Wat een reputatie heb ik toch.quote:Op dinsdag 10 februari 2009 16:59 schreef ColdFeet het volgende:
Met golfer in de buurt moet je een beetje uitkijken met 'in het duister tasten'
Ik zal binnenkort seizoen twee eens binnen halenquote:Op dinsdag 10 februari 2009 17:24 schreef Bluezz het volgende:
[..]
24 was weer heerlijk ongeloofwaardig, gedachten op oneindig vermaakcopy that!
Psies! Ik wil best een pakketje naar je sturen hoorquote:Op dinsdag 10 februari 2009 17:33 schreef Den_Haag het volgende:
Nynke, niet dat overlevingspakket nodig met NL'se producten?
maar nee, knettergek. Als de nood echt hoog is dan ga ik je vragen, maar ik was een maand geleden nog in NL!quote:Op dinsdag 10 februari 2009 17:41 schreef Leintjeuh het volgende:
[..]
Psies! Ik wil best een pakketje naar je sturen hoor
Bij mij nog niet hooor....quote:Op dinsdag 10 februari 2009 17:21 schreef golfer het volgende:
[..]
Wat een reputatie heb ik toch.![]()
En dat terwijl ik zo lief en onschuldig ben.
It's the weather....quote:
Als we allemaal wat bijdragen kunnen we er een overlevingspallet van maken...quote:Op dinsdag 10 februari 2009 17:33 schreef Den_Haag het volgende:
Vork
Nynke, niet dat overlevingspakket nodig met NL'se producten?
Wát voor potje?quote:Op dinsdag 10 februari 2009 18:18 schreef Vork het volgende:
Als iedereen een potje niet-in-Zweden-verkrijgbare-kruiden/specerijen potje inbrengt, dan kan ze binnen no-time, alles op smaak brengen.
quote:Op dinsdag 10 februari 2009 18:49 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik ben tomatensaus aan het maken maar die moet nog zo lang opstaan dat we zojuist maar chinees hebben besteld.
dat nog nooit gehad, wel eens dat ik de hele middag een pan saus had staan pruttelen waardoor ik de eerste tijd écht geen pastasaus meer wildequote:Op dinsdag 10 februari 2009 18:49 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik ben tomatensaus aan het maken maar die moet nog zo lang opstaan dat we zojuist maar chinees hebben besteld.
doe maar.quote:Op dinsdag 10 februari 2009 18:43 schreef Den_Haag het volgende:
zullen we nynke maar de schuld geven?
Oeh, klinkt zalig! Doe je dan gewoon kikkererwten uit blik daarbij?quote:Op dinsdag 10 februari 2009 19:14 schreef DarkElf het volgende:
zo net lekker rood uitje gerfruit, chilipeper fijn gesneden erbij en knoflook en dat lekker laten trekken in olie tijdens het afkoelen. Ondertussen kikkererwten gemengd met een flinke bos fijn gesneden koriander, bladpeterselie, veel lekkere feta, citroensap ... daar dan weer alles uit de pan erbij (afgekoeld anders is je feta meteen zacht) dus een heerlijke mix erin van ui, peper en knof met een lekkere pittige olie...![]()
lekker hoor.
straks een stukje lam erbij grillen en:
of bij de turk halen, of van die voorverpakte die bijna 4 euro kost en waar nauwelijks nederlands/ engels opstaat maar wat zich wel feta mag noemen itt tot die apetina meukquote:
yepquote:Op dinsdag 10 februari 2009 19:29 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Oeh, klinkt zalig! Doe je dan gewoon kikkererwten uit blik daarbij?
Veel, veel natte strontquote:Op dinsdag 10 februari 2009 21:04 schreef Sunnythesun het volgende:
Thijs zapt het net op.. wat heb ik gemist??
Ik wacht op topchefquote:Op dinsdag 10 februari 2009 20:53 schreef golfer het volgende:
OMG.
Het TVprogramma Bouwval gezocht is wel heel erg dit keer.
En?quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |