abonnement bol.com Unibet Coolblue
  dinsdag 12 februari 2008 @ 23:29:51 #271
798 voyeur
bemoeit zich
pi_56694389
quote:
Goede video. Sowieso respect for Anonymous: zoveel voor elkaar krijgen in korte tijd zonder echte organisatiestructuur is al knap, maar dan ook nog in razend tempo leren hoe je geweldloos effectief kan demonstreren is een prestatie.

Ik hoop dat 15 maart net zo'n succes wordt en dat ze het uithouden. Je kunt het project volgen op deze wiki. Nu zelfs wise bearded man's adviezen opgevolgd zijn, ga ik zelf ook maar eens kijken of ik ook wat kan bijdragen aan de wiki.
Here we are now, entertain us.
  PR/Manusje van alles dinsdag 12 februari 2008 @ 23:34:39 #272
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_56694483
Als ik niet zo ver van Amsterdam zou wonen, zou ik naar die volgende demonstratie gegaan. Just for the epic lulz
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  woensdag 13 februari 2008 @ 00:10:50 #274
798 voyeur
bemoeit zich
pi_56695118
Of een bug bij youtube, want er zijn meer video's met problemen. Nog maar even wachten voor je sencuur of censuur roept; don't cry wolf to early
Here we are now, entertain us.
pi_56695189
oke
  woensdag 13 februari 2008 @ 00:32:34 #276
172669 Papierversnipperaar
CafeÔne is ook maar een drug.
pi_56695452
quote:
Op dinsdag 12 februari 2008 23:49 schreef Draca het volgende:
sencuur op youtube:


http://ipower.movielol.org/youtube-anon.php
Maar met de filmpjes op andere sites gaat het goed?
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  woensdag 13 februari 2008 @ 01:39:56 #277
798 voyeur
bemoeit zich
pi_56696211
quote:
Op dinsdag 12 februari 2008 00:47 schreef vero-legata het volgende:
Voyeur je hoeft me echt niet te geloven maar zoek jij voor de lol eens op wat de freezone is en hoe die in verhouding staat met COS. Als je dat weet en je ziet wat ik hier zoals gepost heb dan zou je wel beter weten. Als je een COS ser echt bang wilt maken moet je niet met xenu komen maar met de freezone en squirrels. Kijk ook gewoon de laatste serie eens die ik gepost heb van die komiek die 10 dagen in de freezone is en die zo goed laat zien wat scientology in de basis is als kennis zonder alle COS bullshit.
En persoonlijk vind ik jouw aantijgingen en die van papierversnipperaar echt vervelend worden omdat ik niet vind dat je op een respectvolle manier met me omgaat. Je zit hier wel gewoon met een mens te internetten en een beetje sportiviteit is wel op zijn plaats lijkt mij zelfs al delen we niet altijd dezelfde visie. Ook begin je nu weer over dat ik niet reageer op je beschuldigingen..... Ik heb je hier inmiddels drie keer op geantwoord en als jij dat antwoord niet wilt accepteren omdat jij om de een of andere reden vind dat ik jouw verantwoording zou moeten afleggen voor lisa mc pherson dan moet ik je helaas teleustellen want dat kan ik niet wil ik niet en is volledig absurd om van me te vragen omdat ik daar niets mee te maken heb.
<knip>

Ik probeer niets goed te praten overigens ik probeer je alleen inzicht te verschaffen hoe dit soort zaken vanuit mijn visie in elkaar zitten. En ook ik vind de RPF absoluut schandalig en het behandelen van ex sea org leden wat de COS doet is zoals ik het in die docus zie supernaar. Inplaats van die mensen te bedanken voor het harde werk wat ze voor je gedaan hebben geef je ze een schop na. Dat is superondankbaar en in mijn opinie ook volledig laakbaar.
Ik knip maar weer wat omdat het lijkt alsof je betaald wordt per letter. Je ontwijkt alle vragen, maar verdedigt het geloof en post steeds weer scientology teksten. Het woord van de here Hubbard. I don't buy it lijkt me een mooi motto voor een poster tegen scientology. Ik wil er niet voor betalen, zelfs niet per freezone tegen een luttele 25000 Euro en ik geloof het niet.

Bovenal geloof ik jou niet. Je hebt de complete tekst van je website overgenomen van de Amerikaanse scientology mantel organisatie over mensenrechten, maar claimt er los van te staan. Vervolgen ze je dan niet wegens copyright schendingen? Doen ze normaal wel.

Je bent lid geweest van Sea Org. Dat lukt alleen als je compleet in de here Hubbard bent en dat aangetoond hebt. Vervolgens is er geen gemakkelijke manier om de organisatie te verlaten. Het minimum is dat je de gratis cursussen die je genoten hebt terugbetaalt. Jij hebt daar zogenaamd geen last van gehad en plaatst naast je tientallen quotes van Ron Hubbard en de Scientology sekte ook wel eens een link naar freezone om te bewijzen dat je onafhankelijk denkt.

Zei L. Ron zelve al niet dat liegen perfect geoorloofd is in de grote oorlog om het galactisch drama te corrigeren?

Je zet je niet af tegen L. Ron, sterker je adoreert zijn geloof terwijl hij gruwelijke dingen gezegd heeft over homo's, negers, mensenrechten, democatie etc. Allemaal foute dingen volgens hem, maar jij blijft doen alsof de sekte pracht werk doet in de genezing van drugsverslaafden en brandweerlieden terwijl wetenschappers dit onzin vinden.

Nee, je hebt een agenda. Misschien ben je een van die treurige gevallen die terug moeten betalen voor de gratis lessen, maar dan vermoed ik dat een kopie van deze thread naar het Amsterdams kantoor je 'stats' gaat kosten want erg succesvol ben je niet.

Tot slot: je zegt ik ben een mens en het is kwetsend wat je over me schrijft. Realiseer je je dat als ook maar ťťn mens door jouw posts, links, en website in de handen van scientology valt zijn/haar leven verwoest raakt? Realiseer je je dat met je pleidooien op Fok tegen psychiatrie en moderne geneesmiddelen je een grote kans hebt een zelfmoord, een zware levenslange depressie of een psychose bij een onbekende te bevorderen?

Jij bent maar een mens en als je die dingen in real life zou zeggen, zou ik je gewoon trachten te helpen, maar dat is niet wat je doet. Je voert een propaganda oorlog via internet namens een gruwelijk 'geloof' dat uit is op je geld en niet geinteresseerd is in de slachtoffers die ze maken.

Als ik ťťn mens kan weerhouden van jouw sekte is me dat meer waard dan dat jij je gelukkig voelt. Je hebt een amoreel doel en dat zal ik bestrijden. Dat is geen persoonlijke aanval; dat is compassie met mijn medemens.

[ Bericht 0% gewijzigd door voyeur op 13-02-2008 01:46:03 ]
Here we are now, entertain us.
  woensdag 13 februari 2008 @ 02:18:29 #278
172669 Papierversnipperaar
CafeÔne is ook maar een drug.
pi_56696482
quote:
Op dinsdag 12 februari 2008 00:47 schreef vero-legata het volgende:

En persoonlijk vind ik jouw aantijgingen en die van papierversnipperaar echt vervelend worden omdat ik niet vind dat je op een respectvolle manier met me omgaat.
Je bent niet verplicht om je religie hier te spammen. Of wel?
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  woensdag 13 februari 2008 @ 07:14:24 #279
17137 Sander
Nerds do it rarely
pi_56697004
Serieus, ik snap niet dat je pro-Scientology kan zijn, behalve als troll of als lid van [betreffende sekte].
pi_56699348
quote:
Op woensdag 13 februari 2008 07:14 schreef Slarioux het volgende:
Serieus, ik snap niet dat je pro-Scientology kan zijn, behalve als troll of als lid van [betreffende sekte].

als je maar vaak genoeg in dat heilige praatje van 'mensen helpen & mensen verbeteren' en dat allemaal uit name van mensenrechten, mensen gelijkheid en al die "linkse" stuff om het maar zo te noemen. En dat zeer verzwaart als de waarheid in het leven en er alles zal doen om het te bereiken. Kan ik goed geloven dat je naief vertrouwt op zo'n 1 nep geloof aka sekte.

Overigens vertelt voyeur heel precies en volledig zonder zware uitspattingen objectief gericht wat er gezegd moet worden.
  woensdag 13 februari 2008 @ 12:22:25 #281
163407 vero-legata
mensenrechten.org
pi_56701068
Ik denk dat niemand voor de COS kan zijn, dat is heel wat anders dan scientology.
Het enige wat ik probeer te doen is aan te geven dat er een verschil is tussen de informatie zoals die te vinden is op www.scientologyhandbook.org en www.tipsforsuccess.org en de Church of Scientology`s policys. Net zoals er een verschil is tussen de Bijbel en christelijke geloof en de Koran en de moslimreligie. Je hebt een kern van kennis in een religie en je hebt een uitvoerende organisatie daarvan.

Mijn ervaring is dat de kern van scientology interessant is omdat het gericht is op voortbestaan maar dat de organisatie voor mij niet boeiend is net zoals ik de paus niet boeiend vind en het moslimgeloof mij niet boeit. Dat verschil is toch niet zo heel moeilijk in te zien en hopelijk nu ook duidelijk.

Net als de kern van scientology heb ik ook de kern van het christendom, mormonen, tao, etc etc gelezen.
Persoonlijk steken uit al die kennis die ik van verschillende religies gelezen heb er 2 bovenuit. Scientology en Boedhisme en voor een gedeelte het taoisme. Ik zeg dus die kennis is boeiend ik zeg niet de Church of Scientology is goed. Subtiel edoch vrij helder verschil lijkt mij. Ik begrijp dat het makkelijk is ieder persoon die ook maar iets positiefs over scientology zegt hier op de brandstapel te zetten en omdat ik het opneem voor de kennis van scientology het makkelijk te denken is dat ik het ook voor de kerk opneem maar dat is niet zo.

Daar komt bij dat weinig van jullie snappen dat scientology in de basis anders werkt dan bijvoorbeeld het christendom. In scientology staat beslissen over wat je zelf waar vind voorop. Je bekijkt dus zelf welke kennis je nuttig vind. Net zoals er mooie verhalen en bullshit verhalen en soms zelf tot haat aanzettende verhalen in de bijbel staan zo heeft hubbard ook mooie en bullshit verhalen en soms zelf slechte teksten geschreven. Daar kun je zelf als persoon over kiezen. je moet verschillen leren zien en zelf leren kiezen. En dan vooral dat kiezen wat jou het beste lijkt voor je voortbestaan. Dat is de kern van de religie en daar heeft het COS en zelfs Hubbard niets mee te maken. Dat hij toevallig slimme teksten heeft neergeschreven is mooi maar daar houdt alle lof voor hem ook verder op. Zelf ben ik een grotere fan van desmond morris bijvoorbeeld dan van Hubbard.

Deze komiek laat goed zien wat scientology is door gewoon zelf op onderzoek uit te gaan. Dit doet hij overigens niet bij de COS maar bij de FREEZONE. Die precies hetzelfde zeggen als ik leer verschil zien tussen scientology en de COS
Op youtube is ie in stukjes te vinden.
deel 1 http://www.youtube.com/watch?v=URg_PDFxnDc
deel 2 http://www.youtube.com/watch?v=_VblMGk13Eg
deel 3 http://www.youtube.com/watch?v=jc4IJz65a9Y
deel 4 http://www.youtube.com/watch?v=PNqK17FrtX4
deel 5 http://www.youtube.com/watch?v=r3T6MxcXGk8
deel 6 http://www.youtube.com/watch?v=dOlteNk0UkI

Dat je denkt dat ik een COSer ben terwijil ik het heb over het Fishman Affidavit waar alle " geheime toplevels" in te vinden zijn en post wat de freezone voor hervormingen zou willen zien in de kerk geeft alleen maar aan dat jij bizar weinig van scientology en de COS weet. Blijkbaar weet je niet eens hoe scientology met squirrels omgaat. En die beperkte kennis kom ik ondermeer tegen in posts waarin je denkt dat alle sea org leden ongelukkig zijn en dat alle stafleden slecht zijn of zich volledig misbruikt voelen. . Je denkt dat alles wat met scientology te maken heeft gelijk staat aan elkaar. scientology is COS is rpf is dood is onderdrukking. Echter scientology is ook interesante theorien, lachen met elkaar, nieuwe inzichten verwerken. Doordat je op alles wat ook maar iets met scientology te maken heeft commentaar hebt zonder ook maar iets te differentieren wordt je verhaal voor iemand die iets over de kennis van scientology weet of ooit een COS van binnen heeft gezien en eens met wat stafleden heeft gesproken ongeloofwaardig. Daar mag je voor kiezen maar ik denk dat je verhaal meer indruk maakt op het moment dat je zou zeggen. Dit vind ik interessant aan de religie, dat vind ik schandalig aan het COS. Een genuanceerd beeld om zo maar te zeggen. Dat zou mij in ieder meer overtuigen dan het Bushiaanse there terrorist so no further questions.. beleid wat je nu lijkt te voeren.

Daarnaast zie ik die angst terug in je posts door je lichte gevoel voor dramatiek of paranoia, nu zou mijn mensenrechten website opeens een front zijn van scientology. oehhh spooky language.. Als eerste begrijp je dus niets van mensenrechten, die hebben namelijk niets met scientology te maken maar met de Verenigde naties. Scientology heeft dan ook geen enkel copyright op mensenrechten. Verder link ik op de eerste pagina door naar de website van de dalai lama die voor zover ik weet nog niet met scientology bezig is. En tevens staat de masterkey er meermalen op die je gratis kunt downloaden. Beide zijn religieuze/filosofische visies die ik ook interssant vind. Maar ik begrijp wel weer waarom je dat denkt. Immers alles is toch gelijk aan elkaar. Blijkbaar snap je niet dat een mens zowel een idee van scientology als een idee van de dalai lama interessant kan vinden.

Voor de duidelijkheid dus, COS policy`s zijn zeker niet altijd goed, scientology info over voortbestaan is interessant. Dat is mijn persoonlijke visie meer niet. Hier een leuk filmpje van george carlin waar ik het overigens ook zeer mee eens ben, hij zeikt de christelijke kerk af maar de argumenten gelden denk ik voor elke georganiseerde vorm van religie.

http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o

[ Bericht 2% gewijzigd door vero-legata op 13-02-2008 13:07:37 ]
Nederlandse Eetbare Planten & Paddenstoelen Database @ www.permacultuurnederland.org
pi_56702387
Je denkt dat alles wat met scientology Al Qaeda te maken heeft gelijk staat aan elkaar. scientology Al Qaeda is COS Bin Laden is rpf trainingskampen is dood is onderdrukking. Echter scientology Al Qaeda is ook interesante theorien, lachen met elkaar, nieuwe inzichten verwerken. Doordat je op alles wat ook maar iets met scientology Al Qaeda te maken heeft commentaar hebt zonder ook maar iets te differentieren wordt je verhaal voor iemand die iets over de kennis van scientology Al Qaeda weet of ooit een COS Al Qaeda trainingskamp van binnen heeft gezien en eens met wat stafleden heeft gesproken ongeloofwaardig.

Al Qaeda kan je ook veranderen in een willekeurigige cult of andere dubieuse groep of beweging. Hierbij wil ik niet aantonen dat Al Qaeda op gelijke voet staat met Scientology, maar dat jouw argumenten onzinnig zijn en niets te maken hebben met de discussie dat de CoS een slechte organisatie is en dat ook basis ideeŽn van scientology, zoals de felle antipsychiatrie, de manier waarop je hogerop moet komen (veel geld) en het valse hoop geven van krachten die men nooit kan bereiken schadelijk zijn voor een groep mensen.
  woensdag 13 februari 2008 @ 15:16:19 #283
798 voyeur
bemoeit zich
pi_56704771
quote:
Op woensdag 13 februari 2008 12:22 schreef vero-legata het volgende:

lang geleuter en vooral herhaling
Eest even een leugen ontmaskeren. Ga ik later wel in op het geleuter.
Jij zegt dat jouw website over mensenrechten niets te maken heeft met scientology. Hoe kan het dan dat jij linkt naar 'de dertig mensenrechten' filmpjes op http://www.youthforhumanrights.org? Dat is gewoon een van die zogenaamde onafhankelijke organisaties opgezet door scientology.

Voor de meelezer: je hoeft me niet op mijn woord te geloven natuurlijk:

Ze zeggen zelf netjes: 'Youth for Human Rights International teamed up with the Church of Scientology International to create 30 powerful public service announcements to educate and inspire the world.'

Klinkt nog een beetje onafhankelijk, maar moet je eens in de source van deze pagina van die site kijken. Daar heeft iemand even niet opgelet. Die pagina had al niet mogen bestaan en de source laat zien dat het rechtstreeks gekoppeld is aan scientology. Foutje

[Dit staat er in de source:
(<a href="scientology.html#" onclick="sendToFriend('/site/sendtofriend.html?referer=http://www.youthforhumanrights.org:10080/html_files/scientology.html'); ]


En deze foutmelding die je krijgt op deze url maakt ook veel duidelijk
Caused by: java.lang.RuntimeException: java.lang.IllegalArgumentException: Invalid uri 'http://download.dev.scientology.net/csi-sites/www.youthforhumanrights.org/web/lessons plan.pdf'

Die webmaster moet denk ik een tijdje in 'lower ethic's'. Even een gang bang sec check en dan een maandje dwangarbeid tot hij de fouten inziet. Misschien leuk voor iemand om even uit te zoeken wat die andere csi-sites zijn die onder scientology.net hangen

De directeur VS van de YFHR organisatie zegt in het blaadje van de scientology sekte:
" In her teens, Shuttleworth left South Africa to study Scientology in Denmark."

Nu gaat Vero-legata ongetwijfeld beweren dat het stom toeval is dat zijn website linkt naar juist die filmpjes en posters. Dat zijn nu eenmaal de beste etc. etc., maar hij zelf heeft daar niks mee te maken. Het is natuurlijk ook toeval dat al zijn andere info op zijn website kromme vertalingen of samenvattingen zijn van de engelse teksten op die YFHR scientology site.

En oh ja, Vero meldt nog op zijn site 'Op dit moment zijn Jongeren voor Mensenrechten, de officiŽle tak van youthforhumanrights in Nederland, bezig met het bekend maken van mensenrechten op scholen.' dus hij weet drommels goed van het bestaan van deze scientology org, maar heeft er zelf natuurlijk niets mee te maken.

De website van die Nederlandse club is opgezet (zie whois) door een scientology lid. Kan je hier zien.

Jongen, je liegt. Ik weet dat dit moet in die religie om het geloof in de sekte te beschermen, maar ik ben er geen deel van en geloof nog in ouderwetse waarden. Zoals gij zult niet liegen en wie dat wel doet verliest compleet zijn geloofwaardigheid.

Het is geen toeval dat je propaganda maakt voor scientology, een website over mensenrechten opzet die geheel gebaseerd is op scientology materiaal en linkt naar die club en non-stop verwijzingen en links plaats naar scientology materiaal. Net zoals het geen toeval is dat je de psychiatrie te vuur en te zwaard bestrijdt.
Here we are now, entertain us.
pi_56705527
Ik vond het wel geinig om ineens een V for Vendetta quote te zien op vero's site te zien met die recente ontwikkelingen en de Guy Fawkes maskertjes van Anons. is dat toeval, of bewust toegevoegt?

We are told to remember the idea and not the man because a man can fail.
He can be caught, he can be killed and forgotten.
But 400 years later, an idea can still change the world.
- Quote from V for Vendetta -

Maar vero-legata, je wilt toh niet echt beweren dat jouw site niets met Scientology te maken heeft? Je linkt bij 'constructieve plannen' naar YFHR, dat al sowieso met scientology verbonden is zoals voyeur mooi heeft aangetoond.

Je linkt naar www.bhappy.nu met als mooie quote op de site:

"Dankbaarheid wordt betuigd aan de L. Ron Hubbard Library voor de toestemming om selecties te reproduceren uit de van copyright voorziene werken van L. Ron Hubbard. The Way to Happiness (De weg naar geluk) en het weggetje en zonnetje logo zijn dienst- en handelsmerken in het bezit van de L. Ron Hubbard Library voor de V.S. en andere landen (registraties verkregen ofwel in behandeling) en worden met diens toestemming gebruikt."

Je linkt naar http://www.twth.org/ waar bij copyright dit staat;

© 2003-2008 The Way to Happiness Foundation International. All Rights Reserved. Grateful acknowledgement is made to L. Ron Hubbard Library for permission to reproduce selections from the copyrighted works of L. Ron Hubbard. THE WAY TO HAPPINESS and the "Road & Sun" design are trademarks and service marks owned by L. Ron Hubbard Library in the USA and in other countries (trademark registrations issued and other registrations pending) and are used with permission.

Je linkt naar permacultuur en dan kom ik o.a. op dit uit: http://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:81.171.5.198
16 sep 2006 09:35 (CEST) linkspamming op Scientology, Rechten van de Mens (met scientology site) en Permacultuur

En je linkt naar tips for succes, waarop o.a. staat: Personal note: Thanks to the discoveries of L. Ron Hubbard, I have succeeded in many ways and hope these suggestions for using Mr. Hubbard's technology help you accomplish your dreams as well. -- Mike Chatelain,

Waar zijn al die andere interessante filosofieŽn en religies?
pi_56709285
Voor mij is het enige verschil tussen Ron's Org/Freezone en de sekte dat de laatste zich te buiten gaat aan allerlei praktijken die meer weg hebben van een mafiose organisatie dan een religie.
Voor de rest bezondigen ze zich allemaal aan het verkopen, de een voor een lagere prijs dan de andere, van illusies, daarbij gebruikmakend van door Hubbard bedachte mind control technieken. iedereen moet zelf weten waarin hij of zij wil geloven, maar ik vind het de grootst mogelijke onzin. Het is uiteindelijk allemaal verzonnen door een aan drank en drugs verslaafde SF-schrijver die bovendien ook nog eens alle eigenschappen had van een oplichter en bovenal geestelijk ziek was. Wie van zo iemand alles voor zoete koek slikt kan ik echt niet helemaal serieus nemen. "Ja, maar hij heeft ook goede dingen gedaan" is een vaak gehoord argument. Sorry, maar dat kun je zelfs van Hitler zeggen. Van iemand die zonder enige vorm van compassie kinderen in de ankerkettingruimte van zijn schip soms dagen opsloot, bijvoorbeeld een 5-jarig jongetje dat op een stukje papier van Hubbard had gesabbeld, of een zwaar dyslectisch meisje dat haar naam niet kon schrijven, met zo iemand zou ik niets te maken willen hebben.
En het zijn maar twee voorbeelden.
Overigens, die website die hier boven werd genoemd, is van mij en het gevolg van het feit dat een kennis en lid van de sekte veel vragen niet wilde of mocht beantwoorden. Dus moest ik zelf op zoek en dat heeft uiteindelijk in de website geresulteerd.
Scientology of Ron'sOrg/Freezone, ze houden zich allemaal bezig met de fantasieŽn van een gestoorde megalomane rotzak die in werkelijkheid geen moer om mensen gaf.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')