abonnement Unibet Coolblue
pi_66406594
ik heb gestemd!!
Kon moeilijk kiezen.....
Ben benieuwd naar het vogende recept.
Dan hoop ik ook eens de tijd te hebben om mee te doen.
Alleen moet ik nog eens uitvogelen hoe ik de foto's hier krijg.
  dinsdag 24 februari 2009 @ 16:30:22 #104
111260 Charmian
a little joy
pi_66412936
quote:
Op dinsdag 24 februari 2009 13:13 schreef golfer het volgende:
Mijn stem gaat naar childintime. Mag zij lekker een nieuwe opdracht verzinnen.
Je bent gewoon lui, daarom gaat mijn stem wederom naar jou Nee hoor, jouw recept is ongeveer zoals ik nasi van huisuit ken en zoals het volgens mij ongeveer moet zijn tsja en de trassi
The only true wisdom is in knowing you know nothing. -- [b]Socrates [/b]
I know nothing, I come from Barcelona. -- [b]Manuel[/b]
pi_66415265
Ik heb weer gestemd voor childintime!
Geld maakt niet gelukkig,maar gelukkig maken ze geld.
pi_66415356
ben benieuwd wat 't volgende week wordt dan doe ik ook mee
graag wel voor zondag laten weten want op zondag maken we het weekmenu
Ja doei.
pi_66415385
quote:
Op dinsdag 24 februari 2009 13:13 schreef golfer het volgende:
Mijn stem gaat naar childintime. Mag zij lekker een nieuwe opdracht verzinnen.
Zou ik ook zeggen
  dinsdag 24 februari 2009 @ 20:21:58 #108
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66420375
Nou, spannend
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66421324
ik heb op golfer gestemd de omelet deed 't m
Ja doei.
pi_66421411
Ik heb op child in time gestemd. Golfer gebruikt garnalen
  dinsdag 24 februari 2009 @ 20:56:21 #111
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66421464
quote:
Op dinsdag 24 februari 2009 20:54 schreef Leintjeuh het volgende:
Ik heb op child in time gestemd. Golfer gebruikt garnalen
Dat is iets wat ik weiger te proberen Noooooooooooooooooit
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66421486
garnalen
Ja doei.
pi_66421507
quote:
Op dinsdag 24 februari 2009 20:56 schreef Harajuku. het volgende:
Dat is iets wat ik weiger te proberen Noooooooooooooooooit
Ik proef regelmatig dingen die ik niet lust. Garnalen lust ik dus ook nog steeds niet Maar ik probeer bijna alles
  dinsdag 24 februari 2009 @ 20:58:04 #114
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66421524
quote:
Op dinsdag 24 februari 2009 20:57 schreef Leintjeuh het volgende:

[..]

Ik proef regelmatig dingen die ik niet lust. Garnalen lust ik dus ook nog steeds niet Maar ik probeer bijna alles
Ja, ik ook. Maar garnalen, no way
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66421564
Van die grote gamba's en dan lekker pellen

of meegewokt bij het wokrestaurant
Ja doei.
  dinsdag 24 februari 2009 @ 21:02:02 #116
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66421644
Ik moet er echt niet aan denken. Net zoals oesters en mosselen ed, brrrrrrrr
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66421788
oesters vind ik niet echt lekker, net een hap zeewater wat je binnenkrijgt..

mosselen houd ik wel binnen gebakken vind ik ze zelfs wel lekker, maar gekookt.. niet echt spectaculair
Ja doei.
pi_66423697
Mosselen Garnalen Vis

Idee voor een volgende wedstrijd ooit, paella?
full stops and exclamation marks
pi_66423931
paella vind ik dan weer niet zo lekker
Ja doei.
  dinsdag 24 februari 2009 @ 22:00:49 #120
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_66424058
Nou.De uitslag lijk mij wel duidelijk.
Childintime, gefeliciteerd en je mag een nieuwe opdracht verzinnen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 24 februari 2009 @ 23:07:51 #121
202682 childintime
*wait for the ricochet*
pi_66426890


Euh..... Moet ik een nieuw gerecht verzinnen? Met foto erbij? En moet dat meteen een foto van m'n eigen gerecht zijn of een foto van hoe het niet moet?

En nee, ik lust ook geen gamba's, schaaldieren ed. Alleen de hollandse garnaaltjes vind ik nog weleens lekker en dan in een cocktail.
  dinsdag 24 februari 2009 @ 23:14:43 #122
150677 PKfotografie
www.fotobijbestellen.com
pi_66427187
quote:
Op dinsdag 24 februari 2009 23:07 schreef childintime het volgende:


Euh..... Moet ik een nieuw gerecht verzinnen? Met foto erbij? En moet dat meteen een foto van m'n eigen gerecht zijn of een foto van hoe het niet moet?

En nee, ik lust ook geen gamba's, schaaldieren ed. Alleen de hollandse garnaaltjes vind ik nog weleens lekker en dan in een cocktail.
belangrijkste is een nieuw gerecht voor de komende 2 weken, (laatste deel van de OP kun je kopiëren.)
extra beschrijving en of plaatje in de OP mag maar is niet noodzakelijk)
dus even nieuw topic maken met [cul-wedstrijd] cul in de keuken! (en dan de naam van het te maken gerecht)

hoop dat het wat leuk en lekkers gaat worden
pi_66427314
Gewoon hetzelfde als de twee voorgaande opdrachten, dat waren dus pizza en nasi goreng. Simpel gezegd een gerecht waarvoor:

Geen exorbitant dure ingrediënten nodig zijn
Geen specialistische apparatuur nodig is
Qua bereidingswijze gevarieerd kan worden tussen simpel en snel tot moeilijk en culinair.

Je hoeft niet gelijk dit gerecht zelf te koken, gewoon iets wat iedereen, dus jij ook, binnen anderhalve week bereid moet hebben om mee te doen.
Life is too short not to have fun
  dinsdag 24 februari 2009 @ 23:20:36 #124
202682 childintime
*wait for the ricochet*
pi_66427431
Oke, doe ik morgenavond even, goed?
  dinsdag 24 februari 2009 @ 23:23:48 #125
150677 PKfotografie
www.fotobijbestellen.com
pi_66427543
quote:
Op dinsdag 24 februari 2009 23:20 schreef childintime het volgende:
Oke, doe ik morgenavond even, goed?
voor de meeste mensen geld denk ik wel hoe eerder hoe beter. (carnaval enzo, winkels dicht, dus voorraad kasten zijn weer leeg.)
boodschappen moeten worden gedaan etc. dus als je dan al weet wat te koken is het wel fijn.

(yup morgen avond is goed genoeg )
  dinsdag 24 februari 2009 @ 23:27:07 #126
202682 childintime
*wait for the ricochet*
pi_66427677


Btw, ik ben gek op pasta's, dus ......
  dinsdag 24 februari 2009 @ 23:29:16 #127
150677 PKfotografie
www.fotobijbestellen.com
pi_66427761
quote:
Op dinsdag 24 februari 2009 23:27 schreef childintime het volgende:


Btw, ik ben gek op pasta's, dus ......
en ik heb nog zo'n machine om pasta deeg mee te pletten ofzo, (gekregen maar nog nooit gebruikt)

dus lijkt me een goed idee

wel iemand eff vertellen dan hoe ik dat moet gaan doen. (ken pasta alleen uit de supermarkt. nooit zelf vers gemaakt)
  dinsdag 24 februari 2009 @ 23:30:49 #128
202682 childintime
*wait for the ricochet*
pi_66427831
quote:
Op dinsdag 24 februari 2009 23:29 schreef PKfotografie het volgende:

[..]

en ik heb nog zo'n machine om pasta deeg mee te pletten ofzo, (gekregen maar nog nooit gebruikt)

dus lijkt me een goed idee

wel iemand eff vertellen dan hoe ik dat moet gaan doen. (ken pasta alleen uit de supermarkt. nooit zelf vers gemaakt)
Dat wil ik ook!! Ik koop weleens verse pasta, maar wil zo'n machine
  dinsdag 24 februari 2009 @ 23:33:17 #129
150677 PKfotografie
www.fotobijbestellen.com
pi_66427943
quote:
Op dinsdag 24 februari 2009 23:30 schreef childintime het volgende:

[..]

Dat wil ik ook!! Ik koop weleens verse pasta, maar wil zo'n machine


zo'n ding (of wat er op lijkt iig )

denk dat ze wel betaalbaar op de kop te tikken zijn

deze heb ik gekregen van iemand die hem voor 0 euro heeft besteld online (was foutje ofzo van webshop)
  dinsdag 24 februari 2009 @ 23:35:54 #130
202682 childintime
*wait for the ricochet*
pi_66428031
  dinsdag 24 februari 2009 @ 23:48:56 #131
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_66428532
quote:
Op dinsdag 24 februari 2009 23:33 schreef PKfotografie het volgende:


[ afbeelding ]

zo'n ding (of wat er op lijkt iig )

denk dat ze wel betaalbaar op de kop te tikken zijn


Tientje bij de Aldi ofzo, hebben wij er voor betaald.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_66433099
childintime gefeliciteerd

En met 'pasta' kan je alle kanten op Pastasalades, beste carbonara of bolognese of de beste lasagna (die van mij is nooit zoals ik hem hebben wil ) etc etc etc!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_66433242
goed excuus om mijn pastamachine weer 's te misbruiken
Ja doei.
pi_66433547
Ik vind 'pasta' eigenlijk wel heel erg breed. Da's een beetje hetzelfde als 'rijst'of 'aardappels'. En dan ben je met een week of wat wel door de basisingredienten heen. Bovendien wordt het dan een beetje appels met peren vergelijken. Ik denk dat het leuk is om een specifiek gerecht te kiezen, waar je op veel verschillende niveau's mee aan de slag kan. Een pastamachine heeft lang niet iedereen in huis, en als je in het zelfmaak-pasta topic kijkt, zie je dat lang niet iedereen de eerste keer goede pasa kan maken.

Is iets als 'pasta met bolognesesaus' of 'pasta carbonara' niet veel leuker? Dat kan je uit een zakje maken, maar ook volgens autentiek Italiaans grootmoederrecept. Wie wil kan daar nog steeds zelfgemaakte pasta bij maken.

Italiaans an sich is


Edit: ik las Isabeau's post niet helemaal goed. Volgens mij bedoelen we dus hetzelfde.
pi_66433870
ik geloof dat het onderwerp nog niet vast staat, en de details dus ook nog niet
Ja doei.
pi_66437401
Oh ja, nog gefeliciteerd childintime
full stops and exclamation marks
pi_66437530
quote:
Op woensdag 25 februari 2009 11:04 schreef krioro het volgende:
Oh ja, nog gefeliciteerd childintime
Dito.


Ik ben het wel met piepster eens. Door enkel een basisproduct te noemen gaan we razendsnel door de productgroepen heen. Misschien handiger om pasta te noemen en dan er dan bijvoorbeeld per se tomaat of een andere ingrediënt gebruikt moet worden. Een specifiek gerecht kan ook, maar ik vind persoonlijk een afwisseling tussen de gerechten wel leuk.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_66440111
mensen, ze zei alleen ' ik houd van pasta... dus....'

hieruit maak ik niet op dat het nieuwe onderwerp PASTA in het algemeen is, maar dat ze dat nog later gaat specificeren...
Ja doei.
  woensdag 25 februari 2009 @ 12:08:08 #139
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66440148
quote:
Op woensdag 25 februari 2009 12:07 schreef motorbloempje het volgende:
mensen, ze zei alleen ' ik houd van pasta... dus....'

hieruit maak ik niet op dat het nieuwe onderwerp PASTA in het algemeen is, maar dat ze dat nog later gaat specificeren...
Ik las het ook meer als tipje van de sluier oid ja
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66440367
quote:
Op dinsdag 24 februari 2009 23:27 schreef childintime het volgende:


Btw, ik ben gek op pasta's, dus ......
Feli
Kunnen we de pastamasjien weer eens gebruiken Dus hasta la pasta?
pi_66446769
Oh even een herinnering voor mezelf dat ik wel naar het volgende topic moet zoeken.
Beide wedstrijden zijn compleet langs me heen gegaan.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_66447732
Ik kwam er vanmorgen achter dat ik ook nog ergens op zolder zo'n pasta machine (nieuw in de doos) had staan! Ik ga maar eens een poging wagen denk ik.......
Wel balen, ik heb dus werkelijk niets in huis om er een mooie topping over te maken, maar goed, ik werk wel volgens het nix-in-the-fridge principe, kijken wat het wordt!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_66447819
quote:
Op woensdag 25 februari 2009 15:21 schreef Tezz het volgende:
Ik kwam er vanmorgen achter dat ik ook nog ergens op zolder zo'n pasta machine (nieuw in de doos) had staan! Ik ga maar eens een poging wagen denk ik.......
Wel balen, ik heb dus werkelijk niets in huis om er een mooie topping over te maken, maar goed, ik werk wel volgens het nix-in-the-fridge principe, kijken wat het wordt!
De wedstrijd is er toch nog niet? Er moet eerst nog een gerecht bedacht worden.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_66448172
piepster, we bedoelden hetzelfde Want 'iets met pasta' lijkt me niet te vergelijken
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_66448749
ben benieuwd wat het gaat worden
pi_66449500
quote:
Op woensdag 25 februari 2009 15:23 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

De wedstrijd is er toch nog niet? Er moet eerst nog een gerecht bedacht worden.
Ik loop graag op de zaken vooruit.
(en dat in combinatie met mijn voorlopig enigste vrije middag)
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_66449863
Waarom eet er niemand emping bij nasi goreng
Ik eet nooit meer die pauperkroepoek.
Bij elke gelegenheid schreef fathank het volgende:
Ik ben toen op Lowlands halverwege 't optreden van Typhoon knock out gegaan.
pi_66452720
quote:
Op woensdag 25 februari 2009 16:15 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Waarom eet er niemand emping bij nasi goreng
Ik eet nooit meer die pauperkroepoek.
Ik eet altijd Emping Karrel, bij de nasi! Lekker soppen in de pindasaus!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
  woensdag 25 februari 2009 @ 21:47:47 #149
202682 childintime
*wait for the ricochet*
pi_66460979
Ik heb er 1 gemaakt, alleen krijg de linkjes naar de vorige topics er niet onder (niet zodat ze aanklikbaar zijn)
pi_66470205
quote:
Op woensdag 25 februari 2009 17:33 schreef Tezz het volgende:

[..]

Ik eet altijd Emping Karrel, bij de nasi! Lekker soppen in de pindasaus!
Ik had ook niet anders verwacht!
Bij elke gelegenheid schreef fathank het volgende:
Ik ben toen op Lowlands halverwege 't optreden van Typhoon knock out gegaan.
pi_66475722
quote:
Op woensdag 25 februari 2009 21:47 schreef childintime het volgende:
Ik heb er 1 gemaakt, alleen krijg de linkjes naar de vorige topics er niet onder (niet zodat ze aanklikbaar zijn)
Je ziet als je een post maakt een 14tal Word achtige knopjes boven het tekstvak. Het vierde knopje van rechts is om ergens een link van te maken. Zoek eerst het desbetreffende topic in een ander scherm, open het en kopieer dan het adres uit je adresbalk.

Selecteer vervolgens het stuk tekst dat je klikbaar wil maken in je nieuwe topic, druk op het eerde genoemde vierde knopje van rechts en vul daar de URL in die je had gekopieerd. Druk op enter en je bent klaar!
Life is too short not to have fun
pi_66476453
Emping is lekker voor een paar stukjes, het gaat mij snel tegenstaan. Maar Bali kroepoek heeft een heerlijke dooreetsmaak
  donderdag 26 februari 2009 @ 14:28:40 #153
202682 childintime
*wait for the ricochet*
pi_66480382
quote:
Op donderdag 26 februari 2009 12:12 schreef vaagsel het volgende:

[..]

Je ziet als je een post maakt een 14tal Word achtige knopjes boven het tekstvak. Het vierde knopje van rechts is om ergens een link van te maken. Zoek eerst het desbetreffende topic in een ander scherm, open het en kopieer dan het adres uit je adresbalk.

Selecteer vervolgens het stuk tekst dat je klikbaar wil maken in je nieuwe topic, druk op het eerde genoemde vierde knopje van rechts en vul daar de URL in die je had gekopieerd. Druk op enter en je bent klaar!
Dank
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')