Waar ben jij dan op gepromoveerd?quote:
Ik heb goed opgelet voor een keertjequote:
quote:
nee, ik ben ook altijd mijn bril kwijtquote:Op vrijdag 13 februari 2009 17:46 schreef es70 het volgende:
[..]
![]()
Jouw papa is ook opticien, net als die van Kyran.
Wacht even, dalek komt dat blikje Caramelquote:
Mehehe.quote:
Neequote:
Het brillenmonsterdierken?quote:Op vrijdag 13 februari 2009 17:47 schreef Muck het volgende:
[..]
nee, ik ben ook altijd mijn bril kwijt
zelfs een bril die ik pas een paar maanden had verloren in de Lek (rivier) omdat ik een of ander beest ging redden
jaquote:
Weet je dat je vroeger een permban opliep voor dit soort uitlatingen?quote:Op vrijdag 13 februari 2009 17:52 schreef Muck het volgende:
maar men, allemaal kinderdingen
ik wil ook zo'n spiesje
nouquote:Op vrijdag 13 februari 2009 17:50 schreef Dr_Flash het volgende:
[..]
Wacht even, dalek komt dat blikje Caramel
neuh, een of andere vogel die verstrikt zat in een plantquote:
Echt bizar hoe snel ze iets maken daarquote:Op vrijdag 13 februari 2009 17:52 schreef Muck het volgende:
[..]
ja
maar men, allemaal kinderdingen
ik wil ook zo'n spiesje
quote:Op vrijdag 13 februari 2009 17:52 schreef Dr_Flash het volgende:
[..]
Weet je dat je vroeger een permban opliep voor dit soort uitlatingen?
ja, ik doe daar een hele middag over denk ikquote:Op vrijdag 13 februari 2009 17:54 schreef marcb1974 het volgende:
[..]
Echt bizar hoe snel ze iets maken daar
Als je het zo snel al verzonnen krijgtquote:Op vrijdag 13 februari 2009 17:54 schreef Muck het volgende:
[..]
ja, ik doe daar een hele middag over denk ik
ja, ik dacht "huuuu dier in nood!" *plons*quote:
ik loop ook al een week na te denken over Limburgse recepten....quote:Op vrijdag 13 februari 2009 17:55 schreef marcb1974 het volgende:
[..]
Als je het zo snel al verzonnen krijgt
Misschien moeten jullie vrouwmensen toch wat minder impulsief wordenquote:Op vrijdag 13 februari 2009 17:56 schreef Muck het volgende:
[..]
ja, ik dacht "huuuu dier in nood!" *plons*
wel mijn schoenen uitgeschoopt, nooit aan mijn bril gedacht
Ik mik gewoon wat in de pan. Zo vanuit een doos of een zak. Smaakt prima meestalquote:Op vrijdag 13 februari 2009 17:57 schreef Muck het volgende:
[..]
ik loop ook al een week na te denken over Limburgse recepten....
de bedoeling was goedquote:Op vrijdag 13 februari 2009 17:57 schreef Dr_Flash het volgende:
[..]
Misschien moeten jullie vrouwmensen toch wat minder impulsief worden
same herequote:Op vrijdag 13 februari 2009 17:58 schreef Dr_Flash het volgende:
[..]
Ik mik gewoon wat in de pan. Zo vanuit een doos of een zak. Smaakt prima meestal
- Zoervleischquote:Op vrijdag 13 februari 2009 17:57 schreef Muck het volgende:
[..]
ik loop ook al een week na te denken over Limburgse recepten....
Al zijn de middelste twee meer wat voor bij de koffie.quote:Op vrijdag 13 februari 2009 18:01 schreef MPG het volgende:
[..]
- Zoervleisch
- Beerpap
- Vlaai
- Nonnevot
- tete de veaux
- Kerboët (balkenbrij)
Vlaai,quote:Op vrijdag 13 februari 2009 17:57 schreef Muck het volgende:
[..]
ik loop ook al een week na te denken over Limburgse recepten....
Is daar ook iets LEKKER van?quote:Op vrijdag 13 februari 2009 18:01 schreef MPG het volgende:
[..]
- Zoervleisch
- Beerpap
- Vlaai
- Nonnevot
- tete de veaux
- Kerboët (balkenbrij)
Zure zult heb ik niet eens genoemdquote:Op vrijdag 13 februari 2009 18:03 schreef Dr_Flash het volgende:
[..]
Is daar ook iets LEKKER van?![]()
Je lijstje klinkt als
- Zure zult
- Gerecycelde kots
- Koeiestront
- Vage ranzigheid
- Kalfskop
- Ranzige ranzigheid
geheime liefdes berichtenquote:Postvak-in [2] berichten - www.d2-mobile.com - Je hebt twee geheime liefdes berichten. Kijk hier om ze te lezen
quote:Op vrijdag 13 februari 2009 18:07 schreef Dr_Flash het volgende:
Spam bij Gmail:
[..]
geheime liefdes berichten
Wat doet die spatie daar, stelletje NULPUNTEN??![]()
*noteertquote:Op vrijdag 13 februari 2009 18:01 schreef MPG het volgende:
[..]
- Zoervleisch
- Beerpap
- Vlaai
- Nonnevot
- tete de veaux
- Kerboët (balkenbrij)
- zult =quote:Op vrijdag 13 februari 2009 18:06 schreef MPG het volgende:
[..]
Zure zult heb ik niet eens genoemd!
Dat heet hier Huidvleisj.
Verder is het allemaal lekker.
Zoervleisj ken je waarschijnlijk als "stoofvlees"
Beerpap is een pap van o.a. donker bier
vlaai en nonnevotten zijn voor bij de koffie
tete de veaux is een rundvleesgerecht
en balkenbrij ken je ook best, maar is volgens limburgs recept lekkerder.
Dan zal dat Brabants zijnquote:Op vrijdag 13 februari 2009 18:06 schreef MPG het volgende:
Zure zult heb ik niet eens genoemd!
Dat heet hier Huidvleisj.
Waarom iemand daarmee zijn frietje wil verkloten snap ik nog steeds nietquote:Verder is het allemaal lekker.
Zoervleisj ken je waarschijnlijk als "stoofvlees"
Welke klapkutbaviaan maakt er nou pap van bier?quote:Beerpap is een pap van o.a. donker bier
Ah, zoetigheid lees ik. Dat ziet er goed uit.quote:vlaai en nonnevotten zijn voor bij de koffie
Nou, dat kan nog van alles wordenquote:tete de veaux is een rundvleesgerecht
Nee. Iets wat "Balkenbrij" heet zet ik bij voorbaat al geen kaak opquote:en balkenbrij ken je ook best, maar is volgens limburgs recept lekkerder.
Nee, ik ken het ook welquote:
ga ik gewoon proberenquote:[..]
Waarom iemand daarmee zijn frietje wil verkloten snap ik nog steeds niet![]()
ken je de uitdrukking "ik lust er wel pap van" niet?quote:Welke klapkutbaviaan maakt er nou pap van bier?![]()
joahquote:Ah, zoetigheid lees ik. Dat ziet er goed uit.
mja, ik weet het ook nog nietquote:Nou, dat kan nog van alles worden
[..]
quote:Nee. Iets wat "Balkenbrij" heet zet ik bij voorbaat al geen kaak opNet zoiets als "Waterzooi". Als dat de beste naam is die je voor zo'n gerecht kan bedenken, dan MOET het wel kotsgruwelijkspuugsmerig zijn
Ik ken mensen die vast heel blij worden van pap van bier 's ochtendsquote:Op vrijdag 13 februari 2009 18:10 schreef Dr_Flash het volgende:
[..]
Welke klapkutbaviaan maakt er nou pap van bier?![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |