ik schraap altijd het merg uit een vanillestokje en roer dat door het mengselquote:Op dinsdag 2 februari 2010 15:19 schreef DrukVout het volgende:
[..]
Een buisje vanille aroma??
[ afbeelding ]
Zo een compleet flesje? Is dat niet tering veel???
Bij gebrek aan beter kan het wel hoor, je kan ook nog vanille aroma nemen in zon buisje van Dr. Oetker. Al blijft echte vanille toch lekkerderquote:Op dinsdag 2 februari 2010 19:29 schreef Mirjam het volgende:
ze hadden geen vanille bij de super
is wat zakjes vanillesuiker een goed alternatief?
ga donderdag bakken, geen energie meer voor vandaag
ook arome hadden ze niet, kutsuperquote:Op dinsdag 2 februari 2010 19:58 schreef Trusten het volgende:
[..]
Bij gebrek aan beter kan het wel hoor, je kan ook nog vanille aroma nemen in zon buisje van Dr. Oetker. Al blijft echte vanille toch lekkerder
Kun je geen rijstemelk gebruiken in plaats van melk? En anders melk van Minus-L, die is lactosevrij (ik vind 'm alleen niet te zuipen, veel te zoet, maar voor taart maakt dat niet uit).quote:Op dinsdag 10 november 2009 01:52 schreef _evenstar_ het volgende:
[..]
Dank je voor je berichtje, ik weet dat het gewoon uitproberen is, maar ze heeft echt behoorlijk wat erschillende allegrie-en.
Zo gaan teff en kokos dus beiden niet.
Boter bevat sojalecithine, daar reageert ze ook op.
De cheesecake zelf gaat wel omdat ze wel tegen koemelk kan, maar niet tegen lactose, maar daar hoor ik dus maandag van of ze tabletten mag die de lactose omzetten.
Er komt ook verders geen smaakje oid door, hooguit wat schijfjes banaan erop.
meer fruit als dat anders dan druiven, maar dat lijtk me geen combinatiegaat niet.
ik probeer het gewoon eerst eens met de koekjes en scheutje zonnebloem olie. een bodempje te maken.
En anders desnoods maar bodemloos
Maar zou zo graag voor haar vierde verjaardag eindelijk eens een taartje maken voor haaren dat rijstewafel gebeuren was het enige wat ik zo kon verzinnen
Ik gebruik altijd bastognekoeken. Deze zijn van nature al wat harder en blijven dan ook wat knapperigerquote:Op vrijdag 5 februari 2010 20:04 schreef Mirjam het volgende:
zo, cheesecake is klaar, en hij's lekker
maar 1 dingetje, de bodem is zo zacht. en ik vind het lekker als de bodem wat harder is. hoe blijft de bodem wat knapperiger?
had een bodem van verkruimelde countrycookies met boter, goed aangedrukt, daarna kwartiertje in de oven
Zie mijn post hierboven, ja dus!quote:Op zondag 7 februari 2010 20:00 schreef LieLie het volgende:
Ik heb een vraagje over roomkaas/monchou, misschien weet iemand dat hier..
Ik gebruik voor Monchoutaarten en laatst voor een cheesecake die MonChou..
Maar nu hadden ze bij de Aldi ook bakjes roomkaas.. Maar is dat dan hetzelfde? Of kan het in elk geval allebei?
Omdat die van de Aldi iets zachter is ook..
Ligt er aan wat je er mee wilt doen allemaal. Ik heb een Kenwood Patissierquote:Op woensdag 21 april 2010 22:22 schreef Sam81 het volgende:
heeft iemand nog een tip voor de perfecte keukenmachine?
Ziet er lekker uit. Zelf vind ik opgestijve cheesecake (of kwarktaart) wel lekker. Eigenlijk nog nooit een gebakken cheesecake gemaakt.quote:Op donderdag 22 april 2010 11:43 schreef heaven7 het volgende:
Ik wilde deze gaan maken vandaag:
http://www.mijnreceptenbo(...)cheesecake-3076.html
Hoewel echt gebakken cheesecakes me meer aanstaan..
Die moet ik nog een keer testen. Wat is jouw favoriete dan?quote:Op donderdag 22 april 2010 12:35 schreef heaven7 het volgende:
Ik juist alleen maar gebakkenheerlijk! Maar deze is wel erg eenvoudig te maken dus ik ga het gewoon doen
Een new yorker cheesecake uit een Zweeds receptenboek wat ik hier hebquote:Op donderdag 22 april 2010 13:19 schreef Stansfield het volgende:
[..]
Die moet ik nog een keer testen. Wat is jouw favoriete dan?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |