quote:Op woensdag 24 oktober 2007 21:10 schreef N.icka het volgende:
Geen erwtsensoep zonder knolselderij en varkenspootje![]()
En dat belegd met spek!!!quote:Op donderdag 25 oktober 2007 15:06 schreef Nick-Name- het volgende:
Oja, de erwtensoep gebruiken met dik roggebrood
Mijn moeder kookt één keer per jaar vier enorme pannen erwtensoep, en die gaan dan in éénpersoonsporties de vriezer inquote:Op zaterdag 3 november 2007 00:31 schreef MissyMirjaM het volgende:
vandaag een bakje erwtensoep gehaald bij een goeie slager, maar ik was er niet zo van ondersteboven
probleem is alleen dat als ik een pan maak, ik veel moet invriezen of weggeven, want ik ben de enige die het eet.
maar tot nu toe niemand gevonden die erwtensoep ook leker vindt...
de soep is rete lekkerquote:Op woensdag 7 november 2007 13:37 schreef PushyGurl het volgende:
die soep is veelste dik,het lijkt wel erwte pap
lekker stevig ja,maar geen papjequote:Op woensdag 7 november 2007 13:39 schreef MissyMirjaM het volgende:
[..]
de soep is rete lekker
en erwtensoep hoort geen dunne waterbrij te zijn, maar lekker stevig
kilo soepgroente, kilo spliterwten, kilo vlees en 5 liter water.quote:Op dinsdag 6 november 2007 19:59 schreef MissyMirjaM het volgende:
ben zo benieuwd, ik hoop dat ik het goed doe
hoe weet je of je teveel of te weinig water hebt?
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |