FOK!forum / Klaagbaak / Supermarktgehakt
kikoooooovrijdag 9 januari 2009 @ 17:55
Bah bah bah. Supermarkt gehakt moet echt wel het meest gore stukje vlees staan dat er bestaat:

1: Die vieze waterige/vettige drap bij het bakken van die rotzooi
2: De geur die er vanaf komt bij het bakken, maar ook gewoon als de verpakking net open is
3: Geen productiedatum
4: Geen land van herkomst
5: Verhalen over koelcellen in Afrika waar het jaren ingevroren ligt
6: Wanneer het eenmaal gebakken is blijft het gewoon goor ruiken.



Tot zover mijn klacht over gehakt uit de supermarkt.
#ANONIEMvrijdag 9 januari 2009 @ 17:55
Tja, dat krijg je als je niet naar de slager gaat.
BrandBierMaaktGelukkigvrijdag 9 januari 2009 @ 17:56
TS koopt gehakt bij supermarkt i.p.v. slager
BasEnAadvrijdag 9 januari 2009 @ 17:56
Welke supermarkt?
Skylark.vrijdag 9 januari 2009 @ 17:56
AH gehakt is goed te eten.

TS is een 'kritische consument' en stelt zich aan.
erkelvrijdag 9 januari 2009 @ 17:57
Meeste supermarkten hebben gewoon een interne slager. Dus of TS gaat naar een paupersupermarkt of TS is een zeikerd.
SwJvrijdag 9 januari 2009 @ 17:57
Niet zeuren, dooreten.
de_boswachtervrijdag 9 januari 2009 @ 17:58
Mensen die vlees bij de supermarkt kopen
Echt..... paupers.
Wooldoorvrijdag 9 januari 2009 @ 17:58
Lidl had in 2008 het beste kwaliteit vlees in Nederland het gehakt is ook altijd goed te nasse.
Yuinvrijdag 9 januari 2009 @ 18:00
AH gehakt is ook 10x niks, heel erg vettig in vergelijking met gehakt van slager
kikoooooovrijdag 9 januari 2009 @ 18:01
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 17:56 schreef BrandBierMaaktGelukkig het volgende:
TS koopt gehakt bij supermarkt i.p.v. slager
Dat staat niet in de startpost hè, wijsneus.

Vanmiddag nog gehakt bij de slager gehaald.
Koploperkoppervrijdag 9 januari 2009 @ 18:01
Half om half.

Vers tartaartje.
Zithvrijdag 9 januari 2009 @ 18:02
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 17:56 schreef Skylark. het volgende:
AH gehakt is goed te eten.
quote:
De Keuringsdienst van Waren heeft een onderzoek gedaan naar de herkomst van het gehakt van AH. Een van het meest verkochte soorten vlees!
De Keuringsdienst van Waren vraagt zich af wat gehakt precies is en belandt pardoes in Botswana en in een vrieshuis in Londen waar de diepgevroren Afrikaanse koeien maximaal 2 jaar worden bewaard voor Albert Heijn. AH maakt er ook filet Americain van.
Het gehakt en de filet Americain komt dan in de schappen bij AH onder de noemer vers!
Vers betekent dus gewoon niet bevroren voor AH, maar kan best 2 jaar oud zijn!
BrandBierMaaktGelukkigvrijdag 9 januari 2009 @ 18:02
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:01 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Dat staat niet in de startpost hè, wijsneus.

Vanmiddag nog gehakt bij de slager gehaald.
gasttttttttttt
Zithvrijdag 9 januari 2009 @ 18:02
Gehakt van de Lidl komt trouwens vaak het hoogst uit te tests, zelfs hoger dan de meeste slagers!
Koploperkoppervrijdag 9 januari 2009 @ 18:03
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:01 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Dat staat niet in de startpost hè, wijsneus.

Vanmiddag nog gehakt bij de slager gehaald.
Yozzzvrijdag 9 januari 2009 @ 18:03
* Yozzz eet Rundervinkjes van de AH
Rutger_83vrijdag 9 januari 2009 @ 18:03
Half om half van de Dirk is goed te doen.
Maar het gehakt van de Albert Heijn is het meest ranzige vlees dat er bestaat.
Bij het rullen van AH gehakt om ongeveer 1 liter water/vet drap uit het vlees zetten, zoooo goor en het gehakt smaakt ook nergens naar.

BAH!

Terechte klacht!
Koploperkoppervrijdag 9 januari 2009 @ 18:03
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 17:55 schreef kikoooooo het volgende:
Bah bah bah. Supermarkt gehakt moet echt wel het meest gore stukje vlees staan dat er bestaat:

1: Die vieze waterige/vettige drap bij het bakken van die rotzooi
2: De geur die er vanaf komt bij het bakken, maar ook gewoon als de verpakking net open is
3: Geen productiedatum
4: Geen land van herkomst
5: Verhalen over koelcellen in Afrika waar het jaren ingevroren ligt
6: Wanneer het eenmaal gebakken is blijft het gewoon goor ruiken.



Tot zover mijn klacht over gehakt uit de supermarkt.
Ook maar even quoten.
PouwelZvrijdag 9 januari 2009 @ 18:03
Fokkers die allemaal beweren gehakt bij de slager te halen
kikoooooovrijdag 9 januari 2009 @ 18:04
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 17:57 schreef erkel het volgende:
Meeste supermarkten hebben gewoon een interne slager. Dus of TS gaat naar een paupersupermarkt of TS is een zeikerd.

Je praat onzin
BrandBierMaaktGelukkigvrijdag 9 januari 2009 @ 18:05
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:03 schreef Koploperkopper het volgende:

[..]

Ook maar even quoten.
Yozzzvrijdag 9 januari 2009 @ 18:05
Ik vind de AH kipfilet ranziger Geïnjecteerd met water.
Zithvrijdag 9 januari 2009 @ 18:06
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:05 schreef Yozzz het volgende:
Ik vind de AH kipfilet ranziger Geïnjecteerd met water.
Idd, stop je ze onder de grill en blijft er helemaal niets over
erkelvrijdag 9 januari 2009 @ 18:08
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:04 schreef kikoooooo het volgende:

[..]


Je praat onzin
Nee, is de waarheid.
Wooldoorvrijdag 9 januari 2009 @ 18:09
Dat is niet alleen bij de AH dat is met alle kip in Nederland tenminste die van de supermarkten en vele slagers. Ga eens in een willekeurig ander land kip eten en je denk hoe kunnen ze kip in Nederland nog kip noemen.
Barcaconiavrijdag 9 januari 2009 @ 18:15
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:08 schreef erkel het volgende:

[..]

Nee, is de waarheid.
Een interne slager bij een supermarkt is nooit meer dan een snijmachine om de worst in plakjes te snijden. Ze gaan daar echt geen koeien slachten, dat komt allemaal verpakt en wel binnen bij de supermarkten.
Rebbedebjevrijdag 9 januari 2009 @ 18:17
Ik koop mijn gehakt dan ook niet meer bij de ah/supermarkt, maar bij de slager.
Liefst de tartaartjes. Veel lekkerder.
Zijn er acuut mee gestopt toen wij het ook vonden stinken en m'n vriend zei dat ze er waarschijnlijk ook niertjes ed doorheen doen.
Vacuum verpakte biefstukken ed zijn wel weer top van de ah
Dennis_enzovrijdag 9 januari 2009 @ 18:18
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:15 schreef Barcaconia het volgende:

[..]

Een interne slager bij een supermarkt is nooit meer dan een snijmachine om de worst in plakjes te snijden. Ze gaan daar echt geen koeien slachten, dat komt allemaal verpakt en wel binnen bij de supermarkten.
De slager slacht ook al lang zijn eigen koeien niet meer hoor Alleen in Drenthe misschien
BrandBierMaaktGelukkigvrijdag 9 januari 2009 @ 18:18
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:17 schreef Rebbedebje het volgende:
Ik koop mijn gehakt dan ook niet meer bij de ah/supermarkt, maar bij de slager.
Liefst de tartaartjes. Veel lekkerder.
Zijn er acuut mee gestopt toen wij het ook vonden stinken en m'n vriend zei dat ze er waarschijnlijk ook niertjes ed doorheen doen.
Vacuum verpakte biefstukken ed zijn wel weer top van de ah
Geloof jij altijd in verhalen van anderen?
En jij eet zeker nooit frikadellen? Hahahaha, ga toch huilen man.
SiGNevrijdag 9 januari 2009 @ 18:25
Jumbo heeft ook wel een goede kwaliteit vlees, vers gehakt (niet vet) en de kipfilets zijn ook heerlijk mals.
't is voor mij wel een stukje omrijden maar ik heb het er wel voor over.
solyarisvrijdag 9 januari 2009 @ 18:29
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:02 schreef Zith het volgende:
Gehakt van de Lidl komt trouwens vaak het hoogst uit te tests, zelfs hoger dan de meeste slagers!
Welke test?
gersvrijdag 9 januari 2009 @ 18:29
Ik laat gewoon met een paar mensen een koe slachten
SiGNevrijdag 9 januari 2009 @ 18:30
Test van de consumentenbond..
Appelperenstroopvrijdag 9 januari 2009 @ 18:31
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:25 schreef SiGNe het volgende:
Jumbo heeft ook wel een goede kwaliteit vlees, vers gehakt (niet vet) en de kipfilets zijn ook heerlijk mals.
't is voor mij wel een stukje omrijden maar ik heb het er wel voor over.
Klopt. Ik heb 3 jaar lang in een slagerij van Jumbo gewerkt, en het is echt goed vlees. De rundersnippers (vlees voordat het in de gehaktmolen gaat) komt allemaal uit Ierland. Zitten ook EEG stempels op etc. Goed spul.
Supermarkten die een eigen slager hebben, hebben over het algemeen goed vlees, omdat er iemand de hele dag constant mee bezig is, en die het ook blijft controleren.
Helaas zijn er nog wel veel slagers die er de kantjes af snijden (letterlijk en figuurlijk) en dat is zonde.

Maar goed, voor TS is het klote, gewoon klagen en bij het hoofdkantoor klagen. En eis je geld terug.
SiGNevrijdag 9 januari 2009 @ 18:38
En bij de Jumbo hebben ze overigens ook heerlijke biefstukken, mooi rood van kleur, de varkenshaasjes zijn ook goed gesneden, amper vet op te vinden.
En natuurlijk de schnitzels, heerlijk mager varkensvlees met een mooie laag paneermeel, niet die halve fabrieksdingen van de Appie.
Appelperenstroopvrijdag 9 januari 2009 @ 18:41
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:38 schreef SiGNe het volgende:
En bij de Jumbo hebben ze overigens ook heerlijke biefstukken, mooi rood van kleur, de varkenshaasjes zijn ook goed gesneden, amper vet op te vinden.
En natuurlijk de schnitzels, heerlijk mager varkensvlees met een mooie laag paneermeel, niet die halve fabrieksdingen van de Appie.
Klopt! Dat is de meerwaarde van een echte slager die er werkt. Die controleert ook veel. Als hij een keer slechte troep krijgt, dan kan hij dat gewoon weer regelen. Andere winkels die gooien het zo in de schappen.
wallofdollsvrijdag 9 januari 2009 @ 18:46
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:02 schreef Zith het volgende:
Gehakt van de Lidl komt trouwens vaak het hoogst uit te tests, zelfs hoger dan de meeste slagers!
Hadden ze in Duitsland niet dat schandaal met groen vlees

OT:

TS is gewoon een smerige dierenbeul
SPOILER
Ik word onder de duim gehouden door mijn vegetarische en indoctrinerende vriendin
#ANONIEMvrijdag 9 januari 2009 @ 19:08
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:46 schreef wallofdolls het volgende:

[..]

Hadden ze in Duitsland niet dat schandaal met groen vlees
Dat kwam in de bratwurst en kebap terecht, niet in de supermarkt.
Barcaconiavrijdag 9 januari 2009 @ 19:09
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:18 schreef Dennis_enzo het volgende:

[..]

De slager slacht ook al lang zijn eigen koeien niet meer hoor Alleen in Drenthe misschien
Een beetje slager slacht nog zelf. Dat ze dat in het centrum van Amsterdam oid niet meer doen, wil niet zeggen dat dat nergens meer gebeurd.
BrandBierMaaktGelukkigvrijdag 9 januari 2009 @ 19:10
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:46 schreef wallofdolls het volgende:

[..]
SPOILER
Ik word onder de duim gehouden door mijn vegetarische en indoctrinerende vriendin
laat zich intimideren door vriendin
Devovrijdag 9 januari 2009 @ 19:11
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:03 schreef PouwelZ het volgende:
Fokkers die allemaal beweren gehakt bij de slager te halen
wallofdollsvrijdag 9 januari 2009 @ 19:15
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 19:10 schreef BrandBierMaaktGelukkig het volgende:

[..]

laat zich intimideren door vriendin
Ik 'mag' wel biologisch vlees eten.

Er is echt een wereld voor me open gegaan sindsdien, zo veel lekkerder als dat vaak is.
flipsenvrijdag 9 januari 2009 @ 19:38
* flipsen koopt zijn vlees (gehakt, biefstuk, kip) altijd bij de slager van de supermarkt. TOP-kwaliteit

Maar ik woon dan ook in Argentinië, hehehe
omg-rmcvrijdag 9 januari 2009 @ 20:15
Net C1000 gehaktballen gegeten, komt klote TS met verhalen over gehaktballen in afrika
TeenWolfvrijdag 9 januari 2009 @ 20:44
gehakt van de supermarkt
kikoooooovrijdag 9 januari 2009 @ 21:33
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 20:44 schreef TeenWolf het volgende:
gehakt van de supermarkt
Dat kun je niet menen
phpmystylevrijdag 9 januari 2009 @ 21:37
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:03 schreef PouwelZ het volgende:
Fokkers die allemaal beweren gehakt bij de slager te halen
Mensen die boodschappen bij de aldi en lidl doen paupers.
Rebbedebjevrijdag 9 januari 2009 @ 21:38
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:18 schreef BrandBierMaaktGelukkig het volgende:

[..]

Geloof jij altijd in verhalen van anderen?
En jij eet zeker nooit frikadellen? Hahahaha, ga toch huilen man.
1) Ja, als het van m'n eigen vriend is wel ja. En hij sugereerde het en we vonden het gewoon niet lekker. Dussss...
2) Nee, inderdaad die eet ik nooit.
3) Ik heb geen snikkel tussen m'n benen hoor en waarom zou ik moeten huilen?
Simpele ziel.
TeenWolfvrijdag 9 januari 2009 @ 21:47
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 21:37 schreef phpmystyle het volgende:

[..]

Mensen die boodschappen bij de aldi en lidl doen paupers.
Ik was een keer bij de Aldi

Werd er zo'n kakkerachtige meid die samen met haar vriendje aan het boodschappen was gebeld..

Zei ze: "sorry ik moet even hangen want we zijn even in de Albert Heijn."

Mijn reactie was echt zo van
Mylenevrijdag 9 januari 2009 @ 21:51
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:30 schreef SiGNe het volgende:
Test van de consumentenbond..
Nee, van het AD.
quote:
Beste gehakt ligt in de supermarkt
Het beste rundergehakt ligt niet bij de slager, maar in de supermarkt. Dat blijkt uit de Nationale

Het beste rundergehakt ligt niet bij de slager, maar in de supermarkt.
waarbij het AD 65 slagers en supermarkten bezocht.

Een balletje uit de super smaakt over het algemeen beter dan een slagersbal. Bovendien is het gehakt in de supermarkt stukken goedkoper. Een kilo gehakt kost er gemiddeld 4,81 euro, tegenover 6,56 euro bij de slager. Dat is een prijsverschil van bijna 40 procent.

Met het eindcijfer 9,9 is de Lidl de winnaar van de Gehakttest. Deze prijsvechter levert een verrukkelijke portie gehakt. ,,Een compact balletje,’’ noteerde de jury. ,,Echte vleessmaak.’’ En dat voor 4,18 euro per kilo.

Op veel adressen kreeg het AD ranzig of anderszins ondeugdelijk gehakt aangeboden. Het laboratorium LabCo onderzocht het gehakt op vetpercentage en het aantal bacterien. Ook op deze punten doen slagers het slechter dan supermarkten.
Jumbo scoorde in deze test een 3,8.

http://www.ad.nl/gehakttest/1272016/Reacties_van_slagers.html
Mylenevrijdag 9 januari 2009 @ 22:02
Iets anders, naast gehakt, waarmee je bedonderd wordt is vlees dat aan elkaar geplakt is zoals ossenhaas-tournedos.

Consumentenprogramma over eten. Simpele vragen, hilarische antwoorden. RVU-verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Teun van de Keuken, Wouter Klootwijk en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Plakvlees. Van een oude koe een nieuwe maken. Bij de slager en in het slachthuis zijn kostelijke stukjes vlees gedoemd te verdwijnen in de gehaktmolen. De snippertjes die van de biefstuk afgesneden worden en de puntjes van de ossenhaas. Gehakt! Maar dat hoeft niet meer. Van de snippertjes kan weer een hele nieuwe koe gemaakt worden. Door ze aan elkaar te plakken. Er is een lijm voor die uit beestenbloed gemaakt wordt. En met die lijm maakt de Keuringsdienst van Waarde van een tartaartje een reusachtige tournedos.

Uitzending bekijken

Deze aflevering is ook de moeite waard, over hamburgers met o.a. de fabriek waar het hamburgervlees van McDonald's vandaan komt.

Consumentenprogramma over eten. Simpele vragen, hilarische antwoorden. RVU-verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Teun van de Keuken, Wouter Klootwijk en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Hamburger. Hamburgers hebben de wereld veroverd. Niet als mensen maar gemalen. Een hamburger is een bal gehakt die een klap gekregen heeft. En gemaakt van koe of stier. Dat is niet meer. De Keuringsdienst van Waarde verdiept zich in de hedendaagse hamburger die meestal niet meer is dan een plakje worst dat gemaakt kan worden van alles wat bij leven kon bewegen. De Keuringsdienst gaat uit eten met een ware hamburgerprofessor en dringt door tot het bekendste Amerikaanse hamburgerhuis ter wereld. Maar ook van de Hollandse hamburgers wordt gesnoept. De Keuringsdienst maakt er gehakt van.

Uitzending bekijken

[ Bericht 0% gewijzigd door Mylene op 09-01-2009 22:14:39 ]
kikoooooodinsdag 12 januari 2010 @ 08:28
http://www.spitsnieuws.nl(...)es_geconfisquee.html
Ratelslangetjedinsdag 12 januari 2010 @ 08:34
Albert Heyn heeft de lekkerste gehakt Gehakt van de slager is vies want daar zie ik allemaal adertjes en peesjes in. Ben trouwens vorige week overgegaan op vegetarische gehakt (van soja) maar dat is niet te vreten.
illusionsdinsdag 12 januari 2010 @ 08:52
Hmm, ik vind de AH rundergehakt een ware delicatesse. Een eitje erbij, half pak paneermeel, kruiden, en bakken die ballen.
Pintermandinsdag 12 januari 2010 @ 08:55
Dat vet wat eruit lekt als je het rult is juist prima - ik doe het altijd in een apart glas en trek een adje na de maaltijd.
kikoooooodinsdag 12 januari 2010 @ 08:56
Echt ik snap dat niet hè. Mankeert jullie iets aan jullie reukorgaan ofzo? Zodra die bagger in aanraking komt met warmte, komt er zo'n ranzige geur vanaf. Om over dat gore vocht maar niet te praten
Ratelslangetjedinsdag 12 januari 2010 @ 08:56
quote:
Op dinsdag 12 januari 2010 08:56 schreef kikoooooo het volgende:
Echt ik snap dat niet hè. Mankeert jullie iets aan jullie reukorgaan ofzo? Zodra die bagger in aanraking komt met warmte, komt er zo'n ranzige geur vanaf. Om over dat gore vocht maar niet te praten
Moet je geen bedorven gehakt kopen.
JuiceJuicewoensdag 14 april 2010 @ 12:14
quote:
Op dinsdag 12 januari 2010 08:56 schreef Ratelslangetje het volgende:

[..]

Moet je geen bedorven gehakt kopen.
Maikuuulwoensdag 14 april 2010 @ 14:14
Aha, dus hier is het verzameltopic van alle Fok!nerdjes die stoer lopen doen omdat hun OUDERS vlees bij de slager kopen terwijl zij zelf de godganse dag achter de pc hangen ( met witte sportsokken met zo'n blauw of rood randje bovenaan ).

Mensen die klagen over de bestanddelen die wel eens in gehakt kunnen zitten als het lekker smaakt wat is dan het probleem ?

Ik vind gehakt van de supermarkt wel normaal smaken.

Klacht: Fokkers die denken dat ze ware fijnproevers zijn

Ik durf btw ook te wedden wanneer je iemand zou blinddoeken en zou laten proeven ze niet eens weten welke van de supermarkt of welke van de slager.
mirvedwoensdag 14 april 2010 @ 14:17
Gehakt is veel te duur ik eet alleen separatorvlees.
Sapstengelwoensdag 14 april 2010 @ 14:24
Het rundergehakt van de Coop vind ik prima. Niet echt vet en ziet er gewoon mooi uit. Half om half is niet echt okay, maar dat is het sowieso nooit.

Rundergehakt van andere supermarkten is meestal crap, vooral dat van de Albert Heijn, komt enorm veel vet uit enzo.
Gras_eterwoensdag 14 april 2010 @ 14:30
Ik hou van mijn Turkse slager, beter vlees dan supermarkt en vaak nog goedkoper ook.
SiGNewoensdag 14 april 2010 @ 17:03
quote:
Op woensdag 14 april 2010 14:14 schreef Maikuuul het volgende:
Aha, dus hier is het verzameltopic van alle Fok!nerdjes die stoer lopen doen omdat hun OUDERS vlees bij de slager kopen terwijl zij zelf de godganse dag achter de pc hangen ( met witte sportsokken met zo'n blauw of rood randje bovenaan ).

Mensen die klagen over de bestanddelen die wel eens in gehakt kunnen zitten als het lekker smaakt wat is dan het probleem ?

Ik vind gehakt van de supermarkt wel normaal smaken.

Klacht: Fokkers die denken dat ze ware fijnproevers zijn

Ik durf btw ook te wedden wanneer je iemand zou blinddoeken en zou laten proeven ze niet eens weten welke van de supermarkt of welke van de slager.
Hoeveel zet je erop? Die blinde proef is wel erg makkelijk.

M'n ouders hebben een slager die ook aan toprestaurants levert, dat is echt zeer goed van smaak.
Dat de varkenshaasjes en ossehaasjes zeer goed smaken is al vrij logisch maar toch smakat het nog veel beter dan bij menig andere slager.
Zelfs de gehaktballen, schnitzels en tartaartjes zijn echt topkwaliteit.
De tartaartjes smaken zelfs beter dan een ossehaas van de supermarkt.
Wat dat betreft jammer dat ik in een andere provincie woon, anders zou ik voor die slager omrijden.

en ik wil mezelf geen fijnprover noemen maar ik proef wel met gemak of iets kwaliteit is of niet en als ook maar iets me niet bevalt koop ik het niet meer.
DoubleHawkwoensdag 14 april 2010 @ 18:22
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:00 schreef Yuin het volgende:
AH gehakt is ook 10x niks, heel erg vettig in vergelijking met gehakt van slager
je hebt zeker rundergehakt gekocht bij de slager en half om half bij AH
SiGNewoensdag 14 april 2010 @ 18:53
AH gehakt kan je amper gehakt noemen, de structuur van het vlees is anders, meer gemalen dan door een mal geperst.
En inderdaad komt er ook erg veel vocht uit, zelfs bij het mager rundergehakt.
4EverBlackEyedzaterdag 1 mei 2010 @ 11:46
Om nog maar te zwijgen over de talloze keren dat ik bijna mijn kies kapot heb gebeten op een stukje bot in het supermarkt-gehakt

Vooral bij super de boer was dat erg.
Gezichtzaterdag 1 mei 2010 @ 11:53
Ja dan moet je ook geen Euroshopper gehakt kopen.
4EverBlackEyedzaterdag 1 mei 2010 @ 12:05
Euroshopper
Zero17zaterdag 1 mei 2010 @ 12:16
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:17 schreef Rebbedebje het volgende:
mijn vriend zei
'Ja maar hij zei het! Dus het moet wel waar zijn boehoehoe'
quote:
dat ze er waarschijnlijk ook niertjes ed doorheen doen.
Wat een bullshit, stuur die vriend van jou eens terug naar de 2e klas.
#ANONIEMzaterdag 1 mei 2010 @ 12:21
Ik zie deze post nu pas:
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 22:02 schreef Mylene het volgende:
Iets anders, naast gehakt, waarmee je bedonderd wordt is vlees dat aan elkaar geplakt is zoals ossenhaas-tournedos.

Consumentenprogramma over eten. Simpele vragen, hilarische antwoorden. RVU-verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Teun van de Keuken, Wouter Klootwijk en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Plakvlees. Van een oude koe een nieuwe maken. Bij de slager en in het slachthuis zijn kostelijke stukjes vlees gedoemd te verdwijnen in de gehaktmolen. De snippertjes die van de biefstuk afgesneden worden en de puntjes van de ossenhaas. Gehakt! Maar dat hoeft niet meer. Van de snippertjes kan weer een hele nieuwe koe gemaakt worden. Door ze aan elkaar te plakken. Er is een lijm voor die uit beestenbloed gemaakt wordt. En met die lijm maakt de Keuringsdienst van Waarde van een tartaartje een reusachtige tournedos.
Als je die uitzending goed kijkt, dan zie je ook dat al dat plakvlees vacuüm verpakt wordt. Als je dus gewoon vlees in zo'n piepschuimen schaaltje met huishoudfolie erover koopt dan loop je dus weinig risico.
Stekelbeeszaterdag 1 mei 2010 @ 12:42
Interessante discussie.

En maikuul die ff tussendoor komt en de Fok!nerds keihard pwngd.
Penisbaardzaterdag 1 mei 2010 @ 12:47
Hoe krijgt die Maikuuul het ook voor elkander om overal alles wat pauper is te verdedigen Volgens mij doet hij het er gewoon om.
#ANONIEMzaterdag 1 mei 2010 @ 13:02
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 12:42 schreef Stekelbees het volgende:
Interessante discussie.

En maikuul die ff tussendoor komt en de Fok!nerds keihard pwngd.
Hij zet vooral zichzelf voor lul. Want als hij denkt dat elke Fok!er elke avond bij paps en mams aanschuift, dan zegt dat toch vooral iets over hemzelf.

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 01-05-2010 13:02:58 ]
kikoooooozaterdag 1 mei 2010 @ 13:13
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 12:42 schreef Stekelbees het volgende:
Interessante discussie.

En maikuul die ff tussendoor komt en de Fok!nerds keihard pwngd.
Nou poe poe
Dartanionzaterdag 1 mei 2010 @ 15:42
Supermarkt gehakt

Zo ie zo supermarkten

groetjes,
kikoooooozaterdag 1 mei 2010 @ 15:58
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 15:42 schreef Dartanion het volgende:
Supermarkt gehakt

Zo ie zo supermarkten

groetjes,
Zo ie zo
SiGNezaterdag 1 mei 2010 @ 16:11
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 15:58 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Zo ie zo
Da's überhaupt fout
Dartanionzaterdag 1 mei 2010 @ 16:45
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 15:58 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Zo ie zo
Echt?
Gummibeer79zaterdag 1 mei 2010 @ 16:47
yep,

da's echt fout.

Daarnaast even OT: Lidl-gehakt ftw!
SiGNezaterdag 1 mei 2010 @ 18:16
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 16:45 schreef Dartanion het volgende:

[..]

Echt?
't is Duits, moet sowieso zijn
PLAE@zaterdag 1 mei 2010 @ 18:18
Vlees
Zero17zaterdag 1 mei 2010 @ 18:22
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 18:16 schreef SiGNe het volgende:

[..]

't is Duits, moet sowieso zijn
NEE DAT MEEN JE TOCH NIET?
sandsuckerzaterdag 1 mei 2010 @ 18:23
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 17:55 schreef kikoooooo het volgende:
Bah bah bah. Supermarkt gehakt moet echt wel het meest gore stukje vlees staan dat er bestaat:

1: Die vieze waterige/vettige drap bij het bakken van die rotzooi
2: De geur die er vanaf komt bij het bakken, maar ook gewoon als de verpakking net open is
3: Geen productiedatum
4: Geen land van herkomst
5: Verhalen over koelcellen in Afrika waar het jaren ingevroren ligt
6: Wanneer het eenmaal gebakken is blijft het gewoon goor ruiken.



Tot zover mijn klacht over gehakt uit de supermarkt.
je moet het ook niet ver na de houdbaarheidsdatum gaan opeten
Biefstukzaterdag 1 mei 2010 @ 19:43
Hier hebben we 9 van de 10 keer ook gehakt van de Lidl. Ziet er veel beter uit dan de meeste supermarkten.
Heb zelf bij de slagerij van c1000 gewerkt, wat ik daar zag gebeuren

Slager gooide vlees wat bruin was geworden door het gehakt. Gebruikte runderlappen voor tartaar en barbeque vlees wat alleen verhit hoeft te worden werd 4 weken lang omgepakt

Leverancier van ons vlees bracht ook stukken vlees naar de keurslager 3 deuren verderop. Keurslager, overrated and overpriced
Banzaiaapzaterdag 1 mei 2010 @ 19:48
Waarom zouden supermarkten hun vlees 'jaren' in een koelcellen in Afrika opslaan?

Daar is toch niks logisch aan?
Aestivatezaterdag 1 mei 2010 @ 19:50
quote:
Op woensdag 14 april 2010 14:30 schreef Gras_eter het volgende:
Ik hou van mijn Turkse slager, beter vlees dan supermarkt en vaak nog goedkoper ook.
Door producten te kopen bij een Turkse slager subsidieer je terrorisme.
#ANONIEMzaterdag 1 mei 2010 @ 21:50
quote:
Op zaterdag 1 mei 2010 19:50 schreef Aestivate het volgende:

[..]

Door producten te kopen bij een Turkse slager subsidieer je terrorisme.
Agiathzaterdag 1 mei 2010 @ 22:19
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 18:03 schreef PouwelZ het volgende:
Fokkers die allemaal beweren gehakt bij de slager te halen
Echt he, allemaal met de dikke BMW naar de keurslager zeker