abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_58177570
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:13 schreef Viking84 het volgende:
Oh God, ik eet trouwens nooit van mijn leven meer een vierkazenpizza . Ik kom net op de Libellesite een recept tegen en er zitten maar liefst 1165 calorieën in zo'n pizza .
Wat dacht jij dan?

Als je zelf pizza maakt, kun je overwegen een volkoren bodem te maken. Vult beter, dus eet je een minder groot stuk. Ik vind het sowieso wel zo lekker.

Wat voor vulling zat er trouwens in die ravioli's in Italie?
  zondag 20 april 2008 @ 14:20:12 #52
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58177665
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:16 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Wat dacht jij dan?

Als je zelf pizza maakt, kun je overwegen een volkoren bodem te maken. Vult beter, dus eet je een minder groot stuk. Ik vind het sowieso wel zo lekker.

Wat voor vulling zat er trouwens in die ravioli's in Italie?
Spinazie en kaas .
Volgens mij heb ik die hier in Nederland ook wel eens gehad, maar toch smaakt het lang zo lekker niet.
Niet meer actief op Fok!
  zondag 20 april 2008 @ 14:21:24 #53
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58177696
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:14 schreef ColdFeet het volgende:

Hier is trouwens alles open.
Ik ben om. Ik ga na mijn studie verhuizen naar de Randstad.
Niet meer actief op Fok!
pi_58177705
Wie hadden gister een 4kazenpizza maar die was zwart geworden dus die heb ik niet op
  zondag 20 april 2008 @ 14:22:01 #55
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_58177716
Nou en!
Pizza moet je gewoon slim plannen. Op zondag; als je tot 11 uur in je bedje hebt gelegen. Dan om 2 uur hebt gebrunched. Avondeten pizza en hoppa, die dag maar 1500 kcal.
Heb je niet gezondigd, ga je niet naar de hel en ook niets naar je heupen.

Was getekend,
De snobistische autist.
pi_58177759
Ik ben 'nieuw' hier, lees al een tijd lang af en aan mee, maar nooit de moeite genomen om te posten omdat er altijd wel een reden is om niet echt te dieten (geen goeie weegschaal, op visite lekkere hapjes, gestopt bij de sportschool wegens gebrek aan motivatie/tijd). Ik hoop door hier mee te posten mijn motivatie hoog te houden.

Maarr..nu ben ik begonnen Evy te lopen! (merkte dat dat hier erg goed aansloeg, mn bij Motorbloempje geloof ik), woensdag les 1, net les 2 gedaan. Ik vind het lekker lopen, net als je een beetje buiten adem begint te komen mag je lekker een minuutje gewoon lopen om even bij te komen, en zo is het leuk opbouwen!

Ik ben 1.73m lang en weet niet precies hoeveel ik momenteel weeg, ik geloof ergens rond de 70 kg, en ik woog ruim een jaar geleden (toen ik net ging samen wonen) 63 kg. Je kent het vast wel, kopen wat je zelf lekker vindt en daar samen van genieten. Liefst zou ik die extra kilo's kwijtraken en deze zomer weer strak in mijn velletje zitten

Ik pak nu ook het eten aan (ook voor lief), door veel groenten en fruit in te slaan, en de tussendoortjes te minderen/vervangen voor gezonde hapjes. Vandaag staat witlof op het menu, en heb ik aardappels geschild, met daarbij een varkenshaasje (heb ook lente-uitjes).
Heeft iemand een idee voor een lekker recept met deze ingredienten? Heb ook ham en kaas.
Het liefst niet al te ingewikkeld
Smoke City - Underwater love
pi_58177787
Welkom HunnY
Leuk nog een Evyloopster erbij

En SHE zo doe ik het meestal ook als we pizza eten
  zondag 20 april 2008 @ 14:27:08 #58
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58177856
Welkom HunnY in onze gezellige slankclub .

Ik ga dit seizoen trouwens ook eens aspergers klaar maken. Die heb ik nog nooit gehad (alleen aspergesoep), maar ik wilde het altijd al een keer klaar maken .
Niet meer actief op Fok!
pi_58177859
moet je wel heel fijn meel hebben, grano duro

neem bijv een gladde tafel of een marmeren plaat (iets dat tegen een sopje kan)
goed schoonmaken!
Berg meel op de tafel maken, kuiltje er in. verse eieren + olijfolie
en dan met eetstokjes steeds een beetje meer meel uit je vestingsmuur halen
En dan kneden kneden kneden totdat het meel terug veert
- dan zitten er gluten in en gluten zijn goed !
en dan heb je deeg

en dat kun je hier doorheen halen:



en als je dan dunne plakken hebt kun je het even laten drogen
en dan lasgagna van maken of spaghetti of tagliatelle

en als je opzet stukjes hebt kun je ook
gnocchi maken



of je pakt een pizza snijder en je snijdt rechthoekjes waar je dan in knijpt en dan heb je farfalle (vlinders )


[ Bericht 2% gewijzigd door Principessa.Farfalla op 20-04-2008 14:42:28 ]
  zondag 20 april 2008 @ 14:28:08 #60
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_58177882
ham kaas, aardappels, witlof EN vlees zijn niet bepaald een lekker mager gerecht.
Laat die aardappels ( suikers ) lekker links liggen, de kaas en ham ook. Prik wat knofteentjes in je varkenshaas, even snel aanbraden en dan 20 minuutjes op 190 in de oven.
Daarbij van de witlof een rauwe salade maken, met een beetje halvanaise + mosterd de dressing, en zure appeltjes.
Varkenshaas mooi rose laten rusten onder alu folie en in plakjes snijden. Op bord met de rauwe witlof salade en voila.
  zondag 20 april 2008 @ 14:28:09 #61
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58177885
Hmm hmm, dit ziet er ook lekker uit, zeg:

http://libelle.nl/huistui(...)1-98D0-6D5D212FDC9B}



@ PF: Tof, bedankt! . Dat ga ik dus écht een keer doen, zeer binnenkort .
Niet meer actief op Fok!
pi_58177889
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:27 schreef Principessa.Farfalla het volgende:

of je pakt een pizza snijder en je snijdt rechthoekjes waar je dan in knijpt en dan heb je farfalle (vlinders )
[ afbeelding ]
Komt daar je naam ook vandaan?
pi_58178012
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:27 schreef Principessa.Farfalla het volgende:
moet je wel heel fijn meel hebben, grano duro
[ afbeelding ]
neem bijv een gladde tafel of een marmeren plaat (iets dat tegen een sopje kan)
goed schoonmaken!
Berg meel op de tafel maken, kuiltje er in. verse eieren + olijfolie
en dan met eetstokjes steeds een beetje meer meel uit je vestingsmuur halen
En dan kneden kneden kneden totdat het meel terug veert
- dan zitten er gluten in en gluten zijn goed !
en dan heb je deeg

en dat kun je hier doorheen halen:

[ afbeelding ]

en als je dan dunne plakken hebt kun je het even laten drogen
en dan lasgagna van maken of spaghetti of tagliatelle

en als je opzet stukjes hebt kun je ook
gnocchi maken

[ afbeelding ] [ afbeelding ]

of je pakt een pizza snijder en je snijdt rechthoekjes waar je dan in knijpt en dan heb je farfalle (vlinders )
[ afbeelding ]
ik noem je toch met een reden Pastaprinsesje

ik ga van de zon genieten!

Fijne dag allemaal!
Ja doei.
pi_58178032
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:28 schreef SHE het volgende:
ham kaas, aardappels, witlof EN vlees zijn niet bepaald een lekker mager gerecht.
Laat die aardappels ( suikers ) lekker links liggen, de kaas en ham ook. Prik wat knofteentjes in je varkenshaas, even snel aanbraden en dan 20 minuutjes op 190 in de oven.
Daarbij van de witlof een rauwe salade maken, met een beetje halvanaise + mosterd de dressing, en zure appeltjes.
Varkenshaas mooi rose laten rusten onder alu folie en in plakjes snijden. Op bord met de rauwe witlof salade en voila.
Bedankt voor het recept, je hebt gelijk qua ingredienten. Zoals je het omschrijft lijkt het me heerlijk!
De knof met sateprikkers in de varkenshaasprikken? Of zie ik dat verkeerd?
Is het verstandig het de kern van de witlof te verwijderen ivm de bittere smaak?
Smoke City - Underwater love
pi_58178041
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:28 schreef Miss_S het volgende:

[..]

Komt daar je naam ook vandaan?
nee, die dingen heten farfalle omdat het net kleine vlindertjes zijn
mijn usernaam betekent "princess butterfly "
maar dat vond ik net iets te corny !
m'n ouders ook - de kat heet dus niet princess butterfly maar speed "
pi_58178055
je kat heet 'Speed'? !

Ja doei.
pi_58178083
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:34 schreef Principessa.Farfalla het volgende:

[..]

nee, die dingen heten farfalle omdat het net kleine vlindertjes zijn
mijn usernaam betekent "princess butterfly "
maar dat vond ik net iets te corny !
m'n ouders ook - de kat heet dus niet princess butterfly maar speed "
Aha
en Speed...........tja interessante naam
  zondag 20 april 2008 @ 14:35:54 #68
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58178086
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:33 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

ik noem je toch met een reden Pastaprinsesje

ik ga van de zon genieten!

Fijne dag allemaal!
Welke zon?
Niet meer actief op Fok!
pi_58178100
ja van vitessse, snelheid.
of zo..

ik wou hem (naar Venus van) Milo of Princess Butterfly noemen.
Maar speed/speedy was leuker
  zondag 20 april 2008 @ 14:37:37 #70
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_58178131
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:34 schreef HunnY het volgende:

[..]

Bedankt voor het recept, je hebt gelijk qua ingredienten. Zoals je het omschrijft lijkt het me heerlijk!
De knof met sateprikkers in de varkenshaasprikken? Of zie ik dat verkeerd?
Is het verstandig het de kern van de witlof te verwijderen ivm de bittere smaak?
Ja, de echt harde stukjes haal je eruit.
Je snijd de knofs in reepjes, je kerft een paar sneetjes in het vlees ( na het aanbraden ) en dan stop je de stukjes knof in de sneetjes. Je propt ze er goed diep in.
Wel voorzichtig, want de haas is al dood!
Dan in de oven ermee. Het vlees blijft heel sappig en de knof geen een subtiel aroma aan het vlees.
De salade zorgt voor een fris pittige begeleiding.

Weinig calorietjes, veel plezier.
pi_58178154
Ik heb mijn nieuwe wikkeljurkje aan
Hopelijk niet te koud maar vond het nu wel lente genoeg om aan te trekken
pi_58178181
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:35 schreef Viking84 het volgende:

[..]

Welke zon?
die ene die hier heerlijk schijnt
en we zijn nog niet weg hoor meneer wil nog even bedenken waar we heen gaan
Ja doei.
pi_58178182
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:37 schreef SHE het volgende:

[..]

Wel voorzichtig, want de haas is al dood!

  zondag 20 april 2008 @ 14:41:53 #74
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58178230
Echt, bepaalde users moeten gewoon voor een culinair tijdschrift gaan schrijven . Je próeft het eten gewoon als je erover leest.
Niet meer actief op Fok!
pi_58178263
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:33 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

ik noem je toch met een reden Pastaprinsesje

Ja maar.. die pasta is naar vlinders genoemd.. niet andersom
pi_58178300
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:41 schreef Viking84 het volgende:
Echt, bepaalde users moeten gewoon voor een culinair tijdschrift gaan schrijven . Je próeft het eten gewoon als je erover leest.
Zeker
en dan missen we Minilotje al een tijdje
pi_58178368
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:43 schreef Principessa.Farfalla het volgende:

[..]

Ja maar.. die pasta is naar vlinders genoemd.. niet andersom
oooooh

d'oh..

Heb nog een blauwe maandag Italiaans gestudeerd wist dus al dat jouw naam niet pastaprinsesje betekent maar het klinkt zo leuk
Ja doei.
pi_58178407
ik vind zelf tortellini maken echt way teveel moeite
het heette niet exact tortellini, want het werd op een ander manier gevouwen.
men neme een vierkantje
men doet er een klein beetje vulsel tussen
vouw het vierkantje dicht als een driehoekje
buig de puntjes naar onder naar elkaar toe

en dat voor 30 personen. noooit meer
pi_58178453
quote:
Op zondag 20 april 2008 14:47 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

oooooh

d'oh..

Heb nog een blauwe maandag Italiaans gestudeerd wist dus al dat jouw naam niet pastaprinsesje betekent maar het klinkt zo leuk
Haha ja ik snapte ook wel dat jij het snapte maar
vlinderrrr grr
Italiaans kunnen spreken lijkt mij echt mooi
pi_58178490
daarom was ik het ook gaan studeren
maar de studie zelf sprak me niet aan, en als Italië écht bevalt deze zomer (we gaan naar de Dolomieten) ga ik 't misschien in cursusvorm doen, als ik klaar ben met mn studie

't is idd zooooo mooi

maar yay! De keus is gemaakt, ik ga mn gear aantrekken en weg
Ja doei.
pi_58178711
Tortellini voor 30 personen Holy mac, dat is veel werk.

Ik ben chagrijnig, want mijn pleisterallergie is in volle heftigheid losgebarsten Gevoelige huid
pi_58178972
heb je die witte zachte pleisters ?
pi_58179099
Die had ik, ja. Elastoplast ofzo, van dat hypoallergene witte tape. Nou, mooi niet. Ik zie eruit alsof ik schurft heb en het jeukt als de ziekte en mijn huid is helemaal kapot Na een dag al

Nu maar gewoon niet die knie getaped, maar gaas vastgeplakt met micropore-pleisters.

Afijn, vieze praat, zullen we het weer over eten gaan hebben? Ik heb een grote bos dille liggen, wat zal ik daar eens mee maken?
pi_58179142
Ik ga naar de bios: Dunya en Desie
Ik zal laten weten hoe het was
pi_58179251
bij dille moet ik aan zalmpakketjes denken
pi_58179380
Is inderdaad een supercombi, PF. Met een beetje citroen Maar dat hebben we gisteren al gegeten.
Doperwten en dille is ook heerlijk trouwens. Misschien een doperwtensoepje?
pi_58179935
ik dacht aan die uit de allerhande 2007 december
- gerookte zalm plakjes
daar binnen advocado, citroen, vodka saus, garnalen

pi_58180097
Oeh! Ik heb ook nog ergens een recept van een pastasaus 'bloody mary' met zalm. 's Maken, deze week, als ik tijd heb
pi_58180860
quote:
Op zondag 20 april 2008 15:46 schreef Principessa.Farfalla het volgende:
ik dacht aan die uit de allerhande 2007 december
- gerookte zalm plakjes
daar binnen advocado, citroen, vodka saus, garnalen

[ afbeelding ]
Dat is serieus niet lekker.
A little bit hateful
pi_58181540
Ik vond het op zich wel lekker
maar de advocado was nog niet rijp
dus dacht dat het daarom niet zo super super was
pi_58182586
Goede nieuws: het hardlopen ging heerlijk. Echt in geen tijden zo fijn

Het slechte nieuws: ik heb een glas water over m'n iPod gekieperd en hoewel de pod het zelf nog wel doet, weigert de chip dienst. Hoop dat als het een beetje gedroogd is daar van binnen, dat hij 't weer doen wil.
Ik weet dus niet precies hoeveel km. ik heb gelopen, maar ik was 45 minuten weg, dus dat is zeker wel ruim 8k.

Liquidoosje:
pi_58182739
Zon

Motor

Dijkje

Warm










ik kán schuiner, helaas was het te druk met auto's en fietsers die mijn kant op kwamen de hele tijd
Ja doei.
pi_58182807
Wow. Ziet er stoer uit!
  zondag 20 april 2008 @ 17:31:23 #94
28677 Beessie-Jen
Meisjesmama!!!
pi_58182855
toffe foto MoBlo idd g stoer
05-12-2009 is ons lieve meisje geboren! Evie (L)
17-08-2011 Onze 2e prachtige meid maakt het gezinnetje compleet: Liene (L)
pi_58182876
quote:
Op zondag 20 april 2008 17:17 schreef conleche het volgende:
Goede nieuws: het hardlopen ging heerlijk. Echt in geen tijden zo fijn

Het slechte nieuws: ik heb een glas water over m'n iPod gekieperd en hoewel de pod het zelf nog wel doet, weigert de chip dienst. Hoop dat als het een beetje gedroogd is daar van binnen, dat hij 't weer doen wil.
Ik weet dus niet precies hoeveel km. ik heb gelopen, maar ik was 45 minuten weg, dus dat is zeker wel ruim 8k.

Liquidoosje:
ow gets balen!

Kost zo'n chip veel geld? Of is het 'slechts' balen van het feit dat je nu je km's niet weet?
Ja doei.
pi_58183041
volgens mij is een chip 30 euro ?
pi_58183191
quote:
Op zondag 20 april 2008 17:17 schreef conleche het volgende:
Goede nieuws: het hardlopen ging heerlijk. Echt in geen tijden zo fijn

Het slechte nieuws: ik heb een glas water over m'n iPod gekieperd en hoewel de pod het zelf nog wel doet, weigert de chip dienst. Hoop dat als het een beetje gedroogd is daar van binnen, dat hij 't weer doen wil.
Ik weet dus niet precies hoeveel km. ik heb gelopen, maar ik was 45 minuten weg, dus dat is zeker wel ruim 8k.

Liquidoosje:
Oh ik dacht dat ik in Culinair was

Maarre ontopic dan. Wat voor een caloriearme taart ga je bakken voor je verjaardag waar je mij niets over verteld hebt en ik via via heb moeten horen?
A little bit hateful
pi_58183232
De chip is niet stuk. Want die zat er ten tijde van de watersnoodramp niet in. Het gat in de iPod waar dat ding in moet (is hetzelfde gat waar ook de oplaadstekker ingaat), dáár is water ingekomen. Dus helaas: als hij het na het drogen niet doet, zal de iPod vervangen moeten worden. Maar laten we maar afwachten, want meestal doet iets het wel weer na droging. (laptop van mijn stiefmoeder deed het ineens weer toen de verzekeringsman na 2 maanden kwam kijken. Er was een heel glas rode wijn ingegaan...)
pi_58183260
quote:
Op zondag 20 april 2008 17:46 schreef Liquidootje het volgende:

[..]

Oh ik dacht dat ik in Culinair was

Maarre ontopic dan. Wat voor een caloriearme taart ga je bakken voor je verjaardag waar je mij niets over verteld hebt en ik via via heb moeten horen?
Was gister jarig en mijn volvette taart kwam van de bakker. Er is nog wat over: zin?
pi_58183280
nu vooral UIT laten staan
en pas over 3 dagen weer aanzitten !
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')