abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_58001642
in de oven

knapperige shizzle

ga ze vanavond maken, met piri piri, die ketjapmarinade en de paprika-chilisaus van SHE, daar was ik wel heel benieuwd naar
Ja doei.
pi_58077447
-spam-

[ Bericht 97% gewijzigd door remlof op 16-04-2008 01:15:28 ]
www.recepten-company.nl
pi_58077477
de paprika-chili vond ik het minst lekker..

de ketjap-sambal-honing vond ik wel erg lekker
Ja doei.
  zaterdag 26 april 2008 @ 14:32:43 #54
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_58320465
quote:
Op woensdag 9 april 2008 13:40 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

ja die is echt heerlijk even een beetje een gedoe om het meel erop te krijgen, maar zeker de moeite waard! Bijna iedere toko/ turkse supermarkt verkoopt het hier wel

[ afbeelding ]

zo ziet de verpakking eruit ben er hier 85 cent voor kwijt

ow en de hete variant is idd eehm vrij heet
Ik zat al een tijdje mee te lurken in dit topic, maar vandaag ook maar eens naar de markt gegaan en dat pakje gehaald. Kruiden zijn nu aan het intrekken.. hopelijk gaat dit iets worden
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_58320525
Oh ik had een mengsel gemaakt op de dingen die ik hier gelezen had:

chilisaus van go tan.
zoete dikke sojasaus.
beetje citroen.
paprikapoeder (zoete)

Op de BBQ en smeren maar om en om...

En lekker dat het was!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 april 2008 @ 16:00:16 #56
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58321865
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 14:32 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ik zat al een tijdje mee te lurken in dit topic, maar vandaag ook maar eens naar de markt gegaan en dat pakje gehaald. Kruiden zijn nu aan het intrekken.. hopelijk gaat dit iets worden
de hete of de kaaskoppenvariant?
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 26 april 2008 @ 16:00:53 #57
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58321874
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 14:35 schreef Oblivion het volgende:
Oh ik had een mengsel gemaakt op de dingen die ik hier gelezen had:

chilisaus van go tan.
zoete dikke sojasaus.
beetje citroen.
paprikapoeder (zoete)

Op de BBQ en smeren maar om en om...

En lekker dat het was!
ik heb dit jar nog niet gebbqd...
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_58321976
Nou, ik wel hoor, het is heerlijk in de achtertuin met dit soort weer!

Had trouwens wel van die blaadjes gekocht bij de albert heijn, die je voor de sate kan gebruiken..
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 april 2008 @ 16:25:34 #59
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58322262
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 16:07 schreef Oblivion het volgende:
Nou, ik wel hoor, het is heerlijk in de achtertuin met dit soort weer!

Had trouwens wel van die blaadjes gekocht bij de albert heijn, die je voor de sate kan gebruiken..
wat zijn dat? ken ik niet. weet alleen dat ik de satestokjes een aantal uur in water laat staan.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_58322289
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 14:32 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ik zat al een tijdje mee te lurken in dit topic, maar vandaag ook maar eens naar de markt gegaan en dat pakje gehaald. Kruiden zijn nu aan het intrekken.. hopelijk gaat dit iets worden
ben benieuwd wat je ervan vindt straks
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_58322336
Je hebt toch van die schalen die je weg kan gooien naderhand?
Van metaalachtig soort.
Ik kan echt niet op de naam komen...
Zijn alleen beetje vierkant en met gaatjes waardoor je vlees niet verbrand.

Staan bij de A&H bij de BBQ spullen.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 april 2008 @ 16:46:06 #62
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58322558
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 16:30 schreef Oblivion het volgende:
Je hebt toch van die schalen die je weg kan gooien naderhand?
Van metaalachtig soort.
Ik kan echt niet op de naam komen...
Zijn alleen beetje vierkant en met gaatjes waardoor je vlees niet verbrand.

Staan bij de A&H bij de BBQ spullen.
nu snap ik wat je met 'bladen' bedoelt. lol. alluminium bakvormen dus. ik gebruik liever mijn kennis van het bbq-en en laat de temperatuur zover zakken dat je nooit aangebrande stukjes hebt.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_58322634
Ik heb ook zo`n pakje kentucky mix gehaald
En heb ook een eigen brouwseltje gemaakt van zoete ketjap,sambal,citroensap,knoflook
Staat nu lekker in te trekken,en vanavond ga ik aan het bakken!
Heb ook nog de meeste simpele kipkluifjes...gewoon met peper en zout.
  zaterdag 26 april 2008 @ 16:53:30 #64
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_58322682


Dat is alles wat je nodig hebt. Niet voor mietjes want Dave's Gourmet sauzen zijn over het algmeen erg 'hot'.

Je kunt ze ook paneren en frituren maar dat is niet mijn favoriet. Dan krijg je dit effect:



Op een rooster in de oven of op de bbq is het best imo.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zaterdag 26 april 2008 @ 16:57:16 #65
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58322741
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 16:53 schreef popolon het volgende:
[ afbeelding ]

Dat is alles wat je nodig hebt. Niet voor mietjes want Dave's Gourmet sauzen zijn over het algmeen erg 'hot'.

Je kunt ze ook paneren en frituren maar dat is niet mijn favoriet. Te vet.
Op een rooster in de oven of op de bbq is het best imo.


ken ik nóg niet. die kfcmeuk wel.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 26 april 2008 @ 16:59:26 #66
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_58322780
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 16:57 schreef zoalshetis het volgende:

[..]



ken ik nóg niet. die kfcmeuk wel.
KFC heeft de meest ranzige wings ooit. Ik maak minimaal eens per week wings, soms vaker en probeer elke keer wat anders uit met saus. Maar heet zijn ze altijd. Da's verplicht.

Zie ook mijn fantopic: Buffalo Wild Wings
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:01:33 #67
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58322823
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 16:59 schreef popolon het volgende:

[..]

KFC heeft de meest ranzige wings ooit. Ik maak minimaal eens per week wings, soms vaker en probeer elke keer wat anders uit met saus. Maar heet zijn ze altijd. Da's verplicht.
die saus uit vorige bericht is ook in nl te krijgen?
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:04:30 #68
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_58322859
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 17:01 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

die saus uit vorige bericht is ook in nl te krijgen?
Weet ik niet maar er zullen zonder twijfel goede sauzen te krijgen zijn. Wat ik doe is vaak een sampler kopen zodat je kunt proberen:



De sauzen staan altijd aan de basis van iets meer, bijv. toevoegen van paprika, ui, knoflook etc.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:08:00 #69
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58322918
ga het eens zoeken, moet vast wel ergens zijn, ik denk dat ik al een adresje weet.
en doe mij over het algemeen maar gewoon gemarineerd in olie, rozemarijn, truffel en bloem.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:11:54 #70
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_58322970
Die op de vorige pagina zien er goed uit maar ik hou nu eenmaal niet van te natte/vette kip. Marinades zijn niks voor mij als het hierop aankomt.

Maar het is persoonlijk, gewoon wat testen hier en daar. Er zijn vast 'wereldwinkels' waar je wat meer exotische sauzen kunt krijgen. En dan gaan voor de sampler.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_58323174
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 16:46 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

nu snap ik wat je met 'bladen' bedoelt. lol. alluminium bakvormen dus. ik gebruik liever mijn kennis van het bbq-en en laat de temperatuur zover zakken dat je nooit aangebrande stukjes hebt.
Met 7 kinderen die in en uitvliegen is het een uitvinding!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:40:57 #72
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58323400
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 17:11 schreef popolon het volgende:
Die op de vorige pagina zien er goed uit maar ik hou nu eenmaal niet van te natte/vette kip. Marinades zijn niks voor mij als het hierop aankomt.

Maar het is persoonlijk, gewoon wat testen hier en daar. Er zijn vast 'wereldwinkels' waar je wat meer exotische sauzen kunt krijgen. En dan gaan voor de sampler.
ik ga zeker dat flesje wat je hebt laten zien bestellen. ziet er mooi uit en smakelijk. we zullen zien en proeven. dit topic vliegt niet weg, met al die wings die lekker opgegeten worden.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_58323459
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 17:11 schreef popolon het volgende:
Die op de vorige pagina zien er goed uit maar ik hou nu eenmaal niet van te natte/vette kip. Marinades zijn niks voor mij als het hierop aankomt.


Die van mij waren alles behalve nat en vet...
Zeer goed bevallen.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:48:31 #74
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58323496
nat en vet moet bij kip idd krokant en sappig zijn. kip mag niet vet zijn, tenzij je een heerlijke bres koopt.
heeft met de temperatuur waarmee je het klaarmaakt te maken, maar dat weten jullie kokerelletjes toch wel.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:50:13 #75
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_58323527
Paneren en frituren maakt 't wel wat vet hoor.

Heel af en toe goed te doen maar dan aub niet die troep van de KFC, ik snap niet dat mensen dat lekker vinden. Dan heb je nog nooit 'echte' wings gehad.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')