abonnement Unibet Coolblue
pi_55166109
quote:
In transfer rumours, the Express suggests that Sir Alex Ferguson is monitoring Ronaldinho's situation at Barcelona, with the out-of-favour Brazilian allegedly keen on a move to Old Trafford. The Mail, meanwhile, claims that United have handed a trial to 24-year-old Angola striker Manucho Goncalves.
"If you're not a manc, you're a wank"
pi_55169314
is pasanen zo goed bezig bij werder dan? zie 'm af en toe wel maar dat ie echt opvalt, niet bepaald
pi_55170033
Jezus hoeveel aanvallers wil Man U nou niet . En ik dacht dat Ferguson nieuwe aankopen in de winterstop had uitgesloten?
  maandag 10 december 2007 @ 17:38:14 #204
67174 Dos37
Come on Twente
pi_55172637
quote:
Op maandag 10 december 2007 15:35 schreef Cyberia18 het volgende:
Jezus hoeveel aanvallers wil Man U nou niet . En ik dacht dat Ferguson nieuwe aankopen in de winterstop had uitgesloten?
Zoveel aanvallers hebben we niet. Alleen Tevez en Rooney, en all-time geblesseerde Saha. En het bericht komt ook niet uit de persoonlijke E-mail box van Alex.
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_55192087
Chelito naar Benfica?
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 11 december 2007 @ 15:28:04 #206
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_55193207
Brøndby wil Brian Priske
Defour aangeboden aan Bayern
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_55193816
Martin Christensen op huurbasis naar Heracles.

TC Tubantia
pi_55206182
quote:
Op dinsdag 11 december 2007 14:40 schreef Radegast het volgende:
Chelito naar Benfica?
Transfervrij?

Zou goed bij al die Argies passen daar
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_55222739
quote:
Op dinsdag 11 december 2007 23:35 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:

[..]

Transfervrij?
Weet ik niet.


Meer interesse voor Legear:
quote:
Ook Lokomotiv trekt aan Legear
Kan Anderlecht Jonathan Legear houden? De Russische topploegen zwaaien met veel geld om de blonde flankspeler binnen te halen.
Eerst Zenit, dan Dinamo Moskou en nu ook Lokomotiv Moskou zijn overtuigd van de kwaliteiten van Jonathan Legaer. Lokomotiv nam al contact op met de blonde speler. Legear kan een fortuin gaan verdienen in het verre Rusland: 8 miljoen op 4 jaar tijd.

Legear staat niet weigerachtig tegenover een transfer. Anderlecht gaat dwars liggen. Manager Van Holsbeeck vindt het bod (6 miljoen euro) ruim onvoldoende. Hij wil snel met Legear aan de tafel gaan zitten om de situatie te bespreken.
pi_55238290
Francisco Javier 'Maza' Rodriguez
Omar Bravo
Alberto Medina
Jonny Magallon

naar PSV
pi_55238369
quote:
Op vrijdag 7 december 2007 07:55 schreef DIGGER het volgende:
v/d Vaart in Januari naar Inter, aldus de CdS.
><(({°>
  donderdag 13 december 2007 @ 10:33:39 #212
73305 Stpan
Zullen wij laten hoo-ooren...
pi_55238705
Trainersgerucht (bestaat daar ook een topic voor?) Foeke Booy wordt deze week bij Sparta gepresenteerd.
pi_55241633
VZ geruchten

André Ooijer en Mario Melchiot hebben geen trek in Ajax. De Amsterdammers probeerden het tweetal de afgelopen weken te lokken met een meerjarig contract, maar de verdedigers van respectievelijk Blackburn Rovers en Wigan Athletic gaven nul op het rekest. (Sportweek)

Ajax lijkt ook de komst van Luka Modric definitief op de buik te kunnen schrijven. De Amsterdammers legden een bod van 15 miljoen euro neer bij de clubleiding van Dinamo Zagreb, maar de Kroatische spelmaker liet weten dat zijn voorkeur uitgaat naar een team in de Spaanse Primera División. (Kroatische media)

Barcelona is bereid om aan de wens van Modric te voldoen. De Catalanen hebben in de laatste duels zijn verrichtingen bekeken. (Diverse Spaanse media)

Feyenoord heeft de komende weken de Braziliaanse doelman Darley op proef. De Rotterdammers zijn nog altijd op zoek naar een jonge, talentvolle sluitpost. Nadat Piet Velthuizen zijn contract bij Vitesse verlengde heeft de technische leiding van de Stadionclub de aandacht verlegd naar de 17-jarige keeper van Atlético Mineiro. (Algemeen Dagblad)

PSV-persvoorlichter Pedro Salazar wilde geen commentaar geven over de vermeende belangstelling van zijn club voor de Mexicaan Javier Rodríguez. De verdediger werd in de lokale media gelinkt aan de landskampioen, maar de Eindhovenaren kunnen dit ontkennen noch bevestigen.

Overigens zou PSV ook interesse hebben getoond voor nóg eens drie andere Mexicanen. De middenvelders Omar Bravo en Alberto Medina en verdediger Jonny Magallon mogen zich volgens Chivas Guadalajara-voorzitter Néstor de la Torre in de Nederlandse belangstelling verheugen. (Mexsport)

Jonathan Legear blijft voorlopig bij Anderlecht. De talentvolle aanvaller was dicht bij een akkoord met het Russische Dinamo Moskou, maar de clubleiding van Paars-wit is niet bereid mee te werken aan de transfer. “Legear blijft. Voor ons is die affaire gesloten,” aldus een woordvoerder van de club. (Het Laatste Nieuws)

Het is ‘shopping-time’ bij de Belgische hoofdstedelingen. Ook de verrichtingen van de Argentijnse middenvelder Lucas Biglia worden door de Europese top op de voet gevolgd. Zowel Atlético Madrid als Deportivo La Coruña zien in de 21-jarige Zuid-Amerikaan een mogelijk versterking. (SportWereld)

Roy Keane wil Sunderland van vers bloed gaan voorzien. De Ierse manager is van plan om de winterstop een drietal spelers aan zijn selectie toe te voegen die momenteel bij de Engelse (sub)topclubs buiten de boot vallen. Chelsea-middenvelder Steve Sidwell, Manchester United-verdediger Wes Brown en aanvaller Jason Roberts van Blackburn Rovers moeten in januari de overstap richting de degradatiekandidaat maken. (Guardian)

Mocht Fabio Capello definitief worden aangesteld als bondscoach van Engeland, dan vestigt de Italiaan meteen een record. De titel ‘best betaalde voetbalcoach aller tijden’ behoort vanaf het moment dat hij zijn handtekening onder een contract zet aan hem toe. Naar verluidt gaat de FA Capello 8,3 miljoen euro per jaar betalen voor zijn diensten. (Daily Mail)

Standard Luik heeft de Senegalese international Mohamed Sarr langer aan zich weten te binden. De 23-jarige verdediger speelt sinds 2005 voor Les Rouges, en werd de voorbije tijd herhaaldelijk in verband gebracht met tal van buitenlandse clubs. (Het Laatste Nieuws)

Franky Vercauteren is in beeld om de nieuwe trainer te worden van het Franse Sochaux. De oud-trainer van Anderlecht moet de opvolger worden van de onlangs ontslagen Frédéric Hantz. (L’Equipe)

Jens Lehmann wil toch bij Arsenal blijven. De Duitse goalie is sinds enkele maanden geen eerste keus meer onder de lat bij The Gunners, en er werd dan ook druk gespeculeerd over een vertrek van de 38-jarige international. Hij maakte echter bekend zijn tijd in Londen uit te willen zitten. (Die Zeit)

Fiorentina staat op het punt om Stefano Guberti vast te leggen. De 23-jarige middenvelder wordt in Italië alom vergeleken met de Tsjech Pavel Nedved. Volgens berichten betaalt de club uit Florence zo’n 5 miljoen euro voor de speler van Ascoli. (Corriere dello Sport)

Tomas Ujfalusi lijkt voor Sevilla te kiezen. De verdediger van Fiorentina staat in de belangstelling van veel Europese topclubs, maar zaakwaarnemer Bayram Tutumlu liet weten dat de voorkeur van zijn cliënt uit gaat naar de Spaanse UEFA Cup-winnaar. (Diario Sevilla)

De Andalusiërs zijn namelijk niet tevreden over Khalid Boulahrouz, die zes weken geleden voor het laatst in actie kwam. De houder van de UEFA Cup is zelfs van mening dat hij een blessure voorwendt. (Diario Sevilla)

Vadis Odjidja Ofoe is hot binnen de Nederlandse landsgrenzen. De verdediger van Anderlecht werd eerder al in verband gebracht met FC Twente, maar nu zouden ook PSV, Feyenoord, AZ, Heerenveen en Roda JC wel oren hebben naar de komst van de 18-jarige Belg. (VI)

Real Madrid wil Roberto Soldado volgende maand van de hand doen, mits een geïnteresseerde club met een goed bod komt. Zo niet, dan wil de Spaanse landkampioen tot volgend jaar zomer wachten. Dat was het resultaat van een vergadering tussen technisch directeur Pedja Mijatovic en zaakwaarnemer Alberto Toldrá. (Marca)

Arsenal is dichtbij een akkoord met het Bulgaarse toptalent Nikolay Dimitrov. De 20-jarige buitenspelers wordt in eigen land gezien als het grootste talent sinds Tottenham Hotspur-aanvaller Dimitar Berbatov. Levski Sofia, waar Dimitrov momenteel nog onder contract staat, heeft de speler toestemming gegeven om een korte stage af te werken bij de Londenaren. (SkySports)

Newcastle United heeft zijn zinnen gezet op Edmílson. De middenvelder van Braziliaanse komaf heeft een aflopend contract bij Barcelona en heeft het gevoel dat zijn periode in het Camp Nou voorbij is. (Sport)

Real Zaragoza is niet van plan om Diego Milito tussentijds te laten vertrekken. De Argentijnse scherpschutter werd met Manchester City in verband gebracht, maar de Spaanse club wil de selectie tot aan het eind van het seizoen intact houden. (Diario Aragon)

Paris Saint-Germain kan fluiten naar de diensten van Rio Mavuba. De Franse middenvelder wil weg bij Villarreal, maar de Spaanse club wenst geen medewerking te verlenen. (El Mediterraneo)

Internazionale staat op het punt om zich te versterken met Dani Carvalho. De middenvelder van CSKA Moskou moet het blessureleed bij de Italiaanse landskampioen enigzins verlichten. (Diverse Italiaanse media)

Stefan Babovic, een groot Servisch talent, heeft de interesse van Valencia en Villarreal afgewimpeld. De aanvaller tekent een contract bij Nantes, tegenwoordig uitkomend in de Ligue 2. (L'Equipe)
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 13 december 2007 @ 12:43:47 #214
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_55241973
quote:
PSV-persvoorlichter Pedro Salazar wilde geen commentaar geven over de vermeende belangstelling van zijn club voor de Mexicaan Javier Rodríguez. De verdediger werd in de lokale media gelinkt aan de landskampioen, maar de Eindhovenaren kunnen dit ontkennen noch bevestigen.
de voorzitter van de club heeft het zelfs gemeld daar in de media
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_55243998
Vadis Odjidja Ofoe is best lastig om 10 keer achter elkaar foutloos uit je strot te krijgen
pi_55249553
Internazionale haalt Carvalho binnen
Uitgegeven: 13 december 2007 17:04

MILAAN - Internazionale is zo goed als rond met de Braziliaanse voetballer Daniel Carvalho.

De aanvallende middenvelder van CSKA Moskou was donderdag in Italië om een medische keuring te ondergaan. Volgens algemeen directeur Ernesto Paolillo van Inter wordt de transfer afgerond zodra de transfermarkt in januari weer open is.

(c) ANP

Deze kan snel in de andere topique
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_55261510
quote:
Op donderdag 13 december 2007 10:16 schreef BigKahuna het volgende:

[..]

En vandaag de Tuttosport (Juve krant):

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  vrijdag 14 december 2007 @ 09:03:38 #218
197512 Joe.
Super Joe.
pi_55262019
quote:
Op vrijdag 14 december 2007 08:15 schreef DIGGER het volgende:

[..]

En vandaag de Tuttosport (Juve krant):

[ afbeelding ]
Hij kost 1 miljoen?

Hij gaat toch naar Spanje
Spider Pig, Spider Pig. Does whatever a Spider Pig does
Can he swing, From a web? No he can't. He's a pig.
Look out! He's a Spider Pig!
pi_55262210
quote:
Op vrijdag 14 december 2007 09:03 schreef Joe. het volgende:

[..]

Hij kost 1 miljoen?

Hij gaat toch naar Spanje
Hij heeft een clausule in zijn contract dat na volgend seizoen voor één miljoen euro mag vertrekken bij Hamburg. Op dit moment kan Hamburg natuurlijk een stuk meer vragen.
pi_55264213
quote:
Op donderdag 13 december 2007 17:28 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Internazionale haalt Carvalho binnen
Uitgegeven: 13 december 2007 17:04

MILAAN - Internazionale is zo goed als rond met de Braziliaanse voetballer Daniel Carvalho.

De aanvallende middenvelder van CSKA Moskou was donderdag in Italië om een medische keuring te ondergaan. Volgens algemeen directeur Ernesto Paolillo van Inter wordt de transfer afgerond zodra de transfermarkt in januari weer open is.

(c) ANP

Deze kan snel in de andere topique
Alleen moet Inter nog ff kijken hoe ze dat moeten doen met het aantal niet-EU'ers
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
  Moderator / Redactie Sport / Weblog vrijdag 14 december 2007 @ 11:54:28 #221
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_55266119
hij zal vast nog ergens een oud oom hebben die Portugees is
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_55266449
quote:
Op vrijdag 14 december 2007 10:51 schreef dndiek het volgende:

[..]

Alleen moet Inter nog ff kijken hoe ze dat moeten doen met het aantal niet-EU'ers
Nee hoor, want hij wordt waarschijnlijk direct uitgeleend aan Siena.
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_55266859
quote:
The Sun claims Roy Keane expects to sign United defenders Phil Bardsley and Jonny Evans when the transfer window opens on 1 January.
"If you're not a manc, you're a wank"
pi_55266964
Dariusz Pietrasiak naar FC Groningen.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_55273014
Alfred Schreuder na de winterstop naar IJsselmeervogels aldus bronnen op hun supportersforum. Lijkt mij niet realistisch eigenlijk, maar wel een grappig gerucht.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')