abonnement Unibet Coolblue
  maandag 6 april 2009 @ 07:28:02 #101
1592 Puckzzz
Bitch please!
pi_67749139


ongeveer zo eentje heb ik gehad, maar ik denk dat ik het verkeerd deed want het werkte bij mij niet echt goed.

ik had me ook wat beter moeten inlezen op inet denk ik. Nu heeft een vriend van ons 'm overgenomen. wij hebben een vaste BBQ en dat ding hadden we eigenlijk gekocht omdat ie gewoon supervet was (en we gaven een heel groot tuinfeest), naderhand stond ie eigenlijk alleen maar in de weg
Hey! Het is OK om alleen je eerste twee teennagels te lakken als je van plan bent peeptoes te gaan dragen!
pi_67799702
quote:
Op zondag 5 april 2009 16:53 schreef Isegrim het volgende:
Nou ja, dan weet je in elk geval dat het niet aan jou ligt.
Jawel, want volgens rookovens-online kan ik ongezien de tyfus krijgen en tien procent korting als ik een geijkte temperatuurmeter bij hun aanschaf. De temperatuurmeter die bij deze kast ingebouwd is, is een standaard meter. Volg jij het nog? Maar goed, ik koop wel een temperatuurmeter bij de slager.
pi_67799849
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 17:09 schreef Dirkh het volgende:

[..]

Jawel, want volgens rookovens-online kan ik ongezien de tyfus krijgen en tien procent korting als ik een geijkte temperatuurmeter bij hun aanschaf. De temperatuurmeter die bij deze kast ingebouwd is, is een standaard meter. Volg jij het nog? Maar goed, ik koop wel een temperatuurmeter bij de slager.
Huh? Leest Rookovens mee? Ik krijg zojuist mail dat ze alsnog een temperatuurmeter gaan sturen.
Nou ja, dat is dan toch nog netjes.

[ Bericht 0% gewijzigd door Dirkh op 07-04-2009 17:46:00 ]
  dinsdag 7 april 2009 @ 17:28:48 #104
160834 Florian_
Anatomy is destiny
pi_67800389
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 17:13 schreef Dirkh het volgende:

[..]

Huh? Lees Rookovens mee? Ik krijg zojuist mail dat ze alsnog een temperatuurmeter gaan sturen.
Nou ja, dat is dan toch nog netjes.


Grappig. Ik lees ook even mee.
Primum non nocere
pi_67800851
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 17:13 schreef Dirkh het volgende:

[..]

Huh? Lees Rookovens mee? Ik krijg zojuist mail dat ze alsnog een temperatuurmeter gaan sturen.
Nou ja, dat is dan toch nog netjes.
Netjes.
There is no love sincerer than the love of food.
  dinsdag 7 april 2009 @ 17:50:34 #106
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_67801126
quote:
Op maandag 6 april 2009 07:28 schreef Puckzzz het volgende:
[ afbeelding ]

ongeveer zo eentje heb ik gehad, maar ik denk dat ik het verkeerd deed want het werkte bij mij niet echt goed.

ik had me ook wat beter moeten inlezen op inet denk ik. Nu heeft een vriend van ons 'm overgenomen. wij hebben een vaste BBQ en dat ding hadden we eigenlijk gekocht omdat ie gewoon supervet was (en we gaven een heel groot tuinfeest), naderhand stond ie eigenlijk alleen maar in de weg
In de weg staan? Ben je gek, zoiets werkt prima. Daar grill/bbq je gewoon je hele maaltijd op.

Doe ik al jaren.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_67801748
Nu heb ik er zalm in liggen, koud roken. Deze heb ik zaterdag voor 24 uur in de zout en suiker gelegd, daarna een dikke 24 uur laten hangen. Nu ligt het netjes op een rooster op een rooster in de rook. Het ziet er heerlijk uit. Zodra het klaar is zal ik foto's plaatsen. Maar dat duurt nog wel een paar uurtjes, het moet tot 11 uur in de rookkast
pi_67803589
Hier alvast foto's tot op heden. Het was een hele filet van één kilo. Deze moest nog wel even van de schubben ontdaan worden, maar dat viel wel mee.

