Gelukkig zijn we allergisch voor tarwe!quote:Op vrijdag 26 september 2008 23:09 schreef Renesite het volgende:
Er gaat natuurlijk niets boven een wit broodje met leverpastei![]()
!
Hehehe, ik heb niets met tarwe inderdaadquote:Op vrijdag 26 september 2008 23:21 schreef zhe-devilll het volgende:
[..]
Gelukkig zijn we allergisch voor tarwe!
Net zo fabrieksmatig als al die andere supermarktbroden. Het enige verschil is, dat de blueband broden zijn verrijkt met ik dacht inuline. Zo'n koolhydraat met vezelachtige eigenschappen, zodat het qua vezelwerking kan worden vergeleken met bruin brood. Dat is verder niets vreemds, wordt gewoon gewonnen uit natuurlijke producten.quote:
Nou je hebt bij de supermarkt fabrieksbrood en fabrieksbrood. In het voorbeeld van de AH het goeie brood in papieren zakken, en van die casino's in plastic zakken wat smaakt alsof je het nog moet afbakken, dat is dan ook een ander merk...quote:Op zaterdag 27 september 2008 14:11 schreef Vork het volgende:
[..]
Net zo fabrieksmatig als al die andere supermarktbroden. Het enige verschil is, dat de blueband broden zijn verrijkt met ik dacht inuline. Zo'n koolhydraat met vezelachtige eigenschappen, zodat het qua vezelwerking kan worden vergeleken met bruin brood. Dat is verder niets vreemds, wordt gewoon gewonnen uit natuurlijke producten.
Ik haal daar nog wel eens bolletjes van, die vind ik best goed te doen, vooral 's ochtends, want dan heb ik liever wit dan bruin.
Bij mijn weten (maar ik weet niet of dat landelijk is) komt het brood van de AH bij Bakkerij Veenhuis uit Hoogezand-Sappemeer vandaan.quote:Op zaterdag 27 september 2008 14:06 schreef Maeghan het volgende:
Al het 'gewone' brood in plastic zakken komt gewoon van Bakkersland bij de AH
Isegrim, http://www.broodvanmenno.nl/ (bij die delicatessenwinkel op de hoek vd statenweg en de stadhoudersweg kan je het ook kopenquote:Op zaterdag 27 september 2008 18:14 schreef Isegrim het volgende:
Echte goede bakkers bestaan niet of nauwelijks meer helaas. Als iemand een échte bakker in Rotterdam weet, dan houd ik me aanbevolen. En dan bedoel ik dus een bakker die zijn eigen broodmixen maakt en die zelf broden bakt. Geen prefab mixen en geen halfafgebakken broden die bij de winkel worden afgeleverd.
Anyway, ik eet tegenwoordig met name zuurdesembrood en daar hebben ze eigenlijk bij alle supers dezelfde merken, dus weinig verschil. Maar mijn vriend vind het luxe brood van C1000 en AH wel lekker (papieren zakken).
Dat is het brood dat ze ook bij In de Keuken van Floris serveren!quote:Op zaterdag 27 september 2008 18:31 schreef kaasplankje het volgende:
[..]
Isegrim, http://www.broodvanmenno.nl/ (bij die delicatessenwinkel op de hoek vd statenweg en de stadhoudersweg kan je het ook kopen
Misschien werken ze bij AH ook per regio. Zou natuurlijk niet raar zijn, want anders worden de transportkosten te hoog en moeten ze om 4 uur 's nachts gaan rijden om om 7 uur brood in Groningen te hebbenquote:Op zaterdag 27 september 2008 18:12 schreef RealZeus het volgende:
[..]
Bij mijn weten (maar ik weet niet of dat landelijk is) komt het brood van de AH bij Bakkerij Veenhuis uit Hoogezand-Sappemeer vandaan.
Ow wacht dat is geen supermarkt.quote:
Dus je koopt altijd brood in de supermarkt ?quote:Op zondag 28 september 2008 02:41 schreef PrintScreen het volgende:
[..]
Ik koop nooit geen brood in de supermarkt.
quote:Op zondag 28 september 2008 02:43 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Dus je koopt altijd brood in de supermarkt ?
quote:Op zaterdag 27 september 2008 20:23 schreef Maeghan het volgende:
[..]
Misschien werken ze bij AH ook per regio. Zou natuurlijk niet raar zijn, want anders worden de transportkosten te hoog en moeten ze om 4 uur 's nachts gaan rijden om om 7 uur brood in Groningen te hebben
Helegaar mee eens!quote:Op zondag 28 september 2008 02:39 schreef Sicstus het volgende:
Ik snap echt niet waarom mensen dat afbakbrood van AH zo lekker vinden...dan is er toch echt iets goed mis met je. Als je alleen al naar dat brood kijkt, valt het al uit elkaar van ellende. 30% brood, 70% lucht.
Ja, maar da's omdat ze voor 7 uur tig winkels bevoorraad moeten hebben, maar als ze landelijk maar met 1 bakkerij werken en vanuit die ene plaats moeten ze naar alle uithoeken rijden en daar alle winkels in de omgeving bevoorraden, moeten ze nog vroeger op. Dat bedoel ik. Da's dan helemaal niet meer haalbaar.quote:Op zondag 28 september 2008 15:42 schreef RealZeus het volgende:
[..]Ze gaan ook om 4 uur 's nachts rijden. Er komen namelijk een aantal bij mij voor de deur langs en ik kom ze tegen als ik terug kom van mijn werk.
quote:Op zondag 28 september 2008 19:55 schreef allsystemshalt het volgende:
Mag ik even klagen over maisbrood?![]()
Ik moet geen kippenvoer in mijn brood.
Ik moet geen vogelvoer in mijn brood.quote:De volkoren met sesam van de ah is wel ok.
Zo hehe eindelijk iemand die dat ook zo ziet.quote:Op zaterdag 27 september 2008 00:20 schreef Pinball het volgende:
Oerbrood van de Super de Boer.
Dat nepbrood van de AH zou niet eens brood mogen heten, vieze kleffe zooi.
AH was ooit goed bezig qua brood, maar tegenwoordig is het kut.
Overigens fiets ik gewoon bijna elke dag langs de bakker.
Als ze aan elkaar kleven dan betekend het dat hun ze te warm hebben ingepakkenquote:Op donderdag 2 april 2009 20:53 schreef Igen het volgende:
Dat brood van de AH in die papieren zakken vind ik maar niks. De boterhammen kleven aan elkaar, maar vallen juist uit elkaar als je er margarine op smeert.
Maar bij de VOMAR hebben ze wel lekker brood. Vooral het bruine tijgerbrood is heerlijk.
Dit, dus. Ik neem het noodgedwongen ook wel eens mee - of ander supermarktbrood - maar wat een droefenis eigenlijk. Heb nog nooit een brood met een lekker verse krokante korst gekocht daar.quote:Op zondag 28 september 2008 02:39 schreef Sicstus het volgende:
Ik snap echt niet waarom mensen dat afbakbrood van AH zo lekker vinden...dan is er toch echt iets goed mis met je. Als je alleen al naar dat brood kijkt, valt het al uit elkaar van ellende. 30% brood, 70% lucht.
We hebben hier geen Spar, maar vlak bij mijn broer wel. Dus toen ik daar ging lunchen haalden we brood bij de Spar. O man o manquote:
Gotverkut. Wat een ellende. Ik wist gewoon dat het een bewuste actie was, zo consequent slecht brood bakken kan niemand.quote:Op vrijdag 3 april 2009 11:20 schreef Isabeau het volgende:
[..]
We hebben hier geen Spar, maar vlak bij mijn broer wel. Dus toen ik daar ging lunchen haalden we brood bij de Spar. O man o manZooo stom. Het was ongelofelijk lekker vers brood met zo'n precies goed korstje
![]()
Sindsdien koortsachtig op zoek naar iets wat er op leek. Maar nietsNergens met datzelfde zalige korstje. Dus ik vragen bij de AH waarom bijna geen enkel brood zo'n lekker korstje heeft. En weet je wat de broodafdelingmevrouw zei!?! Omdat kinderen zulke korstjes niet lusten, maken ze bijna al hun brood met zachte korst
kutkinderen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |