abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_60315655
Hmmmm lekkere tvp
  woensdag 23 december 2009 @ 12:07:44 #102
267465 Snaavel
Appeltaartenbakker!
pi_75963710
Staat ook al in het Ik heb trek in een biefstuk #3 - Mannen eten vlees Topic
Maar het is wel de ideale Guide voor een perfecte biefstuk..
  woensdag 23 december 2009 @ 12:57:47 #103
31101 _Led_
Visje aaien niemand zeggen
pi_75965874
Zijn er uberhaupt mensen die biefstuk 'well-done' lekker vinden ?
zzz
pi_75966933
tvp, derde kerstdag moet ik eraan geloven
pi_75967072
quote:
Op woensdag 23 december 2009 12:57 schreef _Led_ het volgende:
Zijn er uberhaupt mensen die biefstuk 'well-done' lekker vinden ?
bijna... ik wil em altijd medium-well
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_75967386
quote:
Op woensdag 23 december 2009 12:57 schreef _Led_ het volgende:
Zijn er uberhaupt mensen die biefstuk 'well-done' lekker vinden ?
Mijn broer, want hij eet geen rood vlees
pi_75967638
quote:
Op woensdag 23 december 2009 12:57 schreef _Led_ het volgende:
Zijn er uberhaupt mensen die biefstuk 'well-done' lekker vinden ?
Als je in Amerika een welldone vraagt krijg je volgens onze maatstaven een medium.
Dus daar bestel ik altijd ietsjes hoger.
A.F.C. Ajax - Piet de Visser
pi_75970555
quote:
Op woensdag 23 december 2009 12:07 schreef Snaavel het volgende:
Staat ook al in het Ik heb trek in een biefstuk #3 - Mannen eten vlees Topic
Maar het is wel de ideale Guide voor een perfecte biefstuk..
[ afbeelding ]
Is een redelijke richtlijn, maar het hangt wel erg af van de dikte van de biefstuk. Als het een dik stuk is heb je met 1 minuut elke kant braden een biefstuk die nog koud en compleet rauw is in het midden...
Kom je hier vaker, of loop je stage?
pi_75972709
Sukkel,

Er komt geen bloed uit maar vleesvocht............
Op een dag drink je geen bier meer.
Dan drink je Grolsch!!
  woensdag 23 december 2009 @ 15:37:27 #110
267465 Snaavel
Appeltaartenbakker!
pi_75972876
quote:
Op woensdag 23 december 2009 12:57 schreef _Led_ het volgende:
Zijn er uberhaupt mensen die biefstuk 'well-done' lekker vinden ?
Ja dan kan je beter een gebakken schoen eten..
Bij mij moet de biefstuk lekker rood van binnen zijn..
pi_75973022






Zo moet hij er uit zien
  woensdag 23 december 2009 @ 16:24:20 #112
220836 rinzzz
Zoekt en gij zult moe worden.
pi_75974884
quote:
Op woensdag 23 december 2009 15:40 schreef Gesloten het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Zo moet hij er uit zien
juist, op je schoot voor de televisie
  woensdag 23 december 2009 @ 16:48:39 #113
20716 tonja
twitch.tv/tonjatekenshow
pi_75975917
Ziet er goed uit, wel een beetje een groot stuk vlees zeg!
►►►https://www.twitch.tv/tonjatekenshow ◄◄◄◄
pi_75976008
T-Bone denk ik.
A.F.C. Ajax - Piet de Visser
pi_75976780
Biefstuk is nooit te groot
  woensdag 23 december 2009 @ 17:26:46 #116
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_75977240
quote:
Op woensdag 23 december 2009 15:40 schreef Gesloten het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Zo moet hij er uit zien
Dat is geen biefstuk.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_75977377
quote:
Op woensdag 23 december 2009 14:45 schreef thomaster het volgende:

[..]

Is een redelijke richtlijn, maar het hangt wel erg af van de dikte van de biefstuk. Als het een dik stuk is heb je met 1 minuut elke kant braden een biefstuk die nog koud en compleet rauw is in het midden...
en je moet er natuurlijk voor zorgen dat de biefstuk sowieso op kamertemperatuur is voordat je hem bakt. Als je rechtstreeks uit de koelkast de pan ingooit, dan is het ten eerste slecht voor het vlees en ten tweede is het nog koud van binnen als je hem medium rare wilt.
pi_75977528
quote:
Op woensdag 23 december 2009 17:26 schreef golfer het volgende:

[..]

Dat is geen biefstuk.
Dat kun je wel zeggen ja Lekkere t-bone hoor.
  Redactie Games donderdag 24 december 2009 @ 10:16:40 #119
52557 crew  Mr.Noodle
Offtopic in geleuter...
pi_76005349
Over 2 dagen een stuk hert op bord krijgt .. Ben benieuwd..
How do you get precisely 4 Gallons of water with a 3 Gallon and 5 Gallon Can...
pi_76019258
quote:
Op woensdag 23 december 2009 12:57 schreef _Led_ het volgende:
Zijn er uberhaupt mensen die biefstuk 'well-done' lekker vinden ?
Zwangere vrouwen?
pi_76019847
quote:
Op woensdag 23 december 2009 12:57 schreef _Led_ het volgende:
Zijn er uberhaupt mensen die biefstuk 'well-done' lekker vinden ?
Antillianen, je moet hier op Curacao altijd medium-rare of rare bestellen, want vanaf medium is het al doorbakken. BBQ partijtje met Antillianen is daarom dan ook af te raden, tenzij je zelf actief bij de bbq gaat staan om je eigen vlees wat eerder eraf te halen
Kom je hier vaker, of loop je stage?
pi_76020711
quote:
Op woensdag 23 december 2009 15:37 schreef Snaavel het volgende:

[..]

Ja dan kan je beter een gebakken schoen eten..
Bij mij moet de biefstuk lekker rood van binnen zijn..
ik snap niet dat mensen em 'raw' willen
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_76021574
quote:
Op donderdag 24 december 2009 16:44 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

ik snap niet dat mensen em 'raw' willen
of erger nog bleu
Kom je hier vaker, of loop je stage?
pi_76026160
quote:
Op donderdag 24 december 2009 16:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ik snap niet dat mensen em 'raw' willen
Dat komt omdat ze 'gaar' associeren met droog en taai.

Moet je hem eens op 60 graden garen en kijken wat je dan krijgt.
pi_76052590
quote:
Op donderdag 24 december 2009 16:23 schreef thomaster het volgende:

[..]

Antillianen, je moet hier op Curacao altijd medium-rare of rare bestellen, want vanaf medium is het al doorbakken. BBQ partijtje met Antillianen is daarom dan ook af te raden, tenzij je zelf actief bij de bbq gaat staan om je eigen vlees wat eerder eraf te halen
Klopt, vriendin van mijn broertje is ook antiliaans. En haar biefstuk moet ook altijd langer in de pan. En dan maar snijden op die schoenzool en altijd controleren of er niet toevallig een stukje rood in zit. Onbegrijpelijk,
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')