abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 21 februari 2011 @ 19:27:53 #101
97079 Jeff89
Conquer All
pi_93115676
quote:
1s.gif Op maandag 21 februari 2011 18:42 schreef RickoKun het volgende:

[..]

:@ :@ Oh jee! Nouja om discussie te vermijden zal ik het over MIJN favo's hebben en dat zijn:

Zowel de Big Mac als de Big King (XXL)! Wel jammer dat ik van de big mac altijd gigantisch moet schijten naderhand :') (en de burgerking hun broodjes zijn vaak ietsje te droog!)
BurgerKing broodjes zijn idd vaak wat aan de droge kant.. Daar staat dan wel verse, knapperige sla tegenover, iets wat bij de Mac vaak weer ontbreekt. En UIEN! :9~
BigKing XXL vind ik niet lekker door de saus, zelfde geldt trouwens voor de BigMac.. Eerste 2 happen gaan wel, en dan ben ik 't meteen zat.. Volgens mij is die saus vergelijkbaar?

De Whopper imitatie van de Mac (Big Tasty) vind ik trouwens ook vies.. Wederom door die vage saus. Ik wil gewoon mayo en ketchup :@
  maandag 21 februari 2011 @ 19:30:09 #102
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_93115829
quote:
1s.gif Op maandag 21 februari 2011 19:27 schreef Jeff89 het volgende:

[..]

BurgerKing broodjes zijn idd vaak wat aan de droge kant.. Daar staat dan wel verse, knapperige sla tegenover, iets wat bij de Mac vaak weer ontbreekt. En UIEN! :9~
BigKing XXL vind ik niet lekker door de saus, zelfde geldt trouwens voor de BigMac.. Eerste 2 happen gaan wel, en dan ben ik 't meteen zat.. Volgens mij is die saus vergelijkbaar?

De Whopper imitatie van de Mac (Big Tasty) vind ik trouwens ook vies.. Wederom door die vage saus. Ik wil gewoon mayo en ketchup :@
Daar zou je inderdaad best wel eens gelijk in hebben, dat die sauzen overeenstemmend zijn!
De big tasty vind ik zelf ook niet te pruimen (maar dat komt omdat ik niet zo'n fan ben van gebakken spek), overigens vind ik een whopper ook erg lekker! (Om maar niet te spreken van een Double whopper, geniaal die dingen!)
pi_93116182
Gewoon bij de Febo uit de muur :+

1,75 en dan heb je gewoon een broodje met wat sesamzaad, dezelfde als die bij de AH, met een mini burger, sla en saus.



Nothing to see here, carry on
  maandag 21 februari 2011 @ 19:45:22 #104
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_93116649
quote:
1s.gif Op maandag 21 februari 2011 19:36 schreef RijstNatie het volgende:
Gewoon bij de Febo uit de muur :+

1,75 en dan heb je gewoon een broodje met wat sesamzaad, dezelfde als die bij de AH, met een mini burger, sla en saus.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Die kaasburger :D
  maandag 21 februari 2011 @ 19:58:15 #105
97079 Jeff89
Conquer All
pi_93117471
Febo Grillburger is idd zeer acceptabel, zeker voor de prijs.. Die van de Smullers zijn dan weer behoorlijk smerig.. Verder ken ik geen burger-uit-de-muur..
pi_93145773
Als je snel bent BeatBurger te Rotterdam. Tijdelijk restaurant (slooppand). Vers gemaakte heerlijke rundvlees en vega-burgers.
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_93164811
quote:
1s.gif Op maandag 21 februari 2011 19:58 schreef Jeff89 het volgende:
Febo Grillburger is idd zeer acceptabel, zeker voor de prijs.. Die van de Smullers zijn dan weer behoorlijk smerig.. Verder ken ik geen burger-uit-de-muur..
broodje hot shot van Charlie Chiu op utrecht centraal geen idee of hij op meer plekken zit. Maar ik kan het meestal niet laten om er een uit de muur te halen als ik er langs loop ;(

Oh en het broodje "the biggest jack" van een restaurant hier in de buurt. 1.2 kilo vlees . Moet hem nog een keer gaan halen xD
http://www.jacksgrillhouse.nl/jacksspecials.htm

[ Bericht 7% gewijzigd door loonytik op 22-02-2011 19:37:22 ]
  dinsdag 22 februari 2011 @ 19:34:29 #108
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_93165016
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 19:30 schreef loonytik het volgende:

Oh en het broodje "the biggest jack" van een restaurant hier in de buurt. 1.2 kilo vlees . Moet hem nog een keer gaan halen xD
http://www.jacksgrillhouse.nl/jacksspecials.htm
Dat vind ik vaak dan weer niets :@ :@
Begrijp me niet verkeerd, die hamburger zal vast heerlijk smaken, maar op de helft heb ik het dan wel weer gehad met de smaak (zeg maar verzadigd genoeg) :@

Maarja, kom maar ergens bij een restaurant waar ze goedkoop kleine porties vlees aanbieden :')
pi_93165547


deze heb ik net op :9
Ja doei.
pi_93171253
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 19:30 schreef loonytik het volgende:

[..]

broodje hot shot van Charlie Chiu op utrecht centraal geen idee of hij op meer plekken zit. Maar ik kan het meestal niet laten om er een uit de muur te halen als ik er langs loop ;(

Oh en het broodje "the biggest jack" van een restaurant hier in de buurt. 1.2 kilo vlees . Moet hem nog een keer gaan halen xD
http://www.jacksgrillhouse.nl/jacksspecials.htm
¤15 voor 1,2kilo. Dat zal kwaliteit zijn ^O^ :')
pi_93171357
Een zelfgebakken hamburger natuurlijk, kan je zelf de kruiden en de hoeveelheid zout bepalen
Op <a href="http://i52.tinypic.com/15yai5k.jpg" target="_blank" rel="nofollow"></a> schreef TheFamousMan
Geef maar toe, eigenlijk ben jij gewoon een keiharde baas, die uit 110% ongelooflijke koninklijkheid bestaat _O_
pi_93171557
Ik ga hier zo lamsburgers bakken :9
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_93503398
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_93505640
Slowcooking naar een hoger plan getrokken? :+
pi_93505734
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 maart 2011 20:04 schreef tjoptjop het volgende:
Slowcooking naar een hoger plan getrokken? :+
Acht dagen garen, minstens :P
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_93523238
BurgerBar *O* *O*
pi_93528867
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 00:56 schreef DesertRose het volgende:
BurgerBar *O* *O*
En welke burger raad je daar aan. Ik ben vrijdag in Amsterdam nl en wil het wel eens gaan proberen :9
pi_93529125
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 19:46 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]

deze heb ik net op :9
Zelfbouw gevaarte +1!

voor 2 personen
250gr runder gehakt
1 ei
1 ui (gesnippert en gefruit)
1/2 groene paprika (fijn gesneden en gefruit)
1 tl knoflook poeder
1 el thaise vissaus (kikkoman kan ook, of anders zoute ketjap)
1 el oregano (of bieslook voor een leuke twist)
1 of 2 el broodkruimels
2 plakjes cheddar

Mengen tot een mooi consistent 'deegje'. Maak je hamburger zo groot je wil, bak in een koekenpan of in de oven (20 min, 200 graden) tot mooi bruin.

Broodje en garnering naar keus.
Zelf vind ik het erg lekker bereid uit de oven (minder vet voor het gevoel) op een kaiserbroodje met jonge bladsla.

Oh en een goede hamburger heeft geen saus nodig :Y)
pi_93529459
Jezus wat gooi jij er wel niet in zeg.... :D

Wat is er mis met goed rundvlees en na het bakken even zout en peper, dat zijn imho de lekkerste :P
  woensdag 2 maart 2011 @ 10:25:21 #120
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_93529849
Da's saai. Zeker als je gewoon gehakt gebruikt. Bah, moet er niet aan denken zeg, een hamburger van gehakt met alleen peper en zout.
Aan een hamburger in de oven gegaard uitgedroogd trouwens ook niet.
pi_93529915
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 10:25 schreef RobinOok het volgende:
Da's saai. Zeker als je gewoon gehakt gebruikt. Bah, moet er niet aan denken zeg, een hamburger van gehakt met alleen peper en zout.
en garnituur natuurlijk :')

Maar wel goed rundvlees gebruiken, niet kiloknaller gehakt (dat zou ik niet eens rood willen eten :P )
pi_93529928
Die van mijn foto, voor twee stuks:
- 300 gram lamsgehakt
- eitje
- Eetlepel bloem
- Handje gesneden verse munt
- Schepje komijn
- Schepje gemalen korianderzaad
- Paar tenen knoflook
- Beetje pul biber om het wat pikanter te maken (niet te veel :-) ).
- Scheutje zoute soja
- Klein beetje zout
- Zwarte peper

Daar burgers van kneden en de pan in.

Ook lekker, vegaburgers:

- 250 gram kikkererwten
- Flinke hand walnoten
- Flinke hand kastantjes
- Eitje
- Klein handje cashews
(Blender in, en dat is dan je vega-vlees).

In de pan en later er kort doorheen blenderen
- Mosterdzaad
- Zwarte peper
- Komijnzaad
- Korianderzaad
Mee blenderen zonder dat het in de pan is geweest:
- Veel knoflook
- Rode peper
- Kurkuma
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_93530072
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 19:30 schreef loonytik het volgende:

[..]

broodje hot shot van Charlie Chiu op utrecht centraal geen idee of hij op meer plekken zit. Maar ik kan het meestal niet laten om er een uit de muur te halen als ik er langs loop ;(

Oh en het broodje "the biggest jack" van een restaurant hier in de buurt. 1.2 kilo vlees . Moet hem nog een keer gaan halen xD
http://www.jacksgrillhouse.nl/jacksspecials.htm
Is het echt 1,2 kg vlees, of totaal gewicht?? Ik had 1,4 kg hamburger gegeten! Vlees zelf weegt 1 kg! Je krijgt een groot broodmes bij. :) Zie www.boothuisdetroost.nl
pi_93530165
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 10:31 schreef AdBlocker het volgende:

[..]

Is het echt 1,2 kg vlees, of totaal gewicht?? Ik had 1,4 kg hamburger gegeten! Vlees zelf weegt 1 kg! Je krijgt een groot broodmes bij. :) Zie www.boothuisdetroost.nl
Bah. Dat is voor mij een weekconsumptie aan vlees.
La derecha oprime, la izquierda libera
  woensdag 2 maart 2011 @ 10:34:26 #125
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_93530195
Nou, dan ga ik mijn laatste creatie hier ook nog eens neerplempen. Met lekker veel smaakmakers door het vlees gemengd. ;)



Had nog wat simpele biefstukjes over die op moesten, dus hup door de gehaktmolen en aangemaakt met:
2 el fijngehaktje sjalot
2 el fijngehakte koriander
1 lenteuitje in ringetjes
1 knoflookje, geraspt
1 eierdooier
0,5 tl citroenrasp
0,25 tl shichimi togarashi
1 tl zout
1 tl grofgemalen peper
1 el sesamzaadjes met rooksmaakje (kun je door 't vlees mengen of later erop strooien)

Op een ciabattaatje, ook even gegrilld naast de hamburger
Plakjes tomaat, rode ui, nog wat koriander voor de kleur en dan Tonkatsu saus en Kewpie mayonaise

Was zomaar een experimentje, maar daarna nog eens gemaakt en lief vond 'm ook erg lekker. :P
Maar in zo'n lamsburgertje is ook niet te versmaden, moet ik ook gauw weer eens doen. Yum!
pi_93530364
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 10:34 schreef RobinOok het volgende:
Nou, dan ga ik mijn laatste creatie hier ook nog eens neerplempen. Met lekker veel smaakmakers door het vlees gemengd. ;)

[ link | afbeelding ]

Had nog wat simpele biefstukjes over die op moesten, dus hup door de gehaktmolen en aangemaakt met:
2 el fijngehaktje sjalot
2 el fijngehakte koriander
1 lenteuitje in ringetjes
1 knoflookje, geraspt
1 eierdooier
0,5 tl citroenrasp
0,25 tl shichimi togarashi
1 tl zout
1 tl grofgemalen peper
1 el sesamzaadjes met rooksmaakje (kun je door 't vlees mengen of later erop strooien)

Op een ciabattaatje, ook even gegrilld naast de hamburger
Plakjes tomaat, rode ui, nog wat koriander voor de kleur en dan Tonkatsu saus en Kewpie mayonaise

Was zomaar een experimentje, maar daarna nog eens gemaakt en lief vond 'm ook erg lekker. :P
Maar in zo'n lamsburgertje is ook niet te versmaden, moet ik ook gauw weer eens doen. Yum!
:D Een nieuw website-project? :)
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_93530559
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 10:25 schreef RobinOok het volgende:
Da's saai. Zeker als je gewoon gehakt gebruikt. Bah, moet er niet aan denken zeg, een hamburger van gehakt met alleen peper en zout.
Aan een hamburger in de oven gegaard uitgedroogd trouwens ook niet.
Als je al niet eens je oven juist kunt gebruiken moet je vooral de fastfood industrie blijven sponsoren ;)

quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 10:13 schreef tjoptjop het volgende:
Jezus wat gooi jij er wel niet in zeg.... :D

Wat is er mis met goed rundvlees en na het bakken even zout en peper, dat zijn imho de lekkerste :P
Daar is niks mis mee hoor, dat je van pure smaken houdt is alleen maar goed en juich ik toe.. Dit is gewoon een goede variant vond ik zelf :9
pi_93530743
Ik moet die Japanse mayo ook maar eens gaan proberen. Gewoon bij een toko te koop?
pi_93530788
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 10:46 schreef Deimos000 het volgende:

[..]

Als je al niet eens je oven juist kunt gebruiken moet je vooral de fastfood industrie blijven sponsoren ;)

[..]

Daar is niks mis mee hoor, dat je van pure smaken houdt is alleen maar goed en juich ik toe.. Dit is gewoon een goede variant vond ik zelf :9
Bak je het eigenlijk aan voordat het de oven ingaat? Een grote steak laat ik ok wel een sgaen in de oven, maar een hamburger nooit geprobeerd eigenlijk.
  woensdag 2 maart 2011 @ 11:26:49 #130
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_93531879
quote:
14s.gif Op woensdag 2 maart 2011 10:52 schreef tjoptjop het volgende:
Ik moet die Japanse mayo ook maar eens gaan proberen. Gewoon bij een toko te koop?
Beetje grote toko uitzoeken, dan heb je de meeste kans. Of eentje waarvan je weet dat die een goed assortiment Japanse spullen heeft. 't Is echt lekkere mayo. (alleen niet goedkoop 5,25 is het goedkoopst wat ik tegen kwam.
pi_93531938
ik heb nu ook lenteuitjes door m'n burger! Is écht lekker O+

oh, en die japanse mayo moet ik ook nog 's proberen te vinden :9
Ja doei.
  woensdag 2 maart 2011 @ 11:29:25 #132
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_93531957
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 10:46 schreef Deimos000 het volgende:

Als je al niet eens je oven juist kunt gebruiken moet je vooral de fastfood industrie blijven sponsoren ;)

Volgens mij ben jij degene die niet weet hoe je een oven moet gebruiken. :6
pi_93532180
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 11:29 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Volgens mij ben jij degene die niet weet hoe je een oven moet gebruiken. :6
Misschien bakt'ie zn brood wel in de koekenpan :D
La derecha oprime, la izquierda libera
  woensdag 2 maart 2011 @ 11:40:17 #134
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_93532334
Ja, zijn frikandellen in de grillpan en zijn wontons in de magnetron.
Als het maar warm wordt heej! ^O^
pi_93532463
quote:
7s.gif Op woensdag 9 september 2009 18:53 schreef Zwoerd het volgende:
Die van de catering in het Twente-stadion :9
In het psv stadion zijn het van die saaie beckers hamburgers.
History became legend, legend became myth.
pi_93532493
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 11:43 schreef valek het volgende:

[..]

In het psv stadion zijn het van die saaie beckers hamburgers.
Uit de frituur?
pi_93532823
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 11:40 schreef RobinOok het volgende:
Ja, zijn frikandellen in de grillpan en zijn wontons in de magnetron.
Als het maar warm wordt heej! ^O^
Dat doe ik wel eens :@

Ook met vietnamese loempia's trouwens :P
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_93532894
oh, en lamsburgers, die ga ik zo weer 's maken binnenkort O+ O+ *O*
Ja doei.
  woensdag 2 maart 2011 @ 12:17:16 #139
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_93533681
Sinds appie het lamsgehakt weer uit het halal-assortiment heeft gehaald eet ik amper nog lamsgehakt. :-(
pi_93533741
de halalmeuk is überhaupt weer wat in de verdrukking gekomen bij de AH volgens mij? 't Is hier iig verplaatst en meer in de verdomhoek terecht gekomen, ook vaak met 35% korting stickers..
Ja doei.
pi_93534131
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 12:17 schreef RobinOok het volgende:
Sinds appie het lamsgehakt weer uit het halal-assortiment heeft gehaald eet ik amper nog lamsgehakt. :-(
De Jumbo heeft met enige regelmaat mooi lamsgehakt bij de 'bewuste' en bioproducten. En de prijs is meer bewust dan bio :-)
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_93535669
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 10:54 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Bak je het eigenlijk aan voordat het de oven ingaat? Een grote steak laat ik ok wel een sgaen in de oven, maar een hamburger nooit geprobeerd eigenlijk.
Nee, de hamburger zelf niet. De groentes moet je wel even fruiten want die garen nooit in zo'n korte tijd.. Tenzij je van knapperige/taaie groente houdt in een hamburger.

quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 11:29 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Volgens mij ben jij degene die niet weet hoe je een oven moet gebruiken. :6
:')

Maak eerst maar eens een hamburger goed klaar in de oven dan discussiëren we wel verder over dit onderwerp :D

quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 12:18 schreef motorbloempje het volgende:
de halalmeuk is überhaupt weer wat in de verdrukking gekomen bij de AH volgens mij? 't Is hier iig verplaatst en meer in de verdomhoek terecht gekomen, ook vaak met 35% korting stickers..
Dat lokt wel de juiste klanten toch? :Y
  woensdag 2 maart 2011 @ 13:31:53 #143
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_93536646
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 13:09 schreef Deimos000 het volgende:
Maak eerst maar eens een hamburger goed klaar in de oven dan discussiëren we wel verder over dit onderwerp :D
Ik peins er niet over. Geen haar op mijn hoofd. :N
pi_93536761
Tja, ik ben er ook sceptisch over. Zeker omdat ze het ook niet even lekker aanbraad
pi_93539650
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 13:31 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ik peins er niet over. Geen haar op mijn hoofd. :N
Tja, dan zijn we snel uitgewauweld :Y)

Zaterdag maar weer eentje klaarmaken in de oven, grill er kort bij aan.. Lekker hoor :D
Overigens smaakt het niet anders dan gehaktbrood.. Of maak je dat ook in de koekenpan? :)
  woensdag 2 maart 2011 @ 14:50:58 #146
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_93539843
Oh bah, gehaktbrood. :X
pi_93539920
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 13:09 schreef Deimos000 het volgende:

[..]

Nee, de hamburger zelf niet. De groentes moet je wel even fruiten want die garen nooit in zo'n korte tijd.. Tenzij je van knapperige/taaie groente houdt in een hamburger.

[..]

:')

Maak eerst maar eens een hamburger goed klaar in de oven dan discussiëren we wel verder over dit onderwerp :D

[..]

Dat lokt wel de juiste klanten toch? :Y
:{
Ja doei.
pi_93540222
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 14:50 schreef RobinOok het volgende:
Oh bah, gehaktbrood. :X
Dat zegt genoeg.

^O^
pi_93540476
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 14:45 schreef Deimos000 het volgende:

[..]

Tja, dan zijn we snel uitgewauweld :Y)

Zaterdag maar weer eentje klaarmaken in de oven, grill er kort bij aan.. Lekker hoor :D
Overigens smaakt het niet anders dan gehaktbrood.. Of maak je dat ook in de koekenpan? :)
Doorgegaarde droge meuk dus :')
pi_93540817
oh, báh, gehaktbrood vind ik zó vies ;(
Ja doei.
  woensdag 2 maart 2011 @ 15:19:20 #151
15967 Frollo
You know I am a righteous man
pi_93540914
Bij de Spaceburger in Düsseldorf heb ik ook weleens zitten smullen.

http://www.spaceburger.eu/
pi_93540933
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 15:07 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Doorgegaarde droge meuk dus :')
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2011 15:16 schreef motorbloempje het volgende:
oh, báh, gehaktbrood vind ik zó vies ;(
Tjonge jonge, ik maak wel wat los he?
Iets met smaken verschillen en anders: leer koken :{w
pi_93541332
ik gebruik toch niet voor niets de woorden 'ik vind' oO<
Ja doei.
pi_93542133
jij gelukkig wel O+
  woensdag 2 maart 2011 @ 16:07:00 #155
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_93542989
To much bitching, not enough beef.
pi_93543252
http://www.fiveguys.com/
Daar gegeten in Washington DC, echt lekkere hamburgers!
pi_93731645
quote:
14s.gif Op zondag 20 februari 2011 21:20 schreef tjoptjop het volgende:
http://aht.seriouseats.com/ zeer leuk hamburger blog

In Amsterdam vind ik Burgermeester en Hard Rock Cafe wel zeer ok. Burger Bar ben ik nog niet geweest, maar dat gaat er binnenkort zeker van komen :P

Ben ondertussen naar de Burger Bar in Amsterdam geweest. Absoluut een aanrader.
Ik had de 2 ons burger van Black Angus vlees. Deze was heerlijk mals en sappig, had iets meer medium gemogen, maar dat had ik denk ik aan moeten geven (standaard is toch medium/welldone, rood verkoopt niet in NL :P ),

In vergelijking met Burgermeester (de concurrent in Amsterdam) is het wat Amerikaanser, zo kun je er ook friet bij bestellen en hebben ze geen ongein als maaltijdsalades en vis- en vegaburgers ( ;) ).

Ik zal er zeker nog eens terugkomen
pi_93732631
Vega ongein hebben ze wel degelijk bij de burgerbar ;)
Heerlijke portobello champignon burgers!

quote:
14s.gif Op zondag 6 maart 2011 17:00 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

"In vergelijking met Burgermeester (de concurrent in Amsterdam) is het wat Amerikaanser, zo kun je er ook friet bij bestellen en hebben ze geen ongein als maaltijdsalades en vis- en vegaburgers" ( ;) ).
pi_93732840
quote:
1s.gif Op zondag 6 maart 2011 17:25 schreef TheTh1ng het volgende:
Vega ongein hebben ze wel degelijk bij de burgerbar ;)
Heerlijke portobello champignon burgers!

[..]

oh lol, dan heb ik die gemist. Kon het zo snel niet op de kaart zien.
pi_93737466
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 19:59 schreef Broertie het volgende:
Ben er nu een paar aan het maken, zal me proberen in te houden en een paar foto's maken voor ik ze opeet..... wordt vervolgd.....
Mezelf quoten is not done, ik weet het, maar ik zag dat ik nog een belofte had in te lossen.....

Beetje wazige foto, maar ik heb geen betere telefoon... :{
Gewoon standaard rundergehakt gekruid met peper, zout, piri-piri, een eitje, paneermeel en een doosje liefde. Daarna op de grill gemikt en op een broodje gegarneerd met ijsbergsla, (want dat is zo lekker knapperig :9 ) tomaat, cheddarkaas, komkommer en een toefje rundvleessalade. Eenvoudige, doch voedzame en vooral lekkere maaltijd. Ik weet dat het geen haute cuisine is, maar van dit soort dingen kan ik gewoon het meest genieten!!
  zondag 6 maart 2011 @ 19:50:12 #161
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_93737681
het moeilijkste van zelf maken is altijd die hamburgerbroodjes te vinden!
  zondag 6 maart 2011 @ 19:52:22 #162
337202 Menu_69
Is toch heerlijk man.
pi_93737766
De hoogste tijd om Heart Attack Grill eens te bezoeken:

pi_93751004
quote:
1s.gif Op zondag 6 maart 2011 19:45 schreef Broertie het volgende:

[..]

Mezelf quoten is not done, ik weet het, maar ik zag dat ik nog een belofte had in te lossen.....
[ afbeelding ]
Beetje wazige foto, maar ik heb geen betere telefoon... :{
Gewoon standaard rundergehakt gekruid met peper, zout, piri-piri, een eitje, paneermeel en een doosje liefde. Daarna op de grill gemikt en op een broodje gegarneerd met ijsbergsla, (want dat is zo lekker knapperig :9 ) tomaat, cheddarkaas, komkommer en een toefje rundvleessalade. Eenvoudige, doch voedzame en vooral lekkere maaltijd. Ik weet dat het geen haute cuisine is, maar van dit soort dingen kan ik gewoon het meest genieten!!
Welke cheddar heb je? Ziet er een stuk beter uit dan die generieke oranje 'Cheddar' uit de supermarkt.
  dinsdag 8 maart 2011 @ 20:57:29 #164
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_93832393
http://www.keuringsdienst.nl/page/733/nl
Wel leuk om naar te kijken. Ik moet een beetje walgen van die unox fabriek. Dat van Mc Donalds ziet er al een stuk beter uit dan!
pi_93833286
quote:
1s.gif Op zondag 6 maart 2011 23:14 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Welke cheddar heb je? Ziet er een stuk beter uit dan die generieke oranje 'Cheddar' uit de supermarkt.
Het is gewoon de cheddar van de C1000.... :@
pi_93833858
quote:
1s.gif Op zondag 6 maart 2011 19:45 schreef Broertie het volgende:

[..]

Mezelf quoten is not done, ik weet het, maar ik zag dat ik nog een belofte had in te lossen.....
[ afbeelding ]
Beetje wazige foto, maar ik heb geen betere telefoon... :{
Gewoon standaard rundergehakt gekruid met peper, zout, piri-piri, een eitje, paneermeel en een doosje liefde. Daarna op de grill gemikt en op een broodje gegarneerd met ijsbergsla, (want dat is zo lekker knapperig :9 ) tomaat, cheddarkaas, komkommer en een toefje rundvleessalade. Eenvoudige, doch voedzame en vooral lekkere maaltijd. Ik weet dat het geen haute cuisine is, maar van dit soort dingen kan ik gewoon het meest genieten!!
dan doe je zoveel moeite en koop je van die wattenbollen als broodjes

mijn advies: investeer in behoorlijke broodjes als je zelf hamburgers maakt
  dinsdag 8 maart 2011 @ 21:52:56 #167
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_93836099
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 21:20 schreef JoPiDo het volgende:

[..]

dan doe je zoveel moeite en koop je van die wattenbollen als broodjes

mijn advies: investeer in behoorlijke broodjes als je zelf hamburgers maakt
Officieel is het dus met een zacht broodje, aldus de hamburgerprofessor in bovenstaand filmpje
Alhoewel ik hard brood ook wel lekker vind hoor maar dat maakt het wel lastiger om te eten als je al zo'n gigantische toren hebt..
pi_93836568
quote:
99s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 21:52 schreef ErkendFokker het volgende:

[..]

Officieel is het dus met een zacht broodje, aldus de hamburgerprofessor in bovenstaand filmpje
Alhoewel ik hard brood ook wel lekker vind hoor maar dat maakt het wel lastiger om te eten als je al zo'n gigantische toren hebt..
er is groot verschil tussen een zacht bolletje van de supermarkt en een goed broodje van een bakker

ook qua prijs helaas
pi_93836734
ik weet niet of deze eerder genoemd is:

http://www.burgermeester.eu/
pi_93843667
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 21:20 schreef JoPiDo het volgende:

[..]

dan doe je zoveel moeite en koop je van die wattenbollen als broodjes

mijn advies: investeer in behoorlijke broodjes als je zelf hamburgers maakt
Weet je hoe fucking moeilijk dat te vinden is? Hier in de wijde omtrek althans is niets fatsoenlijks te krijgen, of van die vloerkadetten, of van die quasi trendy broodjes, of die enorme kleffe fabriekshamburgerbroodjes uit de Super
  woensdag 9 maart 2011 @ 00:08:41 #171
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_93844253
Mij bevallen die kleine supermarkt afbak ciabattaatjes prima als hamburgerbroodje. :Y
Ik dacht bij die foto van broertje ook "alles lijkt me lekker, behalve dat broodje".
Maar ik heb ook een kadetjestrauma. Al zouden ze lekker zijn, ik haat ze. :D
pi_93844377
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2011 00:08 schreef RobinOok het volgende:
Maar ik heb ook een kadetjestrauma. Al zouden ze lekker zijn, ik haat ze. :D
Hier ook een beetje. Ik associeer ze nog teveel met die veel te kleffe vieze broodjes die m'n ouders altijd meenamen als we op vakantie gingen :P
  woensdag 9 maart 2011 @ 00:14:34 #173
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_93844484
met klonten boter en zweterige kaas :r
pi_93844501
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2011 00:14 schreef RobinOok het volgende:
met klonten boter en zweterige kaas :r
Ah, je kent het.

Gedeelde smart is halve smart :P
pi_93844575
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2011 00:14 schreef RobinOok het volgende:
met klonten boter en zweterige kaas :r
Of goedkope gekookte ham :D
pi_93844655
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2011 00:14 schreef RobinOok het volgende:
met klonten boter en zweterige kaas :r
klonten margarine :r
pi_93845066
Ok, ontopic maar weer. Zonde om een topic over _O_ hamburgers _O_ te verpesten met kleffe broodjes kaas en voorgestanst schouderham.
  woensdag 9 maart 2011 @ 10:06:11 #178
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_93851034
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2011 00:08 schreef RobinOok het volgende:
Mij bevallen die kleine supermarkt afbak ciabattaatjes prima als hamburgerbroodje. :Y
Ik dacht bij die foto van broertje ook "alles lijkt me lekker, behalve dat broodje".
Maar ik heb ook een kadetjestrauma. Al zouden ze lekker zijn, ik haat ze. :D
De broodjes zijn lekker, maar het eet zo lastig. Omdat het hard is moet je meer kracht zetten en dan plet je alles ertussenuit. :P
pi_93851065
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2011 00:17 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Of goedkope gekookte ham :D
lunchpakketjes bij schoolreisjes ;(
Ja doei.
  woensdag 9 maart 2011 @ 10:07:45 #180
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_93851074
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2011 00:14 schreef RobinOok het volgende:
met klonten boter en zweterige kaas :r
En een lekkere coating zand wanneer die broodjes aan het strand gegeten werden... :r
  woensdag 9 maart 2011 @ 10:09:27 #181
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_93851121
De Big King XXL is ook super. Voor de rest weinig snackbars in Nederland die een beetje tijd en aandacht in hun hamburgers stoppen. Dan zit je al snel eerder bij een eetcafe.
  woensdag 9 maart 2011 @ 10:12:41 #182
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_93851204
Wij gebruiken trouwens voor zelfgemaakte hamburgers (die super lekker maar te gezond smaken) kadetjes die we even door midden gesneden roosteren in de oven.
  woensdag 16 maart 2011 @ 02:16:10 #183
285441 bellabeauti
in dubio abstine
pi_94178429
Burgerz in Den Haag. Wel duur :{
  woensdag 16 maart 2011 @ 09:53:05 #184
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_94182228
'Dure hamburgers', dat is een oxymoron. :N
pi_94185209
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2011 10:12 schreef Mishu het volgende:
Wij gebruiken trouwens voor zelfgemaakte hamburgers (die super lekker maar te gezond smaken) kadetjes die we even door midden gesneden roosteren in de oven.
Ditte,

of anders met een beetje (room)boter in de koekenpan de binnenkant roosteren. ! :9
  vrijdag 6 mei 2011 @ 13:53:41 #186
55692 opfokken
Je weet tog
pi_96432148
Ik hou van goede hamburgers en woon in Utrecht :) Here we go ....

Diner66 (achter station): Lekkere grote american style burgers. Vers gemaakt, soms ook met liefde (maw. de kwaliteit varieert).

De Reunie (bij de dom om de hoek): De Wagyu burger van 18 euro. Super lekker. En heerlijke zelf gemaakte sausjes en frites en alles supervers heerlijk! Wel onzin dat ze er bacon bij doen idd.

Buurten (burgemeester nogwatstraat zie kombuurten.nl): Heerlijke burger van lokaal bio rundvlees. Ze hebben hier ook super lekkere broodjes gehaktbal! Eigenlijk is alles hier goed (gratis wifi, terras).

Stairway to Heaven (mariaplaats): Heeft ook een goede custom burger.

Mick O'connels Irish pub (bij janskerkhof in zijstraat): Lijkt een goede burger, maar is te slecht doorbakken en te zwaar gekruid denk ik ... ik ben er totaal aan kapot gegaan. Afrader deze dus.

Petit restaurant Royal (Kanaalstraat): Hebben erg lekkere verse burgers en zo dun als tosti's maar soms wel lekker maroccaanse style voor de afwisseling.

[ Bericht 0% gewijzigd door opfokken op 06-05-2011 13:54:45 (typo) ]
pi_96432407
Er is er maar 1 en dat is de Teutenburger van Bils in Hamont!



Die is een partij lekker!!
pi_96470975
Of kijke bij NH de NH beef burger of nog lekkerder als je in Den Haag bent bij het NH hotel de NHube burger!! *O* *O*
  dinsdag 10 mei 2011 @ 16:31:15 #189
55692 opfokken
Je weet tog
pi_96602838
kijk nou wat er morgen open gaat in utrecht:
http://www.deburgerij.com

pi_96604260
Nice, sowieso chill die tips voor Utrecht, bedankt :)
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_96608519
Leidsche rijn is dus geen Utrecht, maar bedankt.
  woensdag 11 mei 2011 @ 17:35:03 #192
55692 opfokken
Je weet tog
pi_96657847
ok hier weer 1 echt in utrecht dan.. zojuist getest voor het eerst, en super lekker bevonden. simpele goed doorbakken dikke burger met bacon en kaas , salade en friet ernaast... simpel maar perfect!

www.olearys-utrecht.com tegen over die molen met die biologische slagerij onderin :)
  woensdag 11 mei 2011 @ 18:16:09 #193
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_96659676
Hoe is de Bicky Royal eigenlijk?
http://www.telegraaf.nl/b(...)chopper__.html?p=5,2
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 11 mei 2011 @ 18:17:20 #194
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_96659732
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2011 10:12 schreef Mishu het volgende:
Wij gebruiken trouwens voor zelfgemaakte hamburgers (die super lekker maar te gezond smaken) kadetjes die we even door midden gesneden roosteren in de oven.
Tja, was vroeger hier een snackbar waar je als je een burger bestelde ze je broodje met margarine bestreken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_96659841
Harissa door je zelf gemaakte hamburger is overigens ook een groot succes, vind ik :9

en een burger gevuld met gorgonzola O+ O+ :9
Ja doei.
pi_96736459
So moeilijk om een goeie burger te vinden, burgerking is goedkoop lekkere troep en die angus beef burger restaurants hebben rare sht op hun burger zoals rucola en cocktail saus, en volkoren brood, bleh.
pi_96741176
vorige week op tijdens de lentefair:

- Drentse Hooglander

Op de Fair wordt een speciale Drentse heerlijkheid gepresenteerd, een broodje Drentse Hooglander. Dit broodje is speciaal vanwege zijn Schotse hooglander vlees. Deze Schotse hooglanders grazen zomer en winter op Drentse natuurgebieden wat dit broodje tot een echt natuurproduct maakt. Niet alleen het vlees maar ook de overige ingredienten maken het broodje speciaal. Alle producten zijn heerlijk vol en natuurlijk van smaak. Wiecher ter Bork en Niels Maris ontdekten hun gezamenlijke interesse voor lekker eten en willen dit graag met u delen.
Your mind don't know how you're taking all the shit you see
Dont believe anyone but most of all dont believe me
God damn right it's a beautiful day Uh-huh
pi_96745293
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2011 10:12 schreef Mishu het volgende:
Wij gebruiken trouwens voor zelfgemaakte hamburgers (die super lekker maar te gezond smaken) kadetjes die we even door midden gesneden roosteren in de oven.
Volgens mij is het ook helemaal niet ongezond. Ik gebruik altijd Italiaanse bollen, niet van de AH, maar de echte, die door een Turkse bakker aan Italiaanse specialiteitenwinkels worden geleverd. Dat is behalve ontzettend lekker deeg ook behoorlijk vullend deeg, zodat je aan een broodje met evenredig grote hamburger met van alles erop ook een flink deel van je maaltijd hebt.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  vrijdag 9 maart 2012 @ 15:37:33 #199
40509 Pengwyn
Lord of Blah
pi_108907365
In Bennekom, bij het Koetshuis schijn je een enorm lekkere luxe burger te kunnen krijgen van Fazantgehakt! Wel bellen van tevoren. "De beste burgers van nederland" hebben daar getest. Zie hun website www.debesteburgersvannederland.nl en ziehier voor het filmpje van de test op Youtube:
There is Blah in Everyone!
  † In Memoriam † vrijdag 9 maart 2012 @ 16:15:31 #200
34726 Fratz
Max
pi_108908625
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2012 15:37 schreef Pengwyn het volgende:
In Bennekom, bij het Koetshuis schijn je een enorm lekkere luxe burger te kunnen krijgen van Fazantgehakt! Wel bellen van tevoren. "De beste burgers van nederland" hebben daar getest. Zie hun website www.debesteburgersvannederland.nl en ziehier voor het filmpje van de test op Youtube:
Speciaal voor geregistreerd?
There are no secrets in life, just hidden truths that lie beneath the surface.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')