Blijf vooral roeren.quote:Op donderdag 19 juni 2008 18:20 schreef godigita het volgende:
[..]
Weinig zin om mijn pannen schoon te moeten staan schrobben. Klein scheutje olie, regelmatig roeren, en geen plakzooi.
quote:Als je olie op water schenkt blijft de olie als een aparte laag op het water drijven. Schud je beide vloeistoffen goed door elkaar dan ontstaat een troebel mengsel (een emulsie) die al snel weer schift (weer twee vloeistoflagen vormt) met de olie als bovenste laag. Olie en water mengen dus niet.
maar tijdens het roeren hecht de olie zich aan de macaroni, waardoor het minder plaktquote:
lekker wel blijven doenquote:Op donderdag 19 juni 2008 19:35 schreef godigita het volgende:
[..]
JA JOH, ik zei toch net al dat ik het nooooooit meer zou doen
Gatver! Dan heb je van die overgare kleddertroep.quote:Op donderdag 19 juni 2008 18:24 schreef MLF het volgende:
opgewarme macaroni is veel lekkerder dan verse, dus eeeh.....TS heeft helemaal geen probleem
Nee, het roeren zorgt er gewoon voor dat die minder plakt...quote:Op donderdag 19 juni 2008 19:28 schreef DJMO het volgende:
[..]
niet waar, tijdens het roeren vermengt de olie zich door het water waardoor de macaroni minder plakt na het afgieten...
Jum!quote:Op donderdag 19 juni 2008 19:48 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Gatver! Dan heb je van die overgare kleddertroep.![]()
Gewoon van de macaroni die je over hebt een koude pastasalade maken.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |