Ok, ik vond het wat veel, na ongeveer anderhalf was het voor mij genoeg, ik heb toen zelfs wat water bijgevoegd nog om goed te blijven roeren, dat ging prima.
Waar kopen jullie de marsmallows? Ik had ze nu van de Appie, maar dat is een zak met roze en witte. Kleurstof is dus wel echt handig als je andere kleurtjes wil.
Ik ben dus een absolute beginner, maar het viel me achter niet tegen. Net als je denkt dat de fondant niets meer wordt en je spatel breekt

heb je ineens een kom vol soepele fondant.
De attributen die ik gebruikt heb en volgende keer direct binnen handbereik leg zijn:
plastic spatel
2 pollepels
scherpe mesjes
theelepeltje
plastic lepeltje
verschillende glazen en bakjes voor vormuitsteken
lepeltje om botercreme mee te smeren
lang plat ding om mee af te strijken
decoratiebolletjes/hagelslag etc.
reserve spatel voor als de eerste breekt
bordjes om op te werken
bakspray van oetker
deegroller
Ik heb aan de keukentafel gewerkt, deze van te voren deels ingesprayd met bakspray. Dit ging erg goed en je kunt goed werken omdat je zit.
Het resultaat valt nog niet mee, maar dat is een kwestie van oefenen denk ik. Toch?
Waarmee strijken jullie de fondant glad rond de taart?
Mijn streven is om over een maandje een bus te maken (2 cakes op elkaar met cupcakes als wielen).
Elke week even oefenen dus
Disclaimer: doe je aan Sonja, dan is dit geen aanrader, zelfs het maken van de cakes zorgt ervoor dat je teveel snoept