abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_58001642
in de oven

knapperige shizzle

ga ze vanavond maken, met piri piri, die ketjapmarinade en de paprika-chilisaus van SHE, daar was ik wel heel benieuwd naar
Ja doei.
pi_58077447
-spam-

[ Bericht 97% gewijzigd door remlof op 16-04-2008 01:15:28 ]
www.recepten-company.nl
pi_58077477
de paprika-chili vond ik het minst lekker..

de ketjap-sambal-honing vond ik wel erg lekker
Ja doei.
  zaterdag 26 april 2008 @ 14:32:43 #54
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_58320465
quote:
Op woensdag 9 april 2008 13:40 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

ja die is echt heerlijk even een beetje een gedoe om het meel erop te krijgen, maar zeker de moeite waard! Bijna iedere toko/ turkse supermarkt verkoopt het hier wel

[ afbeelding ]

zo ziet de verpakking eruit ben er hier 85 cent voor kwijt

ow en de hete variant is idd eehm vrij heet
Ik zat al een tijdje mee te lurken in dit topic, maar vandaag ook maar eens naar de markt gegaan en dat pakje gehaald. Kruiden zijn nu aan het intrekken.. hopelijk gaat dit iets worden
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_58320525
Oh ik had een mengsel gemaakt op de dingen die ik hier gelezen had:

chilisaus van go tan.
zoete dikke sojasaus.
beetje citroen.
paprikapoeder (zoete)

Op de BBQ en smeren maar om en om...

En lekker dat het was!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 april 2008 @ 16:00:16 #56
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58321865
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 14:32 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ik zat al een tijdje mee te lurken in dit topic, maar vandaag ook maar eens naar de markt gegaan en dat pakje gehaald. Kruiden zijn nu aan het intrekken.. hopelijk gaat dit iets worden
de hete of de kaaskoppenvariant?
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 26 april 2008 @ 16:00:53 #57
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58321874
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 14:35 schreef Oblivion het volgende:
Oh ik had een mengsel gemaakt op de dingen die ik hier gelezen had:

chilisaus van go tan.
zoete dikke sojasaus.
beetje citroen.
paprikapoeder (zoete)

Op de BBQ en smeren maar om en om...

En lekker dat het was!
ik heb dit jar nog niet gebbqd...
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_58321976
Nou, ik wel hoor, het is heerlijk in de achtertuin met dit soort weer!

Had trouwens wel van die blaadjes gekocht bij de albert heijn, die je voor de sate kan gebruiken..
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 april 2008 @ 16:25:34 #59
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58322262
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 16:07 schreef Oblivion het volgende:
Nou, ik wel hoor, het is heerlijk in de achtertuin met dit soort weer!

Had trouwens wel van die blaadjes gekocht bij de albert heijn, die je voor de sate kan gebruiken..
wat zijn dat? ken ik niet. weet alleen dat ik de satestokjes een aantal uur in water laat staan.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_58322289
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 14:32 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ik zat al een tijdje mee te lurken in dit topic, maar vandaag ook maar eens naar de markt gegaan en dat pakje gehaald. Kruiden zijn nu aan het intrekken.. hopelijk gaat dit iets worden
ben benieuwd wat je ervan vindt straks
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_58322336
Je hebt toch van die schalen die je weg kan gooien naderhand?
Van metaalachtig soort.
Ik kan echt niet op de naam komen...
Zijn alleen beetje vierkant en met gaatjes waardoor je vlees niet verbrand.

Staan bij de A&H bij de BBQ spullen.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 april 2008 @ 16:46:06 #62
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58322558
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 16:30 schreef Oblivion het volgende:
Je hebt toch van die schalen die je weg kan gooien naderhand?
Van metaalachtig soort.
Ik kan echt niet op de naam komen...
Zijn alleen beetje vierkant en met gaatjes waardoor je vlees niet verbrand.

Staan bij de A&H bij de BBQ spullen.
nu snap ik wat je met 'bladen' bedoelt. lol. alluminium bakvormen dus. ik gebruik liever mijn kennis van het bbq-en en laat de temperatuur zover zakken dat je nooit aangebrande stukjes hebt.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_58322634
Ik heb ook zo`n pakje kentucky mix gehaald
En heb ook een eigen brouwseltje gemaakt van zoete ketjap,sambal,citroensap,knoflook
Staat nu lekker in te trekken,en vanavond ga ik aan het bakken!
Heb ook nog de meeste simpele kipkluifjes...gewoon met peper en zout.
  zaterdag 26 april 2008 @ 16:53:30 #64
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_58322682


Dat is alles wat je nodig hebt. Niet voor mietjes want Dave's Gourmet sauzen zijn over het algmeen erg 'hot'.

Je kunt ze ook paneren en frituren maar dat is niet mijn favoriet. Dan krijg je dit effect:



Op een rooster in de oven of op de bbq is het best imo.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zaterdag 26 april 2008 @ 16:57:16 #65
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58322741
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 16:53 schreef popolon het volgende:
[ afbeelding ]

Dat is alles wat je nodig hebt. Niet voor mietjes want Dave's Gourmet sauzen zijn over het algmeen erg 'hot'.

Je kunt ze ook paneren en frituren maar dat is niet mijn favoriet. Te vet.
Op een rooster in de oven of op de bbq is het best imo.


ken ik nóg niet. die kfcmeuk wel.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 26 april 2008 @ 16:59:26 #66
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_58322780
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 16:57 schreef zoalshetis het volgende:

[..]



ken ik nóg niet. die kfcmeuk wel.
KFC heeft de meest ranzige wings ooit. Ik maak minimaal eens per week wings, soms vaker en probeer elke keer wat anders uit met saus. Maar heet zijn ze altijd. Da's verplicht.

Zie ook mijn fantopic: Buffalo Wild Wings
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:01:33 #67
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58322823
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 16:59 schreef popolon het volgende:

[..]

KFC heeft de meest ranzige wings ooit. Ik maak minimaal eens per week wings, soms vaker en probeer elke keer wat anders uit met saus. Maar heet zijn ze altijd. Da's verplicht.
die saus uit vorige bericht is ook in nl te krijgen?
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:04:30 #68
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_58322859
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 17:01 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

die saus uit vorige bericht is ook in nl te krijgen?
Weet ik niet maar er zullen zonder twijfel goede sauzen te krijgen zijn. Wat ik doe is vaak een sampler kopen zodat je kunt proberen:



De sauzen staan altijd aan de basis van iets meer, bijv. toevoegen van paprika, ui, knoflook etc.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:08:00 #69
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58322918
ga het eens zoeken, moet vast wel ergens zijn, ik denk dat ik al een adresje weet.
en doe mij over het algemeen maar gewoon gemarineerd in olie, rozemarijn, truffel en bloem.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:11:54 #70
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_58322970
Die op de vorige pagina zien er goed uit maar ik hou nu eenmaal niet van te natte/vette kip. Marinades zijn niks voor mij als het hierop aankomt.

Maar het is persoonlijk, gewoon wat testen hier en daar. Er zijn vast 'wereldwinkels' waar je wat meer exotische sauzen kunt krijgen. En dan gaan voor de sampler.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_58323174
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 16:46 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

nu snap ik wat je met 'bladen' bedoelt. lol. alluminium bakvormen dus. ik gebruik liever mijn kennis van het bbq-en en laat de temperatuur zover zakken dat je nooit aangebrande stukjes hebt.
Met 7 kinderen die in en uitvliegen is het een uitvinding!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:40:57 #72
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58323400
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 17:11 schreef popolon het volgende:
Die op de vorige pagina zien er goed uit maar ik hou nu eenmaal niet van te natte/vette kip. Marinades zijn niks voor mij als het hierop aankomt.

Maar het is persoonlijk, gewoon wat testen hier en daar. Er zijn vast 'wereldwinkels' waar je wat meer exotische sauzen kunt krijgen. En dan gaan voor de sampler.
ik ga zeker dat flesje wat je hebt laten zien bestellen. ziet er mooi uit en smakelijk. we zullen zien en proeven. dit topic vliegt niet weg, met al die wings die lekker opgegeten worden.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_58323459
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 17:11 schreef popolon het volgende:
Die op de vorige pagina zien er goed uit maar ik hou nu eenmaal niet van te natte/vette kip. Marinades zijn niks voor mij als het hierop aankomt.


Die van mij waren alles behalve nat en vet...
Zeer goed bevallen.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:48:31 #74
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58323496
nat en vet moet bij kip idd krokant en sappig zijn. kip mag niet vet zijn, tenzij je een heerlijke bres koopt.
heeft met de temperatuur waarmee je het klaarmaakt te maken, maar dat weten jullie kokerelletjes toch wel.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:50:13 #75
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_58323527
Paneren en frituren maakt 't wel wat vet hoor.

Heel af en toe goed te doen maar dan aub niet die troep van de KFC, ik snap niet dat mensen dat lekker vinden. Dan heb je nog nooit 'echte' wings gehad.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_58323553
Frituren?

Dat doe ik zelden en al zeker geen kip...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:52:02 #77
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_58323564
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 16:00 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

de hete of de kaaskoppenvariant?
De kaaskoppenvariant Mijn ex was altijd weg van enorm heet eten en ik krijg dat gewoon niet weg (mijn moeder vervloekt me ook altijd aangezien ik half Antilliaans ben en daar dus tegen moet kunnen )

* Maraca huppelt richting keuken en gaat maar eens kijken of ze er iets van kan
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  zaterdag 26 april 2008 @ 17:56:10 #78
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58323637
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 17:50 schreef popolon het volgende:
Paneren en frituren maakt 't wel wat vet hoor.

Heel af en toe goed te doen maar dan aub niet die troep van de KFC, ik snap niet dat mensen dat lekker vinden. Dan heb je nog nooit 'echte' wings gehad.
eris nog niet echt een topic over, maar je kan in zout heerlijk bakken. maak gewoon een fijne korst om een mooie kip die geleefd heeft. en met die zoutkorst kan je ook meteen mooi de dikte bij verschillende onderdelen van de kip aanpassen.

zo gaar heeft niemand hem gegeten, werkt ook mooi bij vis. en zout kost geen drol.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 26 april 2008 @ 18:06:03 #79
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_58323803
Ze hebben hier echt fucking beroerde marinades voor goede wings.
Misschien dat Popo heeel lief wil zijn en iets naar NL wil sturen

Ik ga meestal tekeer met pepers en chilisaus die ik laat affikken, maar echt crispy en geroosterd zoals in de States krijg ik ze niet.
Ik ga er maar eens op broeden, want ook de peking eend heb ik genailed dus ik zie niet in waarom de kippenvleugels me zouden tegenhouden.

Boy, wat heb ik trek gekregen; nog een uurtje voor ik weer wat in de hens ga steken.
  zaterdag 26 april 2008 @ 18:06:58 #80
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_58323819
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 17:51 schreef Oblivion het volgende:
Frituren?

Dat doe ik zelden en al zeker geen kip...
Fried chicken is goddelijk
Maar ik ben dan ook een viespeukje
  zaterdag 26 april 2008 @ 18:11:36 #81
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58323882
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 18:06 schreef SHE het volgende:
Ze hebben hier echt fucking beroerde marinades voor goede wings.
Misschien dat Popo heeel lief wil zijn en iets naar NL wil sturen

Ik ga meestal tekeer met pepers en chilisaus die ik laat affikken, maar echt crispy en geroosterd zoals in de States krijg ik ze niet.
Ik ga er maar eens op broeden, want ook de peking eend heb ik genailed dus ik zie niet in waarom de kippenvleugels me zouden tegenhouden.

Boy, wat heb ik trek gekregen; nog een uurtje voor ik weer wat in de hens ga steken.
dat affikken moet je gewoon doen boven je kachel/fornuis. gewoon de peper/paprika/andere dikschillige vrucht keihard zwart maken en dan meteen in een plastic zak en dichtdraaien. kan je ze na 20 seconden prima pellen. en heb je die geroosterde smaak. je kan het natuurlijk ook lekker op houtvuur doen.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 26 april 2008 @ 18:19:53 #82
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_58324010
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 18:06 schreef SHE het volgende:
Ze hebben hier echt fucking beroerde marinades voor goede wings.
Misschien dat Popo heeel lief wil zijn en iets naar NL wil sturen
Kijk eens in wat toko's e.d. daar zijn vaak goede marinades/sauzen te vinden.

Al zou ik voor jou natuurlijk een uitzondering moeten maken.

http://nl.three.ebid.net/perl/auction.cgi?auction=1180202043-31586-0&mo=auction Deze heb ik ook, echt te heet voor woorden. Wel een goede om als basis te gebruiken.

En kijk eens wat ik hier vind. De 4 flesjes sampler zit er ook tussen.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zaterdag 26 april 2008 @ 18:23:24 #83
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_58324061
yay! shipping to Nederland

Hopen dat ze het een beetje discreet verpakken, mijn vent slaat me dood met een paar kippenvleugels als ik WEER met een flesje saus/marinade aankom.
pi_58324327
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 18:06 schreef SHE het volgende:

[..]

Fried chicken is goddelijk
Maar ik ben dan ook een viespeukje
Is ook wel lekker, maar niet met die marinade...

Heel soms gooi ik wel eens gewone kleine stukje kip in hete olie, en dat vind ik heerlijk.
Maar echt in frituurvet? Neh...vind ik niks aan.

Das mijn man zijn afdeling...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 april 2008 @ 18:45:43 #85
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58324414
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 18:23 schreef SHE het volgende:
yay! shipping to Nederland

Hopen dat ze het een beetje discreet verpakken, mijn vent slaat me dood met een paar kippenvleugels als ik WEER met een flesje saus/marinade aankom.
wat gemeen, dat staat de ontwikkeling naar perfecte kip in de weg. hij moest eens weten hoe vaak huiselijke recepten uitgroeien tot mc donalds achtige proporties.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 26 april 2008 @ 18:54:30 #86
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_58324596
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 16:27 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

ben benieuwd wat je ervan vindt straks
Het was heerlijk Absoluut voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen!
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  zaterdag 26 april 2008 @ 19:39:32 #87
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_58325397
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 18:41 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Is ook wel lekker, maar niet met die marinade...

Heel soms gooi ik wel eens gewone kleine stukje kip in hete olie, en dat vind ik heerlijk.
Maar echt in frituurvet? Neh...vind ik niks aan.

Das mijn man zijn afdeling...
Ik doel met fried ook op frituren in olie. Ik heb nog nooit frituurvet gebruikt; ik vertrouw niets wat bij een beetje hitte van vorm verandert

Maar een goede paneer; beslag , hete kip en hete olie is een prima combinatie
pi_58325472
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 19:39 schreef SHE het volgende:

[..]

Ik doel met fried ook op frituren in olie. Ik heb nog nooit frituurvet gebruikt; ik vertrouw niets wat bij een beetje hitte van vorm verandert

Maar een goede paneer; beslag , hete kip en hete olie is een prima combinatie
ik frituur ook alleen in olie....nooit die ranzige pakken frituurvet ofzo!
enige nadeel vind ik ,dat het frituren in olie meestal als resultaat heeft dat je frituurpan word voorzien van zo`n leuke lijmlaag
  zaterdag 26 april 2008 @ 19:43:09 #89
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58325484
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 19:39 schreef SHE het volgende:

[..]

Ik doel met fried ook op frituren in olie. Ik heb nog nooit frituurvet gebruikt; ik vertrouw niets wat bij een beetje hitte van vorm verandert

Maar een goede paneer; beslag , hete kip en hete olie is een prima combinatie


nooit frieten in ossewit gemaakt?
(ik huil bij de schande dat je nooit friet, zoals friet moet zijn, hebt gemaakt)

in ganzenvet frituren is helemaal tha bomb. filteren daarna en het is net zo helder.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_58325850
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 19:39 schreef SHE het volgende:

[..]

Ik doel met fried ook op frituren in olie. Ik heb nog nooit frituurvet gebruikt; ik vertrouw niets wat bij een beetje hitte van vorm verandert

Maar een goede paneer; beslag , hete kip en hete olie is een prima combinatie
Dat is toch niet zo heel ongezond?
Als de olie maar flink heet is, toch?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58326097
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 19:43 schreef zoalshetis het volgende:

[..]



nooit frieten in ossewit gemaakt?
(ik huil bij de schande dat je nooit friet, zoals friet moet zijn, hebt gemaakt)

in ganzenvet frituren is helemaal tha bomb. filteren daarna en het is net zo helder.
ja wel eens gedaan hoor(probeer altijd alles een keertje uit),maar ben geen fan van ossewit
pi_58326110
nou heb ik weer zin in kipkluifjes
(en niks in huis natuurlijk)
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_58326112
mn vleugeltjes liggen trouwens te spartelen in de pan!
ben benieuwd,net een klein stukje van mn eigen brouwsel geproeft en das heerlijk!
  zaterdag 26 april 2008 @ 20:16:42 #94
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58326121
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 20:15 schreef cindy10 het volgende:

[..]

ja wel eens gedaan hoor(probeer altijd alles een keertje uit),maar ben geen fan van ossewit
ben jij she? en ganzenvet...
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 26 april 2008 @ 20:17:40 #95
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58326134
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 20:16 schreef MissyMirjaM het volgende:
nou heb ik weer zin in kipkluifjes
(en niks in huis natuurlijk)
kutjecola. ah ook niet meer open? hier tot 10 uur,
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_58326150
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 20:17 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

kutjecola. ah ook niet meer open? hier tot 10 uur,
hier in de buurt niet, en kom net uit m'n nest, dus ga de deur ook niet meer uit
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_58326222
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 20:18 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

hier in de buurt niet, en kom net uit m'n nest, dus ga de deur ook niet meer uit
wat een ellende voor je!
hier liggen ze nog heel even in de pan,maar zien er heerlijk uit!
  zaterdag 26 april 2008 @ 20:30:07 #98
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_58326332
Je kunt nooit genoeg kip in huis hebben, ik sla altijd kilo's in.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zaterdag 26 april 2008 @ 20:32:38 #99
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58326371
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 20:30 schreef popolon het volgende:
Je kunt nooit genoeg kip in huis hebben, ik sla altijd kilo's in.
ik ook en ik ga meestal naar een boer in noord-holland die lekkere natuurkippen heeft. per 5 stuks, en, meteen in de vriezer. neem de laatste tijd ook voor vrienden mee.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 26 april 2008 @ 20:36:12 #100
3936 ThE_ED
engu twiekur
pi_58326428
Geloof dat iemand die ik ken ze paneerde in verkruimelde cornflakes en dan frituurde voor zo'n fried chicken effect.

Gewoon braden en sweet chili chickensaus erbij is ook lekker.
[KNE]-Mod
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')