abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 22 juli 2006 @ 09:23:30 #1
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_40068060
Wie, ja waarom en waar?



Die dingen zijn echt goddelijk, hoe heter hoe beter.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_40072757
Maar zeker weer niet in nederland verkrijgbaar.
pi_40072839
quote:
Op zaterdag 22 juli 2006 13:22 schreef Stansfield het volgende:
Maar zeker weer niet in nederland verkrijgbaar.
Ik heb hier inderdaad nog nooit buffels zien vliegen.
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
  zaterdag 22 juli 2006 @ 14:42:24 #4
101585 hippo-clippo
Feijenoord, m'n leven!
pi_40075105
buffalo wings van Hooters
I don't eat meat......but I sure like to BONE!!!!!!!
  zaterdag 22 juli 2006 @ 15:15:08 #5
8638 Ashram
World Wide Webslinger
pi_40076140
Gehad toen ik in de US zat....
Roodgekleurde vingers die maar niet schoon te schribben zijn. Maar wel lekker!
Everyone's got a bit of sadism and masochism in them, but not me, I'm 100% sadistic.
I'm going to burn in hell anyway, so why can't I ???
  donderdag 30 november 2006 @ 22:31:02 #6
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_44039834
Zijn ze al in Nederland te koop?

Nou goed, vanavond weer, m'n favoriete snack.. Even wat nieuwe sauzen proberen.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  vrijdag 1 december 2006 @ 10:07:23 #7
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_44047634
Oh, die maak ik altijd zelf. Kippenvleugeltjes marineren in de tabasco (paar uurtjes). Dan door de bloem halen. Nog een beetje tabasco, nog een keer bloem en dan maar frituren.
Erg lekker met een zelfgemaakte blauwe kaas saus.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  zaterdag 28 april 2007 @ 00:09:18 #8
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_48795937
We gaan er vanavond weer een paar duizend calorieën doorheen jagen.

Best. Food. Ever.

De keuzes van de sauzen:

Smilin’
Sweet BBQ™ - Traditional BBQ sauce: Satisfyingly sweet.
Teriyaki™- Terrifically tasty teriyaki sauce.
Mild™ - Classic wing sauce: High flavor, low heat.
Parmesan Garlic™ - Roasted garlic and Parmesan sauce with Italian herbs.

Sizzlin’
Medium™ - Classic wing sauce: Comfortably hot.
Honey BBQ™ - A sweet, sassy sauce: Savor the flavor.
Spicy Garlic™ - A tasty, spicy, garlicky good sauce.
Asian Zing™ - Sweet meets heat: A chili pepper, soy and ginger sauce.
Caribbean Jerk™ - Red peppers you love, island spices you crave: An exotic, delicious sauce.

Screamin’
Hot BBQ™ - Rich BBQ sauce with a touch of heat.
Hot™ - Classic wing sauce: Delicious flavor, exhilarating heat.
Mango Habanero™ - Feel the burn, savor the sweet: Two sensations, one sauce.
Wild™ - Classic wing sauce: Big flavor, blisterin’ heat.
Blazin’® - Keep away from eyes, pets, children: The hottest sauce we got.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zaterdag 28 april 2007 @ 00:30:41 #9
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_48796516
quote:
Op vrijdag 1 december 2006 10:07 schreef Tinkepink het volgende:
Oh, die maak ik altijd zelf. Kippenvleugeltjes marineren in de tabasco (paar uurtjes). Dan door de bloem halen. Nog een beetje tabasco, nog een keer bloem en dan maar frituren.
Erg lekker met een zelfgemaakte blauwe kaas saus.
Als ik ze zelf maak gooi ze meestal in de oven ipv te frituren met een klein beetje van onderstaande saus erover. Daarna opdienen met mijn speciale dipsaus:

Franks hot sauce (zoiets zal ook wel in NL te krijgen zijn)
Geplette rode pepers.
Gemalen jalapeno's.
Beetje ranch om de pijn te verzachten.
Gemalen ui.
Gemalen knoflook.

Ja ik hou van heet, heel erg heet zelfs.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  dinsdag 1 mei 2007 @ 03:48:16 #10
167723 sanni
Acima de seu
pi_48879385
quote:
Op zaterdag 22 juli 2006 09:23 schreef popolon het volgende:
Wie, ja waarom en waar?

[afbeelding]

Die dingen zijn echt goddelijk, hoe heter hoe beter.
Helemaal met je eens. Gisteravond laat nog zitten smikkelen van die zooi Errug lekker
met een biertje etc. erbij.
  dinsdag 1 mei 2007 @ 05:16:46 #11
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_48879455
Ik vind de gepaneerde vaak toch wat minder, niet teveel van die meuk er op want dat kan het wat erg klef maken als ze niet goed zijn klaargemaakt.. Liefst goed in gillend hete saus en gaan.

En boneless chicken is uit den boze natuurlijk.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_48895919
Dingen zien er erg lekker uit alleen vind ik gefrituurd ook altijd een stuk lekkerder dan uit de oven, vaak omdat het velletje lekker krokant is en het meeste vet ook weg is
  woensdag 2 mei 2007 @ 21:25:47 #13
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_48942117
Uit de frituur is zeker niet verkeerd maar wat een caloriebommen heb je dan.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  donderdag 3 mei 2007 @ 17:38:37 #14
9902 Lestat
the vampire...
pi_48972479
Buffels hebben toch heel geen vleugels?
Memento Mori
  donderdag 3 mei 2007 @ 18:34:44 #15
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_48974053
Deze wel.



Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_48975139
in mn Rudolph van Veen kookboek staan 2 varianten op wings die hij in Amerika heeft gegeten. Beide eerst de wings gebakken in de oven, daarna gepaneerd, en dan gefrituurd... Ze lijken me best lekker, en heet

De ene; Kipvleugeltjes Voodoo style:

1200g vleugels
4el kruiden (bbq of kip, met zout)
200g bloem
3dl karnemelk

1 kleine ui
1 teentje knoflook
2 rode chilipepers
2 el tomatenpuree
1el basterdzuiker
1,5dl kippenbouillon
1tl maizena
tabasco naar smaak

Kipvleugeltjes doormidden snijden op gewricht. En licht bestrooien met kruiden. Leg ze op ene bakplaat en bak ze ong 30min op 180gr (160gr HL) Laat ze daarna afkoelen

Meng de rest van de kruiden door de bloem. wentel de del vleugeltje door de bloem, vervolgend door de karnemelk, en nogmaals door de bloem. Frituur ze in olie van 180gr tot ze goudbruin en knapperig zijn.

Fruit de ui knoflook en chilipepers in wat olie. Voeg de tomatenpuree toe, en bak even mee. Roer de suiker en bouillon erdoor, en bind de saus met (wsat aangelengde) maizena. Breng op smaak met tabasco.

Schud de kippenvleugeltjes door de saus zodat ze glanzend worden en engzins kleverig.
Serveer met witte/wilde trijst en geroosterde pompoen.

Lijkt jullie deze wat?
  donderdag 3 mei 2007 @ 21:13:48 #17
34163 Pikkebaas
Corporate Overlord
pi_48979859
Wat je ook kan doen:

Inwrijven met:

2 Zout
2 Suiker
2 Paprikapoeder
1 Knoflookpoede
1 Uipoeder
2 Cayennepeper
1 Mosterdpoeder

Goed inwrijven dit mengsel, nachtje laten staan.

Dan op de BBQ of in de oven, en voor ze klaar zijn afstrijken met een mengsel van Ahornstroop en gesmolten zoute boter. Niet te hard strijken dan wrijf je de kruiden eraf. Inspuiten is beter.
BBQ niet te heet dan verbrand de suiker als je 't niet nat houd.

Krijg je heerlijke pittige zoete vleugeltjes van !!
Wien Neerlandsch bloed in de aders vloeit,
Van vreemde smetten vrij,
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')