Je zin was mooier geweest met een hoofdletter en een vraagteken achter de zin.quote:Op maandag 26 januari 2009 16:23 schreef Mindstate het volgende:
wat ben je ook een ongelooflijke kutuser he
Die bestaan nogquote:Op maandag 26 januari 2009 16:25 schreef Ole het volgende:
Vooral die uit de jaren 70, waar je alleen maar water bij hoeft te doen
Maar ongeveer net als jij tong, laag voor laag..
En met een vorkje is niet te doen
Accent grave heet zo'n streepje.quote:Op maandag 26 januari 2009 16:25 schreef tong80 het volgende:
[..]
Je zin was mooier geweest met een hoofdletter en een vraagteken achter de zin.
Streepje op de E had ook niet misstaan.
quote:Op maandag 26 januari 2009 16:39 schreef WalkingDisaster het volgende:
Trek de bovenkant eraf, eet eerst de pudding + onderste koek op, daarna de bovenkant
Ik zou een zebra accent grave noemenquote:
Op de smalle kant? Lijkt me nogal een risico?quote:Op maandag 26 januari 2009 16:38 schreef Kings het volgende:
1. De tompouce rechtop zetten
2. Met een vorkje door het midden van de pudding heen
3. Onderste helft (onderkantje + helft pudding) opeten
4. Bovenste helft (roze kantje + helft pudding) opeten
Dat is de beste manier!
Dat voorzichtige is juist de rampquote:Op maandag 26 januari 2009 16:55 schreef LastRequest het volgende:
Voorzichtig doormidden hakken met een vorkje, en dan gewoon voorzichtig happen.. Zonde om niet alle laagjes tegelijk te eten
herkenbaarquote:Op maandag 26 januari 2009 16:56 schreef Isegrim het volgende:
Wij maakten vroeger thuis ook vaak die instant tompoucen. En dan alle glazuur en pudding opeten zodat je geen tompoucen meer kunt maken.
Weet ikquote:
Gewoon goed vasthouden, tis maar voor eventjes om de tompouce doormidden te snijden!quote:Op maandag 26 januari 2009 16:59 schreef Beelzebufo het volgende:
[..]
Op de smalle kant? Lijkt me nogal een risico?
quote:Op maandag 26 januari 2009 17:45 schreef golfer het volgende:
Volgens mij had je die vraag al eens eerder gesteld in Hoe eet je dit in gezelschap ?
Het houdt me wel bezigquote:Op maandag 26 januari 2009 17:45 schreef golfer het volgende:
Volgens mij had je die vraag al eens eerder gesteld in Hoe eet je dit in gezelschap ?
Je houdt je dan ook meer bezig met de nederlandse taalquote:Op dinsdag 27 januari 2009 15:48 schreef Megumi het volgende:
Ik wordt al kots misselijk als ik er aan denk.
Ik niet zo. Ik maak denk nog eens de overstap naar een andere taal. DT regel welke bosmogool verzint het.quote:Op dinsdag 27 januari 2009 15:50 schreef tong80 het volgende:
[..]
Je houdt je dan ook meer bezig met de nederlandse taal
Sorry. Ik kon het niet latenquote:Op dinsdag 27 januari 2009 15:51 schreef Megumi het volgende:
[..]
Ik niet zo. Ik maak denk nog eens de overstap naar een andere taal. DT regel welke bosmogool verzint het.
quote:Op maandag 26 januari 2009 16:23 schreef PiRANiA het volgende:
Eerst met een vorkje de zijkanten van de pudding opeten, dan het koekje aan de onderkant en dan het roze
quote:Op maandag 26 januari 2009 22:53 schreef Scootmobiel het volgende:
Ik ga zo'n ding meestal als volgt te lijf:
1. Roze bovenplaat vastpakken, hap eruit nemen, terugplaatsen.
2. Met vorkje een stuk pudding eruit pulken en opeten.
3. Met vorkje een stuk onderplaat afbreken en opeten.
En dit ritueel dan steeds herhalen tot het ding op is.
Zo eet ik ze ook!quote:Op maandag 26 januari 2009 17:51 schreef SHE het volgende:
het roze dakje eraf halen en gebruiken als schep voor de pudding. Bij elke scoop, een hapje roze koek meenemen.
Dan de onderkant op eten.
Ik ook, want het bovenste is het lekkerst.quote:Op maandag 26 januari 2009 16:39 schreef WalkingDisaster het volgende:
Trek de bovenkant eraf, eet eerst de pudding + onderste koek op, daarna de bovenkant
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |