Weet ik dat, ik ken niemand op het MBOquote:
*Insert cuddle here*quote:
Net een sociale werkplaatsquote:Op woensdag 14 januari 2009 10:34 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Weet ik dat, ik ken niemand op het MBO(niet lullig bedoeld btw
)
Maakt niet uit hoor, zou zelf ook liever op het HBO zitten.. Al zal dat wel weer wennen zijn, weer wat doen voor schoolquote:Op woensdag 14 januari 2009 10:34 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Weet ik dat, ik ken niemand op het MBO(niet lullig bedoeld btw
)
moest deze even openenquote:
Gastquote:
Ik heb zelf ook MBO gedaan. Het was maar een grapje..quote:
quote:Op woensdag 14 januari 2009 10:47 schreef Bootje84 het volgende:
[..]
Ik heb zelf ook MBO gedaan. Het was maar een grapje..
Haver!quote:
gerstquote:
quote:voor 20 liter:
2 kg munichmout
2kg palemout
200 gram caramelmout
70 gram hallertau hop (hopgehalte 40)
Laatste 15 min bij het koken
2 gram iers mos
15 gram aromahop ( bijv Saaz)
Maisch schema:
temparatuur : 50 - 62 - 72 -78
tijd(minuten): 30 - 10 - 20 - 10
koken: 120 minuten
vergist met: standaard korrel gist
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |