FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat eten en drinken we vandaag Deel 117!
Dutch_Nelsonwoensdag 22 oktober 2008 @ 16:44
En wat eet u vandaag?



HzHertzwoensdag 22 oktober 2008 @ 16:45
Ik krijg nu zo'n honger he...
#ANONIEMwoensdag 22 oktober 2008 @ 16:47
Ik heb net een lekker glas Maaza Lycheesap op
Qweawoensdag 22 oktober 2008 @ 16:47
Turkse pizza

En straks uit eten om 19u
Pumpkindwoensdag 22 oktober 2008 @ 16:48
quote:
Op woensdag 22 oktober 2008 16:45 schreef HzHertz het volgende:
Ik krijg nu zo'n honger he...
dubidubwoensdag 22 oktober 2008 @ 16:52
8 boterhammen met kaas/worst/omelet/pindakaas

Vanavond spinazie á la creme
littledrummergirlwoensdag 22 oktober 2008 @ 16:52
een tajine van gestoofd lamsvlees met pruimen, abrikozen, vijgen en dadels
HaverMoutKoekjewoensdag 22 oktober 2008 @ 16:54
ik weet het nog niet, maar ik krijg opeens erge trek in patat
Kentoetwoensdag 22 oktober 2008 @ 16:58
Stamppot zuurkool met worst en spek. Saroma caramel na.
DarkElfwoensdag 22 oktober 2008 @ 17:00
perensap
ColdFeetwoensdag 22 oktober 2008 @ 17:06
quote:
Op woensdag 22 oktober 2008 16:47 schreef iamredleader het volgende:
Ik heb net een lekker glas Maaza Lycheesap op
Ik heb lycheethee
En het aller-allerlaatste stukje Libanese amandelrol.
_Ophelia_woensdag 22 oktober 2008 @ 17:19
quote:
Op woensdag 22 oktober 2008 17:06 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Ik heb lycheethee
Ik granaatappelthee
Met twee mandarijntjes.
Raissawoensdag 22 oktober 2008 @ 17:23
Vanmiddag wezen lunchen met een vriendin:
Hamburger Royaal (hamburger, pindasaus en ananas), viel erg tegen.. De ananas was uit blik, de hamburger een diepvriesding...

Vanavond:
pasta
Nanteswoensdag 22 oktober 2008 @ 17:31
Chinees .
#ANONIEMwoensdag 22 oktober 2008 @ 17:38
Vanavond wordt: zuurkool voor iamredleader en boerenstamppot voor Tinuviel+Nemo
Nemo is de baby in de buik van Tinuviel
Nembrionicwoensdag 22 oktober 2008 @ 17:40
Pasta en Jamie Oliver's Chocolate Pot
MinderMutsigwoensdag 22 oktober 2008 @ 17:42
Het stoofpotje van gisteren is wéér een dag uitgesteld maar staat nu daadwerkelijk te pruttelen.
Ik heb alleen een klein probleempje maar misschien kan iemand hier me helpen? Couscous

Gisteren was het een mosterd-preisoepje met in reepjes gesneden en gebakken gerookte ham.
_Hestia_woensdag 22 oktober 2008 @ 17:51
Franse aardappelschotel van iglo met extra rode paprika en hamblokjes
Simsfan88woensdag 22 oktober 2008 @ 18:07
Omdat hij in het vorige topic helemaal onderaan staat en ik een origineler bericht wil dan "TVP", nogmaals:


Omdat we bezoek kregen lekker uitgebreid gelunched:





Was erg lekker!
MinderMutsigwoensdag 22 oktober 2008 @ 18:15
Ziet er erg leuk uit Sims!
_Hestia_woensdag 22 oktober 2008 @ 18:20
quote:
Op woensdag 22 oktober 2008 18:15 schreef MinderMutsig het volgende:
Ziet er erg leuk uit Sims!
Idd!
#ANONIEMwoensdag 22 oktober 2008 @ 19:13
Kip met sojasaus en mihoen.
Muckwoensdag 22 oktober 2008 @ 19:20
Mosterdsoep met wat toast
DayInMaywoensdag 22 oktober 2008 @ 19:33
Ik heb risotto gemaakt, met paddestoelen en spinazie.
KiwiTjuHhwoensdag 22 oktober 2008 @ 20:07
Wij hadden boerenkool met spekjes.
Xenniawoensdag 22 oktober 2008 @ 20:23
Sla met biefstukreepjes, tauge, romaatjes, komkommer, champignons, pijnboompitten en sesam-olie
Dutch_Nelsonwoensdag 22 oktober 2008 @ 20:25
macaroni met kaas
Patries86woensdag 22 oktober 2008 @ 22:12
Koolraap + gekookte aardappelen en een gehaktstaaf
Beker melk en een glas water

Nu.... cheesburger!!
MinderMutsigwoensdag 22 oktober 2008 @ 22:51
quote:
Op woensdag 22 oktober 2008 17:42 schreef MinderMutsig het volgende:
Het stoofpotje van gisteren is wéér een dag uitgesteld maar staat nu daadwerkelijk te pruttelen.
Ik heb alleen een klein probleempje maar misschien kan iemand hier me helpen? Couscous

Gisteren was het een mosterd-preisoepje met in reepjes gesneden en gebakken gerookte ham.
Was lekker! Alleen de abrikozen vond ik wat minder maar daar ben ik sowieso niet gek op.

Nu een glas rode wijn en een schaaltje olijven.
Koningindonderdag 23 oktober 2008 @ 08:40
quote:
Op woensdag 22 oktober 2008 19:20 schreef Muck het volgende:
Mosterdsoep met wat toast
Je brengt me op ideeën
Die kan ik binnenkort ook nog eens maken.

Nu:
KiwiTjuHhdonderdag 23 oktober 2008 @ 08:59
Vanavond lekker uit eten ergens
iggy_in_the_housedonderdag 23 oktober 2008 @ 09:06
Gisteren gewokte spinazie, aardappelen en kalkoenfilet. Vanavond stamppot boerenkool met spekjes en worst.
_Hestia_donderdag 23 oktober 2008 @ 09:30
Ik ga naar de sauna, dus eet ook daar
MinderMutsigdonderdag 23 oktober 2008 @ 09:54
Nu een kwarkje en een kop thee.
Vanmiddag een helder paddestoelensoepje met shiitake, kastanjechampignon en portabello, wat taugé en noodles.

En vanavond stamppot andijvie met spekjes, gebakken gerookte ham en een boeren rookworst. Hollandse keuken ftw.
uniekhoorndonderdag 23 oktober 2008 @ 13:16
Ben bezig met een runderstoofpotje. Lekker hoor wijn *hik*
Dat eten we met gekookte aardappelen en rode kool met appel.
DarkElfdonderdag 23 oktober 2008 @ 13:17
vanavond eens Boeuf Bourginion in elkaar draaien voor morgen...

voor mezelf maak ik vanavond denk ik vis..
LastRequestdonderdag 23 oktober 2008 @ 13:24
Wat ik vanavond eet weet ik nog niet, hangt er vanaf of een vriendin nog komt eten (= moeilijke eter). Nu ga ik als lunch m'n moeders kapiteinsmaaltijd maken (eigenlijk gewoon soort roerei met tomaat en ui )
MinderMutsigdonderdag 23 oktober 2008 @ 13:49
quote:
Op donderdag 23 oktober 2008 09:54 schreef MinderMutsig het volgende:
Vanmiddag een helder paddestoelensoepje met shiitake, kastanjechampignon en portabello, wat taugé en noodles.
Zonder noodles want ik had niet zoveel honger maar hij was erg lekker.
#ANONIEMdonderdag 23 oktober 2008 @ 14:05
voor vanaaf staat er op het menu:
-auberginepurree met yoghurt en knoflook
-couscoussalade
-courgettekoekjes met feta
-gegrilde pompoen
-kikkererwtensoep met linzen
-lamsstoofschotel
-turks brood

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 23-10-2008 14:10:16 ]
DarkElfdonderdag 23 oktober 2008 @ 15:00
vanavond eindelijk een broodje met gegrilde courgette, geitenkaas en gebakken pancetta eten...

nu thee en een boterham met kaas
MinderMutsigdonderdag 23 oktober 2008 @ 15:03
Heeft iemand hier al eens auberginesoep gehad?
Ik zit hier over te twijfelen maar ik weet het niet...
-Mellow-donderdag 23 oktober 2008 @ 16:33
Vanavond lamskoteletjes en een salade van gegrilde groentes.
Trustendonderdag 23 oktober 2008 @ 16:34
Vanavond varkenshaas met champignonsaus, aardappeltjes uit de oven en gestoomde groenten
-Mellow-donderdag 23 oktober 2008 @ 16:35
quote:
Op donderdag 23 oktober 2008 15:03 schreef MinderMutsig het volgende:
Heeft iemand hier al eens auberginesoep gehad?
Ik zit hier over te twijfelen maar ik weet het niet...
Nee nooit gehad. Maar ik zou de knoflook uit de gremolata halen en gewoon meefruiten in de soep. Misschien dat jij er wel van houdt maar rauwe knoflook in de gremolata vind ik veel te sterk.

Ik ben wel nieuwsgierig overigens, laat even weten wat je ervan vindt als je t gaat maken.
Patries86donderdag 23 oktober 2008 @ 16:35
Macaroni met ragoutsaus!
Mirjamdonderdag 23 oktober 2008 @ 16:36
quote:
Op donderdag 23 oktober 2008 14:05 schreef mascara-klodder het volgende:
voor vanaaf staat er op het menu:
-auberginepurree met yoghurt en knoflook
-couscoussalade
-courgettekoekjes met feta
-gegrilde pompoen
-kikkererwtensoep met linzen
-lamsstoofschotel
-turks brood
ik wil graag reserveren voor vanavond, half 8
Qweadonderdag 23 oktober 2008 @ 17:02
hutspot !!!!!!!

En vanaaf in de stad eens ouderwets een heerlijke hema halve rookworst kopen !!
Nantesdonderdag 23 oktober 2008 @ 17:22
quote:
Op donderdag 23 oktober 2008 13:17 schreef DarkElf het volgende:
vanavond eens Boeuf Bourginion in elkaar draaien voor morgen...

voor mezelf maak ik vanavond denk ik vis..

Dat is zo goddelijk!

Ik heb net een tomatensoepje op, en eet zometeen heel simpel: doperwten, gekookte aardappeltjes en kipfilet.
littledrummergirldonderdag 23 oktober 2008 @ 18:05
quote:
Op donderdag 23 oktober 2008 14:05 schreef mascara-klodder het volgende:
voor vanaaf staat er op het menu:
-auberginepurree met yoghurt en knoflook
-couscoussalade
-courgettekoekjes met feta
-gegrilde pompoen
-kikkererwtensoep met linzen
-lamsstoofschotel
-turks brood
ik kom bij jou eten! Ben gek op turks
littledrummergirldonderdag 23 oktober 2008 @ 18:08
wij eten vandaag gesplitst vriendje krijg wokgroenten ( wortel, spinazie, tom chai, en iets wat ik nu even vergeten ben ) met rundvlees blokjes en iets van rijst denk ik.

Ik heb vanavond pasta met heinz hot pasta sauce ( nooit eerder gehad, ben benieuwd) en gehakt
DayInMaydonderdag 23 oktober 2008 @ 18:36
Ovenschotel met broccoli en kip.
En genoeg voor morgen, dat is altijd wel handig.
Nembrionicdonderdag 23 oktober 2008 @ 18:37
Kip Tandoori
#ANONIEMdonderdag 23 oktober 2008 @ 19:20
Aardappelen, bloemkool en slavink.
renzelldonderdag 23 oktober 2008 @ 21:00
Vandaag een zalmhaasje van de gril, een spinaziesalade met geitenkaas, tomaat, spekjes, pijnboompitten, rode ui en een honing/balsamicodressing en tortellini met ricotta/walnotenvulling.
Xenniadonderdag 23 oktober 2008 @ 22:40
quote:
Op donderdag 23 oktober 2008 16:35 schreef Patries86 het volgende:
Macaroni met ragoutsaus!
Mijn maag draait al om bij het slechts lezen van deze combinatie.

Wij hebben chinees gehaald; loempia, bami, sate en biefstukreepjes in een pittige saus
MinderMutsigdonderdag 23 oktober 2008 @ 23:16
quote:
Op donderdag 23 oktober 2008 22:40 schreef Xennia het volgende:

[..]

Mijn maag draait al om bij het slechts lezen van deze combinatie.

Wij hebben chinees gehaald; loempia, bami, sate en biefstukreepjes in een pittige saus
Dat heb ik ook een beetje bij die combi maar hij is toch niet heel erg raar. Je hebt ook traditionele sausjes van draadjesvlees voor over de pasta en dat schijnt heel lekker te zijn. Maar op een of andere manier staat het mij inderdaad ook een beetje tegen.
_Hestia_vrijdag 24 oktober 2008 @ 00:12
carpaccio van ossenhaas, met pijnboompitten en salade
varkenshaasmedaillons met peterselie, patat en gekookte groenten
Koninginvrijdag 24 oktober 2008 @ 08:47
Capuccino...
Vanavond uit eten!
DarkElfvrijdag 24 oktober 2008 @ 09:35
Vanavond boeuf bourguinon
ColdFeetvrijdag 24 oktober 2008 @ 10:49
quote:
Op donderdag 23 oktober 2008 21:00 schreef renzell het volgende:
Vandaag een zalmhaasje van de gril, een spinaziesalade met geitenkaas, tomaat, spekjes, pijnboompitten, rode ui en een honing/balsamicodressing en tortellini met ricotta/walnotenvulling.
Mmm, wat eet jij toch altijd lekker. Maak je alles zelf?

Ik zit hier aan de zelfgebakken fudge-cupcake
HaverMoutKoekjevrijdag 24 oktober 2008 @ 10:49
vanavond roergebakken kip met paprika en courgette
FutureFairytalevrijdag 24 oktober 2008 @ 10:56
Gisteren een berg spaghetti bolognese, nu geen trek haha dus alleen thee. Vnv misschien uit eten
uniekhoornvrijdag 24 oktober 2008 @ 12:17
Bami met satesaus, kroepoek, zoetzuur, sambal en gebakken ei.
MinderMutsigvrijdag 24 oktober 2008 @ 12:20
quote:
Op donderdag 23 oktober 2008 16:35 schreef -Mellow- het volgende:

[..]

Nee nooit gehad. Maar ik zou de knoflook uit de gremolata halen en gewoon meefruiten in de soep. Misschien dat jij er wel van houdt maar rauwe knoflook in de gremolata vind ik veel te sterk.

Ik ben wel nieuwsgierig overigens, laat even weten wat je ervan vindt als je t gaat maken.
Ik had hem vandaag willen maken maar ik heb alles in huis behalve de mozzarella.
En dat moet dan natuurlijk die Groningse buffelmozzarella zijn want ik raak die rubberballen uit de supermarkt met geen vinger meer aan. Ik moet toch eens bij de Jumbo in Leek gaan vragen of zij hem ook kunnen gaan verkopen.

Maar bij gebrek aan mozzarella maak ik nu maar een courgettesoepje met een broodje uit de oven.
Kentoetvrijdag 24 oktober 2008 @ 12:22
Waarschijnlijk nasi rames van de toko.
Leipo666vrijdag 24 oktober 2008 @ 12:35
gisteren andijviestampot met spekjes
vandaag Wokken, maar nog geen idee wat mijn vriendin ermee gaat doen (hebben veel ingredienten staan dus vele soorten marinade en sausen zijn mogelijk )
Tezzvrijdag 24 oktober 2008 @ 12:40
Ik maak een spinaziesoepje straks. Met ui en knof voor extra smaak en aan tafel nog een klein schepje creme fraiche en wat uitgebakken spekjes er over.
En een turksbrood voor erbij!
_Hestia_vrijdag 24 oktober 2008 @ 13:27
Varkensstoof met paprika, tomaat en champignons
KiwiTjuHhvrijdag 24 oktober 2008 @ 18:06
Wij hebben net friet gehad
MinderMutsigvrijdag 24 oktober 2008 @ 18:33
Zelfgemaakte pizza.
Raissavrijdag 24 oktober 2008 @ 18:48
Ik eet maar een opengesneden afbakstokbroodje -> besmeren met tomatenpuree -> stukjes ananas erop -> geraspte kaas erover en dat eventjes 10 minuutjes in de oven. Wel lekker maar had me verheugd op een lekker vers tomatensoepje met stokbroodjes kruidenboter, maar lief die liet het afweten
Nembrionicvrijdag 24 oktober 2008 @ 18:49
Ik las onbesneden
littledrummergirlvrijdag 24 oktober 2008 @ 18:58
salade met tomaat, komkommer,sla en stukjes gekruide kip ( cajun) en een gepoft aardappeltje met wat youghurtknoflook prutje
renzellvrijdag 24 oktober 2008 @ 20:06
Andijvie/sperziebonenstamppotje met spekjes, gehaktballen en jus met champignons en uitjes. Een potje Oerhollandsche kost.
SamanthaBvrijdag 24 oktober 2008 @ 20:19
Panini met kaas, ham en tomatensalse.
_Hestia_vrijdag 24 oktober 2008 @ 20:53
Vandaag thuis als voorgerecht gemaakt: Rundercarpaccio met kaas, pijnboompitten en veldsla



Stoofschotel met paprika, tomaat en champignons

FutureFairytalezaterdag 25 oktober 2008 @ 01:08
Mexicaans! Olé! (sorry, kon het niet laten)
trusten!
Qweazaterdag 25 oktober 2008 @ 09:36
Vriendlief is naar de bakker broodjes halen Dus zometeen verse broodjes met jus
Qweazaterdag 25 oktober 2008 @ 09:37
quote:
Op donderdag 23 oktober 2008 22:40 schreef Xennia het volgende:

[..]

Mijn maag draait al om bij het slechts lezen van deze combinatie.
Same here En dan vooral als die saus ook nog uit blik is
_Hestia_zaterdag 25 oktober 2008 @ 10:03
lunch: ovenbroodjes met kaas, tomaat, komkommer, ei en salade
diner: Pasta met kip-roomsaus
Trustenzaterdag 25 oktober 2008 @ 13:53
Vanavond spinaziequiche met gerookte kip en pijnboompitjes
Xenniazaterdag 25 oktober 2008 @ 14:38
Tapas bij Ele: geroosterd brood met serrano, gevulde paprika met tapenade en kaas, varkenshaas met citroen, gamba's in knoflook, gehaktballen in tomatensaus, chorizo in rode wijn en patatas brava
Qweazaterdag 25 oktober 2008 @ 14:42
vanavond prei quiche met kippensoep, gebakken aardappeltjes en een lekker biefstukkie.
Blueszaterdag 25 oktober 2008 @ 14:48
Tezzzaterdag 25 oktober 2008 @ 15:02
Er gaat zo een beenhammetje in de oven en ik denk dat ik er een gepofte aardappel met creme fraiche en zeezout en gegrilde groentes bij eet.
Nanteszaterdag 25 oktober 2008 @ 16:04
Ontbijt waren 2 crackers, lunch een tomatensoepje, en avondeten een salade .
KiwiTjuHhzaterdag 25 oktober 2008 @ 16:28
Vanavond eten we bruinebonensoep met stokbrood en paturain
elcastelzaterdag 25 oktober 2008 @ 16:44
Broodjes haring en een bak kwark, zometeen spaghetti bolognese.
-Mellow-zaterdag 25 oktober 2008 @ 17:15
kogelbiefstuk en broccoli, met een truffelsausje
lightedzaterdag 25 oktober 2008 @ 17:20
quote:
Op vrijdag 24 oktober 2008 20:53 schreef Sylvana het volgende:
Vandaag thuis als voorgerecht gemaakt: Rundercarpaccio met kaas, pijnboompitten en veldsla

[ afbeelding ]

Stoofschotel met paprika, tomaat en champignons

[ afbeelding ]
Als je die "kaas" nou had vervangen door Parmezaanse kaas, was tie toppie geweest
Adurothielzaterdag 25 oktober 2008 @ 17:23
Ontbeten met een tosti en een boterham met gebakken ei, 's middags een haring met uitjes gehapt en straks gebakken aardappels met een tartaartje, champignons en peultjes.
Jemoedervanachterenzaterdag 25 oktober 2008 @ 17:25
Hamburgers met Kruidenmayonaise.
MinderMutsigzaterdag 25 oktober 2008 @ 17:31
Vanavond een lekker lui lounge avondje dus we eten een soepje, griekse salade, en een knoflookbrood met een turkse tapenade, een tapenade met roomkaas, rode peper en olijven, zwarte olijven, mini caprese op stokjes, gegrilde kippenpoten, gemarineerde champignons en een zooi kaasjes.
littledrummergirlzaterdag 25 oktober 2008 @ 18:15
hier vanavond zelfgemaakte saté ( en de saus ook uiteraard) met een gepofte aardappel met daarin turkse yoghurt met knoflook en bieslook. Wat salade en miss nog een maiskolfje erbij.
Sunnythesunzaterdag 25 oktober 2008 @ 18:30
Rendang, sajoerboontjes en opgebakken nasi van gister met een scheut Ketjap asin En ik hoef er niets voor te doen! kookt
#ANONIEMzaterdag 25 oktober 2008 @ 18:31
Besteld bij de Kasumi: verse noedels met wat groente en een lekkere saus
Nembrioniczaterdag 25 oktober 2008 @ 18:36
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 18:30 schreef Sunnythesun het volgende:
Rendang, sajoerboontjes en opgebakken nasi van gister met een scheut Ketjap asin En ik hoef er niets voor te doen! kookt

Rendang
Sunnythesunzaterdag 25 oktober 2008 @ 18:39
Vind Roedjak nog lekkerder, maar hier knort een maagje al heel hard van de geur ja!!
#ANONIEMzaterdag 25 oktober 2008 @ 19:10
quote:
Op donderdag 23 oktober 2008 16:36 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

ik wil graag reserveren voor vanavond, half 8
Je bent van harte welkom een keer heur, had ik al eens eerder gezegd

Het was trouwens echt superlekker, echt zo tof een hele tafel vol met eten. Heb er wel twee middagen voor in de keuken moeten werken, maar het resultaat was er ook naar.
Alleen de courgettekoekjes had ik wel eens eerder gemaakt, dus het was nog spannend of alles zou lukken

Wat we vanavond eten weet ik niet. Vriend is druk bezig in de keuken
ColdFeetzaterdag 25 oktober 2008 @ 19:22
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 17:20 schreef lighted het volgende:

[..]

Als je die "kaas" nou had vervangen door Parmezaanse kaas, was tie toppie geweest
Niet per se nodig, vind ik. Carpaccio is ook heel lekker met pecorino, maar ook een Hollandse oude kaas vind ik geen kookzonde.

Zometeen lekker fajitas eten
uniekhoornzaterdag 25 oktober 2008 @ 19:32
Mijn vriend heeft gekookt:
aardappels, sperzieboontjes, spruitjes, stoofpeertjes, tartaar en een salade Zoveel groentes
Curiosityzaterdag 25 oktober 2008 @ 19:36
Ik heb nu een mok rooibos en een witte Twix.
Patries86zaterdag 25 oktober 2008 @ 20:01
Balkenbrei
Qweazaterdag 25 oktober 2008 @ 20:15
Vriendlief had nog trek en heeft een portie spareribs gehaald met salade erbij

En hij kon de ben and jerry ook niet laten liggen
boriszzaterdag 25 oktober 2008 @ 20:26
Frikadel 2x en een hamburger .
Latonzaterdag 25 oktober 2008 @ 20:56
zelfgemaakte bami met ei !
HaverMoutKoekjezaterdag 25 oktober 2008 @ 21:27
lekker gegeten vanavond, wortelsalade voor de pitamientjes en verder tortelini gevuld met ricotta met daarover een zelfgemaakte champignonsaus.
#ANONIEMzaterdag 25 oktober 2008 @ 21:38
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 19:10 schreef mascara-klodder het volgende:


Wat we vanavond eten weet ik niet. Vriend is druk bezig in de keuken
dun gesneden plakken biefstuk even kort aangebraden en gemarineerd in balsamico en verse koriander, en een ovenschotel van venkel, courgette, paprika, tomaat en geschaafde aardappel.

Het was heerlijk, en wat is het toch heerlijk een man te hebben die kan koken
MinderMutsigzaterdag 25 oktober 2008 @ 21:45
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 21:38 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

dun gesneden plakken biefstuk even kort aangebraden en gemarineerd in balsamico en verse koriander, en een ovenschotel van venkel, courgette, paprika, tomaat en geschaafde aardappel.

Het was heerlijk, en wat is het toch heerlijk een man te hebben die kan koken
Dat geloof ik ook wel. De mijne redt zich aardig in de keuken maar echt goed koken wil ik het niet noemen. Hij heeft er ook niet echt lol in dus dat helpt ook niet.
#ANONIEMzaterdag 25 oktober 2008 @ 22:57
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 21:45 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Dat geloof ik ook wel. De mijne redt zich aardig in de keuken maar echt goed koken wil ik het niet noemen. Hij heeft er ook niet echt lol in dus dat helpt ook niet.
Jammer is dat dan, he
Samen koken vind ik ook zo super
Nembrioniczaterdag 25 oktober 2008 @ 23:18
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 22:57 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Jammer is dat dan, he
Samen koken vind ik ook zo super
Eigenlijk vind ik dat heel vervelend
Dan is mijn controle weg
Bankbiljetzaterdag 25 oktober 2008 @ 23:31
Patatje oorlog en een grote hotdog.
#ANONIEMzaterdag 25 oktober 2008 @ 23:34
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 23:18 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

Eigenlijk vind ik dat heel vervelend
Dan is mijn controle weg


Dat heb ik ook, alleen dan wel met mensen die eigenlijk niet zo goed kunnen koken, ga ik me ook mateloos aan irriteren dan

Maar mijn lief kan eigenlijk veel beter koken dan dat ik kan (beter weet ik eik niet, maar hij heeft veel meer ervaring, en ik begin pas net), ik leer ook een hoop van hem

OT: net even garnalen in een knof-yoghurtsaus met veel peper gemaakt, kalfsfilet en toastjes om te snacken, dadelijk gaan er reuze-garnalen in wijn en knof de oven in
MinderMutsigzaterdag 25 oktober 2008 @ 23:46
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 22:57 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Jammer is dat dan, he
Samen koken vind ik ook zo super
Samen koken vind hij wel leuk.
Istie heul trots dat hij dát gemaakt heeft!
En ik knik dan heel trots en vertel maar niet dat ik stiekem heb bijgekruid toen hij even met zijn rug er naartoe stond.
#ANONIEMzaterdag 25 oktober 2008 @ 23:48
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 23:46 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Samen koken vind hij wel leuk.
Istie heul trots dat hij dát gemaakt heeft!
En ik knik dan heel trots en vertel maar niet dat ik stiekem heb bijgekruid toen hij even met zijn rug er naartoe stond.


kijk dat is nou echte liefde
boriszzaterdag 25 oktober 2008 @ 23:52
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 23:46 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Samen koken vind hij wel leuk.
Istie heul trots dat hij dát gemaakt heeft!
En ik knik dan heel trots en vertel maar niet dat ik stiekem heb bijgekruid toen hij even met zijn rug er naartoe stond.


Ik ben blij dat ik iig zelf ook iets goed eetbaars op tafel kan zetten
#ANONIEMzondag 26 oktober 2008 @ 00:02
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 23:52 schreef borisz het volgende:

[..]



Ik ben blij dat ik iig zelf ook iets goed eetbaars op tafel kan zetten
kom je eens een x op een CUL-meet Borisz?
#ANONIEMzondag 26 oktober 2008 @ 06:23
Ik ga zometeen maar eens een kopje koffie zetten
MinderMutsigzondag 26 oktober 2008 @ 10:38
Ik heb nu een pot thee en mijn maakt roereieren en toast.
Blueszondag 26 oktober 2008 @ 11:27
Koffie verkeerd, sapje, toast met eitjes.
Vanavond gehaktballetje, bietjes, geb. aardappeltjes.
_Hestia_zondag 26 oktober 2008 @ 11:35
tussen de middag tosti's
vanavond gevulde loempia's van de Chinees

[ Bericht 19% gewijzigd door _Hestia_ op 26-10-2008 12:15:24 ]
lightedzondag 26 oktober 2008 @ 11:47
quote:
Op zaterdag 25 oktober 2008 19:22 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Niet per se nodig, vind ik. Carpaccio is ook heel lekker met pecorino, maar ook een Hollandse oude kaas vind ik geen kookzonde.

Zometeen lekker fajitas eten
Dat klopt. Gister carpaccio met eendelever en Reypenaar op, smullen . Alleen ik ga er vanuit dat de kaas op deze carpaccio waarschijnlijk supermarkt strooikaas zal zijn
_Hestia_zondag 26 oktober 2008 @ 11:55
ik heb gister en eergister ook carpaccio "gemaakt" Naja, gewoon voorverpakte carpaccio uit de supermarkt, met strooikaas, pijnboompitten en veldsla. maar het was wel erg lekker

[ Bericht 0% gewijzigd door _Hestia_ op 26-10-2008 12:15:40 ]
SamanthaBzondag 26 oktober 2008 @ 14:12
Dadelijk iets makkelijks. Vanavond paar uurtjes werken.
Weet nog niet wat, heb nog een bak sla over
KiwiTjuHhzondag 26 oktober 2008 @ 14:24
Vanavond eten we zalm met een nog te bedenken sausje, aardappeltjes met champignons, lente ui en paprika en sla
Muckzondag 26 oktober 2008 @ 14:40
Nu een bak koffie waar ik speculaasjes in doop

vanavond: vooraf leuke prikkertjes met geitenkaas, belgische ham, mozzarella en basilicum
dan 2 soorten lasagne (een met champignonnetjes, rode ui, paprika, prei en mozzarella, eentje zonder groenten voor de lastige eters)
als toetje heb ik appel-crumble gemaakt, die de oven ingaat als de lasagne klaar is, dan is ie lekker warm als we klaar zijn met eten
MinderMutsigzondag 26 oktober 2008 @ 14:59
Ik heb gehakt in de koelkast en ik denk dat ik daar zo hamburgers van ga maken. Ik heb gisteren een stuk cheddar gehaald bij de kaasboer en ik heb lekkere tomaten, sla en Italiaanse bollen liggen dus dat lijkt me wel een fijne combi.
En dan met zelfgemaakte frieten en een salade.
renzellzondag 26 oktober 2008 @ 15:34
Klinkt heerlijk MinderMutsig!

Ik ga voor een salade met geitenkaas en avocado, een gebakken visje, broccoli en aardappelkroketjes. En ik heb een kater, dus nú al zin.
motorbloempjezondag 26 oktober 2008 @ 16:23
Ga vandaag op verzoek van voor het eerst zelfgemaakte champignonsoep maken

ben benieuwd

heb m gewaarschuwd dat het grandioos kan mislukken maar hij zei: probeer maar
ColdFeetzondag 26 oktober 2008 @ 16:28
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 16:23 schreef motorbloempje het volgende:
Ga vandaag op verzoek van voor het eerst zelfgemaakte champignonsoep maken

ben benieuwd

heb m gewaarschuwd dat het grandioos kan mislukken maar hij zei: probeer maar
Heel lekker als je er wat geweekte gedroogde paddestoelen doordoet. En voor de rest: gewoon een goede roux, dan kan het bijna niet misgaan

Hier vanavond home-made bapao's
motorbloempjezondag 26 oktober 2008 @ 16:31
ik heb een simpel receptje met kastagnechampignons gevonden Gooi er ook nog wat gewone doorheen, want die moeten ook op, en dan gaan we als dit lukt wel 's wat andere soorten paddestoelen proberen
Karinazondag 26 oktober 2008 @ 16:33
De laatste paar dagen heb ik nogal veel gegeten, dus vanavond wordt het soep met een saucijzenbroodje (wat ik nog over had).
LastRequestzondag 26 oktober 2008 @ 16:34
Nu crackers met wat Kernhem erop..
Als vaders klaar is met z'n dutje begint ie aan een Indian curry met naanbrood en zulks
littledrummergirlzondag 26 oktober 2008 @ 16:36
ouderwetsche boerenkoolstamppot word het hier vanavond
MinderMutsigzondag 26 oktober 2008 @ 16:38
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 16:31 schreef motorbloempje het volgende:
ik heb een simpel receptje met kastagnechampignons gevonden Gooi er ook nog wat gewone doorheen, want die moeten ook op, en dan gaan we als dit lukt wel 's wat andere soorten paddestoelen proberen
Inderdaad gewoon een goede roux maken, kan haast niet mislukken.
motorbloempjezondag 26 oktober 2008 @ 16:42
in het simpele receptje wat ik hier heb staan is alleen kookroom nodig, dus heb ook geen roomboter in huis gehaald
MinderMutsigzondag 26 oktober 2008 @ 16:46
Hoe moet je hem maken dan?
motorbloempjezondag 26 oktober 2008 @ 16:49
sjalotjes fruiten, champignons in stukjes erbij doen, bouillion (groente) erbij doen en laten pruttelen.
Boel pureren en er dan kookroom bij doen en vervolgens laten binden

wat champignons in plakjes erbij doen en klaar, schijnt

peper en zout uiteraard voor wat smaakvermeerdering
MinderMutsigzondag 26 oktober 2008 @ 16:53
Champignons pureren?
Ik ben heel benieuwd. Klinkt wel lekker makkelijk inderdaad.
motorbloempjezondag 26 oktober 2008 @ 16:53
ben even gaan graven en heb nog 100gram roomboter gevonden

wat raadt men me aan?

Ik heb verder alles wel in huis, van champignons en bloem tot alle soorten (groente, kip, rund) bouillonblokjes, kruiden en staafmixers?
motorbloempjezondag 26 oktober 2008 @ 16:54
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 16:53 schreef MinderMutsig het volgende:
Champignons pureren?
Ik ben heel benieuwd. Klinkt wel lekker makkelijk inderdaad.
ik vond het wel interessant klinken om zo de 'champignons in smaak te laten verspreiden'

en het zag er lekker simpel uit, zo voor de zondagmiddag waarop ik eigenlijk patat met een hambuger wilde eten
MinderMutsigzondag 26 oktober 2008 @ 16:58
Ik maak hem altijd zo:

Sjalotjes fijn snijden, champignon in stukken, even bakken. Uit de pan scheppen. Roux maken (evt. eerst nog een beetje boter) bouillon erbij, champs erbij, doorkoken en klaar.

Maar die gepureerde champs klinken leuk dus doe die maar.
motorbloempjezondag 26 oktober 2008 @ 17:00
en nu zit ik chocolade te eten

hele pure...

ongesteld zijn zuigt flink
motorbloempjezondag 26 oktober 2008 @ 17:17
ik zag ook nog deze staan, gemaakt met eekhoorntjesbrood

http://www.lekkereten.net(...)met_eekhoorntje.html

ook pureren
ColdFeetzondag 26 oktober 2008 @ 17:29
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 16:58 schreef MinderMutsig het volgende:
Ik maak hem altijd zo:

Sjalotjes fijn snijden, champignon in stukken, even bakken. Uit de pan scheppen. Roux maken (evt. eerst nog een beetje boter) bouillon erbij, champs erbij, doorkoken en klaar.

Maar die gepureerde champs klinken leuk dus doe die maar.
Zo zou ik t ook doen. En dan nog wat gedroogde paddo in stukjes erbij, plus het weekwater. Krijg je echt zo'n volle paddenstoelensmaak van
Goodbyezondag 26 oktober 2008 @ 17:42
Wraps met kip en wat groente. Echt zin in vandaag!
MinderMutsigzondag 26 oktober 2008 @ 17:43
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 17:29 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Zo zou ik t ook doen. En dan nog wat gedroogde paddo in stukjes erbij, plus het weekwater. Krijg je echt zo'n volle paddenstoelensmaak van
Oh dat klinkt goed.
MinderMutsigzondag 26 oktober 2008 @ 17:48
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 17:17 schreef motorbloempje het volgende:
ik zag ook nog deze staan, gemaakt met eekhoorntjesbrood

http://www.lekkereten.net(...)met_eekhoorntje.html

ook pureren
*bookmarkt
#ANONIEMzondag 26 oktober 2008 @ 18:12
Ik maak een courgette-venkelsoepje als voorafje, vriendlief zorgt voor het hoofdgerecht dus dat is weer een verrassing
boriszzondag 26 oktober 2008 @ 18:16
wortel-aardappel-stamppot. Met Worst
Goodbyezondag 26 oktober 2008 @ 18:21
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 18:16 schreef borisz het volgende:
wortel-aardappel-stamppot. Met Worst
Dat heet hutspot Of flikker je er geen ui door heen?
#ANONIEMzondag 26 oktober 2008 @ 18:41
Konijnenbout in saus met krieltjes en sla.
Qweazondag 26 oktober 2008 @ 18:43
Caprisonne kers, en bienerstich
#ANONIEMzondag 26 oktober 2008 @ 18:52
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 18:41 schreef HSG-BOMBER het volgende:
Konijnenbout in saus met krieltjes en sla.
Oehhh lekker: konijn

#ANONIEMzondag 26 oktober 2008 @ 18:56
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 18:52 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Oehhh lekker: konijn
[ afbeelding ]
Wel erg lekker ja.
Raissazondag 26 oktober 2008 @ 19:39
Schnitzel
Franse frietjes
Wortels en doperwtjes
en een komkommer/tomaat salade

(en natuurlijk appelmoes)
#ANONIEMzondag 26 oktober 2008 @ 20:38
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 18:12 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik maak een courgette-venkelsoepje als voorafje, vriendlief zorgt voor het hoofdgerecht dus dat is weer een verrassing
Soep was heerlijk

Vriend heeft gemaakt: varkenshaasmedaillons met gekarameliseerde rode ui en knoflook, aardappelpuree omwikkeld met spek uit de oven op een bedje van geroerbakte spinazie....zeeeeeeeeeeeer smakelijk
boriszzondag 26 oktober 2008 @ 20:41
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 18:21 schreef Goodbye het volgende:

[..]

Dat heet hutspot Of flikker je er geen ui door heen?
Ik heb even vakantie en ik kon niet op het woord komen

Hutspot ja
MinderMutsigzondag 26 oktober 2008 @ 20:50
En moblo? Wat is het geworden en hoe smaakte het?
Nembrioniczondag 26 oktober 2008 @ 20:58
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 18:52 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Oehhh lekker: konijn
[ afbeelding ]
Tssss...die beesten hebben die hele boomstam onder gezeker.
motorbloempjezondag 26 oktober 2008 @ 21:03
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 20:50 schreef MinderMutsig het volgende:
En moblo? Wat is het geworden en hoe smaakte het?
ik heb de boel gepureerd en heb kookroom gebruikt

was best lekker eigenlijk ben geen ontzettend grote fan van champignonsoep, maar René vond hem erg lekker en hij mag vaker van 'm

misschien de volgende keer die met eekhoorntjesbrood proberen
MinderMutsigzondag 26 oktober 2008 @ 21:27
Ook maar eens proberen dan.
motorbloempjezondag 26 oktober 2008 @ 21:30
volgende keer doe ik het wel met roux dus ik zou als ik jou was jouw recept aanhouden, maar de eerste 'lading' pureren, en dan wat losse plakjes/stukjes er later bij doen, voor de mooi
lies1947zondag 26 oktober 2008 @ 21:32
prei, gekookte aardappelen en bal gehakt, was erg lekker!!!!!
FutureFairytalezondag 26 oktober 2008 @ 21:54
Roti, daarbij stoofpeertjes en salade. Toe Mona Boordevol aardbei met beetje pure hagelslag (maar dat is het eigenlijk elke dag.. )
renzellzondag 26 oktober 2008 @ 23:16
quote:
Op zondag 26 oktober 2008 16:28 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Heel lekker als je er wat geweekte gedroogde paddestoelen doordoet. En voor de rest: gewoon een goede roux, dan kan het bijna niet misgaan

Hier vanavond home-made bapao's
Receptuur aub?
MinderMutsigmaandag 27 oktober 2008 @ 08:20
Nu een zelfgemaakt drinkontbijtje met griekse yoghurt, vers geperst sinaasappelsap en banaan.

En straks ga ik een Italiaans herfststoofpotje opzetten met gerookte hamblokjes en runderlappen gekruid met gerookte paprikapoeder peper en zout. Afblussen met een scheut cognac en stoven in rode wijn met laurier, peperkorrels, jeneverbessen, kruidnagels, tijm, rozemarijn en foelie. En dan met sjalotten, veel knoflook, tomaat, pastinaak, kastanjes, courgette, wortel en krieltjes en als laatste een lading vers gesneden peterselie. En een ciabattabrood om de saus mee op te vegen.
God ik krijg al honger als ik er aan denk. Soms ben ik best wel briljant.
bewegende_ninjamaandag 27 oktober 2008 @ 08:39
KOffie.
Qweamaandag 27 oktober 2008 @ 09:46
broodje banaan
motorbloempjemaandag 27 oktober 2008 @ 09:47
gétver
DarkElfmaandag 27 oktober 2008 @ 09:48
Klinkt erg lekker MiMu

vanavond eten wij gewoon vissticks en worteltjes
omdat gewoon ook zo lekker kan zijn
motorbloempjemaandag 27 oktober 2008 @ 09:49
risotto met een stukje gegrilde kip erbij en wat groente uit de groentela
Sunnythesunmaandag 27 oktober 2008 @ 09:58
Ik heb hier nog een fruitschaal vol stoofpeertjes uit tante's tuin liggen die ik vandaag maar eens ga.. eh.. stoven dus.. Iemand nog een origineel idee om ze nog lekkerder te krijgen??

En ik denk dat ik voor vanavond een winters kostje ga maken met stoofvlees (hachee misschien gewoon wel), rode kool met appeltjes en aardappelpuree.. Vind het op mijn vrije dagen altijd zo lekker om langzaam eten te maken, zeker nu het winter wordt

Oh en ik bedenk nu dat daar eigenlijk dan wel een toetje van zelfgemaakte custard met de peertjes bij moet
Goodbyemaandag 27 oktober 2008 @ 10:06
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 09:47 schreef motorbloempje het volgende:
gétver
Niks getver, dat is heerlijk! Vooral met nog wat kerriepoeder er over heen
Zo-is-datmaandag 27 oktober 2008 @ 10:27
Met de lunch eet ik 1 snee maisbrood met gebraden gehakt, 1 met kaas en een dubbele met geitenkaas, honing en pijnboompitjes! Ze zijn op me aan t wachten in mn brood trommeltje!
DarkElfmaandag 27 oktober 2008 @ 10:35
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 09:58 schreef Sunnythesun het volgende:
Ik heb hier nog een fruitschaal vol stoofpeertjes uit tante's tuin liggen die ik vandaag maar eens ga.. eh.. stoven dus.. Iemand nog een origineel idee om ze nog lekkerder te krijgen??
ik vind ze het lekkerst gestoofd in een flinke scheut ( of halve fles ) rode port met een of twee zakjes vanillesuiker en een kaneelding.... als ze klaar zijn de peertjes eruit en kaneelding, nog een scheut port erbij en het vocht laten inkoken... op het einde indikken met een beetje maizena en je hebt een uberlekkere en zoete dikke stroop die heerlijk over de peertjes is.
boem-dikkiemaandag 27 oktober 2008 @ 10:36
Ik moet nog wat bedenken voor vanavond! Ik eet nu krentebollen en als lunch heb ik soep en wittebroodjes met ham.
MinderMutsigmaandag 27 oktober 2008 @ 10:39
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 10:35 schreef DarkElf het volgende:

[..]

ik vind ze het lekkerst gestoofd in een flinke scheut ( of halve fles ) rode port met een of twee zakjes vanillesuiker en een kaneelding.... als ze klaar zijn de peertjes eruit en kaneelding, nog een scheut port erbij en het vocht laten inkoken... op het einde indikken met een beetje maizena en je hebt een uberlekkere en zoete dikke stroop die heerlijk over de peertjes is.
Dat is eigenlijk ook best wel briljant.
Ook lekker om het vocht in te laten dikken met custard.
Sunnythesunmaandag 27 oktober 2008 @ 10:41
Ohh thanx DE en MM voor de ideeën! Denk dat ik die beide wel kan uitvoeren aangezien ik echt een enorme berg heb en dus ook veel saus kan maken!!
Die Port is idd een geniaal idee, lekker vol en zoetig
#ANONIEMmaandag 27 oktober 2008 @ 11:39
Voor vanaaf heb ik vooraf nog wat courgette-venkelsoep van gisteren over, daarna st. jacobsschelpen uit de oven met garnalen en aardappelpuree.

Hoofdgerecht wordt dun gesneden kogelbiefstuk in een port-pepersausje, daarbij geroerbakte spinazie met knof, sjalotjes en blokjes tomaat en aardappeltjes in de schil + knoflook en sjalotjes gepoft in port.

Ohh en als toetje ga ik zo een banoffee pie maken

Ik heb nu al trek

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 27-10-2008 11:43:50 ]
motorbloempjemaandag 27 oktober 2008 @ 11:48
ok

nu wil ik dus morgen ook een stoofpotje maken

-Mellow-maandag 27 oktober 2008 @ 11:52
vanavond zalm, broccoli, en daarbij gepofte kastanjes omdat ze op moeten en gepofte knoflook in port a la mascaraklodder
KiwiTjuHhmaandag 27 oktober 2008 @ 12:21
Cup a soup spicy tomata en een broodje kaas
MinderMutsigmaandag 27 oktober 2008 @ 12:45
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 11:48 schreef motorbloempje het volgende:
ok

nu wil ik dus morgen ook een stoofpotje maken

DarkElfmaandag 27 oktober 2008 @ 12:50
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 11:48 schreef motorbloempje het volgende:
ok

nu wil ik dus morgen ook een stoofpotje maken

doen! Die boeuf bourguinon van ons vrijdag was ook zooo lekker
motorbloempjemaandag 27 oktober 2008 @ 12:52
heb toen ik in Arnhem woonde een lekkere gemaakt, maar weet niet meer welke
LastRequestmaandag 27 oktober 2008 @ 13:44
Ik eet nu een Waldkorn bol met ham, kaas, tomaat en ei..
Voor vanavond moet ik nog iets bedenken, eet met wat vriendinnen
lies1947maandag 27 oktober 2008 @ 14:29
stamppot boerenkool met spekjes, worst en ik heb nog een goede jus van de sudderlappen.
MinderMutsigmaandag 27 oktober 2008 @ 15:16
quote:
Op donderdag 23 oktober 2008 15:03 schreef MinderMutsig het volgende:
Heeft iemand hier al eens auberginesoep gehad?
Ik zit hier over te twijfelen maar ik weet het niet...
Ik vond het niks.
Maar ik moest voor mijn stoofpotje toch nog kastanjes poffen dus ik heb daar een paar van gesnoept bij wijze van lunch.
Qweamaandag 27 oktober 2008 @ 15:26
Zuuuuuuuurkool schotel. En ik had stoofperen over nog, dus die ben ik aan het stoven, en daar maak ik tensamen met ijs een toetje van.
Ingetje79maandag 27 oktober 2008 @ 15:29
Q! Jij hier!

Oke...ik probeer het hier ff...

Weet iemand een recept voor Griekse Stifado, en dan graag de zoetige variant?

En ontopic....aardappels, worteltjes en een gehaktbal
SamanthaBmaandag 27 oktober 2008 @ 15:35
Voorafje: gevulde paprika met gehakt
Hoofd: Viscusine Bretagne met verse pasta en salade.
HaverMoutKoekjemaandag 27 oktober 2008 @ 15:37
vanavond soep: zoete aardappel/rode paprika
Sunnythesunmaandag 27 oktober 2008 @ 16:42
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 15:29 schreef Ingetje79 het volgende:
Oke...ik probeer het hier ff...

Weet iemand een recept voor Griekse Stifado, en dan graag de zoetige variant?
Heb ik voor je.. misschien een eigen topic waardig?
Patries86maandag 27 oktober 2008 @ 16:45
Balkenbrei
Aardappelpuree
Wortelen
Ingetje79maandag 27 oktober 2008 @ 16:47
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 16:42 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

Heb ik voor je.. misschien een eigen topic waardig?
Ik zag dat er al een aantal (oude) topics waren waar het in voorkwam.
Maar een echt Stifado-topic is er idd niet.
Zal ik eentje openen dan?
Zo-is-datmaandag 27 oktober 2008 @ 16:50
Vanavond maak ik een salade met pompoen uit de oven, ik stop ook stukjes kip erbij in de oven en broodjes waarop dan gepofte knoflook gesmeerd kan worden; ook uit de oven!
Dressing erover met honing, munt, rode ui en rode wijnazijn, tis voor het eerst dat ik het maak maar ik heb er zin in!!!
Sunnythesunmaandag 27 oktober 2008 @ 16:50
@ Ingetje: Wat mij betreft wel! Misschien komen er meer variaties en wordt het een mooi verzameltopic!
#ANONIEMmaandag 27 oktober 2008 @ 16:50
Net een flesje cola opgedronken
Ingetje79maandag 27 oktober 2008 @ 16:57
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 16:50 schreef Sunnythesun het volgende:
@ Ingetje: Wat mij betreft wel! Misschien komen er meer variaties en wordt het een mooi verzameltopic!
Komt u maar dan

Stifado
Mini_rulezmaandag 27 oktober 2008 @ 17:49
Vanavond gemarineerde koolvis van AH. Op een meergranenbroodje met sla en citroenmayo.
Goodbyemaandag 27 oktober 2008 @ 17:54
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 16:45 schreef Patries86 het volgende:
Balkenbrei
Aardappelpuree
Wortelen
Heb je je vlees gebreid?

OT:
Rendang, sajoer met boontjes, witte rijst en cassave kroepoek.
_Hestia_maandag 27 oktober 2008 @ 18:45
pasta met champignons, hamblokjes, spekjes en roomsaus
littledrummergirlmaandag 27 oktober 2008 @ 18:46
drumsticks met cajun kruiden ,tomatensalade en krieltjes met rozemarijn en zeezout
Goodbyemaandag 27 oktober 2008 @ 18:47
quote:
Op maandag 27 oktober 2008 18:45 schreef Sylvana het volgende:
pasta met champignons, hamblokjes, spekjes en roomsaus
Honig Tagliatelle?

Lekker heur
coltje87maandag 27 oktober 2008 @ 19:03
Gekookte aardappelen, rode kool en gestoofde scholrolletjes
elcastelmaandag 27 oktober 2008 @ 20:49
Een hele dikke vette boerenomelet.
.
Xenniamaandag 27 oktober 2008 @ 21:42
Andijviestamppot met een gehaktbal
#ANONIEMdinsdag 28 oktober 2008 @ 08:18
Kopje koffie en een banaan
coltje87dinsdag 28 oktober 2008 @ 08:45
Vanmorgen een broodje kaas en een beker melk. Zo koffie.
Mini_rulezdinsdag 28 oktober 2008 @ 09:32
Koffie! En nu weer aan de studie...
Sunnythesundinsdag 28 oktober 2008 @ 09:41
me too! En net een volkoren cracker met smeerkaas en een met ossenworst.
motorbloempjedinsdag 28 oktober 2008 @ 10:11
wraps met gehakt en sla en groente
DarkElfdinsdag 28 oktober 2008 @ 10:15
vanavond geroerbakte biefstukreepjes met eroverheen gebakken ui met champignons met een lekkere scheut chardonnay in de pan en kort gekookte haricot verts in een pancetta jasje die nog even onder de grill gaan

Kersje86dinsdag 28 oktober 2008 @ 10:37
shoarma met tortilla
MinderMutsigdinsdag 28 oktober 2008 @ 10:40
Vanmorgen een zelfgemaakt drinkontbijtje met banaan, sinaasappel, bosbessen en griekse yoghurt met een beetje brinta.
Mini_rulezdinsdag 28 oktober 2008 @ 10:44
Vanavond een restje boerenkool met jus van mama.
Er is niet echt genoeg voor avondeten, dus ik neem denk ik nog geroosterd brood met een prutje van tomaat en ui met een eitje erdoorheen. Prima eten voor een balansdag.
#ANONIEMdinsdag 28 oktober 2008 @ 11:10
Pasta met zalm vanavond
motorbloempjedinsdag 28 oktober 2008 @ 11:13
wilde dus eigenlijk stoofpotje maken maar dat wordt wrsch donderdag ofzo, omdat ik dan wel eerder thuis ben
Take_A_Picturedinsdag 28 oktober 2008 @ 11:48
Vanavond eet ik de hete kip uit het Fok! kookboek Heerlijk!!!
MinderMutsigdinsdag 28 oktober 2008 @ 11:50
quote:
Op dinsdag 28 oktober 2008 11:13 schreef motorbloempje het volgende:
wilde dus eigenlijk stoofpotje maken maar dat wordt wrsch donderdag ofzo, omdat ik dan wel eerder thuis ben
Ik doe donderdag weer met je mee!
Stoof met frietjes en rode kool.
Sunnythesundinsdag 28 oktober 2008 @ 12:01
Hmm ik heb nog een rest hachee, rodekool en aardappelpuree ovenschotel staan voor vanavond. En een custardpudding en peertjes.. (die overigens heeeeeel erg lekker zijn geworden!!)
Qweadinsdag 28 oktober 2008 @ 12:08
Ik pak straks op het station een warme chocomelk met slagroom voor in de trein
MinderMutsigdinsdag 28 oktober 2008 @ 12:13
Ik ga voor nu een courgettesoepje maken.
littledrummergirldinsdag 28 oktober 2008 @ 12:16
nu twee boterhammen met appel sentiment
KiwiTjuHhdinsdag 28 oktober 2008 @ 12:42
2 boterhammen met ham en kaas en een glas melk
Qweadinsdag 28 oktober 2008 @ 12:45
ik ga straks voor het avond eten maar zelf shoarma met eigengemaakte knoflooksaus maken
lies1947dinsdag 28 oktober 2008 @ 14:20
simper doch lekker: bloemkool, gekookte aardappelen en een bal gehakt.
Xenniadinsdag 28 oktober 2008 @ 14:40
Volkorenbrood met kaas en komkommer. Vanavond kippenpoten, gepofte aardappel en bietjes met ui
Bluesdinsdag 28 oktober 2008 @ 14:51
Vanavond : broccoli/bloemkool met roombasilicumsausje, gepofte aardappel en een kogelbiefstukje
Nu een geroosterd broodje met tonijnsalade en een bakje koffie verkeerd.
Zo-is-datdinsdag 28 oktober 2008 @ 15:07
Vanavond eigengemaakte sushi!!!!!!
KiwiTjuHhdinsdag 28 oktober 2008 @ 15:10
Vanavond eten we spitskool, gehaktbal en een aardappel.
Tezzdinsdag 28 oktober 2008 @ 15:32
Vanavond boontjes, aardappels uit de oven (met veul knof) en een schnitzeltje.
Muckdinsdag 28 oktober 2008 @ 15:34
nu een tosti, vanavond bourgondische aardappeltjes met een schnitzel en een salade met fetakaas en pijnboompitjes
Sorbootjedinsdag 28 oktober 2008 @ 15:35
In elk geval venkelrisotto... en nog iets met lekkere groente erbij denk ik.
PdeHoogdinsdag 28 oktober 2008 @ 15:38
Vanavond lekker makkelijk restjes van de chinees
Patries86dinsdag 28 oktober 2008 @ 16:43
Mc Donalds

Staat veel file en moeten optijd zijn bij de hondenschool dus gaan we naar de Mc
venomsnakedinsdag 28 oktober 2008 @ 17:25
Simpele pizza margherita besteld.
MinderMutsigdinsdag 28 oktober 2008 @ 17:41
Pijn + niks in de vriezer = frituurpan.
Mirjamdinsdag 28 oktober 2008 @ 17:43
ik heb net kruidnootjes zitten (vr)eten
wat het avondeten wordt weet ik nog niet, zien we straks wel
Bluesdinsdag 28 oktober 2008 @ 17:48
De broccoli/bloemkool heb ik net geblancheerd, ik vond nog een lekker zakje oester/knoflook woksaus
Thats different cook dan roomsaus
Raissadinsdag 28 oktober 2008 @ 17:50
Wraps (gevuld met gehakt, mais en paprika)
Tezzdinsdag 28 oktober 2008 @ 18:12
quote:
Op dinsdag 28 oktober 2008 15:32 schreef Tezz het volgende:
Vanavond boontjes, aardappels uit de oven (met veul knof) en een schnitzeltje.
En nu vraag je je af he, wat kan je DAAR nu aan verpesten!!!!!!!!! Tsssssss ik gooide dus kaneel over de boontjes in plaats van paprikapoeder. Ik heb er nog een paar kunnen redden maar ook maar even wat tomaatjes en uien meegebakken om het qua hoeveelheid nog enigszins wat te laten lijken.
MinderMutsigdinsdag 28 oktober 2008 @ 18:19
Had je ze niet even af kunnen spoelen?
Obliviondinsdag 28 oktober 2008 @ 18:22
Zat ik ook al te denken Mimu...

Even kijken wij hebben vandaag Kip-kokoscurry gegeten!

Was lekker!
Qweadinsdag 28 oktober 2008 @ 18:47
nou, de shoarma is even uitgesteld tot morgen. Toen ik thuis kwam had ik meer trek in boerenkool Dus boerenkool, met vissticks. Ja, vissticks ja. Gisteren had ik ook al rookworst

Nu 2 mandarijntjes en 2 soepstengels. Ik geloof dat ik aan dat laatste verslaafd ben. Pak is vanmorgen geopend en bijna leeg
Jojogirldinsdag 28 oktober 2008 @ 19:15
Draadjesvlees, aardappelknolselderijpuree en wortels/sperziebonen.
FloggingMollydinsdag 28 oktober 2008 @ 19:48
Rijstpap met honing. Eerste keer dat ik het eet, erg lekker!
elcasteldinsdag 28 oktober 2008 @ 20:06
Shoarma.
Tezzdinsdag 28 oktober 2008 @ 20:17
quote:
Op dinsdag 28 oktober 2008 18:19 schreef MinderMutsig het volgende:
Had je ze niet even af kunnen spoelen?
woehahaha. Waarom, oh WAAROM denk ik daar niet aan op zo'n moment!!!!! Echt hilarisch. Ik zet ooit de meest ingewikkelde recepten op tafel maar op het afspoelen van boontjes omdat ik er de verkeerde kruiden op heb gegooid kom ik dus gewoon niet.....

Goed. Nu maar een chocoladecakeje met een kop thee om mijn 'zonden' te overdenken en de pijn te verzachten.
Mirjamdinsdag 28 oktober 2008 @ 20:18
Nembrionicdinsdag 28 oktober 2008 @ 20:31
quote:
Op dinsdag 28 oktober 2008 18:12 schreef Tezz het volgende:

[..]

En nu vraag je je af he, wat kan je DAAR nu aan verpesten!!!!!!!!! Tsssssss ik gooide dus kaneel over de boontjes in plaats van paprikapoeder. Ik heb er nog een paar kunnen redden maar ook maar even wat tomaatjes en uien meegebakken om het qua hoeveelheid nog enigszins wat te laten lijken.
Mijn vader wil steeds per ongeluk kaneel over de boontjes gooien ipv nootmuskaat
Mini_rulezdinsdag 28 oktober 2008 @ 20:35
Misschien is het nog niet eens zo vies, kaneel in moussaka is ook lekker.
Ontopic: mijn prutje van tomaat, ei en ui schuift door naar morgen, vanavond hetzelfde gegeten als gisteren want anders moest dat morgen en de sla begon al bruin te worden.

Dadelijk maar weer eens een bakkie.
#ANONIEMdinsdag 28 oktober 2008 @ 21:54
quote:
Op dinsdag 28 oktober 2008 20:31 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

Mijn vader wil steeds per ongeluk kaneel over de boontjes gooien ipv nootmuskaat
Dat heb ik eens met kruidnagel gehad, kon al m'n groente wegdoen
MinderMutsigdinsdag 28 oktober 2008 @ 22:04
quote:
Op dinsdag 28 oktober 2008 20:17 schreef Tezz het volgende:

[..]

woehahaha. Waarom, oh WAAROM denk ik daar niet aan op zo'n moment!!!!! Echt hilarisch. Ik zet ooit de meest ingewikkelde recepten op tafel maar op het afspoelen van boontjes omdat ik er de verkeerde kruiden op heb gegooid kom ik dus gewoon niet.....

Goed. Nu maar een chocoladecakeje met een kop thee om mijn 'zonden' te overdenken en de pijn te verzachten.
Tezzwoensdag 29 oktober 2008 @ 07:26
quote:
Op dinsdag 28 oktober 2008 20:35 schreef Mini_rulez het volgende:
Misschien is het nog niet eens zo vies, kaneel in moussaka is ook lekker.
Ontopic: mijn prutje van tomaat, ei en ui schuift door naar morgen, vanavond hetzelfde gegeten als gisteren want anders moest dat morgen en de sla begon al bruin te worden.

Dadelijk maar weer eens een bakkie.
Geloof me, het was wel vies! En in de moussaka doe ik ook kaneel, maar dat is een heel ander soort gerecht natuurlijk.

Ik ga nu maar eens ontbijten: kop koffie en crackers met kaas. En voor dochterlief een bak muesli met yoghurt.
#ANONIEMwoensdag 29 oktober 2008 @ 07:45
Kopje koffie natuurlijk

motorbloempjewoensdag 29 oktober 2008 @ 08:19
nu koffie, vanavond: geen idee.. heb geen zin om te koken maar wil wel gezond eten.. dus misschien wel iets van vega-pasta ofzo
Nembrionicwoensdag 29 oktober 2008 @ 08:21
Ik ga een eitje bakken. Verder heb ik al een paar dagen spullen liggen voor een groentensoep en een stoofpotje maar geen tijd
#ANONIEMwoensdag 29 oktober 2008 @ 08:24
Geen tijd... dat komt me bekend voor

Vrijdag weer afspraak bij de verloskundige

Kijken/luisteren naar Nemo
Nembrionicwoensdag 29 oktober 2008 @ 08:30
quote:
Op woensdag 29 oktober 2008 08:24 schreef iamredleader het volgende:
Geen tijd... dat komt me bekend voor

Vrijdag weer afspraak bij de verloskundige

Kijken/luisteren naar Nemo
(dit is niet de AKQ he )
KiwiTjuHhwoensdag 29 oktober 2008 @ 09:04
Vanavond wordt het iets gemakkelijks.. niet veel tijd, dus ben benieuwd.
Nu een kop thee.
DarkElfwoensdag 29 oktober 2008 @ 10:49
net een kop thee en een rode grapefruit
-Mellow-woensdag 29 oktober 2008 @ 11:09
vanavond ga ik mijn tajine inwijden met een stoofpotje van kabeljauw en venkel
motorbloempjewoensdag 29 oktober 2008 @ 11:12
receptje???
Leipo666woensdag 29 oktober 2008 @ 11:19
gisteravond in de braadpan gegooid: magere riblappen, ui, knoflook en stoofpannetje mix van knorr (probeersel) en lange tijd laten stoven. Morgen zullen we het gaan eten met aardappels en champignons.
-Mellow-woensdag 29 oktober 2008 @ 11:24
Kabeljauwtajine met venkel en chermoula

voor de chermoula 1 ui en knoflook naar smaak in olie bakken in een koekepan. Voeg daar 200g tomaten aan toe, wat verse koriander, paprikapoeder, zout en peper naar smaak en 15 minuutjes laten pruttelen.

Als ie klaar is de kabeljauw in stukjes erdoor doen, laten afkoelen en 30 min marineren.

Leg daarna 2 citroenen in plakjes op de bodem van de tajine, 1 venkelknol in stukjes eroverheen samen met een winterwortel in reepjes, leg daar het vismengsel, nog 250 gram tomaten en 100g groene olijven zonder pit bovenop.

Laat 30 min stoven en bestrooi het met het venkelgroen dat je apart hebt gehouden en wat zeezout.
motorbloempjewoensdag 29 oktober 2008 @ 11:25


moet die tajine er toch maar eens gaan komen
Koninginwoensdag 29 oktober 2008 @ 11:31
Vanavond spruitjes
Fuentewoensdag 29 oktober 2008 @ 12:55
Gistren aten we tagliatelle met broccoli en zalm. Vandaag pannekoeken
Xenniawoensdag 29 oktober 2008 @ 13:25
Nu een prei-soepje en een tosti met geitenkaas en ham. Vanavond een pizza
_Hestia_woensdag 29 oktober 2008 @ 14:04
roergebakken gehakt met doperwten, tomaat en aardappelpartjes
xminatorwoensdag 29 oktober 2008 @ 15:18
Een lekkere pizza met koude cola

Mini_rulezwoensdag 29 oktober 2008 @ 15:18
Tussen de middag een vegetarische kroket, dadelijk een cup-a-soupje met brood.
#ANONIEMwoensdag 29 oktober 2008 @ 15:48
lasagne
theKiDwoensdag 29 oktober 2008 @ 16:31
Zometeen eens iets gaan proberen wat voor mij nieuw is..
Zalmsnippers in roomsaus met chapignons. Dit bij de pasta.. (Penne denk ik) Lijkt me dak er niks aan kan vernachelen, maar ben toch benieuwd..
Patries86woensdag 29 oktober 2008 @ 16:43
Bloemkool met een varkenslapje en gekookte aardappelen
ColdFeetwoensdag 29 oktober 2008 @ 16:49
quote:
Op woensdag 29 oktober 2008 15:18 schreef xminator het volgende:
Een lekkere pizza met koude cola

[ afbeelding ]
Hèhè, zo'n aller- allergoedkoopste margarita Eén van mijn stiekeme eetzonden, zo eens per jaar

OT: salade met zoete appel, walnoten, parmezaanse-kaaskrullen, uitgebakken pancetta en een frambozendressing. Geserveerd met vers volkorenbrood met lekkere beurre de Normandie
littledrummergirlwoensdag 29 oktober 2008 @ 16:49
krieltjes met schil en victoriabaarsfilet uit de oven met olijfolie, rozemarijn, zwarte peper en zeezout

Raissawoensdag 29 oktober 2008 @ 16:50
Farfalle met champignonroomsaus (met verse champignons, peterselie en kipfilet)
Qweawoensdag 29 oktober 2008 @ 18:13
Zelfgemaakte shoarma met zelfgemaakte knof saus in een pitabroodje met sla
xminatorwoensdag 29 oktober 2008 @ 18:23
quote:
Op woensdag 29 oktober 2008 16:49 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Hèhè, zo'n aller- allergoedkoopste margarita Eén van mijn stiekeme eetzonden, zo eens per jaar
I know , maar het is wel lekker als tussendoortje in de middag .
venomsnakewoensdag 29 oktober 2008 @ 18:31
Heb net boerenkool gegeten..
FloggingMollywoensdag 29 oktober 2008 @ 18:35
Ik ben nu voor het eerst risotto aan het maken, ik hoop dat het te eten is.....
theKiDwoensdag 29 oktober 2008 @ 18:54
quote:
Op woensdag 29 oktober 2008 16:31 schreef theKiD het volgende:
Zometeen eens iets gaan proberen wat voor mij nieuw is..
Zalmsnippers in roomsaus met chapignons. Dit bij de pasta.. (Penne denk ik) Lijkt me dak er niks aan kan vernachelen, maar ben toch benieuwd..
Volgende keer iets minder zalm, en pasta, gezien het toch maar voor 1 persoon is.. Maar voor herhaling vatbaar
uniekhoornwoensdag 29 oktober 2008 @ 19:54
Gisteren beef teryaki stoommaaltijd met een salade wegens erg weinig tijd.
Vandaag: bloemkool, salade, sperzieboontjes met tartaar.
MinderMutsigwoensdag 29 oktober 2008 @ 20:01
quote:
Op woensdag 29 oktober 2008 18:35 schreef FloggingMolly het volgende:
Ik ben nu voor het eerst risotto aan het maken, ik hoop dat het te eten is.....
Spannend!
Vond ik wel de eerste keer tenminste. Je hoort zoveel dramaverhalen over oneetbare risotto.

Wij hebben gestoomde bloemkool, gestoomde aardappeltjes en een schnizel gegeten.
MinderMutsigwoensdag 29 oktober 2008 @ 20:05
quote:
Op woensdag 29 oktober 2008 16:49 schreef ColdFeet het volgende:

OT: salade met zoete appel, walnoten, parmezaanse-kaaskrullen, uitgebakken pancetta en een frambozendressing. Geserveerd met vers volkorenbrood met lekkere beurre de Normandie
Oh die salade klinkt goed.
Dat ga ik morgenmiddag eten.
FloggingMollywoensdag 29 oktober 2008 @ 20:29
quote:
Op woensdag 29 oktober 2008 20:01 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Spannend!
Vond ik wel de eerste keer tenminste. Je hoort zoveel dramaverhalen over oneetbare risotto.

Wij hebben gestoomde bloemkool, gestoomde aardappeltjes en een schnizel gegeten.
Ik moet zeggen dat het best te eten was. Het kan veel beter, maar het was te eten. Binnenkort weer proberen!
renzellwoensdag 29 oktober 2008 @ 23:14
quote:
Op woensdag 29 oktober 2008 16:49 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Hèhè, zo'n aller- allergoedkoopste margarita Eén van mijn stiekeme eetzonden, zo eens per jaar

OT: salade met zoete appel, walnoten, parmezaanse-kaaskrullen, uitgebakken pancetta en een frambozendressing. Geserveerd met vers volkorenbrood met lekkere beurre de Normandie
ColdFeet; het water loopt me altijd in de mond als ik jouw receptjes lees. Kan ik je niet inhuren als kok?

Wij hadden kippenboutjes met maiskolfjes en salade van peultjes met rode ui, tomaat, geitenkaas en balsamico/honingdressing. Lekkerrrrrr.
Mini_rulezwoensdag 29 oktober 2008 @ 23:24
quote:
Op woensdag 29 oktober 2008 16:49 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Hèhè, zo'n aller- allergoedkoopste margarita Eén van mijn stiekeme eetzonden, zo eens per jaar

OT: salade met zoete appel, walnoten, parmezaanse-kaaskrullen, uitgebakken pancetta en een frambozendressing. Geserveerd met vers volkorenbrood met lekkere beurre de Normandie
Zo eentje van AH voor 99 cent?

Oh heerlijk, als je goede boter hebt hoef je eigenlijk al niks anders meer op brood te doen.
Xenniawoensdag 29 oktober 2008 @ 23:25
quote:
Op woensdag 29 oktober 2008 23:14 schreef renzell het volgende:

[..]

ColdFeet; het water loopt me altijd in de mond als ik jouw receptjes lees. Kan ik je niet inhuren als kok?

Wij hadden kippenboutjes met maiskolfjes en salade van peultjes met rode ui, tomaat, geitenkaas en balsamico/honingdressing. Lekkerrrrrr.
Dat klinkt anders ook niet verkeerd

OT: wijntje
Mirjamwoensdag 29 oktober 2008 @ 23:42
een 2e (groot) glas goldstrike
sinds wanneer dansen letters op het totsenbord?
_Hestia_donderdag 30 oktober 2008 @ 08:31
2 crackers met cervelaatworst
Kuukskedonderdag 30 oktober 2008 @ 10:06
Ontbijtkoek. Vanavond brood met kipsaté en een kop champignonnensoep.
Curiositydonderdag 30 oktober 2008 @ 12:55
Maisbrood met tonijn in pikante saus (blik) met een groot glas thee.
motorbloempjedonderdag 30 oktober 2008 @ 12:55
iets vets waarschijnlijk pizza of patat, want borrel van studievereniging
DarkElfdonderdag 30 oktober 2008 @ 12:56
nu een kopje lapsang souchong thee.

straks gebakken rijst

en vanavond kip met rijst en chicken tonight
ColdFeetdonderdag 30 oktober 2008 @ 13:00
quote:
Op woensdag 29 oktober 2008 23:24 schreef Mini_rulez het volgende:

Oh heerlijk, als je goede boter hebt hoef je eigenlijk al niks anders meer op brood te doen.
beetje zout of peper, eventueel. Maar idd, goeie boter is zo lekker

Vandaag een restje salade als lunch en vanavond een dikke soep van kikkererwten en zoete aardappel. Met hot currypasta (patak), spinazie en koriander. Mmmm

DE, chicken tonight? Welke smaak?
MinderMutsigdonderdag 30 oktober 2008 @ 13:05
De salade van Coldfeet.
theKiDdonderdag 30 oktober 2008 @ 13:12
Had zin om me te verwennen, dus maar lekker verse harde broodjes van de bakker gehaald, en lekker met vis, salami, zalm en roomkaas.

(Vis op apart broodje en salami op apart broodje )