Vanaaf bbq, heb een hele dag in de keuken gestaan
-350 gr speklappen a la minute gemarineerd in de kerrie
-400 gr varkensfilet a la minute in de tandoori
-500 gr biefstuk gemarineerd met provencaals kruiden
-300 gr pittige kipsate
-550 gr lamskoteletten gemarineerd in de knoflook en rozemarijn
- 200 gr gewone kipsate
- 200 gr spiesjes van kipfilet omwikkeld met bacon
- 250 gr kipspiesjes met honing en tijm
En wat ik niet zelf heb bereid ligt ookal klaar:
-300 gr shaslick
-250 gr runderchipolata
-400 gr paardenbiefstuk gewoon naturel
Daarbij hebben we
- tomaten-ui salade
- tomaten-dragon salade
- raitta van komkommer en munt met geroosterde djinten en ketoembar en knoflook
- komkommer-aardbeien salade
En voor op de bbq heb ik ook nog spiesjes gemaakt met paprika, aubergine en courgette
Morgen weer bbq, tis zoveeeeel