kikoooooo | vrijdag 9 januari 2009 @ 17:55 |
Bah bah bah. Supermarkt gehakt moet echt wel het meest gore stukje vlees staan dat er bestaat: 1: Die vieze waterige/vettige drap bij het bakken van die rotzooi 2: De geur die er vanaf komt bij het bakken, maar ook gewoon als de verpakking net open is ![]() 3: Geen productiedatum 4: Geen land van herkomst 5: Verhalen over koelcellen in Afrika waar het jaren ingevroren ligt ![]() 6: Wanneer het eenmaal gebakken is blijft het gewoon goor ruiken. ![]() ![]() ![]() Tot zover mijn klacht over gehakt uit de supermarkt. | |
#ANONIEM | vrijdag 9 januari 2009 @ 17:55 |
Tja, dat krijg je als je niet naar de slager gaat. | |
BrandBierMaaktGelukkig | vrijdag 9 januari 2009 @ 17:56 |
TS koopt gehakt bij supermarkt i.p.v. slager ![]() | |
BasEnAad | vrijdag 9 januari 2009 @ 17:56 |
Welke supermarkt? | |
Skylark. | vrijdag 9 januari 2009 @ 17:56 |
AH gehakt is goed te eten. ![]() TS is een 'kritische consument' en stelt zich aan. | |
erkel | vrijdag 9 januari 2009 @ 17:57 |
Meeste supermarkten hebben gewoon een interne slager. Dus of TS gaat naar een paupersupermarkt of TS is een zeikerd. | |
SwJ | vrijdag 9 januari 2009 @ 17:57 |
Niet zeuren, dooreten. | |
de_boswachter | vrijdag 9 januari 2009 @ 17:58 |
Mensen die vlees bij de supermarkt kopen ![]() Echt..... paupers. | |
Wooldoor | vrijdag 9 januari 2009 @ 17:58 |
Lidl had in 2008 het beste kwaliteit vlees in Nederland het gehakt is ook altijd goed te nasse. | |
Yuin | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:00 |
AH gehakt is ook 10x niks, heel erg vettig in vergelijking met gehakt van slager | |
kikoooooo | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:01 |
quote:Dat staat niet in de startpost hè, wijsneus. Vanmiddag nog gehakt bij de slager gehaald. | |
Koploperkopper | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:01 |
Half om half. ![]() Vers tartaartje. ![]() | |
Zith | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:02 |
quote: quote: | |
BrandBierMaaktGelukkig | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:02 |
quote:gasttttttttttt ![]() ![]() ![]() | |
Zith | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:02 |
Gehakt van de Lidl komt trouwens vaak het hoogst uit te tests, zelfs hoger dan de meeste slagers! | |
Koploperkopper | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:03 |
quote: ![]() | |
Yozzz | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:03 |
* Yozzz eet Rundervinkjes van de AH ![]() | |
Rutger_83 | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:03 |
Half om half van de Dirk is goed te doen. Maar het gehakt van de Albert Heijn is het meest ranzige vlees dat er bestaat. Bij het rullen van AH gehakt om ongeveer 1 liter water/vet drap uit het vlees zetten, zoooo goor en het gehakt smaakt ook nergens naar. BAH! Terechte klacht! | |
Koploperkopper | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:03 |
quote:Ook maar even quoten. | |
PouwelZ | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:03 |
![]() ![]() | |
kikoooooo | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:04 |
quote: ![]() Je praat onzin | |
BrandBierMaaktGelukkig | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:05 |
quote: ![]() | |
Yozzz | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:05 |
Ik vind de AH kipfilet ranziger ![]() | |
Zith | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:06 |
quote:Idd, stop je ze onder de grill en blijft er helemaal niets over ![]() | |
erkel | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:08 |
quote:Nee, is de waarheid. | |
Wooldoor | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:09 |
Dat is niet alleen bij de AH dat is met alle kip in Nederland tenminste die van de supermarkten en vele slagers. Ga eens in een willekeurig ander land kip eten en je denk hoe kunnen ze kip in Nederland nog kip noemen. | |
Barcaconia | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:15 |
quote:Een interne slager bij een supermarkt is nooit meer dan een snijmachine om de worst in plakjes te snijden. Ze gaan daar echt geen koeien slachten, dat komt allemaal verpakt en wel binnen bij de supermarkten. | |
Rebbedebje | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:17 |
Ik koop mijn gehakt dan ook niet meer bij de ah/supermarkt, maar bij de slager. Liefst de tartaartjes. Veel lekkerder. Zijn er acuut mee gestopt toen wij het ook vonden stinken en m'n vriend zei dat ze er waarschijnlijk ook niertjes ed doorheen doen. ![]() Vacuum verpakte biefstukken ed zijn wel weer top van de ah ![]() | |
Dennis_enzo | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:18 |
quote:De slager slacht ook al lang zijn eigen koeien niet meer hoor ![]() ![]() | |
BrandBierMaaktGelukkig | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:18 |
quote:Geloof jij altijd in verhalen van anderen? ![]() En jij eet zeker nooit frikadellen? Hahahaha, ga toch huilen man. ![]() | |
SiGNe | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:25 |
Jumbo heeft ook wel een goede kwaliteit vlees, vers gehakt (niet vet) en de kipfilets zijn ook heerlijk mals. 't is voor mij wel een stukje omrijden maar ik heb het er wel voor over. | |
solyaris | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:29 |
quote:Welke test? | |
gers | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:29 |
Ik laat gewoon met een paar mensen een koe slachten ![]() | |
SiGNe | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:30 |
Test van de consumentenbond.. | |
Appelperenstroop | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:31 |
quote:Klopt. Ik heb 3 jaar lang in een slagerij van Jumbo gewerkt, en het is echt goed vlees. De rundersnippers (vlees voordat het in de gehaktmolen gaat) komt allemaal uit Ierland. Zitten ook EEG stempels op etc. Goed spul. Supermarkten die een eigen slager hebben, hebben over het algemeen goed vlees, omdat er iemand de hele dag constant mee bezig is, en die het ook blijft controleren. Helaas zijn er nog wel veel slagers die er de kantjes af snijden (letterlijk en figuurlijk) en dat is zonde. Maar goed, voor TS is het klote, gewoon klagen en bij het hoofdkantoor klagen. En eis je geld terug. | |
SiGNe | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:38 |
En bij de Jumbo hebben ze overigens ook heerlijke biefstukken, mooi rood van kleur, de varkenshaasjes zijn ook goed gesneden, amper vet op te vinden. En natuurlijk de schnitzels, heerlijk mager varkensvlees met een mooie laag paneermeel, niet die halve fabrieksdingen van de Appie. | |
Appelperenstroop | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:41 |
quote:Klopt! Dat is de meerwaarde van een echte slager die er werkt. Die controleert ook veel. Als hij een keer slechte troep krijgt, dan kan hij dat gewoon weer regelen. Andere winkels die gooien het zo in de schappen. | |
wallofdolls | vrijdag 9 januari 2009 @ 18:46 |
quote:Hadden ze in Duitsland niet dat schandaal met groen vlees ![]() OT: TS is gewoon een smerige dierenbeul ![]() SPOILER | |
#ANONIEM | vrijdag 9 januari 2009 @ 19:08 |
quote:Dat kwam in de bratwurst en kebap terecht, niet in de supermarkt. ![]() | |
Barcaconia | vrijdag 9 januari 2009 @ 19:09 |
quote:Een beetje slager slacht nog zelf. Dat ze dat in het centrum van Amsterdam oid niet meer doen, wil niet zeggen dat dat nergens meer gebeurd. | |
BrandBierMaaktGelukkig | vrijdag 9 januari 2009 @ 19:10 |
quote:laat zich intimideren door vriendin ![]() | |
Devo | vrijdag 9 januari 2009 @ 19:11 |
quote: | |
wallofdolls | vrijdag 9 januari 2009 @ 19:15 |
quote:Ik 'mag' wel biologisch vlees eten. Er is echt een wereld voor me open gegaan sindsdien, zo veel lekkerder als dat vaak is. ![]() | |
flipsen | vrijdag 9 januari 2009 @ 19:38 |
* flipsen koopt zijn vlees (gehakt, biefstuk, kip) altijd bij de slager van de supermarkt. TOP-kwaliteit ![]() Maar ik woon dan ook in Argentinië, hehehe | |
omg-rmc | vrijdag 9 januari 2009 @ 20:15 |
Net C1000 gehaktballen gegeten, komt klote TS met verhalen over gehaktballen in afrika ![]() | |
TeenWolf | vrijdag 9 januari 2009 @ 20:44 |
gehakt van de supermarkt ![]() ![]() ![]() | |
kikoooooo | vrijdag 9 januari 2009 @ 21:33 |
quote:Dat kun je niet menen | |
phpmystyle | vrijdag 9 januari 2009 @ 21:37 |
quote:Mensen die boodschappen bij de aldi en lidl doen paupers. ![]() | |
Rebbedebje | vrijdag 9 januari 2009 @ 21:38 |
quote:1) Ja, als het van m'n eigen vriend is wel ja. En hij sugereerde het en we vonden het gewoon niet lekker. Dussss... 2) Nee, inderdaad die eet ik nooit. ![]() 3) Ik heb geen snikkel tussen m'n benen hoor en waarom zou ik moeten huilen? Simpele ziel. ![]() | |
TeenWolf | vrijdag 9 januari 2009 @ 21:47 |
quote:Ik was een keer bij de Aldi ![]() Werd er zo'n kakkerachtige meid die samen met haar vriendje aan het boodschappen was gebeld.. Zei ze: "sorry ik moet even hangen want we zijn even in de Albert Heijn." Mijn reactie was echt zo van ![]() | |
Mylene | vrijdag 9 januari 2009 @ 21:51 |
quote:Nee, van het AD. quote:Jumbo scoorde in deze test een 3,8. http://www.ad.nl/gehakttest/1272016/Reacties_van_slagers.html | |
Mylene | vrijdag 9 januari 2009 @ 22:02 |
Iets anders, naast gehakt, waarmee je bedonderd wordt is vlees dat aan elkaar geplakt is zoals ossenhaas-tournedos. Consumentenprogramma over eten. Simpele vragen, hilarische antwoorden. RVU-verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Teun van de Keuken, Wouter Klootwijk en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Plakvlees. Van een oude koe een nieuwe maken. Bij de slager en in het slachthuis zijn kostelijke stukjes vlees gedoemd te verdwijnen in de gehaktmolen. De snippertjes die van de biefstuk afgesneden worden en de puntjes van de ossenhaas. Gehakt! Maar dat hoeft niet meer. Van de snippertjes kan weer een hele nieuwe koe gemaakt worden. Door ze aan elkaar te plakken. Er is een lijm voor die uit beestenbloed gemaakt wordt. En met die lijm maakt de Keuringsdienst van Waarde van een tartaartje een reusachtige tournedos. Uitzending bekijken Deze aflevering is ook de moeite waard, over hamburgers met o.a. de fabriek waar het hamburgervlees van McDonald's vandaan komt. Consumentenprogramma over eten. Simpele vragen, hilarische antwoorden. RVU-verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Teun van de Keuken, Wouter Klootwijk en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Hamburger. Hamburgers hebben de wereld veroverd. Niet als mensen maar gemalen. Een hamburger is een bal gehakt die een klap gekregen heeft. En gemaakt van koe of stier. Dat is niet meer. De Keuringsdienst van Waarde verdiept zich in de hedendaagse hamburger die meestal niet meer is dan een plakje worst dat gemaakt kan worden van alles wat bij leven kon bewegen. De Keuringsdienst gaat uit eten met een ware hamburgerprofessor en dringt door tot het bekendste Amerikaanse hamburgerhuis ter wereld. Maar ook van de Hollandse hamburgers wordt gesnoept. De Keuringsdienst maakt er gehakt van. Uitzending bekijken [ Bericht 0% gewijzigd door Mylene op 09-01-2009 22:14:39 ] | |
kikoooooo | dinsdag 12 januari 2010 @ 08:28 |
http://www.spitsnieuws.nl(...)es_geconfisquee.html![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Ratelslangetje | dinsdag 12 januari 2010 @ 08:34 |
Albert Heyn heeft de lekkerste gehakt ![]() ![]() | |
illusions | dinsdag 12 januari 2010 @ 08:52 |
Hmm, ik vind de AH rundergehakt een ware delicatesse. Een eitje erbij, half pak paneermeel, kruiden, en bakken die ballen. | |
Pinterman | dinsdag 12 januari 2010 @ 08:55 |
Dat vet wat eruit lekt als je het rult is juist prima - ik doe het altijd in een apart glas en trek een adje na de maaltijd. | |
kikoooooo | dinsdag 12 januari 2010 @ 08:56 |
Echt ik snap dat niet hè. Mankeert jullie iets aan jullie reukorgaan ofzo? ![]() | |
Ratelslangetje | dinsdag 12 januari 2010 @ 08:56 |
quote:Moet je geen bedorven gehakt kopen. | |
JuiceJuice | woensdag 14 april 2010 @ 12:14 |
quote: ![]() | |
Maikuuul | woensdag 14 april 2010 @ 14:14 |
Aha, dus hier is het verzameltopic van alle Fok!nerdjes die stoer lopen doen omdat hun OUDERS vlees bij de slager kopen terwijl zij zelf de godganse dag achter de pc hangen ( met witte sportsokken met zo'n blauw of rood randje bovenaan ![]() Mensen die klagen over de bestanddelen die wel eens in gehakt kunnen zitten ![]() Ik vind gehakt van de supermarkt wel normaal smaken. Klacht: Fokkers die denken dat ze ware fijnproevers zijn ![]() Ik durf btw ook te wedden wanneer je iemand zou blinddoeken en zou laten proeven ze niet eens weten welke van de supermarkt of welke van de slager. | |
mirved | woensdag 14 april 2010 @ 14:17 |
Gehakt is veel te duur ik eet alleen separatorvlees. | |
Sapstengel | woensdag 14 april 2010 @ 14:24 |
Het rundergehakt van de Coop vind ik prima. Niet echt vet en ziet er gewoon mooi uit. Half om half is niet echt okay, maar dat is het sowieso nooit. Rundergehakt van andere supermarkten is meestal crap, vooral dat van de Albert Heijn, komt enorm veel vet uit enzo. | |
Gras_eter | woensdag 14 april 2010 @ 14:30 |
Ik hou van mijn Turkse slager, beter vlees dan supermarkt en vaak nog goedkoper ook. | |
SiGNe | woensdag 14 april 2010 @ 17:03 |
quote:Hoeveel zet je erop? Die blinde proef is wel erg makkelijk. M'n ouders hebben een slager die ook aan toprestaurants levert, dat is echt zeer goed van smaak. Dat de varkenshaasjes en ossehaasjes zeer goed smaken is al vrij logisch maar toch smakat het nog veel beter dan bij menig andere slager. Zelfs de gehaktballen, schnitzels en tartaartjes zijn echt topkwaliteit. De tartaartjes smaken zelfs beter dan een ossehaas van de supermarkt. Wat dat betreft jammer dat ik in een andere provincie woon, anders zou ik voor die slager omrijden. en ik wil mezelf geen fijnprover noemen maar ik proef wel met gemak of iets kwaliteit is of niet en als ook maar iets me niet bevalt koop ik het niet meer. | |
DoubleHawk | woensdag 14 april 2010 @ 18:22 |
quote:je hebt zeker rundergehakt gekocht bij de slager en half om half bij AH ![]() | |
SiGNe | woensdag 14 april 2010 @ 18:53 |
AH gehakt kan je amper gehakt noemen, de structuur van het vlees is anders, meer gemalen dan door een mal geperst. En inderdaad komt er ook erg veel vocht uit, zelfs bij het mager rundergehakt. | |
4EverBlackEyed | zaterdag 1 mei 2010 @ 11:46 |
Om nog maar te zwijgen over de talloze keren dat ik bijna mijn kies kapot heb gebeten op een stukje bot in het supermarkt-gehakt ![]() Vooral bij super de boer was dat erg. ![]() | |
Gezicht | zaterdag 1 mei 2010 @ 11:53 |
Ja dan moet je ook geen Euroshopper gehakt kopen. | |
4EverBlackEyed | zaterdag 1 mei 2010 @ 12:05 |
Euroshopper ![]() | |
Zero17 | zaterdag 1 mei 2010 @ 12:16 |
quote:'Ja maar hij zei het! Dus het moet wel waar zijn boehoehoe' ![]() ![]() quote:Wat een bullshit, stuur die vriend van jou eens terug naar de 2e klas. | |
#ANONIEM | zaterdag 1 mei 2010 @ 12:21 |
Ik zie deze post nu pas:quote:Als je die uitzending goed kijkt, dan zie je ook dat al dat plakvlees vacuüm verpakt wordt. Als je dus gewoon vlees in zo'n piepschuimen schaaltje met huishoudfolie erover koopt dan loop je dus weinig risico. ![]() | |
Stekelbees | zaterdag 1 mei 2010 @ 12:42 |
Interessante discussie. En maikuul die ff tussendoor komt en de Fok!nerds keihard pwngd. | |
Penisbaard | zaterdag 1 mei 2010 @ 12:47 |
Hoe krijgt die Maikuuul het ook voor elkander om overal alles wat pauper is te verdedigen ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 1 mei 2010 @ 13:02 |
quote:Hij zet vooral zichzelf voor lul. Want als hij denkt dat elke Fok!er elke avond bij paps en mams aanschuift, dan zegt dat toch vooral iets over hemzelf. ![]() [ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 01-05-2010 13:02:58 ] | |
kikoooooo | zaterdag 1 mei 2010 @ 13:13 |
quote:Nou poe poe ![]() | |
Dartanion | zaterdag 1 mei 2010 @ 15:42 |
Supermarkt gehakt ![]() Zo ie zo supermarkten ![]() groetjes, | |
kikoooooo | zaterdag 1 mei 2010 @ 15:58 |
quote:Zo ie zo ![]() | |
SiGNe | zaterdag 1 mei 2010 @ 16:11 |
quote:Da's überhaupt fout ![]() | |
Dartanion | zaterdag 1 mei 2010 @ 16:45 |
quote:Echt? | |
Gummibeer79 | zaterdag 1 mei 2010 @ 16:47 |
yep, da's echt fout. Daarnaast even OT: Lidl-gehakt ftw! | |
SiGNe | zaterdag 1 mei 2010 @ 18:16 |
quote:'t is Duits, moet sowieso zijn ![]() | |
PLAE@ | zaterdag 1 mei 2010 @ 18:18 |
Vlees ![]() | |
Zero17 | zaterdag 1 mei 2010 @ 18:22 |
quote:NEE DAT MEEN JE TOCH NIET? ![]() ![]() | |
sandsucker | zaterdag 1 mei 2010 @ 18:23 |
quote:je moet het ook niet ver na de houdbaarheidsdatum gaan opeten | |
Biefstuk | zaterdag 1 mei 2010 @ 19:43 |
Hier hebben we 9 van de 10 keer ook gehakt van de Lidl. Ziet er veel beter uit dan de meeste supermarkten. Heb zelf bij de slagerij van c1000 gewerkt, wat ik daar zag gebeuren ![]() Slager gooide vlees wat bruin was geworden door het gehakt. Gebruikte runderlappen voor tartaar en barbeque vlees wat alleen verhit hoeft te worden werd 4 weken lang omgepakt ![]() Leverancier van ons vlees bracht ook stukken vlees naar de keurslager 3 deuren verderop. Keurslager, overrated and overpriced ![]() | |
Banzaiaap | zaterdag 1 mei 2010 @ 19:48 |
Waarom zouden supermarkten hun vlees 'jaren' in een koelcellen in Afrika opslaan? Daar is toch niks logisch aan? ![]() | |
Aestivate | zaterdag 1 mei 2010 @ 19:50 |
quote:Door producten te kopen bij een Turkse slager subsidieer je terrorisme. | |
#ANONIEM | zaterdag 1 mei 2010 @ 21:50 |
quote: ![]() | |
Agiath | zaterdag 1 mei 2010 @ 22:19 |
quote:Echt he, allemaal met de dikke BMW naar de keurslager zeker ![]() |