Waarom niet? Je krijgt een hoop publiciteit, zeker op vrijdag komt je restaurant duidelijk in beeld.quote:Op woensdag 15 oktober 2008 00:44 schreef Killer_Mom het volgende:
[..]
als een beetje kok zou ik nooit aan dit programma meewerken.
ja maar een 'kok' van een grill 'restaurant' van center parcs die in het promofilmpje trots een tosti heeft gebakken is toch wel het andere uiterste...quote:Op woensdag 15 oktober 2008 09:16 schreef computergirl het volgende:
Vervolg van deel 3:
[..]
Waarom niet? Je krijgt een hoop publiciteit, zeker op vrijdag komt je restaurant duidelijk in beeld.
Niet elk restaurant is van michelin kwaliteit waar je een jaar van te voren moet reserveren en niet elke kok heeft 'El Bulli' aspiraties
niet echt... sjakkieeeeeeee had zn voorgerecht (parelhoen met een bak sla) met opzet extra droog laten worden... tactiek!quote:Op woensdag 15 oktober 2008 09:43 schreef Kuukske het volgende:
Ehm, ordinaire tvp. Ik heb het gisteren gemist. Het was niet zo'n succes begrijp ik?
Goed punt, maar het blijft wel vermakelijke televisiequote:Op woensdag 15 oktober 2008 00:44 schreef Killer_Mom het volgende:
[..]
als een beetje kok zou ik nooit aan dit programma meewerken.
de achteraf opmerking dat het wel een kok is , die werkt in een minder als 3 sterren restaurant is not done.
eigenlijk is de contex van dit programma kut, je moet je vak verraden. tegenover egoisten die denken beter te kunnen, en daar win je een prijs mee...............
quote:Op woensdag 15 oktober 2008 11:33 schreef Curiosity het volgende:
Een chef-kok is het hoofd in een professionele keukenafdeling
Dus als iemand van Center parcs mee doet is dat toch niet zo raar, hij is de leidinggevende in de keuken, dus een chefkok.
Raar dat het woord chefkok door sommige gerelateerd wordt aan sterren restaurants.
Precies en ook wel goed voor de afwisseling. Hoewel de amateurs van deze week het wel een beetje hoog in hun bol hebben qua sterren eten.quote:Op woensdag 15 oktober 2008 11:33 schreef Curiosity het volgende:
Een chef-kok is het hoofd in een professionele keukenafdeling
Dus als iemand van Center parcs mee doet is dat toch niet zo raar, hij is de leidinggevende in de keuken, dus een chefkok.
Raar dat het woord chefkok door sommige gerelateerd wordt aan sterren restaurants.
En dat terwijl er ook nog eens nooit een kok van een sterrenrestaurant heeft meegedaan.quote:Op woensdag 15 oktober 2008 11:33 schreef Curiosity het volgende:
Een chef-kok is het hoofd in een professionele keukenafdeling
Dus als iemand van Center parcs mee doet is dat toch niet zo raar, hij is de leidinggevende in de keuken, dus een chefkok.
Raar dat het woord chefkok door sommige gerelateerd wordt aan sterren restaurants.
Ik kan meegaan met heel je verhaal, maar het een lekker ding vinden? Toen haakte ik echt afquote:Op woensdag 15 oktober 2008 23:56 schreef dromen-bos het volgende:
Ik ben eruit! Maurice is geweldig: relaxed, kookt super, is hopelijk vrijgezel en is een geweldige gastheer. Waarschijnlijk de beste kok van de hele serie tot nog toe. En ook nog een lekker ding!!!het zijn inderdaad wel allemaal mensen met geld deze week, maar vooruit, laat mij dan maar bij Maurice intrekken, kan ik absoluut mee leven. Leuk ook die gepaste arrogantie, roept dat ie geen zwakke kanten kent in de keuken, maar wordt dan ook aansluitend tot 3 sterren kok uitgeroepen, moet je wel ballen voor hebben. Ik vind hem absoluut top, ik ben fan geworden van hem!
Hebben we hier niet gewoon toevallig te maken met een kloon van Maurice himself? Want ja, hij kookte bijzonder goed, was ontspannen en had humor, maar volgens mij kan het ook soms een gigantishc snobistische kwal zijn en hem een lekker ding noemen gaat écht te verquote:Op woensdag 15 oktober 2008 23:56 schreef dromen-bos het volgende:
Ik ben eruit! Maurice is geweldig: relaxed, kookt super, is hopelijk vrijgezel en is een geweldige gastheer. Waarschijnlijk de beste kok van de hele serie tot nog toe. En ook nog een lekker ding!!!het zijn inderdaad wel allemaal mensen met geld deze week, maar vooruit, laat mij dan maar bij Maurice intrekken, kan ik absoluut mee leven. Leuk ook die gepaste arrogantie, roept dat ie geen zwakke kanten kent in de keuken, maar wordt dan ook aansluitend tot 3 sterren kok uitgeroepen, moet je wel ballen voor hebben. Ik vind hem absoluut top, ik ben fan geworden van hem!
Of anders zijn tweelingbroer ofzo: nieuw account met alleen maar berichtjes over dat fatje.quote:Op donderdag 16 oktober 2008 00:17 schreef PimpofPersia het volgende:
[..]
Hebben we hier niet gewoon toevallig te maken met een kloon van Maurice himself? Want ja, hij kookte bijzonder goed, was ontspannen en had humor, maar volgens mij kan het ook soms een gigantishc snobistische kwal zijn en hem een lekker ding noemen gaat écht te ver
Lekker op tijd dan.quote:Op donderdag 16 oktober 2008 19:41 schreef dromen-bos het volgende:
Ze beginnen wel een beetje los te komen,
Lullige intro, maar gezien zijn kookkunsten (tov de anderen) is het wel realistisch...quote:Op donderdag 16 oktober 2008 21:24 schreef rene90 het volgende:
Ik vind het wel een beetje slechte intro. De chefkok van deze week van de center parcs.., dan zie je hem in de keuken een tosti klaarmaken
Idd, hij is bezig met pannenkoeken, maar ook met een tosti... Je moet even goed die intro bekijken...quote:Op vrijdag 17 oktober 2008 00:05 schreef NoCigar het volgende:
Nou ja, mensen die het verschil al niet meer kunnen zien tussen een tosti en een pannenkoek moeten misschien niet oordelen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |