Kan hem op bol niet vinden?quote:Op woensdag 30 december 2009 16:39 schreef Pietverdriet het volgende:
dat piepers tot pasta is vreselijk trouwens, heb het hier, maken een hollandaise met margarine
Klinkt logischquote:Op woensdag 30 december 2009 16:45 schreef Liejannuh het volgende:
[..]
Het boek is dan ook een uitgave van Blue Band vanwege hun 75 jarig bestaan. Dus niet zo heel gek dat ze dan Blue Band producten gebruiken.
volgens mij is het blueband kookboek ook al een jaar of 10 oudquote:
Maar goed dat Shell geen kookboek uitgeeftquote:Op woensdag 30 december 2009 16:45 schreef Liejannuh het volgende:
[..]
Het boek is dan ook een uitgave van Blue Band vanwege hun 75 jarig bestaan. Dus niet zo heel gek dat ze dan Blue Band producten gebruiken.
Ik zal het toch eens voorstellen. "Shell all over the world cookbook".quote:Op woensdag 30 december 2009 16:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Maar goed dat Shell geen kookboek uitgeeft
![]()
Anyway, gewoon boter gebruiken waar ze blue band zeggen
En dan ook niet acher je kont opruimen en de keuken vies achterlaten.quote:Op woensdag 30 december 2009 20:32 schreef Thorical het volgende:
[..]
Ik zal het toch eens voorstellen. "Shell all over the world cookbook".
Recepten van Noorwegen tot Indonesië.
Koken doe je dan wel op gas, en je bent een groot deel van je tijd bezig met het zoeken naar olie over de hele wereld, maar beoordeeld worden die uitsluitend in Rijswijk.quote:Op woensdag 30 december 2009 20:32 schreef Thorical het volgende:
[..]
Ik zal het toch eens voorstellen. "Shell all over the world cookbook".
Recepten van Noorwegen tot Indonesië.
Ik weet niet waar je woont...quote:Op woensdag 30 december 2009 20:55 schreef MissHobje het volgende:
Ik zag gister een kookboek van Donna Hay.. no time to cook, zag er gaaf uit, spijt van dat ik hem niet meegenomen heb, hier heb ik hem nog niet gezien. Denk wel dat ik hem online ga bestellen.
Thanksquote:Op woensdag 30 december 2009 22:48 schreef prupke het volgende:
[..]
Ik weet niet waar je woont...
Maar bij de volgende boekhandels zou het boek op voorraad moeten zijn (de blauwe ballonnen
http://www.bzoek.com/Boek(...)k/9789047508953.html
Momenteel niet te bestellen omdat er een herdruk aan zit te komen die weer op 18 januari staat te verschijnen
(heb het even nagekeken voor je )
Da's cool iddquote:Op zaterdag 2 januari 2010 15:20 schreef Curiosity het volgende:
Ik ben aan het opruimen en toen kwam ik een aantal kookboeken tegen die ik ooit heb gehad.
1 komt er uit 1950, voor het zelf bereiden van gebak, het ligt helemaal uit elkaar maar wel leuk om te hebben.
Ook zat er een boekje bij voor vleesgerechten in het boek gespeld als vleesch, helaas geen jaartal.
Ik vind het wel wat hebben die oude boeken.
Dat zijn de bestequote:Op maandag 4 januari 2010 15:58 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Da's cool iddIk heb het oude bakkerskookboek van mijn opa
Boek is uit 19-langgeleden
Recepten voor tig gevulde koeken en zo
2 kg amandelspijs
http://koken.blog.nl/kook(...)starke-samsin-hewittquote:Op zondag 3 januari 2010 22:06 schreef kamelen het volgende:
wie weet er en mooi boek?
Checkquote:
Ik kreeg gisteren The Wise Guy Cookbook van Henry Hill binnen. Hij is degene op wiens leven de film Goodfellas van Martin Scorsese gebaseerd is.quote:Op zaterdag 12 december 2009 12:59 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
sopranos kookboek heb ik ook, Joe Dogs moet ik dan nog maar eens hebben om aan te vullen.
Als je hem voor een prijsje wil verkopen en verzenden naar België, laat maar iets weten!quote:Op zaterdag 13 februari 2010 10:26 schreef RobinOok het volgende:
Larousse Gastronomique is geen kookboek maar een encyclopedie waar dan wel wat recepten bij zitten. Escoffier is een euh niet basiskookboek maar een euh "franse-fundamenten-kookboek". Zou dus voor die laatste gaan. Ik heb die Larousse en vind het een een miskoop.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |