Repeat | woensdag 4 juni 2008 @ 18:26 |
Ik wilde dus mn gehakt bakken, of braden, of koken. Iig dat je het kon eten. Dus ik kiep het om in mn pan en ga weer fokken ![]() Kom ik even later terug is het helemaal smerig enz, bleek dat er onderin de gehaktverpakking een papiertje zat, wat vastgevroren was aan het gehakt en nu helemaal meegebakken was. Smerig, moet ik het er helemaal tussenuit gaan vissen ![]() | |
NoBody122 | woensdag 4 juni 2008 @ 18:27 |
Was het niet van dat papier dat je kunt eten? ![]() | |
dagdag | woensdag 4 juni 2008 @ 18:27 |
om vocht op te vangen | |
Sapstengel | woensdag 4 juni 2008 @ 18:37 |
Ja dat vind ik ook zo kut. Of dat er zon vies bebloed stukje textiel in zit die je vervolgens uit de hete olie moet vissen ![]() | |
Darkomen | woensdag 4 juni 2008 @ 18:38 |
Jesus, TS kan niet eens gehakt bakken. Wereldvreemd? | |
snorfiets | woensdag 4 juni 2008 @ 18:38 |
Had ik ook toen ik voor het eerst ging koken ![]() x | |
Curri | woensdag 4 juni 2008 @ 18:42 |
Heb het ook wel eens gehad, en dan let je er niet op ;x | |
Little_Angel | woensdag 4 juni 2008 @ 18:43 |
Het is me 1x overkomen, ![]() | |
snorfiets | woensdag 4 juni 2008 @ 18:49 |
leuk, zoveel mensen die hetzelfde hebben meegemaakt! ik voel echt gewoon gewoon op het moment dat ik deze reacties lees!!! x | |
DrDarwin | woensdag 4 juni 2008 @ 18:55 |
quote:Je moet je vriendin ook niet frituren. | |
MarkNMGN | woensdag 4 juni 2008 @ 18:56 |
quote:x | |
Karina | woensdag 4 juni 2008 @ 18:57 |
Ranzig is dat ja, net een vies maandverbandje, bah! Is me ook wel eens overkomen trouwens. | |
Sapstengel | woensdag 4 juni 2008 @ 18:57 |
quote:Wat moet ik anders met het lichaam? | |
Manono | woensdag 4 juni 2008 @ 18:59 |
Geen uitje, geen kruidje, geen teentje, geen eitje? TS kan nie koken ![]() | |
snorfiets | woensdag 4 juni 2008 @ 19:14 |
quote:gooi ik er altijd pas bij als het gehakt bruin is ![]() x | |
Little_Angel | woensdag 4 juni 2008 @ 19:16 |
quote: ![]() | |
MinderMutsig | woensdag 4 juni 2008 @ 19:16 |
quote:Die zijn nog erger ja. ![]() | |
Sapstengel | woensdag 4 juni 2008 @ 19:17 |
Ja de Coop heeft altijd van die dingen onderin ![]() | |
Drijfzand | woensdag 4 juni 2008 @ 19:33 |
quote:Tomatensap op café bestellen en op de bodem van je glas een tampon vinden, dat is pas ranzig! ![]() Kan jaren later nog geen tomatensap drinken zonder dat iemand vraagt "met of zonder?". ![]() | |
SCoRPioN_XM | woensdag 4 juni 2008 @ 19:33 |
haha fantastisch! dus je hebt gekookt... merkt dat papiertje op.. !!!! gaat eerst het verhaal op Fok! posten.. !!!!! ..en dan pas het papiertje verwijderen!!! hahaha mooi werk! | |
Sapstengel | woensdag 4 juni 2008 @ 19:34 |
quote:Wel een aidstest gedaan achteraf? Of was het een ongebruikte.. | |
mooiboi89 | woensdag 4 juni 2008 @ 19:35 |
quote:Ben je nu zwanger? ![]() ![]() | |
Drijfzand | woensdag 4 juni 2008 @ 19:36 |
quote:Grapje van de cafébaas... ![]() Ik hoop tenminste dat ie ongebruikt was! ![]() | |
Biogarde | woensdag 4 juni 2008 @ 19:37 |
Herkenbaar ![]() | |
MinderMutsig | woensdag 4 juni 2008 @ 19:38 |
quote:Ik voorzie nieuwe nachtmerries in je toekomst. ![]() | |
Repeat | woensdag 4 juni 2008 @ 19:38 |
quote:Wereldvreemd zijn die lui die zo'n smerig vel onder het gehakt verstoppen! | |
iuvenis | woensdag 4 juni 2008 @ 19:39 |
quote:Ohhh nooosss... je benuttigde de soep dus? Anders zou je je er toch niet om bekommeren? ![]() | |
tonja | woensdag 4 juni 2008 @ 19:47 |
Ik had zoiets een keer met een pizza met zo'n piepschuim schijf eronder. Die lucht bleef wekenlang hangen in de keuken. | |
BroodjePindakaas | woensdag 4 juni 2008 @ 19:47 |
quote:Hoax. Gehakt kun je altijd eten, ook zonder het te bakken, braden of koken. | |
BasEnAad | woensdag 4 juni 2008 @ 19:50 |
Is mij ook wel eens overkomen. Waar is dat papiertje in hemelsnaam goed voor??? | |
Repeat | woensdag 4 juni 2008 @ 20:15 |
quote:Vooral doen ![]() | |
Drijfzand | woensdag 4 juni 2008 @ 20:18 |
quote:Ken mensen die hun spek rauw eten. Hey, met enkele pillen ben je die wormen terug kwijt. | |
henkway | woensdag 4 juni 2008 @ 20:21 |
quote:men halen het gehakt het uit de verpakking en verwijderen plastic en papier. Doe het in de pan en doe er twee eieren, gehaktkruiden en een beschuitje bij. vervolgens maken we er mooie kleine balletjes van. Doe de bak en braad in de pan en laat het even bruin worden. Vervolgens doen we de balletjes erin en een fijngesneden uitje bij. na twee minuten op een hoog vuur de balletjes keren en dan heel zachtjes nog vijf minuten laten braden. Klaar!!! En lekker !!!! ![]() ![]() ![]() | |
snorfiets | woensdag 4 juni 2008 @ 20:51 |
quote:flink brok boter in de wokpan. vuur op 75%, (bevroren) gehakt erin en af en toe roeren/draaien (ja, mijn moeder stopt het altijd in de vriezer :S) Water aan de kook brengen Hiernaast 2 uien klein snijden en erbij flikkeren. af en toe blijven roeren in de gehaktmuk. 2 tomaten, 2 paprika's snijden, eventueel een paar teentjes knoflook. Als het gehakt netjes bruin is de mikmak erbij gooien. Nu kookt het water wel, tijd op de spagettie erin te flikkeren. zorg ook dat je een scheutje olijfolie erbij doet ivm het plakken. spagettiekruiden in je mixje, bekertje water (150 ml ofzo) beetje laten sudderen en af en toe een roer geven, ook je spagettie in het water roeren af en toe. kaas raspen en de tafel dekken. hierna ziet de spagettie er bij mij meestal aardig uit. om te checken even met een vork een paar slierten pakken en tegen de muur achter het fornuis gooien, als de slierten blijven plakken is het goed. even in een vergiet om het overige water te lozen, daarna de spagettie weer in de pan. en de pan op tafel gooien. nog even de wokpan een roer geven en zorgen dat het er een beetje netjes uitziet en ook deze op tafel zetten. KLAAR. x geen dank | |
Radjesh | woensdag 4 juni 2008 @ 21:36 |
![]() | |
DrDarwin | donderdag 5 juni 2008 @ 08:06 |
quote:Gordon Ramsay is er niks bij. | |
Isegrim | donderdag 5 juni 2008 @ 08:13 |
Iets in de pan flikkeren en er dan bij weglopen? ![]() | |
Isegrim | donderdag 5 juni 2008 @ 08:14 |
quote:Het grappige is, dat het van hetzelfde materiaal wordt gemaakt als ultradun (Always e.d.) maandverband. ![]() | |
wouster | donderdag 5 juni 2008 @ 08:19 |
quote: ![]() | |
-moppie- | donderdag 5 juni 2008 @ 08:54 |
Wie gaat er nou bevroren gehakt bakken ![]() | |
Repeat | donderdag 5 juni 2008 @ 09:03 |
quote:Ja het duurt wel even voordat zo'n klomp ijs ontdooit is. | |
Isegrim | donderdag 5 juni 2008 @ 09:04 |
quote:Bevroren gehakt bakken is ook niet zo handig. ![]() | |
Repeat | donderdag 5 juni 2008 @ 09:07 |
Waarom niet? Gaat prima. | |
-moppie- | donderdag 5 juni 2008 @ 09:09 |
quote:Doe de volgende keer maar eens eerst ontdooien, gewoon es proberen! | |
snorfiets | donderdag 5 juni 2008 @ 09:28 |
quote:Ja, atijd als ik besluit iets te koken met gehakt, is het al te laat om het nog te ontdooien... | |
-moppie- | donderdag 5 juni 2008 @ 09:31 |
quote:Ontdooistand op de magnetron misschien? | |
Repeat | donderdag 5 juni 2008 @ 09:43 |
quote:Ja waarom? | |
-moppie- | donderdag 5 juni 2008 @ 09:49 |
quote:makkelijker en lekkerder (komen er in ieder geval niet van die witte sliertjes uit ![]() | |
-moppie- | donderdag 5 juni 2008 @ 09:50 |
En je kunt er dan ook ballen van maken ![]() | |
Dipkip | donderdag 5 juni 2008 @ 10:06 |
Vroeger zat er toch nooit maandverband onder het vlees ![]() En waarom doen ze maar zo'n piepklein maandverbandje onderin? Het is meestal of gewoon nog droog of het is helemaal doorweekt met nog sap / bloed over in het bakje ![]() Vragen, vragen... | |
-moppie- | donderdag 5 juni 2008 @ 10:09 |
quote:Met een beetje bloed(plasma) wordt het wat mooier van kleur ![]() | |
Dipkip | donderdag 5 juni 2008 @ 10:15 |
Haalden ze dat er dan vroeger meer uit of stoppen ze dat er tegenwoordig extra in? | |
-moppie- | donderdag 5 juni 2008 @ 10:29 |
quote:stoppen ze er tegenwoordig allemaal gratis bij, incl. maandverbandje ![]() | |
Heatseeker | donderdag 5 juni 2008 @ 10:30 |
quote: ![]() | |
Rickocum | donderdag 5 juni 2008 @ 10:31 |
Stond er zoe op zoe van: "Lolz er zat sperma in met aids!!!! PWNT!" | |
Xith | donderdag 5 juni 2008 @ 10:35 |
quote:Jij bent zeker ook zo iemand die rundertartaar bakt ![]() | |
Dipkip | donderdag 5 juni 2008 @ 10:35 |
quote:Waarom? Alsof we daardoor meer vlees gaan eten ![]() ![]() ![]() | |
Xith | donderdag 5 juni 2008 @ 10:36 |
Wat een groot aantal mislukte koks hier zeg ![]() | |
zovty | donderdag 5 juni 2008 @ 10:38 |
quote:Keihard pompen. | |
Repeat | donderdag 5 juni 2008 @ 10:40 |
quote:Ik ben zo iemand die dat uberhaupt niet eet ![]() | |
Repeat | donderdag 5 juni 2008 @ 10:44 |
Wel mooi, die keyboardwarriors die hier even komen melden dat ze hun gehakt zonder klaar te maken zo uit de verpakking vreten ![]() | |
Xith | donderdag 5 juni 2008 @ 10:48 |
quote:Waar claimt men dat? En verder hoef je niet zo te krijsen and een wijf omdat je een weerstand van 0.0 hebt omdat je ouders je nooit 'slechte' dingen lieten eten. http://www.hungryfeelings.be/basis.php/rundertartaar - met het rauwe eigeel, zoals het hoort. | |
AdBlocker | donderdag 5 juni 2008 @ 10:48 |
Oh die onnodige verpakkingsbelasting voor dat papiertje.... Producenten: Haal dat papiertje weg en verlaag de prijs.. Goed voor het milieu! En het bevordert meer afzet. Consumenten: Meer vlees voor minder geld. ![]() Bos: Helaas minder centjes verdienen! ![]() | |
l3laster | donderdag 5 juni 2008 @ 10:56 |
is me nog nooit overkomen eigenlijk.. maar kan het me wel voorstellen.. ff vlug keuken uit lopen en dan ![]() | |
Walter81 | donderdag 5 juni 2008 @ 10:57 |
Stomme papiertje onderin is gewoon omdat die shit uit de supermarkt allemaal diepvriesproduct is ipv vers vlees, dus komt er allemaal vocht uit het vlees wat ze daarmee minder laten opvallen. Zouden beter vers vlees gaan verkopen. Maar TS, gooi je zomaar een klont gehakt in de pan? Doe je daar niks mee? (bal draaien, prakken, kruiden??) | |
Repeat | donderdag 5 juni 2008 @ 11:02 |
Nee want ik ging het gebruiken voor pastasaus ![]() | |
Walter81 | donderdag 5 juni 2008 @ 11:05 |
quote:Dat doe ik altijd meteen met een vork fijnprakken tijdens het bakken.. Dan heb je het ook meteen door. |