 
		 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			Ik haal mijn Chinees bij de Jap ja. Wanna fight about it?!quote:
 
			 
			
			
			Oestersaus?quote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:04 schreef Harajuku. het volgende:
Van de Japanner in de ossenhaas, wat voor saus is dat
 
			 
			
			
			You tell mequote:
 't Is bruinig. Niet de rode zoete saus voor t vleisch.
 't Is bruinig. Niet de rode zoete saus voor t vleisch.
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Ja.quote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:06 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
Ik haal mijn Chinees bij de Jap ja. Wanna fight about it?!
 
											 
			 
			
			
			Ja, die bedoel ik, die is erg lekkerquote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:08 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
You tell me't Is bruinig. Niet de rode zoete saus voor t vleisch.
 Doen ze door heel veel gerechten, ik neem meestal Chinese strawmushrooms daar zit die saus ook bij.
 Doen ze door heel veel gerechten, ik neem meestal Chinese strawmushrooms daar zit die saus ook bij.
											 
			 
			
			
			Ik wil het niet zelf maken manquote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:09 schreef Isdatzo het volgende:
Wolla, wat ben ik goed
http://www.mijnreceptenbo(...)ruine-saus-3647.html
 
											 
			 
			
			
			Ziet er uit als een gezellig avondje Frans Bauer.quote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:09 schreef Harajuku. het volgende:
[ afbeelding ]
Die eerste zwarte moet het voorstellen denk ik
 
			 
			
			
			Ondankbaar krengquote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:10 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
Ik wil het niet zelf maken man
 
  
											 
			 
			
			
			*schop*quote:
Ik vis alles eruit behalve de champignons ( + extra chanpignons)quote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:10 schreef Morwen het volgende:
[..]
Ja, die bedoel ik, die is erg lekkerDoen ze door heel veel gerechten, ik neem meestal Chinese strawmushrooms daar zit die saus ook bij.
 
   
											 
			 
			
			
			I dunno, Googlequote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:11 schreef Specularium het volgende:
[..]
Ziet er uit als een gezellig avondje Frans Bauer.
 
											 
			 
			
			
			Die zou heel goed kunnen jaquote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:09 schreef Isdatzo het volgende:
Wolla, wat ben ik goed
http://www.mijnreceptenbo(...)ruine-saus-3647.html
 
											 
			 
			
			
			Bij de chinees (jap).quote:

 )
 )
											 
			 
			
			
			Ja bij de Jappaner.quote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:13 schreef Harajuku. het volgende:
Kun je dat neit gewoon kopen?
 
											 
			 
			
			
			Ja gek, die krengen zijn belachelijk duurquote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:14 schreef Isdatzo het volgende:
[..]
Bij de chinees (jap).
En anders vraag je de volgende keer hoe die saus heet (gaat hij "ketjap-saus" zeggen)
 
											 
			 
			
			
			Dat dei ik al.quote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:14 schreef Isdatzo het volgende:
[..]
Bij de chinees (jap).
En anders vraag je de volgende keer hoe die saus heet (gaat hij "ketjap-saus" zeggen)
 
											 
			 
			
			
			Wij hebben geen gekke toko'squote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:15 schreef JJH het volgende:
[..]
Ja bij de Jappaner.
Ga eens bij een paar toko's langs. Die hebben altijd meest maffe en obscure dingen.
 Alleen per ongeluk een Turk ergens, verstopt.
 Alleen per ongeluk een Turk ergens, verstopt.
											 
			 
			
			
			Ik vind 't wel meevallen hoor, iig bij de chinees hier in de buurt.quote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:15 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
Ja gek, die krengen zijn belachelijk duur
 
			 
			
			
			Wat wil je ermee doen dan, je wil niet koken ofzoquote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:13 schreef Harajuku. het volgende:
Kun je dat neit gewoon kopen?
 
											 
			 
			
			
			Ik wil best koken, maar geen zin om elke keer zelf saus te maken. En nee, ook niet invriezen want das rancidquote:Op zaterdag 14 februari 2009 05:16 schreef Morwen het volgende:
[..]
Wat wil je ermee doen dan, je wil niet koken ofzo
|  | 

| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |