verdere tips in dit topic te vinden. Aardappels staan te kokenquote:Op zaterdag 9 februari 2008 17:31 schreef yvonne het volgende:
Maar ik zal braaf helpen
Zet het gas nu uit ( hoelang koken ze al?) en zet het rond 18.40 weer aan.
Waarom heb je dan niet gewoon voorgekookte krieltjes/aardappelschijfjes gekocht?quote:Op zaterdag 9 februari 2008 17:32 schreef NED het volgende:
Nouja zeg! Moet je ze normaal meteen na het koken en afgieten opbakken of wat?
Ik wil ze namelijk gebakken hebben he yvonne, dat is namelijk keilekker (mits het goed lukt dan)
Ja, ik zag het, je kunt ze echt nu vast koken en afgieten en laten afkoelen.quote:Op zaterdag 9 februari 2008 17:32 schreef NED het volgende:
Nouja zeg! Moet je ze normaal meteen na het koken en afgieten opbakken of wat?
Ik wil ze namelijk gebakken hebben he yvonne, dat is namelijk keilekker (mits het goed lukt dan)
Ja, ik las terug, z'n linkje werkte nietquote:Op zaterdag 9 februari 2008 17:33 schreef Sebasser het volgende:
[..]
verdere tips in dit topic te vinden. Aardappels staan te koken
Whehehe, dat was een tof topic.quote:Op zaterdag 9 februari 2008 17:33 schreef Sebasser het volgende:
[..]
verdere tips in dit topic te vinden. Aardappels staan te koken
Ja, afgieten en af laten koelen en rond 18.40 gaan bakken,quote:Op zaterdag 9 februari 2008 17:34 schreef NED het volgende:
Ik heb er net met een vork in geprikt en dat gaat best goed.
Zijn ze dan nu klaar?![]()
Nou godverdomme!quote:Op zaterdag 9 februari 2008 17:36 schreef yvonne het volgende:
[..]
Ja, afgieten en af laten koelen en rond 18.40 gaan bakken,
Koekepan goed heet laten worden en lekkere boter gebruiken
Dit gaat prima eigenwijsquote:Op zaterdag 9 februari 2008 17:39 schreef NED het volgende:
[..]
Nou godverdomme!!
Ik heb ze 11 minuten laten koken en prikken ging goed. Dus ik afgieten en een stukje proeven, maar die was nog gewoon hard van binnen!![]()
![]()
!
Dit word niks zo! Ik heb nu opnieuw heet water erin gedaan en weer op het vuur gezet om verder te laten koken. Dat kan gewoon neem ik aan he?
Wat moet ik aanhouden dan? nog 3 minuten koken en dan nog eens proberen of wat?
Nog een kwartiertje laten koken , afgieten en een scheutje melk en wat geraspte kaas erdoor heen en dan aanstampenquote:Op zaterdag 9 februari 2008 17:39 schreef NED het volgende:
[..]
Nou godverdomme!!
Ik heb ze 11 minuten laten koken en prikken ging goed. Dus ik afgieten en een stukje proeven, maar die was nog gewoon hard van binnen!![]()
![]()
!
Dit word niks zo! Ik heb nu opnieuw heet water erin gedaan en weer op het vuur gezet om verder te laten koken. Dat kan gewoon neem ik aan he?
Wat moet ik aanhouden dan? nog 3 minuten koken en dan nog eens proberen of wat?
Ik vind het prima en übercutequote:
G e b a k k e n wil ie zequote:Op zaterdag 9 februari 2008 17:43 schreef N.icka het volgende:
[..]
Nog een kwartiertje laten koken , afgieten en een scheutje melk en wat geraspte kaas erdoor heen en dan aanstampen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |