ja vies he? Ik check dan meestal de doosjes ook heel goed maar blijkbaar niet goed genoeg dit keer...quote:Op dinsdag 11 december 2007 13:05 schreef Stereotomy het volgende:
Kom ik vaak tegen bij de AH. Druiven ook vaak.
Dat heb je met die 35% korting artikelen tomyquote:Op dinsdag 11 december 2007 13:05 schreef Stereotomy het volgende:
Kom ik vaak tegen bij de AH. Druiven ook vaak.
Oh leuk zeg!quote:Op dinsdag 11 december 2007 16:44 schreef MissyMirjaM het volgende:
straks eet ik iets makkelijks bij m'n zusje, daarna gaan we een workshop bonbons maken doen
Fruit koop ik never met 35% kortingquote:Op dinsdag 11 december 2007 13:09 schreef PyTh het volgende:
[..]
Dat heb je met die 35% korting artikelen tomy
Oh wat klinkt dat heerlijk zegquote:Op dinsdag 11 december 2007 18:05 schreef minilotje het volgende:
Vandaag nog amper wat gegeten, dus veel trek!
In een aardewerken pot pruttelt een hete tomatensaus met rode peper. Erin twee kippenborsten en vier gekruide gehaktballen, een paar gehalveerde tomaten en een hand grof gesneden uien.
Erbij: gepofte knoflookaardappelen met zure room, botersla met pittige mosterddressing en een stuk cheddarkaas.
quote:Op dinsdag 11 december 2007 18:05 schreef minilotje het volgende:
Vandaag nog amper wat gegeten, dus veel trek!
In een aardewerken pot pruttelt een hete tomatensaus met rode peper. Erin twee kippenborsten en vier gekruide gehaktballen, een paar gehalveerde tomaten en een hand grof gesneden uien.
Erbij: gepofte knoflookaardappelen met zure room, botersla met pittige mosterddressing en een stuk cheddarkaas.
Sjeeeeemig, wat zit ik vol! *burp*quote:Op dinsdag 11 december 2007 18:05 schreef minilotje het volgende:
Vandaag nog amper wat gegeten, dus veel trek!
In een aardewerken pot pruttelt een hete tomatensaus met rode peper. Erin twee kippenborsten en vier gekruide gehaktballen, een paar gehalveerde tomaten en een hand grof gesneden uien.
Erbij: gepofte knoflookaardappelen met zure room, botersla met pittige mosterddressing en een stuk cheddarkaas.
Die vind ik wel lekker, zeer zeker minder zuur.quote:
Zelfgemaakt appelsapquote:Op woensdag 12 december 2007 14:42 schreef DarkElf het volgende:
Ga zo eens milde appelsap proberen.
Vanavond biefstukjes met gebakken champignons met wat "nog te verzinnen" groente...
ik hoor het de laatste tijd vaker, maar wat zijn amusesquote:Op woensdag 12 december 2007 17:08 schreef golfer het volgende:
Nu: mijn nieuwe verslaving, tomatensap met worcestersaus en tabasco.
Straks even die amuses van AH uitproberen en daarna de door Bluezz gisteren zelfgemaakte erwtensoep.
Een amuse is de begroeting van een diner, het visitekaartje van de kok. Het is een snoeperig hapje, bedoeld om de eetlust op te wekken en de smaakpapillen te activeren. Meestal geserveerd op een amuse-lepel of in een klein glaasje.quote:Op woensdag 12 december 2007 17:09 schreef Sylvana het volgende:
ik hoor het de laatste tijd vaker, maar wat zijn amuses
Aha oke thnxquote:Op woensdag 12 december 2007 17:12 schreef golfer het volgende:
[..]
Een amuse is de begroeting van een diner, het visitekaartje van de kok. Het is een snoeperig hapje, bedoeld om de eetlust op te wekken en de smaakpapillen te activeren. Meestal geserveerd op een amuse-lepel of in een klein glaasje.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |