quote:Op dinsdag 8 juli 2008 23:16 schreef SHE het volgende:
Budget 3-gangen diner
Persen geeft een heel andere smaak dan fijn snijden. De pers wegdoen zou ik dus zeker niet doen maar ik ben het wel met je eens dat persen lang niet altijd de juiste manier is om knoflook te gebruiken.quote:Op dinsdag 8 juli 2008 23:20 schreef SHE het volgende:
Tip van flip: pleur je knoflook pers weg.
Ken je die scheermesjes waar oude opa's zich mee scheren en labiele wijven zich mee snijden?
Nou; die zijn onontbeerlijk in je keuken. Kun je die knof flinterdun mee snijden. Fantastisch en cheap!
Dat probleem heb ik ook. Proberen, ervaring, proeven en kijken is mijn methode.quote:Op dinsdag 8 juli 2008 22:56 schreef Stali het volgende:
Supertopic, ik doe mee.
Weet nu zo maar 1 hoofdgerecht wat echt vet lowbudget is en wat iedereen hier lekker vindt.
Maar dan moet ik dat eerst weer maken en opschrijven want doe altijd alles op gevoel.
Prachtig, foto's zijn altijd goed ter inspiratiequote:Maar zaterdag ga ik het hier maken + foto van het resultaat. .
spuit 11 je bent een Martijn77quote:Op woensdag 9 juli 2008 00:27 schreef Muck het volgende:
geweldig topic
Of gewoon een goed koksmes. Ik snij mijn knoflook ook gewoon met een 16cm (compensatie, ey) koksmes, gaat prima.quote:Op dinsdag 8 juli 2008 23:20 schreef SHE het volgende:
Tip van flip: pleur je knoflook pers weg.
Ken je die scheermesjes waar oude opa's zich mee scheren en labiele wijven zich mee snijden?
Nou; die zijn onontbeerlijk in je keuken. Kun je die knof flinterdun mee snijden. Fantastisch en cheap!
16 cm ter compensatie? Koop een 24 cm, manquote:Op woensdag 9 juli 2008 09:55 schreef Jarno het volgende:
[..]
Of gewoon een goed koksmes. Ik snij mijn knoflook ook gewoon met een 16cm (compensatie, ey) koksmes, gaat prima.
Die maak ook ook regelmatig!quote:Op woensdag 9 juli 2008 10:38 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
16 cm ter compensatie? Koop een 24 cm, man
Deze is niet inclusief prijsopgaaf, maar ik heb zo al heel wat restjes groente van een gewisse verschimmeling gered En dat is natuurlijk ook voordelig.
Je kunt echt overal soep van maken: tomaten, courgettes, broccoli, whatever.
je fruit een uitje, evt wat knoflook erbij, specerijen naar smaak, doet er de restjes groente bij, giet er bouillon bij tot ze net onderstaan (invriezen in kleine porties FTW) en laat de hele reutemeteut koken totdat de groente goed gaar is. Je pureert het, doet er evt een scheut room/creme fraiche bij, en klaar is je bakkie soep!
http://www.gerits.net/winkelwagen.htmquote:Op woensdag 9 juli 2008 12:27 schreef Greys het volgende:
SHE, waar zocht jij nou online op wat sommige dingen kosten bij de Lidl?
Want je schreef er iets over in het andere topic, maar dat kon ik niet vinden.
Dank je! Dat zoekt lekker makkelijk als men hier een recept met bijbehorende kosten wil neerzetten.quote:Op woensdag 9 juli 2008 13:08 schreef SHE het volgende:
[..]
http://www.gerits.net/winkelwagen.htm
rest Google
Tupperware roeleert Alleen kan je ws van de prijs van 1 bakje wel 6 maaltijden makenquote:Op woensdag 9 juli 2008 13:35 schreef Greys het volgende:
Ik ga dan ook EINDELIJK mijn Tupperware bakjes verzameling (don't ask) gebruiken!
Bewaren om in te vriezen en manlief koude pasta-met-tonijn mee te geven naar zijn werk enzo
Marktplaats Zo ben ik aan een deel van mijn keukenapparatuur gekomen Met als beste koop de sapcentrifuge, damzzz wat hou ik van dat dingquote:Op woensdag 9 juli 2008 13:33 schreef Merel het volgende:
Jaaaa dit is handig!
Alleen ben ik dan wel weer zo dat ik enorm geneigd ben om dure keukenspullen te gaan kopen waar ik al die goedkope maaltijden mee kan bereiden Bijvoorbeeld prut pureren om er soep van te maken, dan moet ik eerst zo'n pureerding kopen en het liefst wil ik dan meteen een hele high tech keukenmachine!
Ik vind het best lekker, lunchen met kliekjes van gisteren! Maar er staat dan ook wel een magnetron op mijn werk.quote:Op woensdag 9 juli 2008 13:35 schreef Greys het volgende:
Ik ga dan ook EINDELIJK mijn Tupperware bakjes verzameling (don't ask) gebruiken!
Bewaren om in te vriezen en manlief koude pasta-met-tonijn mee te geven naar zijn werk enzo
Goedgevulde kruidenkast.......tjekquote:Op woensdag 9 juli 2008 13:48 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Ik vind het best lekker, lunchen met kliekjes van gisteren! Maar er staat dan ook wel een magnetron op mijn werk.
Mk, het zou je nog best mee kunnen vallen; Claudia R gebruikt veel goedkope ingredienten. Mits je een gevulde specerijenkast en een balkon vol kruidenpotjes hebt, zou het weleens behoorlijk goedkoop uit kunnen vallen!
Klinkt spannendquote:Op woensdag 9 juli 2008 13:54 schreef Syrena het volgende:
Teeveepee, ik ga zo uitrekenen wat m'n wortelcake van gisteren gekost heeft
Jaquote:Op woensdag 9 juli 2008 13:44 schreef mascara-klodder het volgende:
Tupperware roeleert Alleen kan je ws van de prijs van 1 bakje wel 6 maaltijden maken
Je saisquote:Op woensdag 9 juli 2008 14:03 schreef Greys het volgende:
ColdFeet, pasta met lekkere dingetjes er in is héél lekker koud te eten de volgende dag, geen magnetron nodig
quote:Op woensdag 9 juli 2008 14:03 schreef Greys het volgende:
[..]
Ja
Maarrrrrrrr, ik heb dat geld er toch ooit al aan uitgegeven (doe mij die maar, en die maar, en die maar op een gezellige Tupperware avond ) en nu gaan ze dan eindelijk van pas komen
volgens mij is die prijslijst wel flink verouderd, zeker wanneer ik hem vergelijk met de prijslijst van aldi waarvan ik wel weet dat deze klopt: http://home.wanadoo.nl/rhs/aldi/prijzen.htmlquote:Op woensdag 9 juli 2008 13:08 schreef SHE het volgende:
http://www.gerits.net/winkelwagen.htm
rest Google
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |