abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  Trouwste user 2022 maandag 26 januari 2009 @ 16:22:35 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_65423663


Ik begin met het roze korstje.

Dan de onderste koek met de pudding.

Als ik normaal hap floept de pudding er aan de achterkant uit.

Op bruiloften neem ik dan ook nooit een Tompouce, hoe lekker ik het ook vind.

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  maandag 26 januari 2009 @ 16:23:23 #2
136730 PiRANiA
All thinking men are atheists.
pi_65423695
Eerst met een vorkje de zijkanten van de pudding opeten, dan het koekje aan de onderkant en dan het roze
pi_65423705
wat ben je ook een ongelooflijke kutuser he
pi_65423732
eerst de prut dan et plaatje
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_65423793
eerst de roze glazuur eraf eten, bovenste koekgedeelte opeten, gele prut, onderste koekgedeelte...
  maandag 26 januari 2009 @ 16:25:17 #6
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_65423797
Ik veeg hem altijd helemaal over mijn hoofd heen.
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
  Trouwste user 2022 maandag 26 januari 2009 @ 16:25:19 #7
7889 tong80
Spleenheup
pi_65423801
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:23 schreef Mindstate het volgende:
wat ben je ook een ongelooflijke kutuser he
Je zin was mooier geweest met een hoofdletter en een vraagteken achter de zin.

Streepje op de E had ook niet misstaan.

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator / Miss SHO maandag 26 januari 2009 @ 16:25:33 #8
22592 crew  Ole
pi_65423810
Vooral die uit de jaren 70, waar je alleen maar water bij hoeft te doen

Maar ongeveer net als jij tong, laag voor laag..
En met een vorkje is niet te doen
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_65423814
Bovenste ding met glazuur eraf wippen, en dan eerst een hapje van dat ding, en dan van de onderkant met vulling
pi_65423815
Ik haal het onderste koekje eraf en dat eet ik op. De pudding is goor, dus die flikker ik weg. Daarna eet ik de bovenste laag op.
Haha, U schakelt nog. Test een DAF !
  maandag 26 januari 2009 @ 16:27:21 #11
136730 PiRANiA
All thinking men are atheists.
pi_65423904
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:25 schreef Ole het volgende:
Vooral die uit de jaren 70, waar je alleen maar water bij hoeft te doen

Maar ongeveer net als jij tong, laag voor laag..
En met een vorkje is niet te doen
Die bestaan nog
pi_65424046
Eerst het roze ding eraf wippen en ernaast leggen, dan ongeveer de bovenste helft van de pudding eraf eten, daarna de rest van de pudding samen met het onderste koekje weghappen en afsluiten met het roze.

En de mini's schuif ik gewoon in één geheel naar binnen.
pi_65424385
1. De tompouce rechtop zetten
2. Met een vorkje door het midden van de pudding heen
3. Onderste helft (onderkantje + helft pudding) opeten
4. Bovenste helft (roze kantje + helft pudding) opeten

Dat is de beste manier!
Find your prince, before you start kissing frogs
pi_65424434
Trek de bovenkant eraf, eet eerst de pudding + onderste koek op, daarna de bovenkant
Op maandag 5 april 2010 18:35 schreef DutchRodent het volgende:
jij bent stoer,
pi_65424463
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:25 schreef tong80 het volgende:

[..]

Je zin was mooier geweest met een hoofdletter en een vraagteken achter de zin.

Streepje op de E had ook niet misstaan.

Accent grave heet zo'n streepje.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_65424727
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:39 schreef WalkingDisaster het volgende:
Trek de bovenkant eraf, eet eerst de pudding + onderste koek op, daarna de bovenkant
… pardon me 4 livin', but this is MY world 2!
  Trouwste user 2022 maandag 26 januari 2009 @ 16:49:27 #17
7889 tong80
Spleenheup
pi_65424792
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:40 schreef -J-D- het volgende:


Accent grave heet zo'n streepje.
Ik zou een zebra accent grave noemen

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_65424796
Eerst de streep eraf likken. Dan het bovenste korstje opeten met de roze kant naar onderen voor extra smaaksensatie. Dan het onderste korstje met de pudding.

OMG nu heb ik onwijs veel zin in een tompouce.
pi_65424847
Die in de OP heeft geen streepje!

De slagroom bedoel ik daarmee dus.
  maandag 26 januari 2009 @ 16:52:29 #20
137173 YPrue
Message in a bottle...
pi_65424918
Eerst het bovenste korstje met glazuur erafhalen, daarna de onderkant met de roomlaag opeten en dan de bovenkant opeten.
The Police 08-06-2008
pi_65425053
Voorzichtig doormidden hakken met een vorkje, en dan gewoon voorzichtig happen.. Zonde om niet alle laagjes tegelijk te eten
The rock candy's melted, only diamonds now remain
pi_65425072
Wij maakten vroeger thuis ook vaak die instant tompoucen. En dan alle glazuur en pudding opeten zodat je geen tompoucen meer kunt maken.
  maandag 26 januari 2009 @ 16:59:08 #23
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_65425178
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:38 schreef Kings het volgende:
1. De tompouce rechtop zetten
2. Met een vorkje door het midden van de pudding heen
3. Onderste helft (onderkantje + helft pudding) opeten
4. Bovenste helft (roze kantje + helft pudding) opeten

Dat is de beste manier!
Op de smalle kant? Lijkt me nogal een risico?
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  Trouwste user 2022 maandag 26 januari 2009 @ 17:03:20 #24
7889 tong80
Spleenheup
pi_65425375
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:55 schreef LastRequest het volgende:
Voorzichtig doormidden hakken met een vorkje, en dan gewoon voorzichtig happen.. Zonde om niet alle laagjes tegelijk te eten
Dat voorzichtige is juist de ramp

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_65425440
Eerst de bovenkant, dan met een vorkje de pudding, en dan de onderkant
Bij de Albert Heijn verkopen ze nog steeds van die tompoezen waar je alleen wat water bij hoeft te gooien
Vivre
  Moderator / Miss SHO maandag 26 januari 2009 @ 17:05:31 #26
22592 crew  Ole
pi_65425465
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:56 schreef Isegrim het volgende:
Wij maakten vroeger thuis ook vaak die instant tompoucen. En dan alle glazuur en pudding opeten zodat je geen tompoucen meer kunt maken.
herkenbaar
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO maandag 26 januari 2009 @ 17:06:24 #27
22592 crew  Ole
pi_65425499
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:27 schreef PiRANiA het volgende:

[..]

Die bestaan nog
Weet ik
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_65425902
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:59 schreef Beelzebufo het volgende:

[..]

Op de smalle kant? Lijkt me nogal een risico?
Gewoon goed vasthouden, tis maar voor eventjes om de tompouce doormidden te snijden!
Find your prince, before you start kissing frogs
  maandag 26 januari 2009 @ 17:23:46 #29
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_65426124
De bovenkant met glazuur eraf halen en opeten en dan de rest. (beide gewoon met de hand)
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
  maandag 26 januari 2009 @ 17:45:00 #30
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_65426825
Volgens mij had je die vraag al eens eerder gesteld in Hoe eet je dit in gezelschap ?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 26 januari 2009 @ 17:51:44 #31
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_65427034
Ik heb ze zeker al 15 jr niet meer gegeten, maar vroeger at ik ze als volgt:

het roze dakje eraf halen en gebruiken als schep voor de pudding. Bij elke scoop, een hapje roze koek meenemen.
Dan de onderkant op eten.

Ik zou er tegenwoordig niet aan moeten denken, volgens mij zijn die dingen fies.
  Moderator / Miss SHO maandag 26 januari 2009 @ 17:57:09 #32
22592 crew  Ole
pi_65427167
quote:
Op maandag 26 januari 2009 17:45 schreef golfer het volgende:
Volgens mij had je die vraag al eens eerder gesteld in Hoe eet je dit in gezelschap ?

kwam me al bekend voor
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_65427226
Als ze die gore pudding nou eens zouden vervangen door slagroom, dan zou ik me misschien druk gaan maken over hoe ik het ding opeet zonder knoeien.

Maar tot nader order is alles waar pudding inzit gewoon smerig.
Haha, U schakelt nog. Test een DAF !
pi_65427244
Prutsers! Gewoon uit de hand eten. Een VORKJE !?!?! Pffffffhhhh.
Met je snijtanden eerst een hap uit bovenkant+pudding, dan de onderkant+pudding op dezelfde plek.
Jarenlang geoefend op school waar ze dus idd geen vorkjes hadden (zoals ik het vroegah deed).

Je kunt ook een klein hapje van de bovenkant pakken en daarna zonder kauwen ook een klein hapje van de onderkant zodat je alles tegelijk kaant.

Geen idee of dit voor instant tompoucen werkt.
pi_65438852
Ik ga zo'n ding meestal als volgt te lijf:

1. Roze bovenplaat vastpakken, hap eruit nemen, terugplaatsen.
2. Met vorkje een stuk pudding eruit pulken en opeten.
3. Met vorkje een stuk onderplaat afbreken en opeten.

En dit ritueel dan steeds herhalen tot het ding op is.
NEE tegen elke vorm van religieus fundamentalisme.
JA tegen mensenrechten, vrije individuele keuzes en gelijkwaardige behandeling.
pi_65443698
Ik haal de roze kant van de tompoes af, eet de slagroom die er eventueel op zit eerst op.
Dan lepel ik de pudding op en eet vervolgens de onderkant op. Daarna het roze plakje

Maar kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een tompoes gehad heb.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  dinsdag 27 januari 2009 @ 02:44:17 #37
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_65443853
Niet.
  Trouwste user 2022 dinsdag 27 januari 2009 @ 15:47:45 #38
7889 tong80
Spleenheup
pi_65458331
quote:
Op maandag 26 januari 2009 17:45 schreef golfer het volgende:
Volgens mij had je die vraag al eens eerder gesteld in Hoe eet je dit in gezelschap ?
Het houdt me wel bezig

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 27 januari 2009 @ 15:48:33 #39
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_65458372
Ik wordt al kots misselijk als ik er aan denk.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidõ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  Trouwste user 2022 dinsdag 27 januari 2009 @ 15:50:12 #40
7889 tong80
Spleenheup
pi_65458433
quote:
Op dinsdag 27 januari 2009 15:48 schreef Megumi het volgende:
Ik wordt al kots misselijk als ik er aan denk.
Je houdt je dan ook meer bezig met de nederlandse taal

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 27 januari 2009 @ 15:51:43 #41
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_65458481
quote:
Op dinsdag 27 januari 2009 15:50 schreef tong80 het volgende:

[..]

Je houdt je dan ook meer bezig met de nederlandse taal


Ik niet zo. Ik maak denk nog eens de overstap naar een andere taal. DT regel welke bosmogool verzint het.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidõ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  Trouwste user 2022 dinsdag 27 januari 2009 @ 15:59:52 #42
7889 tong80
Spleenheup
pi_65458776
quote:
Op dinsdag 27 januari 2009 15:51 schreef Megumi het volgende:

[..]

Ik niet zo. Ik maak denk nog eens de overstap naar een andere taal. DT regel welke bosmogool verzint het.
Sorry. Ik kon het niet laten

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_65458885
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:23 schreef PiRANiA het volgende:
Eerst met een vorkje de zijkanten van de pudding opeten, dan het koekje aan de onderkant en dan het roze
pi_65470147
Wat toevallig. Ik heb er nét eentje op.

Bij mij zit er trouwens ook altijd een 'reepje' slagroom op. Die eet ik er als eerste af.
Dan haal ik het kapje eraf (soms gaat dat niet in één keer, dus eet ik wat pudding er tussenuit totdat ie wel wil) en eet ik eerst de bodem + pudding op. Daarna schuif ik het kapje naar binnen.
pi_65470345
quote:
Op maandag 26 januari 2009 22:53 schreef Scootmobiel het volgende:
Ik ga zo'n ding meestal als volgt te lijf:

1. Roze bovenplaat vastpakken, hap eruit nemen, terugplaatsen.
2. Met vorkje een stuk pudding eruit pulken en opeten.
3. Met vorkje een stuk onderplaat afbreken en opeten.

En dit ritueel dan steeds herhalen tot het ding op is.
pi_65497342
je moet het gewoon met je handen eeten deden ze op prinsjesdag ook zo.
  woensdag 28 januari 2009 @ 17:13:49 #47
58921 Day
You can fly!
pi_65498445
quote:
Op maandag 26 januari 2009 17:51 schreef SHE het volgende:

het roze dakje eraf halen en gebruiken als schep voor de pudding. Bij elke scoop, een hapje roze koek meenemen.
Dan de onderkant op eten.
Zo eet ik ze ook!
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
pi_65539217
Eerst de bovenkant loshalen en opeten met een vorkje. Dan de pudding en dan de onderkant.
pi_65595819
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:39 schreef WalkingDisaster het volgende:
Trek de bovenkant eraf, eet eerst de pudding + onderste koek op, daarna de bovenkant
Ik ook, want het bovenste is het lekkerst.
gr gr
pi_65596024
IK WIL EEN TOEMPOES. NU.
pi_65596035
He jongens, ben ff naar de Hema, doei!
pi_65596094
Bovenkant eraf en ernaast leggen. Daarna de pudding + onderkant opeten, en als laatste de bovenkant opeten.
  zondag 1 februari 2009 @ 15:15:10 #53
63722 z80
I fink you freaky
pi_65625450
gewoon in 1 keer naar binnen schuiven.
dus vast, pakken mond open, kompleet naar binnen schuiven en mond weer dicht.
ja ik ben een reserve Duitser.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  zondag 1 februari 2009 @ 17:13:17 #54
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_65629182
quote:
Op zondag 1 februari 2009 15:15 schreef z80 het volgende:
gewoon in 1 keer naar binnen schuiven.
dus vast, pakken mond open, kompleet naar binnen schuiven en mond weer dicht.
ja ik ben een reserve Duitser.
komt-ie dan ook vierkant weer naar buiten? Of zit er ergens in bovengenoemd proces nog een fase 'kauwen'?
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
pi_65637742
Omdraaien. Onderkant weggooien. Dan happen bovenkant (op zijn kop) met spul nemen.
Die van de HEMA zijn het lekkerst, omdat ze meer slagromig dan puddingachtig zijn.
  zondag 1 februari 2009 @ 21:42:49 #56
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_65637806
quote:
Op zondag 1 februari 2009 21:41 schreef Laureline het volgende:
Onderkant weggooien..
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_65637960
quote:
Op zondag 1 februari 2009 15:15 schreef z80 het volgende:
gewoon in 1 keer naar binnen schuiven.
dus vast, pakken mond open, kompleet naar binnen schuiven en mond weer dicht.
ja ik ben een reserve Duitser.
Een duitser zei ooit tegen mijn moeder: Ja, ik praat hard. Weet je waarom ze Duitsers met hun mond dicht begraven?
Nee, zei mijn moeder beduusd.....
Och, zei die Duitser, dat scheelt al gauw 3 emmers zand.....
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_65638336
quote:
Op zondag 1 februari 2009 21:42 schreef SuperrrTuxxx het volgende:

[..]


1. er zit geen roze spul op
2. het is geen geel spul
Nutteloos dus.
pi_65638430
Heb er net 1 op.
Viel toch tegen... te zoet.
  donderdag 5 februari 2009 @ 17:17:55 #60
128548 pavv
The computer says NO
pi_65772805
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:38 schreef Kings het volgende:
1. De tompouce rechtop zetten
2. Met een vorkje door het midden van de pudding heen
3. Onderste helft (onderkantje + helft pudding) opeten
4. Bovenste helft (roze kantje + helft pudding) opeten

Dat is de beste manier!
+ 1!
pi_65787424
Ik prak hem net als al me eten
  vrijdag 6 februari 2009 @ 00:37:21 #62
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_65787530
Niet...

ik lust ze niet.
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
pi_65787609
Als ik er nu eentje zou hebben zou ik eerst de bovenkant met glazuur eraf slopen en die opeten. Vervolgens de onderkant met de pudding. Idealiter geen vorkje erbij.
pi_65858962
quote:
Op zaterdag 31 januari 2009 15:12 schreef Koewam het volgende:
IK WIL EEN TOEMPOES. NU.
wat is dat?
pi_65859020
Hmm heb eens een verhaal gehoord van ouders die elke nieuwe vriend van 1 van hun dochters een tompouce voorschotelden bij de eerste keer dat hij bij hun thuis kwam .
Life is too short not to have fun
  zondag 8 februari 2009 @ 20:07:56 #66
72039 Pappie_Culo
Spelen is leuk
pi_65859657
met een scherp mes
Dance into the fire, to fatal sounds of broken dreams...
  zondag 8 februari 2009 @ 20:08:22 #67
72039 Pappie_Culo
Spelen is leuk
pi_65859672
quote:
Op vrijdag 6 februari 2009 00:37 schreef ondeugend het volgende:
Niet...

ik lust ze niet.
Dance into the fire, to fatal sounds of broken dreams...
  vrijdag 27 februari 2009 @ 16:49:13 #68
188686 keienlegger
Hey, ik ben Sinterklaas niet!
pi_66525849
wel een leuke inburgerings test.

Meneer TokTok M'Klik, voordat u Nederlands staatsburger wordt moet u nog één test doorstaan:\

een HEMA Tompouce met waardigheid opeten
  vrijdag 27 februari 2009 @ 16:52:40 #69
56387 Bob-B
In Bob we trust
pi_66525980
Met m'n mond
pi_68500264
Vroeger had ik een techniek waarbij ik alles met een vork opat. De boven- en onderkant door het vorkje hieroverheen te schuiven en te draaien tot deze brak. je kan de breuklijn met de randen van de vork redelijk specifiek bepalen. het afgebroken stukje kun je met de vork in de pudding dippen en dan opeten. Stukje bij beetje eet je de bovenkant en een groot gedeelte van de pudding op. de onderkant kan gewoon worden gebroken door de vork erin te prikken.

Nu is het gewoon handwerk: top eraf halen en opeten, Vervolgens de onderkant (met pudding) oppakken en opeten.
It takes two to lie: One to lie and one to listen (Homer J. Simpson)
  woensdag 29 april 2009 @ 16:23:58 #71
107004 Leep
of wel natuurlijk
pi_68502693
what would bea do?
of niet natuurlijk
pi_68504994
Ik wilde net naar de bakker om oranje tompoucen te halen
pi_68505005
Oh en ik doe juist eerst het onderkantje, vind ik niet lekker en dan het roze en de pudding
pi_68508235
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:49 schreef Isegrim het volgende:
Eerst de streep eraf likken. Dan het bovenste korstje opeten met de roze kant naar onderen voor extra smaaksensatie. Dan het onderste korstje met de pudding.

OMG nu heb ik onwijs veel zin in een tompouce.
Dit klinkt meer als een bef instructie, voor bij een vrouw die zich weinig wast maar wel een onderhouden streep heeft
pi_68508283
Niet.


Gatverdamme.
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
pi_68508340
quote:
Op woensdag 29 april 2009 19:25 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Dit klinkt meer als een bef instructie, voor bij een vrouw die zich weinig wast maar wel een onderhouden streep heeft
Ik wou al zeggen, bij de korstjes (al dan niet met pudding ) haak ik af hoor.
pi_68508422
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:49 schreef Isegrim het volgende:
Eerst de streep eraf likken. Dan het bovenste korstje opeten met de roze kant naar onderen voor extra smaaksensatie. Dan het onderste korstje met de pudding.

OMG nu heb ik onwijs veel zin in een tompouce.


Eerst met een vorkje de slagroom er af eten, dan de zijkant wat uitschrapen
Daarna de bovenkant lichten, omdraaien en eten
Daarna de onderzijde.
dag
  woensdag 29 april 2009 @ 19:52:29 #78
156145 Lucifer_Doosje
Licht ontvlambaar
pi_68509027
Eerst de bovenkant eraf, en dan de onderkant met de pudding
Op zaterdag 26 juli 2008 11:43 schreef Kali-Mist1 het volgende:
lucifer FTW!!!!
pi_68515029
tompoezen
pi_68868327
nee als je schoteltje groot genoeg is :

eerst de bovenkant er voorzichtig afhalen en deze met de glazuurkant naar boven ernaast leggen (anders plakt eht glazuur aan het schoteltje)
vervolgens kun je met het vorkje van beide stukken een hapklar brok afbreken en deze vervolgens beide in 1 hap in je mond doen
pi_68882230
quote:
Op maandag 26 januari 2009 17:45 schreef golfer het volgende:
Volgens mij had je die vraag al eens eerder gesteld in Hoe eet je dit in gezelschap ?


epic fail
so how's your evening so far?
pi_68904414
MMMMMMM Tompouce!!!!
Als je nou alle smaak tegelijk wilt eten:
1. til de bovenkant eraf
2. plak deze onder de onderkant (wel met de roze kant naar beneden)
3. Neem nu steeds een hap waarbij je pudding, onderkant en bovenkant tegelijk eet...
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_68904532
Ik schraap eerst een laagje room net onder de bovenkant op en eet dat op. Daarna haal je de bovenkant een stuk makkelijker los met je vorkje. Die leg je naast je tompouce, met de roze kant naar boven. Dan prik je er een stuk af met je vork. die prik je aan je vork doe je wat room op en eetje op. Zo doe je dat met de hele bovenkant. Maar niet teveel room want er moet ook nog wat op de onderkant zitten. Die eetje dan ook stuk voor stuk op.
  maandag 11 mei 2009 @ 14:55:46 #84
86021 Anyanka
Hello and goodbye...
pi_68905832
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:39 schreef WalkingDisaster het volgende:
Trek de bovenkant eraf, eet eerst de pudding + onderste koek op, daarna de bovenkant
...as always
  maandag 11 mei 2009 @ 15:03:04 #85
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_68906041
quote:
Op maandag 11 mei 2009 14:17 schreef tombolafan het volgende:
MMMMMMM Tompouce!!!!
Als je nou alle smaak tegelijk wilt eten:
1. til de bovenkant eraf
2. plak deze onder de onderkant (wel met de roze kant naar beneden)
3. Neem nu steeds een hap waarbij je pudding, onderkant en bovenkant tegelijk eet...
Die ga ik proberen!
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  maandag 11 mei 2009 @ 15:09:48 #86
71384 Urnie
.... is een zij
pi_68906233
quote:
Op maandag 11 mei 2009 14:17 schreef tombolafan het volgende:
MMMMMMM Tompouce!!!!
Als je nou alle smaak tegelijk wilt eten:
1. til de bovenkant eraf
2. plak deze onder de onderkant (wel met de roze kant naar beneden)
3. Neem nu steeds een hap waarbij je pudding, onderkant en bovenkant tegelijk eet...

Goeie tip idd!
I wish I were you, so I can be friends with me...
pi_68911178
eerst duw ik op de bovenkant
zodat er pudding uit komt..
dat lik ik er met me lange tong af..
waarom heb ik anders een lange tong haha..
en dan eet ik de beide koekjes op..
  maandag 11 mei 2009 @ 17:28:49 #88
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_68911321
quote:
Op maandag 11 mei 2009 17:25 schreef MamaMimi het volgende:
dat lik ik er met me lange tong af..
waarom heb ik anders een lange tong haha..
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')