abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  FOK!fotograaf donderdag 23 oktober 2008 @ 21:10:04 #1
160750 moonmovies
zeg maar Peer...
pi_62622421


en jullie?
Friends are like potatoes. If you eat them, they'll die...
-------------------------------------
www.theinvision.nl
  † In Memoriam † donderdag 23 oktober 2008 @ 21:10:38 #2
138647 Sebasser
Sugar coated sweetness.
pi_62622445
Schaafkaas.
pi_62622551


Gegrilde Halloumi .
pi_62622796


En toch ook wel

pi_62622842
48+ kaas uit de paarse verpakking van de Appert Heijnert
Goed verhaal. Lekker kort.
  donderdag 23 oktober 2008 @ 21:27:29 #6
85878 _DaNi_
Damn Those Eyes..
pi_62622965
Boursin & Brie
pi_62623237
Jong belegen Maaslander
pi_62623548
Tenenkaas .

Nee, jong belegen .

[ Bericht 0% gewijzigd door poepeneesje op 23-10-2008 21:47:15 ]
Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
pi_62623653
Cheddar natuurlijk wat anders

Op vrijdag 22 juli 2011 00:30 schreef yvonne het volgende:
Ja DE Ik houd nog heel veel van je
pi_62623694
-edit-
Optiefen met je gore plaatjes

[ Bericht 59% gewijzigd door ondeugend op 23-10-2008 22:38:18 ]
pi_62624869
How beautiful they are - the trains you miss..
Would you like to watch tv? Or get between the sheets? Or contemplate a silent freeway?
The angle of the dangle is inversely proportional to the heat of the beat
pi_62625197

tetilla

en


parmezaan
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_62625652
Old Amsterdam en Beemsterkaas.
  donderdag 23 oktober 2008 @ 22:34:05 #14
54121 JaapB
°Heel nozel??°
pi_62625721
Lekkere graskaas!
Waar zouden we zijn zonder de "on"
pi_62625878
Bieslookkaas.
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
  donderdag 23 oktober 2008 @ 22:43:21 #16
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_62626135
croque-madame met Gruyère
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
  donderdag 23 oktober 2008 @ 22:45:06 #17
105263 Litso
Interlectueel.
pi_62626206
Blauwe kaas, of een goede camembert.
"Dat is echt ontzettend zielig" ©
pi_62628589
ligt er een beetje aan....

wat drink je erbij?
Als ik wijn drink dan smaakt de kaas anders dan dat ik bv een cola erbij drink.....
Thank Drunk I'm a Goddess!
pi_62628664
Pecorino Romano, ergens in, overheen, zomaar een stukje, 's morgens, 's nachts, het maakt me echt niet uit

pi_62628678
Vacherin, blauwader kazen, en alle rauwmelkse kazen eigenlijk: een heerlijk product: lekker, uitgesprolen smaken, voedzaam en toch slecht voor je.
anonieme razernist
pi_62628933
Cabrales, een half jaar in wijnbladeren gerijpt.

Taleggio, een roodflora.

En natuurlijk heeeeele oude boerenkaas
I like it I like it I like it loud ♥
döp dep döp dededöp döp döp
  vrijdag 24 oktober 2008 @ 00:28:08 #22
128548 pavv
The computer says NO
pi_62629092
Applewood smoked Cheddar


Parmesan


oude beemster


roquefort
  vrijdag 24 oktober 2008 @ 01:57:30 #23
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_62630453
Boeren( van rauwe melk) extra oude 48+ komijn, als ik het kan kopen meestal gelijk 2 kilo die dan ook wel weer zo op is.
pi_62630489
Roquefort

  vrijdag 24 oktober 2008 @ 02:02:14 #25
228569 feelsgoodman
esse est percipi
pi_62630509
Oude (harde) geiten kaas.

Mmmmmm.
pi_62630512
Brie (rijp), Geramond, Old Amsterdam, Boursin, Oude Komijn, Graskaas. Zoveel eigenlijk, alleen geen blauwschimmel of geiten/schapenkaas.
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
pi_62632310
Bij mijn glaasje wijn een roodschimmeltje.
Verder op mijn krentebolletje een plakje graskaas.
Over de pasta versgeraspte parmezaan.
Op een sneetje boerenbruin lekkere boeren oude kaas.
UIt het vuistje alles wat niet in bovenstaande categorieen valt (kaas is altijd lekker)
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_62632326
Verse graskaas, zacht belegen beemsterkaas, old amsterdam, brandnetelkaas

Brie, smeerkaas parmezaanse kaas, zachte geitenkaas
Ja doei.
pi_62632386
graskaas, mmmm lekker

verder is er weinig kaas die ik niet lust...
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  vrijdag 24 oktober 2008 @ 07:56:24 #30
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_62632576
Dit kwam ik ook nog tegen. Casu marzu.
Een ´speciale´ pecorino. Pecorino is prima te kanen , maar deze variant heb ik, gelukkig, nog niet hoeven proeven. Iemand hiero ervaringen?
quote:
Casu marzu (Sardijns voor rotte kaas) is een Sardijnse kaas. Het is een kaas die men extreem lang laat rijpen, tot er larven van de kaasvlieg in nestelen.

De kaassoort verkrijgt men door de Sardijnse variant op de pecorino zeer lang te laten rijpen, tot een niveau dat feitelijk over de grens van rotting ligt. De larven die zich erin vestigen breken veel van de vetten af en maken de kaas zeer zacht, soms stroperig, terwijl er vaak vocht (lagrima genoemd) uitsijpelt. De maden zijn kleurloos en meten ongeveer acht millimeter. Ze kunnen echter zeer hoog (tot 15 centimeter) springen, zodat er wel als grap gezegd wordt dat degene die de kaas eet zijn ogen dient te bedekken, want de kaas wordt verkocht en opgediend met de maden er nog in. Sommigen halen de larven er voor consumptie eerst uit, velen echter niet.
Tegenwoordig worden de larven speciaal in de kaas geïnjecteerd om casu marzu te maken.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Casu_marzu

[ Bericht 0% gewijzigd door Hyperdude op 24-10-2008 08:33:26 ]
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
pi_62632849
getsie!!!
Ja doei.
  vrijdag 24 oktober 2008 @ 14:33:36 #32
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_62642379
Hmm kaas
Ik blief alle kaas. Oude kaas, jonge kaas, belegen kaas, roquefort, mozzarella, padano, pecorino, parmiggiano, manchego, feta, paneer...
Het kan mijn niet kazig genoeg zijn.

Kaas

bij wijze van tvp dan he..
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_62645230
Buffelmozerella, zachte geitenkaas en pecorino :jaja:
Sweet and innocent...
pi_62645375
Lauwwarme geitenkaas op een bruchetta met ruccola, honingvinaigrette, rozijnen, spekjes en pijnboompitten.
One of the least benightedly unintelligent life forms it has been my profound lack of pleasure not to be able to avoid meeting.
pi_62646930
"Gewone' belegen kaas, buffelmozzarella en boursin
pi_62647193
quote:
Op vrijdag 24 oktober 2008 00:05 schreef prupke het volgende:
ligt er een beetje aan....

wat drink je erbij?
Als ik wijn drink dan smaakt de kaas anders dan dat ik bv een cola erbij drink.....
Bij cola een tosti jong belegen, bij wijn bijvoorbeeld Chaumes.
pi_62647233
quote:
Op vrijdag 24 oktober 2008 07:56 schreef Hyperdude het volgende:
Dit kwam ik ook nog tegen. Casu marzu.


http://nl.wikipedia.org/wiki/Casu_marzu
"De gemiddelde mens kan de consumptie van deze kaas goed verdragen. De stoffen kunnen echter sterke allergische reacties teweegbrengen en de rijping/rotting hoeft weinig verder voort te schrijden om de kaas werkelijk giftig te maken. Bovendien kunnen de larven de spijsvertering overleven en daardoor lichamelijke klachten veroorzaken. Om die redenen, en ook omdat het door zijn bereidingswijze als een bedorven product wordt gezien, is de verkoop ervan illegaal volgens de Europese en dus ook Italiaanse regels. Op Sardinië wordt de kaas evenwel nog steeds rijkelijk geconsumeerd in de informele sector en ook zwart verkocht."


eet smakelijk
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  vrijdag 24 oktober 2008 @ 18:35:57 #38
232288 Biermeisje
The feminin kind.
pi_62649034
Port Salut

En voor gerechten: mozzarella of brie
Panta rei
  vrijdag 24 oktober 2008 @ 18:36:31 #39
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_62649060
-Bettine geitenkaas honing
-Buffelmozzarella
-Chavroux
-Lidl crefee kruidenkaas
  vrijdag 24 oktober 2008 @ 18:39:31 #40
201197 kabelhaspel
Keep on rollin'!
pi_62649145
Mozzarella met tomaat!! GODDELIJK!
Goed verhaal. Lekker kort.
  vrijdag 24 oktober 2008 @ 18:42:08 #41
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_62649200
quote:
Op vrijdag 24 oktober 2008 00:28 schreef pavv het volgende:
Applewood smoked Cheddar
[ afbeelding ]
Dat is zo gruwelijk lekker als je:


- kipblokjes bakt in piri piri olie
- spekjes erbij
- paar tenen knoflook erbij
- paprika erbij

Beetje laten stoven en de laatste 5 minuten ASC erbij doen

Dat eten over een beetje pasta of rijst
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_62649305

Port Salut!
pi_62649623
Port Salut op toastjes is geweldig.

Old Amsterdam is ook erg lekker.
  vrijdag 24 oktober 2008 @ 20:47:24 #44
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_62652143
een stukje pittige boerenkaas
pi_62652239
Ik lust eigenlijk bijna alle kaas wel . Vind vooral bergblumenkäse en roodschimmelkazen erg lekker op dit moment .
  vrijdag 24 oktober 2008 @ 21:04:04 #46
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_62652544
quote:
Op vrijdag 24 oktober 2008 20:51 schreef Tristessa het volgende:
Ik lust eigenlijk bijna alle kaas wel . Vind vooral bergblumenkäse en roodschimmelkazen erg lekker op dit moment .
roodschimmelkaas
pi_62652612
quote:
Op vrijdag 24 oktober 2008 20:47 schreef kaasplankje het volgende:
een stukje pittige boerenkaas
Jou mochten we niet missen in dit topic
  vrijdag 24 oktober 2008 @ 22:07:26 #48
182728 honda1990
Laat gaan joh is toch heerlijk
pi_62654363
De zachte romige jonge Italiaanse kaas van vakantie
Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
  zaterdag 25 oktober 2008 @ 14:49:08 #49
61279 Coolfool
Belanda goreng
pi_62666344
Slechts 1 favoriete kaas aanwijzen is bijna onmogelijk! Je kunt kaas op zoveel tijden van de dag, bij verschillende gangen en op verschillende manieren eten!
Ik ben kaasverslaafd. Hoewel ik melkproducten niet zo goed kan verdragen, kan ik de kaas echt niet laten staan.

Geitenkaas omwikkeld met bacon, gebakken en lekker bij de sla
Beemster belegen op een beschuitje
Blue stilton of roquefort als nagerecht met een stoofpeertje, walnoten en een lekkere port
Parmezaanse bij allerlei Italiaanse gerechten
De Bettine Grand Cru uit het vuistje, en heel langzaam van genieten
Hele oude brokkeltjeskaas, maar bij een overdosis krijg ik daar migraine van
pi_62668639
quote:
Op vrijdag 24 oktober 2008 18:42 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

Dat is zo gruwelijk lekker als je:


- kipblokjes bakt in piri piri olie
- spekjes erbij
- paar tenen knoflook erbij
- paprika erbij

Beetje laten stoven en de laatste 5 minuten ASC erbij doen

Dat eten over een beetje pasta of rijst
Kip met cheddarkaas? Brrrr...

Kazen die ik genoemd heb, eet ik trouwens het liefst zo, met niets erbij.
Resultaat is dat ik altijd twee keer zoveel moet kopen, omdat de helft al op is voor het eten op tafel staat.:@
Sweet and innocent...
pi_62671189
quote:
Op vrijdag 24 oktober 2008 18:46 schreef C.est-malheureux het volgende:
[ afbeelding ]
Port Salut!

En jonge beemster in blokjes
en verschillende kruidenkazen (zowel koe, als geit als schaap)
rijpe brie en camembert (maar ook de hardere goedkope brie vind ik soms erg lekker.. )
mozzarella
zachte chevre
feta
nja.. KAAS dus!
pi_62677271
jong belegen
We'll never stop, we'll never quit, 'cause we are Metallica!
pi_62677319
Ja deze dus

I approve this message
  zondag 26 oktober 2008 @ 17:28:19 #54
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_62693751

le fromage de St Marcellin

pi_62695759
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 17:28 schreef kaasplankje het volgende:
[ afbeelding ]
le fromage de St Marcellin

Potverdorie, dat ziet er goed uit .
  zondag 26 oktober 2008 @ 20:33:38 #56
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_62699540
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 18:35 schreef Tristessa het volgende:

[..]

Potverdorie, dat ziet er goed uit .
Ja en dat smaakt als de kaashemel, het is van binnen net boter qua structuur en zoooo lekker hij is heel klein; zo groot als een hockey-puk ong.
  zondag 26 oktober 2008 @ 20:34:55 #57
224140 Nantes
Mommy to be!
pi_62699576
Oude kaas en geitenkaas vind ik lekker!
  zondag 26 oktober 2008 @ 20:38:23 #58
122997 zquing
Drama Junk
pi_62699686
Goede brie en oude kaas dat je de zoutkristallen kan zien
"Those unforgettable days, for them I live"
  zondag 26 oktober 2008 @ 21:09:37 #59
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_62700838
Kruidnagelkaas
En belegen Beemsterkaas
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
  zondag 26 oktober 2008 @ 21:12:18 #60
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_62700947
oja..pindakaas, die mag natuurlijk ook niet ontbreken
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_62702825
Oude kaas, overjarige kaas (nog beter), mosterdkaas en Boursin
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 27 oktober 2008 @ 05:08:59 #62
20716 tonja
twitch.tv/tonjatekenshow
pi_62708777
Poire St. Vrain.
Caperone.
Munster.
Rauwmelkse camembert.
etc.etc.
Er is maar 1 kaas die ik niet lekker vind, dat is een lichtbruine noorse kaas. Dat is ook eigenlijk geen kaas maar meer gecaramelliseerde melk.
Oh, en die fabriekscamembert en -brie vind ik ook niet lekker.
►►►https://www.twitch.tv/tonjatekenshow ◄◄◄◄
pi_62708784

+

=
lekker
pi_62708815
oude kaas, boursin, happy 20+ smeerkaas, en voorverpakte 1.29 kaas.

wat speciaal allemaal zeg. ik krijg honger

Oja en "komijntje kaas". ja zo noemde een ex van me het (wat een rare zin).

[ Bericht 6% gewijzigd door Man-E-Faces op 27-10-2008 08:41:05 ]
Hoeren TNT.. Graaierige overheid..
Ik heb nergens zoveel last van Marokkanen als in het nieuws :
pi_62709073
Leerdammer, Old Amsterdam en verse jongbelegen kaas van de markt.
Lekker Hollands dus.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_62723725
Pecorino En oude kaas
pi_62723767
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 20:33 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Ja en dat smaakt als de kaashemel, het is van binnen net boter qua structuur en zoooo lekker hij is heel klein; zo groot als een hockey-puk ong.
Klinkt goed! Waar kan ik zoiets kopen?
  maandag 27 oktober 2008 @ 20:10:05 #68
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_62729703
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 17:15 schreef Tristessa het volgende:

[..]

Klinkt goed! Waar kan ik zoiets kopen?
In Frankrijk iig in NL ben ik ze nog nimmer tegengekomen, maar mss kun je ze wel ergens kopen. Volgens mij heb ik ze in de pyreneeën gekocht bij een artisanale kaasboerderij, gewoon zo'n donker schuurtje langs de weg met een tafel waar dan van die zelfgemaakte kaasjes op liggen.

Ik zou echt ni meer weten waar dat was. Ik kocht wat dingen en vroeg toen wijzend op die dingen wat t voor kaassies waren. Een fransoos naast me, een andere klant zei toen: "la Marcellin c' est tres tres bon!" en hij keek me met grote ogen aan. Ben ik ni meer vergeten, is al 5 jaar geleden ofzo
pi_62730162
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 17:15 schreef Tristessa het volgende:

[..]

Klinkt goed! Waar kan ik zoiets kopen?
Bij een kaas-speciaalzaak. Wij verkopen ze regelmatig.

Mijn favorieten:

Schaap:
Roquefort papillon
Manchego
Pecorino romano

Koe:
Brie de Meaux
Blue Stilton (nog lekkerder: met port!)
Tomme de Savoir (nog lekkerder: Tomme de Raissin)
Parmigiano Reggiano
Stolwijkse gatenkaas
Cono Beemsterkaas

Geit:
Hollandse belegen (Klaverkaas)


Al gezegd: een andere kaas voor elke gelegenheid. Ik heb geen absolute favoriet.
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
  maandag 27 oktober 2008 @ 20:21:38 #70
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_62730212
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 20:20 schreef Casparovvv het volgende:

[..]

Bij een kaas-speciaalzaak. Wij verkopen ze regelmatig.

Mijn favorieten:

Schaap:
Roquefort papillon
Manchego
Pecorino romano

Koe:
Brie de Meaux
Blue Stilton (nog lekkerder: met port!)
Tomme de Savoir (nog lekkerder: Tomme de Raissin)
Parmigiano Reggiano
Stolwijkse gatenkaas
Cono Beemsterkaas

Geit:
Hollandse belegen (Klaverkaas)


Al gezegd: een andere kaas voor elke gelegenheid. Ik heb geen absolute favoriet.
Wij? Werk je er weer?
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_62730485
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 20:21 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

Wij? Werk je er weer?
jup. De dag na terugkomst Inmiddels al weer een maand of vier.
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
  maandag 27 oktober 2008 @ 21:16:03 #72
20716 tonja
twitch.tv/tonjatekenshow
pi_62732062
Waar werk je Casparovvv?
►►►https://www.twitch.tv/tonjatekenshow ◄◄◄◄
  maandag 27 oktober 2008 @ 21:38:45 #73
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_62732988
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 21:16 schreef tonja het volgende:
Waar werk je Casparovvv?
Jij houd niet van half werk ofwa?
pi_62733033
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 21:16 schreef tonja het volgende:
Waar werk je Casparovvv?
In een kaas-speciaalzaak/delicatessenzaak. We voeren ongeveer 150 soorten kaas, naast vers gebrande noten, olijven, tapas, vleeswaren, paté's, salades en dergelijke. Bijbaantje hoor.
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
  maandag 27 oktober 2008 @ 21:45:38 #75
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_62733261
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 21:40 schreef Casparovvv het volgende:

[..]

In een kaas-speciaalzaak/delicatessenzaak. We voeren ongeveer 150 soorten kaas, naast vers gebrande noten, olijven, tapas, vleeswaren, paté's, salades en dergelijke. Bijbaantje hoor.
*kwijl*
  maandag 27 oktober 2008 @ 22:02:06 #76
20716 tonja
twitch.tv/tonjatekenshow
pi_62733953
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 21:40 schreef Casparovvv het volgende:

[..]

In een kaas-speciaalzaak/delicatessenzaak. We voeren ongeveer 150 soorten kaas, naast vers gebrande noten, olijven, tapas, vleeswaren, paté's, salades en dergelijke. Bijbaantje hoor.
Toevallig in Amsterdam?
►►►https://www.twitch.tv/tonjatekenshow ◄◄◄◄
  FOK!fotograaf maandag 27 oktober 2008 @ 22:07:25 #77
160750 moonmovies
zeg maar Peer...
pi_62734170
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 21:40 schreef Casparovvv het volgende:

[..]

In een kaas-speciaalzaak/delicatessenzaak. We voeren ongeveer 150 soorten kaas, naast vers gebrande noten, olijven, tapas, vleeswaren, paté's, salades en dergelijke. Bijbaantje hoor.
Friends are like potatoes. If you eat them, they'll die...
-------------------------------------
www.theinvision.nl
pi_62735000
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 22:02 schreef tonja het volgende:

[..]

Toevallig in Amsterdam?
Da's wel een eindje rijden.
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
  maandag 27 oktober 2008 @ 22:37:33 #79
20716 tonja
twitch.tv/tonjatekenshow
pi_62735427
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 22:26 schreef Casparovvv het volgende:

[..]

Da's wel een eindje rijden.
Jammer
►►►https://www.twitch.tv/tonjatekenshow ◄◄◄◄
pi_62735802
Ik heb niet echt een favoriet. Kaas is gewoon lekker.
There is no love sincerer than the love of food.
  Moderator / Redactie Sport maandag 27 oktober 2008 @ 22:47:26 #81
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_62735881
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 22:45 schreef MinderMutsig het volgende:
Ik heb niet echt een favoriet. Kaas is gewoon lekker.
eens
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_62738709
Alle kaas...

Euh
Leerdammer
Blue Stilton met port
Gorgonzola
Gormas
Pecorino
Overjarige kaas

...
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')