Ik heb de zalm eerst ingesmeerd met grof zeezout en bastard suiker. Al na een paar uur lag er een plas vocht in de schaal, dus de zout deed zijn werk goed. Na 24 uur heb ik de zalm afgespoeld en daarna opgehangen in de koelkast (deze was toch al leeg, dus dat scheelt) De zalm heeft bijna 40 uur gehangen, was de bedoeling dat dit ook 24 uur was, maar dat werd vanwege m'n werk wat langer. Maar dat was juist alleen maar beter.



Zo, nu even rusten



Door het ontschubben is de zalm iets beschadigd, dat kan je zien aan het linkerdeel bovenaan. Maar he, ik was na een weekend vis schoonmaken en twee mislukte pogingen van roken niet meer echt in de stemming om dingen met beleid te doen.

Na bijna twee dagen moest het de rookkast in. Ik wil de zalm koud roken, dus de temperatuur mag niet boven de 25 graden komen. Dat doe je door twee briketten voor te gloeien en in de houtmot de duwen. Zoals je ziet begint het houtmot ook een beetje te gloeien.



En hier ligt de zalm te roken:

pi_67803874
Dat gaat vast goed komen.
Heb je de zalm al ontgraat of doe je dat achteraf pas?
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
pi_67803903
Of stel ik nu een vraag waarbij je denkt: "Oh, fuck, dát had ik moeten doen!"
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
pi_67803930
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:11 schreef shmoopy het volgende:
Dat gaat vast goed komen.
Heb je de zalm al ontgraat of doe je dat achteraf pas?
Graten? Oh oh... ik heb geen graat gezien
pi_67803943
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:12 schreef shmoopy het volgende:
Of stel ik nu een vraag waarbij je denkt: "Oh, fuck, dát had ik moeten doen!"
Dat dus
pi_67803985
Ik blijf wel weg totdat je met volle mond post hoe lekker het allemaal was.
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
pi_67804014
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:15 schreef shmoopy het volgende:
Ik blijf wel weg totdat je met volle mond post hoe lekker het allemaal was.
Ik zit het hier nu thuis voor te lezen en er zit er nu een met d'r Teena Lady vol van het lachen. Ze noemt me sukkel

[ Bericht 0% gewijzigd door Dirkh op 07-04-2009 23:44:27 ]
  dinsdag 7 april 2009 @ 19:18:18 #116
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_67804105
Vrouwen kunnen zoooo gemeen en hard zijn
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_67804126
Och, zalm heeft behoorlijke graten, die kan je prima vanaf het bord eruit vissen.

Ik koop wel eens een hele zalm, hak deze aan moten en vries die in. Ik heb ook wel eens gedacht dat het dan handig is tevoren de graten eruit te halen, maar daar kwam ik snel van terug. Graten uit rauw vissevlees trekken is een crime, de halve vis komt mee.
Of je moet je vis echt fileren met een scherp mes, maar dan verlies ik vingers.
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
pi_67804255
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:19 schreef sigme het volgende:
Och, zalm heeft behoorlijke graten, die kan je prima vanaf het bord eruit vissen.

Ik koop wel eens een hele zalm, hak deze aan moten en vries die in. Ik heb ook wel eens gedacht dat het dan handig is tevoren de graten eruit te halen, maar daar kwam ik snel van terug. Graten uit rauw vissevlees trekken is een crime, de halve vis komt mee.
Of je moet je vis echt fileren met een scherp mes, maar dan verlies ik vingers.
Gelukkig, redder in nood. Zie je nu wel shmoopy, die graten kan je er beter achteraf uit halen.
Maar ik heb met het schubben iedere millimeter in handen gehad en ben geen graat tegen gekomen. Ik hou het voortaan gewoon bij kipfilet en als ik een keer gek wil doen, koop ik wel een zak noten om te roken. Vis is vanaf nu een taboe in dit huis. Wat een sukkel ben ik zeg, damn.
pi_67804301
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Vrouwen kunnen zoooo gemeen en hard zijn
Mevrouw Dirkh en ik bedoelen het goed, heur.

Maar wat sigme zegt, gewoon lekker vis eten met de gratis bijgeleverde tandenstokers, of als dat niet bevalt even investeren in zo'n kekke gratentang, da's best te doen als je er een beetje handigheid in hebt.
Ik zei handigheid, ligt mevrouw Dirkh al onder tafel nu?
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
pi_67804373
Nee, Dirkh, niet opgeven nu!
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
pi_67804395
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:24 schreef shmoopy het volgende:

Ik zei handigheid, ligt mevrouw Dirkh al onder tafel nu?
Ze is nu boos op me, ik had maar beter op moeten letten.
pi_67804587
Heb je niet gewoon keurige (dure) filet gekocht? Afgezien van een verdwaalde graat hoort die graatloos aan jou opgeleverd te zijn.

(Volgende keer gewoon een hele zalm kopen, veel leuker. Mijn visboer levert ze met lege buikholte, ¤5,- per kg, da's zo'n 30 à 35 euro voor een hele, niet te grote zalm. )
En dan gerookt, man, ik benijd je. Ik ga volgend jaar een rookoven bouwen. Beloofd.
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
pi_67804762
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:24 schreef shmoopy het volgende:
() kekke gratentang,()
Nooooit van gehoord.

De allerbeste gratentang die er is. Met een spitse gebogen bek en laterale ribbels voor optimale grip op de graat. Ideaal voor baars-achtigen.
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
pi_67804809
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:34 schreef sigme het volgende:
En dan gerookt, man, ik benijd je. Ik ga volgend jaar een rookoven bouwen. Beloofd.
Tof, dan ga ik dat topic weer volgen.
Ik ben lurkend fan van jouw topics

Dirkh, misschien komt het toch nog goed!
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
  Moderator dinsdag 7 april 2009 @ 19:42:01 #125
236264 crew  capricia
pi_67804868
Wat een leuk topic. TVP!
Definitely not CIA
  dinsdag 7 april 2009 @ 19:53:05 #126
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_67805227
Zit net BBC2 te kijken, daar rookt men Zalm op een mengsel van oude whiskey vaten (aan chips geslagen) en larix.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_67805281
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:53 schreef Pietverdriet het volgende:
Zit net BBC2 te kijken, daar rookt men Zalm op een mengsel van oude whiskey vaten (aan chips geslagen) en larix.
Versnipperd whiskeyvat verkoopt oa. kookpunt
  dinsdag 7 april 2009 @ 19:57:54 #128
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_67805366
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:54 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Versnipperd whiskeyvat verkoopt oa. kookpunt
??????
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 7 april 2009 @ 19:58:42 #129
16632 Xlarge
========
pi_67805394
Dirk, ik hou je topic even in de gaten, ik wil nl. ook een rookoven in de achtertuin, zou wel een roestvrije willen eigenlijk, zodat ik hem kan laten staan.
Die link dieik van iemand zag naar het texaans bbq/en is trouwens ook puick
pi_67805407
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:57 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

??????
kookpunt verkoopt versnippert jackdaniels vat
pi_67805417
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:57 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

??????
Je kan kant & klare versnipperde whiskeyvaten kopen, in de vorm van houtmot, speciaal voor rookovens.
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
  dinsdag 7 april 2009 @ 20:00:21 #132
16632 Xlarge
========
pi_67805456
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:57 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

??????
http://www.kookpunt.nl/
  dinsdag 7 april 2009 @ 20:00:27 #133
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_67805462
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:59 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

kookpunt verkoopt versnippert jackdaniels vat
Ah, nu snap
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 7 april 2009 @ 20:01:47 #134
16632 Xlarge
========
pi_67805503
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:59 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

kookpunt verkoopt versnippert jackdaniels vat
Je zal toch een soortgelijk effect kunnen krijgen door je eigen snippers te besprenkelen-weken oid in whiskey
  dinsdag 7 april 2009 @ 20:21:24 #135
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_67806128
Nah, zitten vast geen graten in. En anders haal je ze er makkelijk zelf uit. Ze zitten in het midden en zijn vrij groot en dus ook niet eng en stiekem ofzo. En als de zalm gaar/gerookt haal je ze er nog makkelijker uit dan wanneer rauw.
  dinsdag 7 april 2009 @ 20:21:59 #136
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_67806151
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:59 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

kookpunt verkoopt versnippert jackdaniels vat
Oh, niet gezien, terwijl ik er laatst nog was om wat nieuw houtmot te kopen.
pi_67812674
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:11 schreef shmoopy het volgende:
Dat gaat vast goed komen.
Heb je de zalm al ontgraat of doe je dat achteraf pas?
De zalm is klaar, er zitten geen graten in. En ik kan je vertellen, dit is zóóó lekker. Morgen zet ik de foto's in dit topic. Maar ja, je proeft de smaak niet op de foto. Lekker puh.
Vannacht laat ik de zalm rusten buiten de koelkast en morgen een lekker lunch op m'n werk, broodje gerookte zalm. Wat een lol heb je aan zo'n kastje.
Pica's!





Het vel ging er heel makkelijk af, alsof het er los op lag. Het was behoorlijk vet, wat het loshalen makkelijk maakte en de zalm heel laat. Je kan op de foto mijn onbehouwen gedrag terug zien door het ontschubben. Dat is weer een leermomentje.

[ Bericht 20% gewijzigd door Dirkh op 07-04-2009 23:16:34 ]
pi_67812872
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 20:01 schreef Xlarge het volgende:

[..]

Je zal toch een soortgelijk effect kunnen krijgen door je eigen snippers te besprenkelen-weken oid in whiskey
Geen idee. Maar voor iets van 10 euro ofzo heb je niet én een liter whiskey en dan ook nog geen hout.
pi_67813319
Mên, wat ziet dat er lekker uit! En graatloos.
Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
  woensdag 8 april 2009 @ 00:14:26 #140
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_67815038
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 23:06 schreef Dirkh het volgende:

[..]
De zalm is klaar, er zitten geen graten in. En ik kan je vertellen, dit is zóóó lekker. Morgen zet ik de foto's in dit topic. Maar ja, je proeft de smaak niet op de foto. Lekker puh.
Vannacht laat ik de zalm rusten buiten de koelkast en morgen een lekker lunch op m'n werk, broodje gerookte zalm. Wat een lol heb je aan zo'n kastje.
Pica's!

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Het vel ging er heel makkelijk af, alsof het er los op lag. Het was behoorlijk vet, wat het loshalen makkelijk maakte en de zalm heel laat. Je kan op de foto mijn onbehouwen gedrag terug zien door het ontschubben. Dat is weer een leermomentje.
Ziet er prima uit, Dirkh
Het is dat ik zo'n kast te weinig zal gaan gebruiken om zelf aan te schaffen, maar het lijkt mij een heerlijke hobby om mee te experimenteren en ik volg dit topic met meer dan gemiddelde belangstelling.
Ben benieuwd of je binnenkort ook wat minde geijkte zaken gaat roken als experiment.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 8 april 2009 @ 00:42:02 #141
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_67815680
Ik heb geen tuin of balkon, dus koud roken zal sowieso nooit een optie zijn, maar toch ben ik benieuwd hoeveel anders of beter dat koud roken smaakt dan warmgerookte zalm. (of kip of makreel of whatever). En ook hoe vaak je dat nu uiteindelijk gaat doen. Want je gaf al aan dat je vrouw/vriendin helemaal niet gek is op die dingen, dus heel leuk dat je nu een kilo gerookte kip en een kilo gerookte zalm hebt, maar wat ga je ermee doen? Het lijkt me allemaal zo "groot" en veel gedoe. Terwijl zo'n klein rookoventje op het gasfornuis zoals ik heb, dat gebruik ik al een paar jaar echt bijna wekelijks. Kleine moeite, lepeltje houtmot, groot plezier.
  woensdag 8 april 2009 @ 07:38:24 #142
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_67817220
quote:
Op woensdag 8 april 2009 00:42 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb geen tuin of balkon, dus koud roken zal sowieso nooit een optie zijn, maar toch ben ik benieuwd hoeveel anders of beter dat koud roken smaakt dan warmgerookte zalm. (of kip of makreel of whatever). En ook hoe vaak je dat nu uiteindelijk gaat doen. Want je gaf al aan dat je vrouw/vriendin helemaal niet gek is op die dingen, dus heel leuk dat je nu een kilo gerookte kip en een kilo gerookte zalm hebt, maar wat ga je ermee doen? Het lijkt me allemaal zo "groot" en veel gedoe. Terwijl zo'n klein rookoventje op het gasfornuis zoals ik heb, dat gebruik ik al een paar jaar echt bijna wekelijks. Kleine moeite, lepeltje houtmot, groot plezier.
Weet je of zo'n ding ook op een elektrisch fornuis werkt?
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  woensdag 8 april 2009 @ 11:28:35 #143
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_67822707
Ik heb daar zelf geen ervaring mee, maar wat ik zo lees bij een rondje google zou ik zeggen ja. De winkels/sites die die dingen verkopen zeggen het er uitdrukkelijk bij, dat het kan, dus dan zal het vast kunnen. Het zal even uitvogelen zijn bij welke temperatuur het begint te roken en hoe het lager te zetten als het eenmaal rookt, maar dat ben je ook vast al wel gewend als je electrisch kookt. Je zou eventueel ook nog het bijgeleverde "brandertje voor buiten" kunnen gebruiken.
pi_67827805
quote:
Op woensdag 8 april 2009 11:28 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb daar zelf geen ervaring mee, maar wat ik zo lees bij een rondje google zou ik zeggen ja. De winkels/sites die die dingen verkopen zeggen het er uitdrukkelijk bij, dat het kan, dus dan zal het vast kunnen. Het zal even uitvogelen zijn bij welke temperatuur het begint te roken en hoe het lager te zetten als het eenmaal rookt, maar dat ben je ook vast al wel gewend als je electrisch kookt. Je zou eventueel ook nog het bijgeleverde "brandertje voor buiten" kunnen gebruiken.
Robinook, waar heb jij hem gekocht, ik ben vandaag toen ik bij de winkels was, een paar zaken binnen gelopen , maar geen succes.
  woensdag 8 april 2009 @ 14:17:44 #145
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_67828466
Oh, al heel lang geleden in een kookwinkel in euh Harderwijk die opheffingsuitverkoop had, hihi, dus daar heb je niks aan. Kookpunt hier in R'dam heeft ze ook. En volgens mij hengelsportwinkels ook. (en volgens mij zelfs tegen redelijkere prijzen, want vissers zijn geen kooksnobs)
Maar online zijn ze ook wel te bestellen, hier bijvoorbeeld:
http://www.rookovens-online.nl/?menu=category&categoryID=204116
even zoeken op tafelmodel rookoven of stovetop smoker of cameron smoker, van die dingen.

Of tweedehands zoeken. Die dingen zien er soms niet uit, maar dat maakt helemaal niks uit. Alleen het roostertje waar je je eten op legt moet schoon zijn. Ik heb ook mijn 2e model (een grotere, voor als ik visite heb of paprika's wil roken) tweedehands gekocht voor een mooi prijsje.
pi_67828705
quote:
Op woensdag 8 april 2009 00:42 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb geen tuin of balkon, dus koud roken zal sowieso nooit een optie zijn, maar toch ben ik benieuwd hoeveel anders of beter dat koud roken smaakt dan warmgerookte zalm. (of kip of makreel of whatever). En ook hoe vaak je dat nu uiteindelijk gaat doen. Want je gaf al aan dat je vrouw/vriendin helemaal niet gek is op die dingen, dus heel leuk dat je nu een kilo gerookte kip en een kilo gerookte zalm hebt, maar wat ga je ermee doen? Het lijkt me allemaal zo "groot" en veel gedoe. Terwijl zo'n klein rookoventje op het gasfornuis zoals ik heb, dat gebruik ik al een paar jaar echt bijna wekelijks. Kleine moeite, lepeltje houtmot, groot plezier.
Het idee van koud roken is toch ook dat het conserverend werkt? Heeft 'ie in ieder geval genoeg tijd om het allemaal op te eten
pi_67828815
quote:
Op woensdag 8 april 2009 13:58 schreef Xlarge het volgende:


Robinook, waar heb jij hem gekocht, ik ben vandaag toen ik bij de winkels was, een paar zaken binnen gelopen , maar geen succes.
Voor 39.95 HIER te bestellen
Er worden maar weinig kleintjes op MP aangeboden zag ik.
  woensdag 8 april 2009 @ 14:45:45 #148
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_67829463
quote:
Op woensdag 8 april 2009 14:24 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Het idee van koud roken is toch ook dat het conserverend werkt? Heeft 'ie in ieder geval genoeg tijd om het allemaal op te eten
Oja, da's waar natuurlijk. Niet aan gedacht. Maar vraag me wel af hoe lang "tijd genoeg" is hoor. Zal volgens mij nog best mee/tegenvallen.
pi_67830628
thanks Bluezz en RobinOok
pi_68148095
Vandaag varkensvlees gemarineerd alsof het gewoon sate is, en vervolgens in de rookoven gedaan, koud roken. Intussen de BBQ aangezet en na een uurtje de spies op de BBQ, dat was echt een succes. Smoked sate.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')