BurgerKing broodjes zijn idd vaak wat aan de droge kant.. Daar staat dan wel verse, knapperige sla tegenover, iets wat bij de Mac vaak weer ontbreekt. En UIEN!quote:Op maandag 21 februari 2011 18:42 schreef RickoKun het volgende:
[..]![]()
Oh jee! Nouja om discussie te vermijden zal ik het over MIJN favo's hebben en dat zijn:
Zowel de Big Mac als de Big King (XXL)! Wel jammer dat ik van de big mac altijd gigantisch moet schijten naderhand(en de burgerking hun broodjes zijn vaak ietsje te droog!)
Daar zou je inderdaad best wel eens gelijk in hebben, dat die sauzen overeenstemmend zijn!quote:Op maandag 21 februari 2011 19:27 schreef Jeff89 het volgende:
[..]
BurgerKing broodjes zijn idd vaak wat aan de droge kant.. Daar staat dan wel verse, knapperige sla tegenover, iets wat bij de Mac vaak weer ontbreekt. En UIEN!![]()
BigKing XXL vind ik niet lekker door de saus, zelfde geldt trouwens voor de BigMac.. Eerste 2 happen gaan wel, en dan ben ik 't meteen zat.. Volgens mij is die saus vergelijkbaar?
De Whopper imitatie van de Mac (Big Tasty) vind ik trouwens ook vies.. Wederom door die vage saus. Ik wil gewoon mayo en ketchup
Die kaasburgerquote:Op maandag 21 februari 2011 19:36 schreef RijstNatie het volgende:
Gewoon bij de Febo uit de muur![]()
1,75 en dan heb je gewoon een broodje met wat sesamzaad, dezelfde als die bij de AH, met een mini burger, sla en saus.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
broodje hot shot van Charlie Chiu op utrecht centraal geen idee of hij op meer plekken zit. Maar ik kan het meestal niet laten om er een uit de muur te halen als ik er langs loopquote:Op maandag 21 februari 2011 19:58 schreef Jeff89 het volgende:
Febo Grillburger is idd zeer acceptabel, zeker voor de prijs.. Die van de Smullers zijn dan weer behoorlijk smerig.. Verder ken ik geen burger-uit-de-muur..
Dat vind ik vaak dan weer nietsquote:Op dinsdag 22 februari 2011 19:30 schreef loonytik het volgende:
Oh en het broodje "the biggest jack" van een restaurant hier in de buurt. 1.2 kilo vlees . Moet hem nog een keer gaan halen xD
http://www.jacksgrillhouse.nl/jacksspecials.htm
¤15 voor 1,2kilo. Dat zal kwaliteit zijnquote:Op dinsdag 22 februari 2011 19:30 schreef loonytik het volgende:
[..]
broodje hot shot van Charlie Chiu op utrecht centraal geen idee of hij op meer plekken zit. Maar ik kan het meestal niet laten om er een uit de muur te halen als ik er langs loop
Oh en het broodje "the biggest jack" van een restaurant hier in de buurt. 1.2 kilo vlees . Moet hem nog een keer gaan halen xD
http://www.jacksgrillhouse.nl/jacksspecials.htm
Acht dagen garen, minstensquote:Op dinsdag 1 maart 2011 20:04 schreef tjoptjop het volgende:
Slowcooking naar een hoger plan getrokken?
En welke burger raad je daar aan. Ik ben vrijdag in Amsterdam nl en wil het wel eens gaan proberenquote:
Zelfbouw gevaarte +1!quote:Op dinsdag 22 februari 2011 19:46 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
deze heb ik net op
en garnituur natuurlijkquote:Op woensdag 2 maart 2011 10:25 schreef RobinOok het volgende:
Da's saai. Zeker als je gewoon gehakt gebruikt. Bah, moet er niet aan denken zeg, een hamburger van gehakt met alleen peper en zout.
Is het echt 1,2 kg vlees, of totaal gewicht?? Ik had 1,4 kg hamburger gegeten! Vlees zelf weegt 1 kg! Je krijgt een groot broodmes bij.quote:Op dinsdag 22 februari 2011 19:30 schreef loonytik het volgende:
[..]
broodje hot shot van Charlie Chiu op utrecht centraal geen idee of hij op meer plekken zit. Maar ik kan het meestal niet laten om er een uit de muur te halen als ik er langs loop
Oh en het broodje "the biggest jack" van een restaurant hier in de buurt. 1.2 kilo vlees . Moet hem nog een keer gaan halen xD
http://www.jacksgrillhouse.nl/jacksspecials.htm
Bah. Dat is voor mij een weekconsumptie aan vlees.quote:Op woensdag 2 maart 2011 10:31 schreef AdBlocker het volgende:
[..]
Is het echt 1,2 kg vlees, of totaal gewicht?? Ik had 1,4 kg hamburger gegeten! Vlees zelf weegt 1 kg! Je krijgt een groot broodmes bij.Zie www.boothuisdetroost.nl
quote:Op woensdag 2 maart 2011 10:34 schreef RobinOok het volgende:
Nou, dan ga ik mijn laatste creatie hier ook nog eens neerplempen. Met lekker veel smaakmakers door het vlees gemengd.![]()
[ link | afbeelding ]
Had nog wat simpele biefstukjes over die op moesten, dus hup door de gehaktmolen en aangemaakt met:
2 el fijngehaktje sjalot
2 el fijngehakte koriander
1 lenteuitje in ringetjes
1 knoflookje, geraspt
1 eierdooier
0,5 tl citroenrasp
0,25 tl shichimi togarashi
1 tl zout
1 tl grofgemalen peper
1 el sesamzaadjes met rooksmaakje (kun je door 't vlees mengen of later erop strooien)
Op een ciabattaatje, ook even gegrilld naast de hamburger
Plakjes tomaat, rode ui, nog wat koriander voor de kleur en dan Tonkatsu saus en Kewpie mayonaise
Was zomaar een experimentje, maar daarna nog eens gemaakt en lief vond 'm ook erg lekker.
Maar in zo'n lamsburgertje is ook niet te versmaden, moet ik ook gauw weer eens doen. Yum!
Als je al niet eens je oven juist kunt gebruiken moet je vooral de fastfood industrie blijven sponsorenquote:Op woensdag 2 maart 2011 10:25 schreef RobinOok het volgende:
Da's saai. Zeker als je gewoon gehakt gebruikt. Bah, moet er niet aan denken zeg, een hamburger van gehakt met alleen peper en zout.
Aan een hamburger in de oven gegaard uitgedroogd trouwens ook niet.
Daar is niks mis mee hoor, dat je van pure smaken houdt is alleen maar goed en juich ik toe.. Dit is gewoon een goede variant vond ik zelfquote:Op woensdag 2 maart 2011 10:13 schreef tjoptjop het volgende:
Jezus wat gooi jij er wel niet in zeg....![]()
Wat is er mis met goed rundvlees en na het bakken even zout en peper, dat zijn imho de lekkerste
Bak je het eigenlijk aan voordat het de oven ingaat? Een grote steak laat ik ok wel een sgaen in de oven, maar een hamburger nooit geprobeerd eigenlijk.quote:Op woensdag 2 maart 2011 10:46 schreef Deimos000 het volgende:
[..]
Als je al niet eens je oven juist kunt gebruiken moet je vooral de fastfood industrie blijven sponsoren
[..]
Daar is niks mis mee hoor, dat je van pure smaken houdt is alleen maar goed en juich ik toe.. Dit is gewoon een goede variant vond ik zelf
Beetje grote toko uitzoeken, dan heb je de meeste kans. Of eentje waarvan je weet dat die een goed assortiment Japanse spullen heeft. 't Is echt lekkere mayo. (alleen niet goedkoop 5,25 is het goedkoopst wat ik tegen kwam.quote:Op woensdag 2 maart 2011 10:52 schreef tjoptjop het volgende:
Ik moet die Japanse mayo ook maar eens gaan proberen. Gewoon bij een toko te koop?
Volgens mij ben jij degene die niet weet hoe je een oven moet gebruiken.quote:Op woensdag 2 maart 2011 10:46 schreef Deimos000 het volgende:
Als je al niet eens je oven juist kunt gebruiken moet je vooral de fastfood industrie blijven sponsoren
Misschien bakt'ie zn brood wel in de koekenpanquote:Op woensdag 2 maart 2011 11:29 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Volgens mij ben jij degene die niet weet hoe je een oven moet gebruiken.
In het psv stadion zijn het van die saaie beckers hamburgers.quote:Op woensdag 9 september 2009 18:53 schreef Zwoerd het volgende:
Die van de catering in het Twente-stadion![]()
Uit de frituur?quote:Op woensdag 2 maart 2011 11:43 schreef valek het volgende:
[..]
In het psv stadion zijn het van die saaie beckers hamburgers.
Dat doe ik wel eensquote:Op woensdag 2 maart 2011 11:40 schreef RobinOok het volgende:
Ja, zijn frikandellen in de grillpan en zijn wontons in de magnetron.
Als het maar warm wordt heej!
De Jumbo heeft met enige regelmaat mooi lamsgehakt bij de 'bewuste' en bioproducten. En de prijs is meer bewust dan bio :-)quote:Op woensdag 2 maart 2011 12:17 schreef RobinOok het volgende:
Sinds appie het lamsgehakt weer uit het halal-assortiment heeft gehaald eet ik amper nog lamsgehakt. :-(
Nee, de hamburger zelf niet. De groentes moet je wel even fruiten want die garen nooit in zo'n korte tijd.. Tenzij je van knapperige/taaie groente houdt in een hamburger.quote:Op woensdag 2 maart 2011 10:54 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Bak je het eigenlijk aan voordat het de oven ingaat? Een grote steak laat ik ok wel een sgaen in de oven, maar een hamburger nooit geprobeerd eigenlijk.
quote:Op woensdag 2 maart 2011 11:29 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Volgens mij ben jij degene die niet weet hoe je een oven moet gebruiken.
Dat lokt wel de juiste klanten toch?quote:Op woensdag 2 maart 2011 12:18 schreef motorbloempje het volgende:
de halalmeuk is überhaupt weer wat in de verdrukking gekomen bij de AH volgens mij? 't Is hier iig verplaatst en meer in de verdomhoek terecht gekomen, ook vaak met 35% korting stickers..
Ik peins er niet over. Geen haar op mijn hoofd.quote:Op woensdag 2 maart 2011 13:09 schreef Deimos000 het volgende:
Maak eerst maar eens een hamburger goed klaar in de oven dan discussiėren we wel verder over dit onderwerp
Tja, dan zijn we snel uitgewauweldquote:Op woensdag 2 maart 2011 13:31 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik peins er niet over. Geen haar op mijn hoofd.
quote:Op woensdag 2 maart 2011 13:09 schreef Deimos000 het volgende:
[..]
Nee, de hamburger zelf niet. De groentes moet je wel even fruiten want die garen nooit in zo'n korte tijd.. Tenzij je van knapperige/taaie groente houdt in een hamburger.
[..]![]()
Maak eerst maar eens een hamburger goed klaar in de oven dan discussiėren we wel verder over dit onderwerp
[..]
Dat lokt wel de juiste klanten toch?
Doorgegaarde droge meuk dusquote:Op woensdag 2 maart 2011 14:45 schreef Deimos000 het volgende:
[..]
Tja, dan zijn we snel uitgewauweld
Zaterdag maar weer eentje klaarmaken in de oven, grill er kort bij aan.. Lekker hoor
Overigens smaakt het niet anders dan gehaktbrood.. Of maak je dat ook in de koekenpan?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |