abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  Trouwste user 2022 vrijdag 16 februari 2007 @ 20:52:58 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_46380164


Ik probeer het altijd te vermijden bij bruiloften en feestjes.

Moet je nou happen ? Zodat op het einde de pudding eruit wordt geperst en je alsof je een haring eet de pudding naar binnen lubbert ? Moet je beginnen met het roze korste en later pas aan de pudding ? Moet je met je hand de roze korst verwijderen en om en om een hapje nemen van de korst en de pudding ?

Experts hier ?

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_46380230
Eerst het roze korstje.
Dan de pudding samen met de bodem (grote happen )

Ik geef ze altijd zonder vorkje kijken hoe mensen het oplossen.
  Trouwste user 2022 vrijdag 16 februari 2007 @ 20:55:20 #3
7889 tong80
Spleenheup
pi_46380259
quote:
Op vrijdag 16 februari 2007 20:54 schreef Razztwizzle het volgende:


Ik geef ze altijd zonder vorkje kijken hoe mensen het oplossen.
Dat is gemeen

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 16 februari 2007 @ 20:57:04 #4
242 Pinball
Electric Monk
pi_46380322
quote:
Op vrijdag 16 februari 2007 20:54 schreef Razztwizzle het volgende:
Eerst het roze korstje.
Dan de pudding samen met de bodem (grote happen )
Andersom. Dat roze korstje is het lekkerst, dus dat bewaar ik tot het laatst. die gore pudding eerst wegwerken.
Whenever you find that you are on the side of the majority, it is time to reform.
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 16 februari 2007 @ 20:57:11 #5
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_46380324
quote:
Op vrijdag 16 februari 2007 20:54 schreef Razztwizzle het volgende:
Eerst het roze korstje.
Dan de pudding samen met de bodem (grote happen )

Ik geef ze altijd zonder vorkje kijken hoe mensen het oplossen.
Dito.

Zonder vorkje.
OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
  vrijdag 16 februari 2007 @ 20:57:25 #6
156695 Tism
Sinds 24, Aug, 2006
pi_46380333
Ik geef er altijd eerst een flinke klap op, zodat de pudding zich goed door de de kamer verspreid en dan hoef ik die niet meer op te eten! En ik krijg daarna ook nooit een nieuwe!
....nachtrijder...Nachtzwelgje!
  vrijdag 16 februari 2007 @ 21:01:51 #7
78843 mrbomb
Open misère praatje
pi_46380492
Voor mijn methode is een vorkje vereist. Eerst de eventuele slagroom van de bovenkant eten; dan het vorkje als prikpen gebruiken op de onderste deegplak, net zoveel gaatjes maken tot er een stukje losgaat, wat je op zou kunnen eten. Alles leeghalen en de bovenkant uit 't knuistje naar binnen werken!
Why does it hurt when I pee?
pi_46380502
Ik eet altijd eerst de room wat bovenop ligt eraf, daarna pak ik het roze dakje en die hou ik aan de onderkant van de tompouce zodat ik zeg maar een dubbele bodem heb.

Je kan dan gewoon happen, je hebt elke hap een hap glazuur en room, en het wordt geen zootje.
pi_46380544
Een goede tompoes verdient bij iedere hap de complete smaaksensatie... Dus geen laffe destructie vooraf, dan maar wat minder charmant...
Knappe jongen die dit nog kan onderschatten.
  vrijdag 16 februari 2007 @ 21:07:02 #10
21410 Fliepke
Serieuze waarheid
pi_46380675
Ik duw het altijd een beetje plat en dan schraap ik de pudding zo langs de randjes er vanaf en dan kan ik met het vorkje gewoon mooie hapjes van de koekjes.
  vrijdag 16 februari 2007 @ 21:08:56 #11
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_46380729
quote:
Op vrijdag 16 februari 2007 21:07 schreef Fliepke het volgende:
Ik duw het altijd een beetje plat en dan schraap ik de pudding zo langs de randjes er vanaf en dan kan ik met het vorkje gewoon mooie hapjes van de koekjes.
Dat is ook mijn methode, als ik er althans een vorkje bij krijg.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_46380771
Het eerste wat je doet is iedereen in je nabije omgeving heel indringend aankijken...alsof jij degene bent die hun beoordeelt. En dan als ze zich heel erg aan het concentreren zijn met het naar binnen werken smijt je het vlug in de plantenbak.
  vrijdag 16 februari 2007 @ 21:12:09 #13
21410 Fliepke
Serieuze waarheid
pi_46380808
quote:
Op vrijdag 16 februari 2007 21:08 schreef golfer het volgende:

[..]

Dat is ook mijn methode, als ik er althans een vorkje bij krijg.
Oh anders gebeurt het gewoon met de handen en een ranzige lik
pi_46380822
Zo ?

pi_46380943
Goeie tips hier. Ik had vandaag nog moeite met zo'n geval ter ere van de verjaardag van een collega. Mooie is dat niemand weet hoe ze het aan moeten pakken en iedereen de eerste 5 minuten alleen maar een beetje aan het rondkijken is, totdat iemand de eerste hap neemt. .
I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.
pi_46381205
quote:
Op vrijdag 16 februari 2007 21:16 schreef Misstique het volgende:
Goeie tips hier. Ik had vandaag nog moeite met zo'n geval ter ere van de verjaardag van een collega. Mooie is dat niemand weet hoe ze het aan moeten pakken en iedereen de eerste 5 minuten alleen maar een beetje aan het rondkijken is, totdat iemand de eerste hap neemt. .
Sun Tzu noemt dat ook wel "de patstelling".
Zeer moeilijke situatie, allleen gevorderden komen daar nog met enige waardigheid en zelfrespect uit.
  vrijdag 16 februari 2007 @ 21:29:38 #17
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_46381423
Slagroom eraf, roze bovenkant opzij leggen, pudding en onderkant met vork of uit de hand eten, dan de roze bovenkant opeten.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_46381696
quote:
Op vrijdag 16 februari 2007 20:57 schreef Pinball het volgende:

[..]

Andersom. Dat roze korstje is het lekkerst, dus dat bewaar ik tot het laatst. die gore pudding eerst wegwerken.
E = mc2, E is de energie die vrijkomt
pi_46381849
Ik bijt er gewoon stukken vanaf maar ik kantel hem een kwartslag. Werkt als de tering.
pi_46381866
quote:
Op vrijdag 16 februari 2007 21:01 schreef YourMaster het volgende:
Ik eet altijd eerst de room wat bovenop ligt eraf, daarna pak ik het roze dakje en die hou ik aan de onderkant van de tompouce zodat ik zeg maar een dubbele bodem heb.

Je kan dan gewoon happen, je hebt elke hap een hap glazuur en room, en het wordt geen zootje.
zo doe ik het ook altijd
pi_46382137
In gezelschap eten is sowieso vervelend.
Behalve met maten.
'Expand my brain, learning juice!'
<a href="http://www.last.fm/user/crossover1" rel="nofollow" target="_blank">Last.fm</a>
  vrijdag 16 februari 2007 @ 22:10:58 #22
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_46382840
Ik eet het gewoon uit de hand..
Ik snoep wel eerst de bovenlaag eraf, vind ik het lekkerst en dan de rest
Schoteltje eronder om vallende stukken op te vangen is dan wel fijn
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_46387327
roze korstje eraf
pudding met een vorkje, en de onderkant erbij
en daarna de roze kant, ook met het vorkje, nis met de hand
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_46387386
quote:
Op vrijdag 16 februari 2007 20:57 schreef Pinball het volgende:
Andersom. Dat roze korstje is het lekkerst, dus dat bewaar ik tot het laatst. die gore pudding eerst wegwerken.
dat dus
Ga je mee buiten spelen?
Soms verdwaal ik in een draak
101 doelen omdat het kan
en iets met een loodgieter..
  zaterdag 17 februari 2007 @ 13:44:24 #25
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_46397058
quote:
Op zaterdag 17 februari 2007 00:33 schreef MissyMirjaM het volgende:
roze korstje eraf
pudding met een vorkje, en de onderkant erbij
en daarna de roze kant, ook met het vorkje, nis met de hand
Idd of uit de hand
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')