wij ook nietquote:Op dinsdag 17 februari 2009 17:02 schreef Bluezz het volgende:
Karrel en dromen, mijn associatie hou ik maar voor me![]()
Hier geen buikgriepsels of verkoudheden, ik heb dat eigenlijk nooit
quote:Op dinsdag 17 februari 2009 18:20 schreef DarkElf het volgende:
In t kader van je moet toch eten ben ik kippastei aan t maken...
ben benieuwd of we t ook echt gaan eten
Wat voor bouillon wil je maken? Groenten, vlees, kip of visbouillon/fond?quote:Op dinsdag 17 februari 2009 18:55 schreef Duderinnetje het volgende:
![]()
En je bent toch wel een échte keukenprinses als je met buikgriep nog gaat staan koken!![]()
O en jongens, help mij even in mijn dinertje-topic. Ik wil weten hoe je bouillon maakt.
Paddestoelenbouillon! (Dat kan toch?).quote:Op dinsdag 17 februari 2009 19:17 schreef golfer het volgende:
[..]
Wat voor bouillon wil je maken? Groenten, vlees, kip of visbouillon/fond?
quote:Op dinsdag 17 februari 2009 18:55 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
![]()
En je bent toch wel een échte keukenprinses als je met buikgriep nog gaat staan koken!![]()
O en jongens, help mij even in mijn dinertje-topic. Ik wil weten hoe je bouillon maakt.
kuddegedrag k_manquote:Op dinsdag 17 februari 2009 19:43 schreef k_man het volgende:
Waarom moet iedereen zo nodig ziek worden? Ik zie de lol er niet van in.
Tnxx voor de tipquote:Op dinsdag 17 februari 2009 19:49 schreef DarkElf het volgende:
oh ja voor de filmkijkers:
Van de week hebben we "Tropa de Elite" gezien, oftewel "elite squad" .. Zeker wel een aanrader.
imdb info
Wat is een halvequote:Op dinsdag 17 februari 2009 19:55 schreef Liejannuh het volgende:
Telt een halve migraine aanval ook als ziek zijn?
Een halve is nu volgens mij gewoon een hele.quote:
Dat wel natuurlijk!quote:
Ik noemde een halve wel eens eentje die maar een dag duurdequote:Op dinsdag 17 februari 2009 20:57 schreef MuadDib het volgende:
Een halve is nu volgens mij gewoon een hele.
Geprobeerd!quote:Op dinsdag 17 februari 2009 18:55 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
![]()
En je bent toch wel een échte keukenprinses als je met buikgriep nog gaat staan koken!![]()
O en jongens, help mij even in mijn dinertje-topic. Ik wil weten hoe je bouillon maakt.
Ok, gedroogde paddestoelen. Geen verse dus? Ja op het laasts er een beetje door of zo?quote:Op dinsdag 17 februari 2009 23:09 schreef ColdFeet het volgende:
Dude, als je paddestoelenbouillon wilt maken, heb je in ieder geval gedroogde paddestoelen nodig. En een bouquet garni. En dan maak je het af met een scheut medium sherry
En Lein: hier een pecan maple toffee cake in de ovenNog even!
Ik ga eens even bij onze super-Jumbo kijken, daar hebben ze vast gedroogde paddo's!quote:Op dinsdag 17 februari 2009 23:25 schreef ColdFeet het volgende:
Op het laatst fliebertjes bieslook erbij. Of lente-ui. Of gewoon saai peterselie.
Gedroogde paddestoelen geven een intense smaak en een lekker bruin kleurtje
Natuurlijk wordt het watquote:Op dinsdag 17 februari 2009 23:32 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik ga eens even bij onze super-Jumbo kijken, daar hebben ze vast gedroogde paddo's!
Een lente-uitje is inderdaad lekker denk ik, zo op het laatst. Knapperig!
Goh, ik denk dat het best wat wordt. Van de week maar eens proef-bouillonnen!
Ja mevrouwquote:Op dinsdag 17 februari 2009 23:39 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Natuurlijk wordt het watDoe eens iets aan dat kook-zelfvertrouwen!
Goeiemorgen allemaal
Nou! Dat klinkt zeer aangenaamquote:Op dinsdag 17 februari 2009 23:43 schreef krakkemieke het volgende:
Kan ik Isa plezieren met een virtueel ontbijt?
Croissants, sap, koffie?
Was dat dé cursus waar je bij MOEST zijn?quote:Op dinsdag 17 februari 2009 23:46 schreef Isabeau het volgende:
Maar je doet proefkoken, hoe hip en slim is dat!
Hier gaat het redelijk. Ik had vanmiddag een cursus van mijn werkEn dat duurde de hele middag, maar ik had gisteren èn vannacht dus nachtdienst. Alsof je tegen overdag werkende mensen zegt dat ze 's nachts naar een cursus moeten. Was het verdorie ook nog een cursus waarbij de enige nuttige info die ik echt moet weten binnen 10 minuten wel even uitgelegd had kunnen worden door een collega
O hemel, wat zonde van je tijd!quote:Op dinsdag 17 februari 2009 23:46 schreef Isabeau het volgende:
Maar je doet proefkoken, hoe hip en slim is dat!
Hier gaat het redelijk. Ik had vanmiddag een cursus van mijn werkEn dat duurde de hele middag, maar ik had gisteren èn vannacht dus nachtdienst. Alsof je tegen overdag werkende mensen zegt dat ze 's nachts naar een cursus moeten. Was het verdorie ook nog een cursus waarbij de enige nuttige info die ik echt moet weten binnen 10 minuten wel even uitgelegd had kunnen worden door een collega
Als ik de CUL nasi-competiewedstrijd win zal ik als volgende uitdaging het maken van een bouillon- of fond voorstellen.quote:Op dinsdag 17 februari 2009 23:32 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik ga eens even bij onze super-Jumbo kijken, daar hebben ze vast gedroogde paddo's!
Een lente-uitje is inderdaad lekker denk ik, zo op het laatst. Knapperig!
Goh, ik denk dat het best wat wordt. Van de week maar eens proef-bouillonnen!
O daar hoorde ik jaren geleden al eens iets over!quote:
Ja, dat zou leuk zijn!quote:Op woensdag 18 februari 2009 00:05 schreef golfer het volgende:
[..]
Als ik de CUL nasi-competiewedstrijd win zal ik als volgende uitdaging het maken van een bouillon- of fond voorstellen.
Hele teentjes?quote:Op woensdag 18 februari 2009 00:22 schreef Duderinnetje het volgende:
O daar hoorde ik jaren geleden al eens iets over!
Nou ja, laten we zeggen dat het in elk geval een betere oplossing is dan wat ze in Amerika ook doen: teentjes amputeren zodat er niet meer in de bank kan worden geklauwd.
heb het even officieel voor je gegoogled, omdat ik het zelf niet zo goed kon uitleggen:quote:Op woensdag 18 februari 2009 00:23 schreef Duderinnetje het volgende:
Wat is het verschil tussen bouillon en fond golfer?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |