Vriendin komt bij ons eten dus wij gaan lekker koken

Voorgerecht:Zalmcarpaccio met roomkaas[ plakjes zalm in een ijsschep, vullen met roomkaas, bolletje dichtmaken en op een bordje leggen]
Kaas-Broccoli soep[Kook de broccoli gaar en pureer deze. Voeg de runderbouillon en de koksroom toe. Naar eigen smaak brengen met de smeltkaas] Nog een aantal stukjes stokbrood erbij
Hoofdgerecht:
Kogelbiefstuk vanaf de grill Haricots verts met fijngesneden knoflook en sjallotjes gewikkeld in zeeuwse spek[Haricots verts blancheren in ruim water totdat ze beetgaar zijn. Daarna opbakken met een sjallotje, fijn gesneden knoflook en olijfolie. Naarna bosje inwikkellen in zeeuws spek]
Gekookte krielaardappeltjes [ koken in roomboter en zout]
Nagerecht:Gebakken ananas met een bolletje ijs en verse slagroom[Oven voorverwarmen op 200 °C. Ananas in een plat ovenschaaltje leggen. Besprenkelen met de bruine suiker. Beetje boter in kleine stukjes erover verdelen, kaneel er overheen, Rum er overheen gieten.
In de oven, 25 minuten laten staan Daarna bolletje ijs erbij, verse slagroom]