agreed.quote:Op zaterdag 30 augustus 2008 16:28 schreef TNA het volgende:
Oude kaas! Ik heb nog nooit echt slechte kaas gevonden in een supermarkt, maar die was écht niet te eten
Geen geldige reden, je moet ze ook gekoeld bewaren en opeten.quote:Op zaterdag 30 augustus 2008 16:29 schreef -skippybal- het volgende:
Die chocolade rozijnen. Smelten echt direct als de temperatuut boven het vriespunt komt...
Daar ben ik ook mee eens, dat is niet te zuipenquote:Op zaterdag 30 augustus 2008 16:36 schreef -skippybal- het volgende:
Die cola enzo zijn trouwens ook echt ranzig. Je voelt je tanden gewoon aftakelen bij iedere slok.
melk van de Aldiquote:Op zaterdag 30 augustus 2008 16:40 schreef Adelante het volgende:
Die houdbare melk, gadverdamme alsof je een koe loopt leeg te zuigen
brood is hardstikke goed te doen, vooral het tijgerbrood. Ik werk zelf bij een groot bakkerij en kan je met zekerheid zeggen dat het brood wat gemaakt wordt uit dezelfde ingredienten naar de alberthein gaat en naar de aldi.quote:Op zaterdag 30 augustus 2008 16:48 schreef poepeneesje het volgende:
Brood, melk, kaas en chips.
is dat geen Westminster thee? Prima te doen hoor. Misschien geen rijke volle smaak maar dat heb je de laatste tijd bij alle theesoorten.quote:Op zaterdag 30 augustus 2008 16:52 schreef Ole het volgende:
Thee van de aldi vind ik ook niet lekker
idd en van die vieze jonge korstkaas (met zo'n harde kant)quote:Op zaterdag 30 augustus 2008 16:28 schreef TNA het volgende:
Oude kaas! Ik heb nog nooit echt slechte kaas gevonden in een supermarkt, maar die was écht niet te eten
Oh? Dat soort dingen heb ik nog nooit meegemaakt. Of probeer je gewoon iets uit te lokken?quote:Op zaterdag 30 augustus 2008 17:58 schreef Mwanatabu het volgende:
Brood van de Lidl is altijd aangebrand bovenop en in het midden niet gaar. Alle soortten. Drama.
Ja hoor, in een topic over slechte producten waarin ik een slecht product post, probeer ik iets uit te lokkenquote:Op zaterdag 30 augustus 2008 18:20 schreef Frumzel het volgende:
[..]
Oh? Dat soort dingen heb ik nog nooit meegemaakt. Of probeer je gewoon iets uit te lokken?
Eensch!quote:Op zaterdag 30 augustus 2008 16:36 schreef -skippybal- het volgende:
Die cola enzo zijn trouwens ook echt ranzig. Je voelt je tanden gewoon aftakelen bij iedere slok.
ik dacht altijd dat het hart niet verwerkt mog worden.quote:Op zaterdag 30 augustus 2008 21:49 schreef Impala-neuker het volgende:
Zult van de Aldi, ik ging al over m'n nek toen ik het openmaakte, rottende geur en hartkleppen in het vlees.![]()
zelfs m'n hond liet het staan
De oude kaas (voorgesneden plakken) in zwarte verpakking van de Lidl is echt heerlijkquote:Op zaterdag 30 augustus 2008 16:28 schreef TNA het volgende:
Oude kaas!
Nooit gezien eigenlijkquote:Op zaterdag 30 augustus 2008 22:08 schreef Trusten het volgende:
[..]
De oude kaas (voorgesneden plakken) in zwarte verpakking van de Lidl is echt heerlijklijkt op Old Amsterdam vind ik
Verder ben ik het eens over de macaronimix:![]()
Eensch, volgens mij is het ook Old Amsterdam.quote:Op zaterdag 30 augustus 2008 22:08 schreef Trusten het volgende:
[..]
De oude kaas (voorgesneden plakken) in zwarte verpakking van de Lidl is echt heerlijklijkt op Old Amsterdam vind ik
Oeh, die gaat op mijn lijstje dan!quote:Op zondag 31 augustus 2008 08:34 schreef DrDarwin het volgende:
[..]
Eensch, volgens mij is het ook Old Amsterdam.
In ieder geval smaakt en ruikt ie hetzelde.
Ik heb gewerkt in de voedeingsmiddelenindustrie en verklaar hierbij dat produkten die voor de Aldi gemaakt werden gewoon dezelfde koekjes waren, maar dan in een andere verpakking en dus gelijk waren aan die voor de A-merken.quote:Op zondag 31 augustus 2008 20:58 schreef Nieuwschierig het volgende:
Ik werk in de voedingsmiddelenindustrie en verklaar hierbij dat produkten die voor Aldi en Lidl gemaakt worden als alternatief voor een A-merk van een lagere kwaliteit zijn.
Dwz. meer water, zout en verdikkingsmiddelen ter vervanginging van natuurlijke ingredienten die wel in het recept van het A-merk zitten.
Die van de Lidl zijn vies maar die van de Aldi roeleren.quote:Op zaterdag 30 augustus 2008 16:24 schreef Dibble het volgende:
M&M's ( b-merk)
Ik vraag me serieus af bij welk bedrijf je werkt. Zowel Aldi als Lidl hebben een bijzonder actief kwaliteitsbeleid. Ik weet voor een feit dat als bijvoorbeeld een Lidl-product bij producttesten in tijdschriften of op televisie slecht uit de bus komt, de leverancier een groot probleem heeft.quote:Op zondag 31 augustus 2008 20:58 schreef Nieuwschierig het volgende:
Ik werk in de voedingsmiddelenindustrie en verklaar hierbij dat produkten die voor Aldi en Lidl gemaakt worden als alternatief voor een A-merk van een lagere kwaliteit zijn.
Dwz. meer water, zout en verdikkingsmiddelen ter vervanginging van natuurlijke ingredienten die wel in het recept van het A-merk zitten.
Ze hebben allebei maar 1 soort mayo.quote:Op zondag 31 augustus 2008 21:44 schreef Strychnine het volgende:
Lidl: die sauzen, vooral kerriesaus. Vele soorten mayonaise vind ik ook niet lekker van de Lidl en Aldi.
Nee toch? Aldi weet ik niet, kom ik maar zelden, maar Lidl heeft volgens mij meerdere soortenquote:Op zondag 31 augustus 2008 21:46 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Ze hebben allebei maar 1 soort mayo.
Ik heb gewerkt voor verschillende bedrijven (allemaal marktleider in hun tak van sport in de voedingsmiddlen) en of het nu gaat om candybars, ijs, soepen, sauzen of jams. Altijd worden de duurste ingredienten (noten, krenten, fruit, groenten, tomaten etc.) voor een deel vervangen door goedkopere als water met E-stof of glucose en olie. Omdat de smaak dan natuurlijk flauwer wordt gaat er meestal een emmertje extra zout in een tank.quote:Op zondag 31 augustus 2008 21:44 schreef Dwersdriever het volgende:
[..]
Ik vraag me serieus af bij welk bedrijf je werkt. Zowel Aldi als Lidl hebben een bijzonder actief kwaliteitsbeleid. Ik weet voor een feit dat als bijvoorbeeld een Lidl-product bij producttesten in tijdschriften of op televisie slecht uit de bus komt, de leverancier een groot probleem heeft.
Aldi en Lidl kunnen producten tegen veel lagere prijs aanbieden omdat ze door assortimentsbeperking en grootste afzet een enorm verkoopvolume kunnen realiseren zonder de investeringen die A-merken moeten maken voor marketing en productontwikkeling. Dit geldt zeker voor het DKW-assortiment en in toenemende mate ook voor vers (vooral bij Lidl).
Klinkt eerder als de productie van allerhande C-merken in de supermarkten dan het assortiment van Aldi en Lidl. Daar klopt het bovenstaande verhaal vaak wel voor. Heb het daar recentelijk op een private labelbeurs in Amsterdam nog over gehad met enkele fabrikanten. Het assortiment van Aldi en Lidl heeft absoluut zwakke punten (vooral producten die louter voor de Nederlandse markt zijn geproduceerd), maar in andere segmenten behoren hun producten tot de top.quote:Op zondag 31 augustus 2008 22:00 schreef Nieuwschierig het volgende:
[..]
Ik heb gewerkt voor verschillende bedrijven (allemaal marktleider in hun tak van sport in de voedingsmiddlen) en of het nu gaat om candybars, ijs, soepen, sauzen of jams. Altijd worden de duurste ingredienten (noten, krenten, fruit, groenten, tomaten etc.) voor een deel vervangen door goedkopere als water met E-stof of glucose en olie. Omdat de smaak dan natuurlijk flauwer wordt gaat er meestal een emmertje extra zout in een tank.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |