Wat dacht jij dan?quote:Op zondag 20 april 2008 14:13 schreef Viking84 het volgende:
Oh God, ik eet trouwens nooit van mijn leven meer een vierkazenpizza. Ik kom net op de Libellesite een recept tegen en er zitten maar liefst 1165 calorieën in zo'n pizza
.
Spinazie en kaasquote:Op zondag 20 april 2008 14:16 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Wat dacht jij dan?
Als je zelf pizza maakt, kun je overwegen een volkoren bodem te maken. Vult beter, dus eet je een minder groot stuk. Ik vind het sowieso wel zo lekker.
Wat voor vulling zat er trouwens in die ravioli's in Italie?
Komt daar je naam ook vandaan?quote:Op zondag 20 april 2008 14:27 schreef Principessa.Farfalla het volgende:
of je pakt een pizza snijder en je snijdt rechthoekjes waar je dan in knijpt en dan heb je farfalle (vlinders)
[ afbeelding ]
ik noem je toch met een reden Pastaprinsesjequote:Op zondag 20 april 2008 14:27 schreef Principessa.Farfalla het volgende:
moet je wel heel fijn meel hebben, grano duro
[ afbeelding ]
neem bijv een gladde tafel of een marmeren plaat (iets dat tegen een sopje kan)
goed schoonmaken!
Berg meel op de tafel maken, kuiltje er in. verse eieren + olijfolie
en dan met eetstokjes steeds een beetje meer meel uit je vestingsmuur halen
En dan kneden kneden knedentotdat het meel terug veert
- dan zitten er gluten inen gluten zijn goed !
en dan heb je deeg
en dat kun je hier doorheen halen:
[ afbeelding ]
en als je dan dunne plakken hebt kun je het even laten drogen
en dan lasgagna van maken of spaghetti of tagliatelle
en als je opzet stukjes hebt kun je ook
gnocchi maken
[ afbeelding ] [ afbeelding ]
of je pakt een pizza snijder en je snijdt rechthoekjes waar je dan in knijpt en dan heb je farfalle (vlinders)
[ afbeelding ]
Bedankt voor het recept, je hebt gelijk qua ingredienten. Zoals je het omschrijft lijkt het me heerlijk!quote:Op zondag 20 april 2008 14:28 schreef SHE het volgende:
ham kaas, aardappels, witlof EN vlees zijn niet bepaald een lekker mager gerecht.
Laat die aardappels ( suikers ) lekker links liggen, de kaas en ham ook. Prik wat knofteentjes in je varkenshaas, even snel aanbraden en dan 20 minuutjes op 190 in de oven.
Daarbij van de witlof een rauwe salade maken, met een beetje halvanaise + mosterd de dressing, en zure appeltjes.
Varkenshaas mooi rose laten rusten onder alu folie en in plakjes snijden. Op bord met de rauwe witlof salade en voila.
nee, die dingen heten farfalle omdat het net kleine vlindertjes zijnquote:
Ahaquote:Op zondag 20 april 2008 14:34 schreef Principessa.Farfalla het volgende:
[..]
nee, die dingen heten farfalle omdat het net kleine vlindertjes zijn
mijn usernaam betekent "princess butterfly"
maar dat vond ik net iets te corny!
m'n ouders ook - de kat heet dus niet princess butterfly maar speed"
Welke zon?quote:Op zondag 20 april 2008 14:33 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
ik noem je toch met een reden Pastaprinsesjeik ga van de zon genieten!
Fijne dag allemaal!
Ja, de echt harde stukjes haal je eruit.quote:Op zondag 20 april 2008 14:34 schreef HunnY het volgende:
[..]
Bedankt voor het recept, je hebt gelijk qua ingredienten. Zoals je het omschrijft lijkt het me heerlijk!
De knof met sateprikkers in de varkenshaasprikken? Of zie ik dat verkeerd?
Is het verstandig het de kern van de witlof te verwijderen ivm de bittere smaak?
die ene die hier heerlijk schijntquote:
quote:Op zondag 20 april 2008 14:37 schreef SHE het volgende:
[..]
Wel voorzichtig, want de haas is al dood!
Ja maar.. die pasta is naar vlinders genoemd.. niet andersomquote:Op zondag 20 april 2008 14:33 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
ik noem je toch met een reden Pastaprinsesje
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |