzonder. Het is wat anders dan normaal, maar ik vind het niet per se beter.

Zelf ben ik meer van de Ristorante en dan vooral de vegetale, salame en funghi. Verder vind ik Big American's Supreme ook goed te doen.
pi_66862251
quote:
Op maandag 9 maart 2009 15:20 schreef seilram het volgende:
Ik zie hem nog niet terug hier: Goodfellas!! Njamjam, salami
Wordt die nog verkocht in Nederland, ik dacht dat de introductie vorig jaar jammerlijk mislukt was...?
  maandag 9 maart 2009 @ 15:49:51 #54
80319 seilram
Mijn Sickje!
pi_66862579
quote:
Op maandag 9 maart 2009 15:39 schreef BertusG het volgende:

[..]

Wordt die nog verkocht in Nederland, ik dacht dat de introductie vorig jaar jammerlijk mislukt was...?
Ja bij onze Jumbo verkopen ze hem. Ik vind hem meesterlijk! Hij is lekker pittig
Niet mieten! Door gieten!
pi_66863661
IK had pas eentje met extra kaas. Die was dus echt lekker. Krijg er honger van.
History became legend, legend became myth.
pi_66863823
Ik heb altijd de big american, maar ga nu ook eens een ristorante of casa di mamma proberen. Wat is eigenlijk het verschil tussen deze 2 laatste
pi_66863939
Ik koop eigenlijk nooit pizza in de supermarkt. In een ver verleden nog wel eens Frutti di mare van AH excellent of die met buffelmozerella en cherrytomaatjes.

Of hele goedkope margherita of quatro formaggi van de Bas v.d. Heijden.
Sweet and innocent...
pi_66864091
Ristorante natuurlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!
pi_66864132
quote:
Op maandag 9 maart 2009 16:26 schreef Repeat het volgende:
Ik heb altijd de big american, maar ga nu ook eens een ristorante of casa di mamma proberen. Wat is eigenlijk het verschil tussen deze 2 laatste
Ristorante is gewoon een dunne bodem-pizza, maar wel van goede kwaliteit. Casa di mama heeft een soort afbakbodem, vergelijkbaar met van die pistoletjes enzo. Er komen ook echt van die luchtbellen in enzo, als in de pizzaria.

Die luchtbellen zouden overigens ook in een Ristorante-pizza komen, als ze die bodems niet zouden walsen. In de fabriek gaan ze namelijk met een soort roller met puntjes over de bodem heen, waardoor er kleine gaatjes in komen, hierdoor kan de lucht eruit tijdens het bakken en krijg je niet van die bobbels. Naar mijn idee is een casa di mama bodem dus gewoon een ongebakken, niet gewalste bodem waar een pizza op word gemaakt, minder productiekosten voor de fabriek, maar specialer dus hogere verkoopprijs. Beetje hetzelfde idee als van die nog niet doorgeroerde vruchtenkwark.

Maar ze zijn wel lekker . Ik wissel altijd een beetje af tussen Ristorante, Casa di Mama en Big American's.
  maandag 9 maart 2009 @ 17:31:24 #60
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_66866276
het is niet als afbakbroodje, het is nog echt deeg wat diepgevroren is
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  maandag 9 maart 2009 @ 20:15:06 #61
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_66872154
Big american want die eet Enkel, en ik eet enkel ristorante pizza -> hawai
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_66881252
Een hele tijd terug altijd Big Americans omdat die redelijk rijk belegd zijn. Daarna alleen Ristorante omdat ik die toch smakelijker vind. En nu meestal Casa Di Mama om de lekkere bodem.
full stops and exclamation marks
pi_66882553
Al tijden geen afbakpizza gegeten trouwens, maar ik ging altijd voor big american pizza's, die met die dunne bodem vulden gewoon niet goed genoeg.

Maar ik woonde in de afhaalstraat van Groningen vroeger dus ik haalde de supermarkt vaak niet eens..
Life is too short not to have fun
pi_66882651
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 00:28 schreef vaagsel het volgende:
Al tijden geen afbakpizza gegeten trouwens, maar ik ging altijd voor big american pizza's, die met die dunne bodem vulden gewoon niet goed genoeg.

Maar ik woonde in de afhaalstraat van Groningen vroeger dus ik haalde de supermarkt vaak niet eens..
Peperstraat?
I feel kinda Locrian today
pi_66882874
Nee nieuwe ebbinge.

2 broodjeshuizen, 2 chinezen, 1 pizzaria, 1 doner, 1 griek, 1 macedonier en 1 mexicaan
Life is too short not to have fun
pi_66882993
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 00:42 schreef vaagsel het volgende:
Nee nieuwe ebbinge.

2 broodjeshuizen, 2 chinezen, 1 pizzaria, 1 doner, 1 griek, 1 macedonier en 1 mexicaan
Nieuwe ebbinge is aardig lang, de dichtheid in de peperstraat is volgens mij groter
I feel kinda Locrian today
pi_66883543
Als je ziet wat fabrikanten wel niet durven te verkopen als 'pizza'.. Echt om te huilen gewoon. Het enige wat een beetje te eten is zijn die casa di mama dingen, maar afgezien van dat het rond is heeft dat verder ook weinig met een pizza te maken.
pi_66883868
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 00:28 schreef vaagsel het volgende:
die met die dunne bodem vulden gewoon niet goed genoeg
Ben ik het wel mee eens ja. Daarom eet ik ze nu ook meer als tussendoortje.
full stops and exclamation marks
pi_66892954
Die AH Excellent pizza's zijn verdomde lekker


maar wel duur voor een supermarktpizza.....5,99 euro
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')