abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 6 oktober 2008 @ 16:53:41 #151
105888 renzell
Ik wil alleen maar zwemmen.
pi_62177361
Vanavond de simpelste pasta aller tijden; een zak kant en klare groente, champi's, een pot Heinz saus en een pakkie strooikaas. Moet werken vanavond.
pi_62177637
kip siam, uit een doosie
maar wel met verse kipfilet en lente uitjes das tenminste nog iets
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_62177850
Straks een stukje tonijnlasagna. Ben benieuwd, heb nog nooit vis-lasagne gehad.

Edit: Was lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

[ Bericht 14% gewijzigd door coltje87 op 06-10-2008 19:15:07 ]
We want happy paintings. Happy paintings. If you want sad things, watch the news
pi_62178793
Rundercassoulet, ben alleen vergeten de witte bonen vantevoren te weken. Nu maar hopen dat het toch nog wat wordt...
Sweet and innocent...
pi_62179715
Roerbakrotzooi met kipfilet, groente en een pindaprutje met rijst.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_62181184
Veel water vandaag.
  maandag 6 oktober 2008 @ 19:20:23 #157
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_62181279
Een Milky Way
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
pi_62181514
Net kippenvleugeltjes, sperzieboontjes en stoofpeertjes op. Toe Mona Boordevol aardbei
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_62181535
Oeh, ik kreeg tiramisu als toetje.

Nu een potje groene thee met gember.
There is no love sincerer than the love of food.
  maandag 6 oktober 2008 @ 19:29:41 #160
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_62181568
heel veel dropjes
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_62181866
Vanavond als avond maal
Low budget (vis cuisine uit de vriezer, en verse parpadelle van de AH)



Voor vanavond op de bank


Loempia'tjes op moeders wijze, Pangsit en kerrie kokjes.
Sappig !!
pi_62185309
Wij hadden vanavond draadjesvlees, gemaakt door mijn moeder, met aardappels en broccoli. Als toetje een klein stukje appeltaart, ook meegekregen van moeders.

Mijn mama is de beste.
Are you pondering what I'm pondering?
  maandag 6 oktober 2008 @ 23:31:33 #163
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_62190193
quote:
Op maandag 6 oktober 2008 16:41 schreef -Mellow- het volgende:
Ik ga straks heul veul sushi halen.
Ik heb nu al zin
de buit:
nigiri met zalm, garnaal, octopus, kwal en eend
uramaki met pompoen, zalm en avocado
hosomaki met tonijn
en zeewiersalade ( ik dacht laat ik t eens proberen, maar nooit weer!)

de rest was heerlijk
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_62192707
Ik heb varkenshaas met champignon-roomsaus gegeten, daarbij gebakken aardappeltjes en broccoli.
En toen ik net thuis kwam van een feestje nog even lekker de overgebleven broccoli opgegeten met wat van de saus
The rock candy's melted, only diamonds now remain
pi_62193411
Ik heb gister ook bij moeders gegeten: boerenkool stamppot met hema-rookworst! Heerlijk!

Nu ontbijt: koffie en sigaretje. In mijn tas zitten twee boterhammen met jonge kaas, die eet ik zometeen op het werk op.
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_62193417
nu knackebrodjes (2 stuks) tussen de middag geen idee en vanavond wraps met gehakt en zelfgemaakte sausjes
Ja doei.
pi_62196315
Gister romige pangasiusfilet gehad met worteltjes en aardappels. Wat was dat heerlijk!

Vanavond krijgen we witlofsalade met witte bonen in tomatensaus, ei en geraspte kaas.
pi_62196358
Vanavond Pangasius uit de oven met tomatenpuree, olijven, knoflook, peterselie, citroensap.. met broccoliroosjes
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_62196686
2 sneetjes met paturain kruiden light
pi_62196725
quote:
Op dinsdag 7 oktober 2008 10:54 schreef DarkElf het volgende:
Vanavond Pangasius uit de oven met tomatenpuree, olijven, knoflook, peterselie, citroensap.. met broccoliroosjes
Als jij zegt: "uit de oven"...hoe doe je dat dan? Inpakken in folie, of op de bakplaat of En hoe lang en op welke temperatuur? Klinkt nogal lekker namelijk

Bedankt!
pi_62196746
En ik ga uiteten vanavond....makkelijk
pi_62197319
quote:
Op dinsdag 7 oktober 2008 11:07 schreef iggy_in_the_house het volgende:

[..]

Als jij zegt: "uit de oven"...hoe doe je dat dan? Inpakken in folie, of op de bakplaat of En hoe lang en op welke temperatuur? Klinkt nogal lekker namelijk

Bedankt!
In een ovenschaal/braadslee alufolie leggen, alles bij elkaar mieteren, afdekken met alufolie... 20-30 minuutjes op 190-200 graden (je kan het ook zonder afdekfolie doen, dan moet ie korter en moet je het goed in de gaten houden... dit is makkelijker, je moet wat langer wachten maar iig verbrand er niets.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_62199963
Gebruik je bevroren vis, DE?

Lunch was een rijsttaartje. Voor straks nog een frambozensmoothie, een mandarijn, een peer en wat noten. Vanavond broccolisoep.
pi_62200052
quote:
Op dinsdag 7 oktober 2008 13:08 schreef ColdFeet het volgende:
Gebruik je bevroren vis, DE?

Lunch was een rijsttaartje. Voor straks nog een frambozensmoothie, een mandarijn, een peer en wat noten. Vanavond broccolisoep.
Hangt ervanaf, vanavond wel. Vorige week had ik gewone vis gehaald.

Maarmoet eerlijk zeggen dat ik de bevroren variant en lekkerder vond en makkelijker omdat het zichzelf wel gaart langzaam maar zeker
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_62200517
Is 20-30 minuten voor niet-bevroren vis niet veel te lang?
Moet zeggen dat ik vanwege het vaak enorme prijsverschil toch wel vaak geneigd ben om diepvriesvis te nemen. Zeker omdat ik hier geen goede visboer weet
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')